yüzde 2 oy için yüzde 8 oyu riske atmaya değer miydi Kemal Kılıçdaroğlu?
İlk seçimde oyumu sana verdim ama bu seçimde sandığa gitmeyeceğim. Diyarbakırda da herkes kızgın sana karşı. Diyarbakırda yüzde 70 leri rüyanda bile göremezsin artık.
yüzde 2 oy için yüzde 8 oyu riske atmaya değer miydi Kemal Kılıçdaroğlu?
İlk seçimde oyumu sana verdim ama bu seçimde sandığa gitmeyeceğim. Diyarbakırda da herkes kızgın sana karşı. Diyarbakırda yüzde 70 leri rüyanda bile göremezsin artık.
Degerli arkadaşım o adamı akp sizin oyunuzu geri çekmeniz için gönderdi bu tezgah hemen etkilenip oyları çekmeyin eğer bu dönem iyice asılıp alamazsak kadın haklar iyice kısıtlacak eger sandığa gitmez oy vermezsen tek adamlı sisteme dolaylı destek vermiş olursun onlardan bir daha seçim almak mümkün olamaz. o trova ati bakan olacağım çıkışı yapması bunun göstergesidir. Bir oyun bile etkili olduğu seçimde sizin oyların önemi çok büyük onun için hedeften şaşmamalı gereken desteği sağlamalıyız. Ülke ekonomisi batar iç savaş çıkarır bunlar bu fırsatı iyi degerlendirelim
KK apptal mı bu oyuna geliyor.
İşi garantiye almak için yapiyor karsi tarafta yüz tv kanalı desteği var devlet imkanlarıyla almak için yükleniyorlar buda bir şekilde o yüzde 5 lik oydan yararlanma hamlesi diyelim bırakmak yok demokrasimi tek adam mı ona göre yönlenelim. Ülke bir kişininmi hepimizinmi benim bakanımmı ya da devletimizin bakanımı onu oylayacagiz. Gitmemek akp ye destektir.
Arkadasim. Sence de su an cok zor bi surecte degil miyiz onumuzde bi secim kaldi ve bu sefer de Erdogan kazanirsa nolacak. Sadece kendi tarafinizdan bakmamaya calisirsaniz biz de cok seviniriz. Kemal Kilicdaroglu elinden gelen her seyi yapiyo bu son roundlar artik. Suriyelilerden araplardan hepmiz bikmadik mi? Umit Ozdag olmasa kimse bunh gundeme bile getiremeyecekti. Ulke ekonomisi desen belli. Ayrica halki bolmeye calisan bi zihniyet var ortada. Eger oy atmazsaniz bizi cezalandirmis olmayacaksiniz. Siz de bu ulkenin vatandasisiniz. Eger kendinizi dusunuyorsaniz oy hakkinizi kullanin
Ayrica %2 oy icin %8 oyu riske atmaktan bahsetmissin. %2 oy dedigin olmasa secimi kazanamiyoruz. Boyle konusarak siz kendini ayristiriyosunuz turklerden. Sahsen kurtlerle hicbi problemim yok bu sekilde davrandiginiz icin akp nin istegini gerceklestirmis oluyosunuz farkinda degil misin?
Şımarıklık yapmayın tayyiple yönetilmeye devam mı etmek istiyosunuz? Çok basit bi seçim bu kılıçdaroğluymuş özdağmış bunlar bahane. ülke suriyeli dolup ilerde israilin filistine yaptıklarını bize yapıp ülkemizi mi elimizden alsınlar ya da kadınları 2. sınıf vatandaş yapıp her haklarını ellerinden mi alsınlaar bunun seçimi şu an. Sistem değişsin sonra beğenmediğimiz insanı değiştirmek kolay. Çocuk oyuncağı değil bu cok ciddi bi seçim oy vermemekle akpye vermek aynı şey. kurtulmak değil batmak istiyosanız siz bilirsiniz
Şımarıklık mı? soylunun yerine ümit gelecekse aynı bkun laciverti. Sizler hep böyle tepeden bakmaya devam edin. Bizlerin hassas olduğu şeylere hep şımarıklık deyin.
Yahu sizin algılayamadığınız şey bu ben sizin hassasiyetinizi anlıyorum ama Mesele sence soylu mu bakan olsun özdağ mı bakan olsun meselesi mi? ümit özdağı ben de sevmem. Ama akp meclise 4 tane terörist soktu. domuz bağıyla adam öldüren insanlar meclise girdi. kadın haklarını koruyan yasayı kaldırmak isteyenler mecliste. kadın okumasın çalışasın kadınları sahiplendirelim diyen adamlar mecliste. anayasanın maddelerini değiştirmek isteyen ki bu ülkeyi bölücez demek bu adamlar mecliste. Yani bu kadar olay varken özdağ burada ufacık bi ayrıntı kalıyo ve evet sırf bu sebepten oy vermemek akpye destek olmak ve şımarıklık. Özdağı ben de sevmem ama sırf o bakan olmasın diye ülkemi filistine ceviremem. Yarın öbür gün o akpnin içimize soktuğu mülteciler çoğalıp bizden cok olucak. israil gibi güçlenip filistine yapılanları bize yapıcaklar. Yani sandığa gitmemek ya da adam beğenmemek bu seçimde şımarıklık
Lütfen sandığa küsme zamanı değil. Geleceğimiz için belki de son şansımız bu seçim. Kızmış küsmüş olabilirsin çok normal ama eğer bu seçimi kazanamazsak özellikle biz kadınları ve kız çocuklarımızı daha kötü şeyler bekliyor. Demokrasiye, özgürlüğe, bilime ve eğitime çok ihtiyacımız var. Lütfen gidin oyununu kullanın
Cevap
9Cevap
Sorun olan ne yüzde elli için mecbursun herkes ile görüşmeye kayyım atanmasına mi kizdin birinin sucu varsa atanır yaran varsa gocunma vermezsende verme yarardan çok zarar geldi zaten
Yav sandığa git kime vermek istiyorsan ver en mantıklısı bu diğer türlü de sorun olacak katılım yüksek olsun en azından
Ne anlatiyorsun ya bizene senin siyasi görüşün irkın vs. Aklinca algimi yaratmaya calisiyorsun anlamadimki. Kime verirsen ver bizene
@Beyazid belli değil mi kimin adamı olduğu maksatları da Kürt kardeşlerimizi kışkırtıp oy kullandırmamaya çalışıyo
Tam olarak nesi rahattsız etti seni protokolde imzalanan maddelerden? Terörle mücadele mi edilsin istemiyorsun? özerkliğe karşı çıkılıyor onu mu istemiyorsun?
0ptal gibi oyu bölmeseler böyle olmazdı çoğu oy bu yüzden Erdoğana gitmiş oldu bizim millete akıl yok keşke geri kalanları da depremde ö. lsydi
Bende gitmemeyi dusunuyorum, hem oy vericem hem umit denilen herifi bakan yapicam hemde kayyum atanilcak kazandigim ilcelere
Ümit ozdag Türkçü olabilir ama bu kurtleri oldurmek istediği anlamına mı geliyor?
Sen bilirsin öteki dediklerin doğruysa siz bilirsiniz. Reis ile devamke o zaman.
Tek dava Diyarbakır değil zaten. Selahattin Demirtaş gidip de akpyi destekleyecek değil. Akpnin kalmasını istiyorsanız siz bilirsiniz.
Ben vermemiştim ilk tur ama ikinci tur Erdoğan
Bence kızgınlığı bir tarafa bırak oyunu kullan.
bene hata yapıyosun. cehennemin kapılarını kapatmak gerek.
Diyarbakır'mış siz gitmeyin daha çok mültecilerin altında inersiniz
Mantiklin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?