Sinan bey Uzlaşma noktasında yaşananları aktardı. Ortaya koyduğu maddeleri millet ittifakında tartışanlar itiraz edenler olurken Örneğin babacanın anayasaa maddeleriyle ilgili söylemi gibi, Cumhur ittifakı cepesinde hiçbir maddeye hiçbir itirazda bulunulmadığı ifade etti. Mülteciler konusunda da Cumhur ittifakının planını ortaya koyduğunu söyledi. Bu maddelerle Sorunu olan taraf millet ittifakında olanlardır Hdp ve Babacan gibi dedi. Sosyal lince mağruz kaldığını ifade eden oğan Sizin lincinize rağmen hdp ile masaya oturacak değilim. Bize itiraz eden taraf onlar oldu dedi. Ve Cumhur ittifakının Türk devletleri teşkilatıyla ilgili tutumundan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Bunun yanında Kemal Kılıçdaroğlunun ikna edici olmadığını ona Hdp ye rağmen nasıl uzlaşma sağlanabileceğini sorduğunu ve net cevap alamadığını aktardı Millet ittifakının mecliside kaybetmesinin sorun teşkil ettiğini seçilmesininde etkisiz olacağını sistemi çıkmaza sokacağını ifade etti. Ayrıca hatırlatma gereği duyan sinan bey Pazarlık yapmadığını ve ata ittifakı üyesi adalet partisi üyesinin pazarlık yaptı sözünü yalanladı. Bana her türlü kararına imza mı atarım deyip verdiğim karardan sonra pazarlık iddasında bulundu bu doğru değil dedi. Özetle konuşulan konular bunlardı.
Özetle Umit özdağın maddelerine hdp nin itirazını tepkisini görünce Sinan beye hak verdim Zira cumhur ittifakından en ufak bir itiraz duymadık Hüda par dahil ve Huda parda söylemlerinden geri adım atmış görünüyor. Bu konuda açıklamalarını gördüm. Sinan beyi ikna eden durumlarıda
Kararını destekliyor ve paylaşıyorum şahsen👍
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne Kandil Dağı ne Domuz Bağı! Sloganıyla çıktı piyasaya. Insanlar da zaten ona bu yuzden oy verdiler. Muhalefet ve iktidardan uzak kaldigi icin. Gel gelelim gerceklere.
Sinan Ogan'ın asla bireysel oyları yoktu. Oy verenler; Muharrem Ince tayfasi, Ozdag (Zafer) tayfası, İP kuskun secmeni, Akp ve Chp den sıkılanlar cemiyeti...
Bunlar goz onune alindiginda 2 ay oncesinde piyasada beliren Oğan kendini oldukca buyuttu denebilir. Ayrica; Hudapar hakkinda gecmiste soyledikleri ve bugun 6 lı masanin ittikak icerisinde olmadığı HDP ile ilgili aciklama yapmasi komik olmus.
Ulkuculer umarim bundan sonra iki bayrak sallayan insanlarin arkasindan kosmazlar. Sinan Ogan kendi siyasi kariyerine ihanet etmistir. Bunun en net belirtisi de prompterden okudugu aciklamada soru almak istememesi ve hizlica olay mahalinden kacmasiydi :))
Umit ozdağ ile hemen hemen aynı protokoller söz konusu oldu hatta Umit bey yumuşattı diyebiliriz. Ama buna rağmen hdp tarafı itiraz etti. Ama hüda par en ufak itirazda bulunmadı. Erdoğanda sizin kırmızı çîzginiz bizimdir demiş. Fakat Sinan bey anayasadan Türklüğün çıkarılmasıyla ilgili soylemini terketsin babacan dediğinde geri adım atmamış. Hüda ya baktığımızda söylem ve eylem değişikliği var. Hizbullahcı değilimde dedi Türk bayrağını mitingingde astılar. Sinan beyin maddelerine hüda pardan herhangi bir itirazsa gelmedi hdp gibi bana gore Belli tablo
Hala idrak edememissiniz galiba, HDP 6 lı masanın icerisinde bulunmuyor. HDP bir ittifak icerisindeyse o ittifak TIP ile yapilan ittifaktır. HDP nin itiraz ettigi dediginiz sey Kayyım dır fakat Kilicdaroglu geri adım atmayacaktır çünkü bir belediye baskaninin eger terorle alakasi baglantisi varsa onun gorevden alınması doğaldır.
Sinan Oğan'ın gozu herkes biliyor ki MHP genel başkanlığında. Umit Ozdag i kullanmasi da cabası...
Adalet Partisine ve diger 6 lidere tesekkur etmemesi Sinan Ogan'ın karakterini net sekilde ortaya koymustur. Bir Turk milliyetcisi Hudaparla nasil ayni masada oturur demesi de bir hayli komik esasında. Bugun ne hikmetse tam tersi konusmalarda bulunuyor. Ben kendisinden tarafsiz olmasini beklerdim, ne millet ne de cumhur ittifakını desteklemesini fakat Sinan Ogan o gün kendi siyasi hayatını çöpe atmıştır.
Hudapara gelecek olursak. Hudapar hakkında bas bas bagirmadi mi bu adam Yesil Kurdistan istiyor diye? Ne oldu, ne degisti, Hudapar a vahiy geldi de super bir degisime falan mi ugradilar 😀 Sinan Bey sizi tatmin ettiyse kendisini tebrik ederim, destekledigi adaya oyunuzu verebilirsiniz.
Öncelikle hdp nin masanın resmi ortağı olmadığıyla ilgili söylemler son derece saçmadır. Her ne kadar kağıt üzerinde olmasada herkes masanın bir bileşeni olduğunun farkında Kemal seloya ozgurluk demiş Özerklik vaadinde bulunmuş Gerek hdp ve kandil kemale destek vermişken Ama ittifakda değildi demek oldukça komik bir söylem oluyor Bal gibide aralarında resmiyete dayanmasada ittifak mevcuttu. Senin bu dediğine kargalar bile güler. Hüda par meselesinide açıkladım. Adamlar geri adım attı Hizbulahcıda değilim dedi Türk bayraklarınıda genel merkeze astılar mitinglerinde de gösterdiler Ve Sinan oğanın maddelerinede itiraz etmediler. Fakat hdp umit özdağın kayyum maddesi başta olmak üzere birtakım protokollere itiraz edip tepki gösterdi. Bunda Erdoğanında itiraz ettiği söyleniyor Aynı şekilde Sinan bey kendi protokollerini millet ittifakına götürdüğünde babacanın anayasadan Türklüğü çıkarmasıyla ilgili ifadesinden de geri adım atmadığını söylüyor. Bu durumda Erdoğana destek vermesi baya normal Bu arada bu gün cnn türkede çıktı Seçimden sonra akp ile felan bir ittifak içinde olmayacağım tekrar Kendi yolumdan devam ediceğim dedi. Ben bu tabloya baktığımda hdp ile hüda nın hiçbir konuda kıyaslanamayacağını görüyorum.
*Bunda Erdoğanında itiraz ettiği söyleniyor* yani hudanın eski soylemleri için
Milanbeni 2015 secimlerinde Hdp mitinglerinde Turk bayraklari hatta Ataturk bayraklari aciklaniyordu. Yetersiz donanimin ve siyaset bilgi eksikligin oldugu icin durumu okumakta zorluk cekiyorsun.
Kilicdaroglu Selahattin Demirtas serbest birakilsin derken bunu ben yapacağım demiyor. Selahattin Demirtas dedigin adamin hukmunu AİHM vermis, senin ne haddine Demirtas icerde kalmali demek? Yargilanmasinda problem yok fakat bunca hukumler varken, ozellikle AİHM karar vermisken Demirtas'in hapiste kalmasi tamamen sacmalik. Evet yargı bagimsiz olsun, buna gore yargilansin. AİHM kararı da ortada, neden korkuyorsunuz bundan? Adaletse herkes için olmalı adalet.
Diger bir konu ise dedigim gibi Sinan Ogan tarafsiz kalsaydi tebrik ederdim, 180 derece dondu davranislari ve soylemleri. Bu durumda ben bir secmen olarak Sinan Beye ve icerisinde bulundugu ittifaka nasil guvenebilirim?
Kandil olayina gelince. Ben bir secmen olarak asla Kandil den yapilan aciklamalari dinlemiyorum, umurumda da degil. Cumhurbaskani adayi Kilicdaroglunun da umurunda degil, onu Osman Ocalan'i Trt ye cikartip konusturanlar dusunsun. Biz bu toplara girmiyoruz. Kandilin canı cehenneme. Buna inananlar kendilerini kandirmaya devam edebilirler.
Aciklaniyordu degil, aciliyordu. Kelime hatasi olmus.
Ya yaptığın açıklamalara ağlasam mı gülsem mi bilemedim hdp 2015 de bayrak asıyormuş. Şimdi paçavralarını sallıyor Pkk liğini aleni ilan ediyor Nediyeceğim 2015 bayrak asıyordu tamam şimdi Apocu selocu ol sorun yok mu diyeceğim bu s, alak bi mantık Ahim selo hakkında aldığı karara gelirsek Senin kafan mı Güzel adı üstünde avrupa insan hakları mahkemesi Batılıların bize olan düşmanlığı ayyuka çıkmış durumda Hepsinin sokaklarında pkk sevicileri Türk düşmanlığı yapıp sloganlar atıyorlar ve avrupa polisi buna müsade etmeyi bırak bildiğin arka çıkıyor. Finanse ediyor Sen kalkmış bana ahim kararından bahsederek aklamaya çalışıyorsun kararın siyasi ve politik olduğu o kadar belli ki Kı, çımla gülüyorum resmen sana Kaldı ki bu ülkeyi ve yargısını ahim yönetmiyor. Türk yargısının kararına bakarım ben avrupanın değil Adam aponun heykelini dikeceğim diyor özerklik ilan ediyor. Pkk meşru bir halk haraketidir diyor. Yasin börü olaylarının baş amiri Bunlar hukukumuzda Suçu ve suçluyu övme Suça ve suçluya yardım ve yataklık etme Halkı kin ve nefrete tahrik ve teşvik sucları kapsamına giriyor. Bariz şekilde suç Sana ambargo uygulayan yaptırım yapan Türk alehtarı kim varsa meydanlarında yürüten Hatta daha geçen gün Türk sečmenlerine pkklar saldırdı yurt dışında müdahele yok bir şey yok buna bile isteye müssemma eden Avrupanın sözde ahiminin kararını göre meşru adletmemi söylüyorsun Cidden bu kadar gerček varken söylediğin sačmalığın daniskası resmen Ben batının ne kadar iki yüzlü iş güzar pi, slik bir topluluk olduğunu biliyorum. O yüzden hiç o konulara girme tarihleri insanlık suçlarıyla dolu Sözde insan hakları mahkemesi Ben öyle mahkemeninde Bunların insanlığınında ta... ... Anladın sen
Kandile gelirsek sana fersah fersah destek açıklamaları gelirken sende buna tepki vermeyip susuyorsan o zaman cidiye alırım rahatsız değilsin demek ki farkındasın Erdoğan o bahsettiklerini hic desteklemedim bu gunde yapsa desteklemem simdi dogru olanı yapıyor ama bu yanlisi zamanında yaptı diye chpye yeşil ışık yakacak da değilim
Ulan bana ne Kandilden be adam bana ne 😂😂😂 Yahu siz ne kadar da takip ediyorsunuz bu Kandil den gelen mesajlari, biz etmiyoruz. Takipçisi degiliz yani teroristler umurumuzda degil. Pkk dan bahsedeceksen Pkk dan en cok basi yananlardan biri benim, Guneydoguluyum akrabami öldürdüler hem de yeni evlenen bir akrabamdi. Ben o örgütün ne derece pis bir orgut oldugunu bilirim. Senin siyaset okuman yok, ben seninle siyaset tartisamam. Dilersen insan psikolojisine dair kitaplar oku, felsefe çalış psikoloji burada onemli olan etken.
Bircok yazdigin seyin cevabi var ama cevaplarini vermeyecegim. Yarin secim olacak yuzde 90 kazanacaksiniz zaten, olan yine zengin olmayan-parayi bulamamamis kesme olacak. Bununla ovunun.
Siyaset okuması diyo hala Ulan bu adamalr. secimde kemale oy isitiyor bize soz verdi taleplerimizi yerine getirecek diyor Sen şaka mısın ya hdp zaten kandilin kravatlı hali onuda herkes. biliyor. Onlar. ne derse. meysanlar hdplilerde aynı şeyi soyluyor. Adam bana siyasert okuması diyor. Ben senin okuduğun piskolojiyede felsefeyede içine ediip resmen Böyle muhim birşeyi niye ciddiye alıyormuşum cidden kafana yazık nediim
Sen kafanı Kandille Hdp ile bozmuşsun. Sizin gibi secmenleri bayrak sallayip millet din deyip kandirmak cok basit. Hadi abicim herkes inandigi seyi savunsun. Herkes inandigi noktada dursun. Sana bu nokta yakisiyorsa, kendine yakistiriyorsan tebrik eder gecerim. Dedigim gibi zaten yarin yuzde 90 kazanacaksiniz. Ne degisecek? Soyliyim mi hicbir sey degismeyecek:)
Fakir yine daha da fakirlesecek
Dolar alip basini gitmeye devam edecek
Öğrenci olan ben new balance ayakkabi almak icin yine 9 ay takside girecegim
Playstation alirken yine devlete bir playstation hediye edeceksin
Ama elhamdulillah milliyetciyiz degil mi:)
Yani anlayacagin bir sey degismeyecek. Yol sizin yolunuz, secim sizin seciminiz. Ben karisamam ne yapiyorsaniz yapin. Gidip ona oy vereceksiniz diye ağlayacak halim yok ya:) En fazla 2020 deki gibi icisleri bakaninizin aktif eli silahli 50 dag militanı kaldi aciklamalarini dinler avutursunuz kendinizi:))
Diyene bak asıl siz kafayı erdoğan gitsin bununla bozmuşsunuz Tuvalet terliğide olsa oy veririm diyen kafasiniz dediğine bak ülkeyi teroroe teslim edeceksiniz resmen bide konusuyorsunuz nediim uzatmak istemiyorum yarin sonuc belli zaten
İzledim birkaç saat önce, düşük bütçeli Keanu Reeves yine döktürmüş. Hemen hemen öngördüğüm şeylerden bahsetti, seviyorum bu adamı
CHPlisin sanırım. Eğer o adam olmasa Erdoğan birinci turda başınızı ezmişti. Adama teşekkür edeceğinize saldırıyorsunuz.
Chp ve ben en son yan yana gelecek iki kavramız. Bir tek Ekrem'e oy vermiştim, onun da meclisinde akapeye bastım. 14 mayısta Sinan'ı desteklediğim için seviyorum bu adamı dedim, ne chpsi
He pardon ironi yapyon sandım. hfejhfjehf
şimdi Erdoğan mı
@HanOtagı Sinan'ın bu programına kadar sandığa gitmeyi düşünmüyordum da, adam haklı. Tayyip yüksek oranda sandıktan çıkmalı. Yine de elim gitmiyor tabi, dolar 20'yken vicdanımı rahatlatabilmem için daha fazla doneye ihtiyacım var asdf
Kardeşim sana şuna buna oy ver demiyeceğim. Ben Mesela kalbim rahatça Erdoğana vereceğiim.
Senin kalbin hangisinde rahatsa ona ver.
@HanOtagı İkisinde de rahat değil, tek rahat anı Sinan'a verirkendi. Şu an oy kullanmamak vicdanımı daha rahat kılıyor, bakacağız
jdhwkjdhwkj çıkmaza girmişsin vermeyedebilirsin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!