Sinan Oğan Cumhur İttifakına desteğini açıkladıktan sonra kamera karşısına geçti?

Sinan bey Uzlaşma noktasında yaşananları aktardı. Ortaya koyduğu maddeleri millet ittifakında tartışanlar itiraz edenler olurken Örneğin babacanın anayasaa maddeleriyle ilgili söylemi gibi, Cumhur ittifakı cepesinde hiçbir maddeye hiçbir itirazda bulunulmadığı ifade etti. Mülteciler konusunda da Cumhur ittifakının planını ortaya koyduğunu söyledi. Bu maddelerle Sorunu olan taraf millet ittifakında olanlardır Hdp ve Babacan gibi dedi. Sosyal lince mağruz kaldığını ifade eden oğan Sizin lincinize rağmen hdp ile masaya oturacak değilim. Bize itiraz eden taraf onlar oldu dedi. Ve Cumhur ittifakının Türk devletleri teşkilatıyla ilgili tutumundan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Bunun yanında Kemal Kılıçdaroğlunun ikna edici olmadığını ona Hdp ye rağmen nasıl uzlaşma sağlanabileceğini sorduğunu ve net cevap alamadığını aktardı Millet ittifakının mecliside kaybetmesinin sorun teşkil ettiğini seçilmesininde etkisiz olacağını sistemi çıkmaza sokacağını ifade etti. Ayrıca hatırlatma gereği duyan sinan bey Pazarlık yapmadığını ve ata ittifakı üyesi adalet partisi üyesinin pazarlık yaptı sözünü yalanladı. Bana her türlü kararına imza mı atarım deyip verdiğim karardan sonra pazarlık iddasında bulundu bu doğru değil dedi. Özetle konuşulan konular bunlardı.

Özetle Umit özdağın maddelerine hdp nin itirazını tepkisini görünce Sinan beye hak verdim Zira cumhur ittifakından en ufak bir itiraz duymadık Hüda par dahil ve Huda parda söylemlerinden geri adım atmış görünüyor. Bu konuda açıklamalarını gördüm. Sinan beyi ikna eden durumlarıda

Kararını destekliyor ve paylaşıyorum şahsen👍

Sinan Oğan Cumhur İttifakına desteğini açıkladıktan sonra kamera karşısına geçti?