Oyumu Sayın sinan ogan a verecegim liyakat sahibi siyaset kabiliyeti yüksek kaliteli bir adam babala tv yi izlemenizi ögreririm

Oyumu Sayın sinan ogan a verecegim liyakat sahibi siyaset kabiliyeti yüksek kaliteli bir adam babala tv yi izlemenizi ögreririm

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Araştırmadım
Barış kesinlikle araştırıp Sinan ogan a oy vermeni istiyorum senden
Biraz baktım adaylar arasında CV olarak en iyisi ama bizim toplum aptal olduğu için bu tür insanlar seçilmez.
Siz destekleyin de gerisi Allah kerim
Bir Milliyetçi olarak bazı fikirlerini beğeniyorum ama bazilarini da beğenmiyorum ama sağlam adam
Umarım destek verirsiniz
Tam bir Cumhurbaşkanı
kesinlikle kaliteli bir aday. Desteklerinizi beklliyoruz
çok zeki ve donanımlı biri.
Kesinlikle katılıyorum o yüzden Sayın Sinan ogan ı desteklemenizi istiyorum
İnce ve ikisi arasında gidip geliyorum
açıkcası sinan ogan ı desteklemeni öneririm ince ikinci tura kalamazsam chp yi destekliyeegim diyor chp eşittir hdp yani ha ince ye vermişsin oyunu ha hdp ye vermişsin bir kıymeti yok en azından dürüst siyaset kabiliyeti yüksek 4 dil bilen ve akıl almaktan gocunmayan bir aday var karşında gayet sakin gayet profesyonet bir insan.
O zaman sinana
Keske Mansur amcam çıkardı
Çıkardı oyum ona idi
Az önce abim de babalayı izledin mi oyumu sinana vercem dedi 🤣
zaten mansur yavaş aday olsaydı Sinan ogan aday olmayacaktı kendisi de söyledi o yüzden desteklerinizi bekliyoruz :)
Tatlış adam sevdim bn de Azeri Türkü galiba
evet azerbaycan türkü
Vermem boşa gider
Neden böyle düşünüyorsun en azından içimiz rahat
İç rahatlığı mi ogan yüzde on alsın e ikinci tur ne olacak RTE seçilince şikayet ettiğimiz daha fazla sığınmacı ülkeye gelecek seçim seninn
He kemal Kılıçdaroğlu na verelim de ülkeyi parçalasin adam özerklik vereceğim diyor ya
Nerde diyor ya cidden akp lıden farkiniz yok git akp ye ver bosa gitmesin oyun bir CB nin istemesi ile özerklik ilan edileceğine inanıyorsan sen hiç oy kullanma