Makam ve koltuk sevdası için sözünü yedi mi yoksa başka planlarımı var şu an resmen kendi topuğuna sıktı. Aslında Sinan Oğan tarafsız kalanlar tarafından o oyları aldı ve o oylar şimdi Hem Chp Hem Akp tarafından bölüşülecek. Geri kalan çok Sinan Oğanı destekleyen kesim Akp'ye verecek. Ama Sinan Oğanın bu sözü 5 sene sonraki Cumhurbaşkanlığı hayalini çöp etti gibi duruyor
Sinan Oğan'ın Milliyetçilerle , Hüdapar nasıl yanyana gelebilir sözünden sonra Akp'yi desteklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Muhafazakar denen kesim ve miliyetci denen kesim hepsi çöp asıl üzüldüğüm nokta onları destekleyenlerde bugun bende dahil cogu kisi hdp sevmiyor fakat onlar bile bunlardan kat kat daha duruşlu
siyasettir diyorum. kürt seçmen sözünde duruyor. eskiden olan süleyman soylu numan kurtulmuş devlet bahçeli hepsi akp ye kızan sözde hesap soracak kişilerdi geçmiş videoları bulursan baka bilirsiniz.
Hüda par söyleminden geri adım attı çünkü hizbullahcı değilim dedi. Şimdi ise Umit bey kemale destek açıkladı İlginçtir Hdp ye yonelik soylemlerine rağmen bunu eleştiren yok Umit beyi 🤣🤣
E illaki bir tarafı destekleyecek bu adam. Diğer tarafa gitseydi bu seferde nasıl olurda hdpnin oldugu yere gitti diyeceklerdi. Neyse bunlar matematik işi. İnançla olmas
Bakış açısı. Bizler olaya çok dışardan bakıyoruz. Şimdi matematik ortada seçimi tayip alacak. Ve her iki tarafa eşit uzaklıktaysam ve birini seçmem gerekiyorsa güçlü tarafta olup olması gerekenler empoze ederim. Bu karşı bir yatırım olur. Şahsi değil halk için konuşuyorum
Ümit Özdağ ve Sinan Oğan'ın söylemlerine göre ve kişilik bakımından strateji geliştirdiğini düşünüyorum. Sinan Oğan cumhur ittifakı'na sızarken Ümit Özdağ'ın da millet ittifakı'na sızarak mecliste dikkat çekeceklerini ve Türk milletini temsil edeceklerini ve onların kesimlerini kendi tarafına çekmek için uğraşacağını, bir sonra ki seçime hazırlandığını düşünüyorum. Bu arada bunları yaparken akpliler Ümit Özdağ için hain, chpliler ise Sinan Oğan'a hain diyecek. Sinan Oğan'a verilen tepkiler belli zaten. Ümit Özdağ'ın da erken seçime gidileceğini, Sinan Oğan'ın ise "Plâna sadık kal." söylemi belli ediyor zaten. Yine zafer partisinden birisi Ümit Özdağ'ın çok büyük bir stratejisyen olduğunu ve bunun bir kaç yıl sonra değerinin anlaşılacağını söylemesi de bu plânı doğrular. İktidar'a gelmek için risk alıyorlar. Eğer risk almasalardı bir sonra ki seçim de kazanmama ihtimalleri azdı. Yani insanlar chp ve akp adayları arası gidip gelecek bu düzen değişmeyecekti.
Şimdi yapılan teklifler kabul edildi ama sonra akp ve chp sıyrılırsa tepki alan partiler olacak ya da onlara kumpas kurulup halk nezdinde daha da itibarsızlaştıracaklar.
Bu benim düşüncem. Umarım yanılmam. Tepki vermek yerine gözlemlemeyi tercih ederim. Farklı bakış açılarına açığım.
Dediklerinde haklı olabilirsin fakat şöyle bir şey ekliyim. Bu kadar büyük konuşup sonra gidip Akp'yi tercih eden bir adama halk neden 2. Kez güvensin.(Senin tabirinle ajan ama bence koltuk sevdası )
Akp taraftarlarını tarafına çekmesi büyük bir olay. Halkın bir kısmı hâlâ akp'yi vatansever sanıyor. Aynı şekilde chp'de Atatürkçü sanılıyor. Bu partiler birbirinden farksız ve aynı şeyleri destekliyorlar. Sadece kavga ederek öyle değilmiş gibi gösteriyorlar. Halk bunu yiyor. Akp ve chp o kadar şey yapıp hâlâ oy alabiliyorsa Ümit Özdağ ve Sinan Oğan neden alamasın?
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Sinan Oğan'ın Milliyetçilerle , Hüdapar nasıl yanyana gelebilir sözünden sonra Akp'yi desteklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?