Oh vermem diyenleri takdir ediyorum
Benim tercihimi sormuşlar ben kadına kadın olduğu için değer verenden yanayım
HDP, HÜDA-PAR gibi homojen bir yapı değil. Destekleyenler arasında solcusu var, Kürt var, Alevi var, LGBT var, kadın örgütleri var, liberaller var. Parti içinde de, seçmenleri arasında da PKK'yı terör örgütü değil değil de "zulüm, eziyet ve ayrımcılık gören Kürtlerin özgürlük savaşçıları" olarak görenler azınlıktadır. Sandığınız gibi hepsi Kürt milliyetçisi değil. HÜDA-PAR ise özellikle kadınlar ve çocuklar için tehlikeli. HDP'lilerin uçlarda olanları (PKK'nın silahlı eylemlerini meşru görenler) hariç diğerleriyle diyalog kurabilirsiniz, ama HÜDA-PAR'lılarla mümkün değil. Bu ülkede iç barışın güvencesi, kör topal yürüyor da olsa laikliktir, seküler hukuktur. Bugün HÜDA-PAR genel idare kurulu üyesi olan bir şahıs geçmişte kırmızı bültenle aranıyordu. Aktif PKK militanı olup HDP üyesi olan belki yoktur, ama geçmişte Hizbullah eylemlerine dahil olup bugün HÜDA-PAR üyesi olanlar var. Yüzlerce insanı işkenceyle öldürdüler, işkence videolarını davaya bakan hakimler bile izleyemedi. Bu yüzden, ikisi arasında seçim yapmak zorunda kalsam HDP derim.
Hdp seçerim bu ikisi arasından. kadına kadın olduğu için değer verenlerden yanayım bende. bu yüzden de seçimim bu. ama tabi ki de normalde asla seçmem. ikisi arasında sadece.
Hdp Kürtçü ama en azından kadına çocuğa önem veriyorlar. Huda par seriatci. Kadınlar tehlikede olur Kürtçü olmalarına ek olarak bu da sıkıntı yani huda parda
Cevap
19Cevap
40 yıldır milletin kanını emen pkk yı destekçisi görüp, sırtını ona dayamaktan zerre imtina etmeyip bununla gurur duyduğunu söyleyen k@peklere oy moy vermem.
üzerine ikisininde övgü dolu temenniler yazıp oyu geçersiz yapıp atardım sandığa. o seçimde rekor boş oy çıkardı...
Çok mantıklı 👍
Biri dinci işkenceci domuzların ile işkence eden parti diğeri kafatasçı bjic biriyle isim olmaz
asagıda biri beyaz toros demiş biri iki mermiye bakar demiş hdp için peki ben ne diyorum
ha sktr diyoruz hasıktrrrrr
iki taraf da terörist ama hüdapar hem terörist hemde laiklik düşmanı.
yani hdp derdim.
oy kullanmam , seçimde de bu iki partiden ikisi dedğil biir bile kalaamaz
çok güzel soru gerçekten
ama cevabım yok çünkü ikisi de birbirinden beter
HDP daha kapsamlı hüdaparı seçerim indirmesi daah kolay
Ne seçicem la 2 tane mermiye bakar yönetimi ele alirirm
Profilime gir ordaki beyaz araç sana bir şey hatırlatır umarim
Hüdapar diyenler canidir
Sen neden bu iki partiye koydun buraya maksadın ne senin amacın ne
Hdp katılmıyor zaten
@Gicikkiz35 anlamıyorlar ki eee akkoyunlular hiç anlamaz
Kadın haklarını tamamen yok saydığı için asla hüdaparı seçmezdim
Kesinlikle katılıyorum.. Hizbullah hepsi
@Zevkli_Temas anlamayan insan olabilir
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
Anlatiyoz anlatiyoz yine nafile bir türlü anlamak istemiyorlar çünkü kapasite ve bilgi birikimi yokki nasıl anlasınlar
@Zevkli_Temas eğitim seviyesinle alakalı
Özelden lütfen yoksa başımız belaya girecek eleştiri yapiyoz diye 😊
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊👍
Oy kullanmam bunlara yazık olur beyin hücrelerime
Bende sana soruyorum sen kime verirdin
Günaydın HDP yok
Parti kapandı yeni parti açıldi yeşil sol adında
Verirdim sen ne yapardın
Bana yazar mısın özelden
Hüda
Oy atmaya gitmem
Seni yazarım listeye memur kiz