AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bak kırmızı çizgimiz pkk onun siyasi uzantısı olan hdp dir. Bunlar varsa biz yokuz. Tartismycam şu an Atatürk'ün partisinin düştüğü durum içler acısı
Kk acikladi HDP ile ittifak degil sadece ortak cikarlar var erdogani gondermek icin
Ortak çıkarlar seloyu apoyu serbest bırakmak 😁 güldürme beni elinde şehit kanı olanlarla ne ortak çıkarı bu sadece milliyetçi kesimi kandırma politikası lakin yemeyiz hdp pkk varsa bizdende üçün birini alırlar
Tayyip sütten cikmis ak kasik mi :)? Hizbullah basa gelince ananiz bacinizi sahiplendirirler artik
Anam bacım Türk kadını gerektiğinde kendilerini vururlar. Depremzedelere yapılan hakaretlerinizi gördük Allah fırsat vermesin inşallah. Hizbullah elementini nerenizden uretiyorsunuz bilmiyorum ama elinde şehit kanı olanlarla iş birliği yapan chpkk dir. Reisin balkon konuşmasını dinleyeceksiniz demokrasi var bu ülkede çoğunluk Reis diyor şimdiden bay bay size.
Önündeki kağıda bakıp yine söyleyemiyor ke Mal iki lafı bir araya getiremiyor hdpkk ile iş birliği yapıyor bu adam Türk lideri olamaz bunu bir idrak edin ve Kendi psrtinizi sorgulayın
Kac paket makarna kafana firlatildi? Ayrica ben kimseye hakaret etmedim hak eden hakkini almistir diye dusunuyorum :)) reis cala cala bugunlere geldi cik mitingte kitap salla iktidara gel
Depremzedelere yapılan yardımı bile haram zıkkım olsun diyen zihniyetten ne beklersin oy için yapmışlar hesapta demokrasi hak hukuk adalet derler hep lafta.
Herkesi bir tutma biri yandi diye digerleri niye yansin? Depremzedeler degil miydi devlettt nerdeeeee diyen cadir yokkkk diyennnn o paralar nereye gitti?
Depremzedeler yardım gelince kim gönderdi chp mi diye soruyorlar chp ise almıyoruz haram zıkkım ediyorlar elimiz varmıyor almaya diyorlar. Oy için yardım yapıyor yapmasın diyorlar. Yazık size insanliginiza yazık. İkinci turda gerçek yüzünüzü görenler de Reis diyecek tarihe gömecegiz ke Mal ı ve saz ekibini
Kendinle celisiyorsun IQ testi yaptir once bi. Depremzedeler benim zerre umrumda degil kadar iste naparsinnnnnn parayla cadir mi satilmadi :))
Depremzedeler biliyor kimin ne olduğunu neticeye bakalım sizin 6 lı. canım yalan oldular Meral başbakan oluyordu ke Mal ilk turda bitiriyordu geliyor geliyor derken yine yürüyen merdivene tersten binmiş herhal yerinde sayıyor 😁😁😁😁😁😁😁
Altılı. s. a. l. a. kşörler... 😁😁😁
Konustu got kili tayyibin :))
Depremzedeler devlet nerde demedi fox haberin yalan haberlerine inanacak kadar em. be. silsiniz. kudurun kudurun inan ki bu şekilde cooooook daha zevkli geçiyor bu süreç 😁 Reis balkona çıkıp meşhur konuşmasını yapacak sizlerde dinleyeceksiniz OKADARRRRRR
Sus ve got kili olmaya devam et
Reisin balkon konuşmasını dinleyeceksiniz e... ssssssssss. ek gibi hemde 😁😁😁😁😁
Siz chpye neden veriyorsaniz bizde AKP veriyoruz Ölümüne recep tayip erdoğan ❤️❤️❤️
ha bu arada herkesin kararina saygim sonsuz herkesinde benim kararima saygi duymasini beklerim.
Bu soru çok saçma Sizinkiler kemalin adaylığını dayatması sonucu şunu dediler TUVALET TERLİĞİ BİLE OLSA OY VERİRİM. Bence Erdoğan oy verenleri pekde sorgulama
Var ben bu millet anca böyle yönetilir çünkü ekmek yesin yeter
Yapmayin ya lutfen bizim gencligimiz gidiyor
haklisin soru sahibi. artık gitmesi gerekiyor 20 yıldır yeter. feministleri sevmiyorum ancak TİP e oy vereceğim.
Ben para ma bakarım kat kat üstüne geliyor başkası beni ilgilendirmez açıkçası
Sen keyfine bakacaksin diye biz ogrenciler acliktan olelim mi?
@ynucwe ben de tipe verdim ama Şu an cb secimi icin diyorum
Nerde açlıktan öldünüz ya para kazanmayı bilmiyorsaniz suç bizim mi yani bizde öğrenci olduk benim kimin aç tok kaldığı umrunda değil ben kazanmama bakarim
Allah belani versin sizin anladiginiz dil bu. Müslümanim diye geziyorsundur simdi
Sen bana mı okuyorsun kendine mi senin cebine giren para benim cebime mi girecek ben mutluyum para ma para katıyorum diye bana ne diğer kişilerden çalışsın akıllı adım atsın sen ekonomi diyorsun da kızlar hepsi diyor sadece diyor internet ten bir şey satsın içerik üretsin ben yerimde oturayım ekonomi kötü bu ülke araba yaptı uçak yaptı
😂😂 komedi gibisiniz ya gotu bklu seylerle ovunucegine avrupaya dön bir bak Annen bacin yok mu senin? Hizbullah gelince sahiplendirirsin artik
2 abim var paramız var biz altta kalmayız istersen seni kucağa alırız merak etme Avrupa ya sen bak parası olan heryer de kraldır banane ordan burdan 5 yurt dışına gitmişim gelmiş bana öğretecek cahil ya
önce sebebini sonra kimi sectigini söyle
Kk destekliyorum ben yeter artik degisim sart ekonomi diye bir sey kalmadi. Tek sebep buda degil Hizbullah basa gelince sokaga bile cikamicaz
Beni ikna edereen vermem
Kendine saygin varsa vermezsin.
Benumle sevgili ol beni vazgecir yeni hir bakiş açisi goster beni baştan yont
Siz bu dilden anliyorsunuz reis kac paket makarna firlatti kafana?
Uslubun cok kotu ve kaba İht
Niyetin cok yanlis ayrica hauatinda bir kere bile makarna almadim ya da oy vermedim
Niye oy verdim diyosun 4q troll yapmanin sirasi mi
Olayları tarafsız bakıyorum bakalım her iki tarafta nasıl davranıyor diye ama sen böyle yaparsan karşı tarafa ne yapsın
Hakediyorlar onlarin anladigi dil bu reisleri sanki cok duzgun millete surtuk diyor
Ama sen böyle yaparsan biz hiçbir şekilde yani sen bu tarafa birini çekemezsin ki
ben boyleyim kimseye oy icin yalakalik yapamam ama sunu bilin ki gencligimizi caldilar diger tarafta hepsinin hesabi sorulacak. Ozellikle reisin :))
Bunun yalakalık ile alakası yok işte bunu çok kötü sen böyle davranırsan tutup kimse senin peşinden gelmez
Benim pesimden gelsin diye demiyorum kendini vatanini düsünen o kisiye oy vermez