Hdp dediğin meclisteki bir parti. Akp'si de chp'si de hepsi yeri geldiğinde görüşüyorlar. Bizim görüşülmesine bir itirazımız yok. Ama hdp ile en çok kendileri görüştüğü halde, başkalarını terörist olmakla itham etmelerine tepkiliyiz. Aynı masada oldukları domuz bağcıları bile inkar etmelerine tepkiliyiz.
telefon, araba, buzdolabı, televizyon, bilgisayar falan da kullanma sahiden müslümansan. Onları da müslüman olmayanlar yapmış, kazandıkları parayla gidip domuz yiyorlar.
ha ülke yönetince günahlarına ortak oluyoruz yani sadece. Yoksa kullandığın telefonun sahibinin senden kazandığı parayla gidip domuz yemesinde sakınca yok. Anladım.
Yalnız 21 yıldır senden günahkarı yok o zaman be kankam. Hükümetin yediği kul haklarına ortak olmak içine oturmuyor mu hiç?
80 yıldır yiyip bitirdiler vicdan yapacak olan onlar bu adamların yaptığı birçok hata var ama şu an Müslümanlığa hizmet ettiği aşikar.. 21 varsa günahı oda başımızın üstünde.
Hangi müslümanlığa hizmet ediyor feto eliyle milyonlarca insanın hakkını yediler bu mu müslümanlık? İnşallah ortaksındır bu müslümanlığa da ahirette de yanyana olursunuz hep
kanka iha, siha ve petrol şirketlerinin neden hep erdoğan ailesiyle bağlantısı var peki? Başka mühendis mi yok ülkede neden sadece erdoğan'a yakın ailelere destek veriliyor? Neden başarılı isimlerin tamamı yurtdışında? Aşı bulan türk kardeşler niye türkiye'de değiller mesela hiç düşündün mü? ayrıca hangi petrol kuyusu la? buna inanıyorsan elimde sahibinden az kullanılmış köprü var istersen
@ulubilgehan ya birey zina resmi rakamların dışında her gün binlerce kaçak göçmen giriyor sen ne 6 milyonundan bahsediyorsun sadece 2011de 3 milyon giriş oldu
Edepsizlik etmeyiniz. İnsan gibi konuşmayacaksınız o boş çenenizi kapatmanızı tavsiye ediyorum.
Farkında mısınız herşeye şikayet ediyorsunuz sizler tam 10 yıldır peki şikayetlerinizin neticesi ne oldu. Her şikayetiniz üzerine sanki daha fazla şikayet döngüsüne giriyorsunuz. Kim mutsuz oluyor siz oluyorsunuz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bakınız bu fotoğraf daha güncel daha geçen ay cekilmiş sevgi pitirciklari :)
Buna karşılık verilmesini istediğine emin misin cidden:D
@mutantnproud hiç farketmez :)
Hdp dediğin meclisteki bir parti. Akp'si de chp'si de hepsi yeri geldiğinde görüşüyorlar. Bizim görüşülmesine bir itirazımız yok. Ama hdp ile en çok kendileri görüştüğü halde, başkalarını terörist olmakla itham etmelerine tepkiliyiz. Aynı masada oldukları domuz bağcıları bile inkar etmelerine tepkiliyiz.
Madem meclisteki parti olarak görüyordun bu şahıslar gayet şahsına münhasır insanlardı. Peki neden bu fotoğrafı paylaştın
Kendi kitleniz a*ptal gibi devamlı karşı tarafı terörist olarak gösteriyor çünkü.
Sanki kürdistan lideriyle biz miting yapmışız gibi
İşin özüde bu karşı tarafı aptal yerine koymak çünkü cevabınız yok yenildiniz yeniliyorsunuz yenileceksiniz net.
Yeniliyoruz çünkü vatanımız satılıyor. Kına yakarsın
Önceki secim maalesef bende erdogana iy vermis biri olarak Şu an vermek icin 1 tane bile sebep yok
Simit 1 tl idi 10 tl oldu. 1 tl karizmasını bozuyordu.
Ne 1 tl'si la ben 1 tl'ye tavuk dürüm+ayran alıyordum ortaokuldayken
Dusunuyorum dusunuyorum ama yok bulamıyorum
Vatan hainiysen verebilirsin
al sana sebep😅
Müslüman olduğuna inanmak benim için yeterli.
niye kanka sevabı sana mı yazılıyor
Sevabını bilmem ama oy verdiğin müslüman değilse onun yaptığı günahlara ortak oluyoruz.
telefon, araba, buzdolabı, televizyon, bilgisayar falan da kullanma sahiden müslümansan. Onları da müslüman olmayanlar yapmış, kazandıkları parayla gidip domuz yiyorlar.
Bir gayri müslim in ürettiği birşeyi kullanmakla ülke yönetecek kişiyi aynı kefeye koyuyorsan sana diyecek birşeyim yok👋
ha ülke yönetince günahlarına ortak oluyoruz yani sadece. Yoksa kullandığın telefonun sahibinin senden kazandığı parayla gidip domuz yemesinde sakınca yok. Anladım.
Yalnız 21 yıldır senden günahkarı yok o zaman be kankam. Hükümetin yediği kul haklarına ortak olmak içine oturmuyor mu hiç?
80 yıldır yiyip bitirdiler vicdan yapacak olan onlar bu adamların yaptığı birçok hata var ama şu an Müslümanlığa hizmet ettiği aşikar.. 21 varsa günahı oda başımızın üstünde.
Hangi müslümanlığa hizmet ediyor feto eliyle milyonlarca insanın hakkını yediler bu mu müslümanlık?
İnşallah ortaksındır bu müslümanlığa da ahirette de yanyana olursunuz hep
Amin.. Ortak değilim ama gardaşım Recep Tayyip Erdoğan bizim din kardeşimiz çok şükür.
Enteresan bir dinmiş
Yol havalanı togg adfadfaddagsff sen kullanabilcekmisin?
2 üni bitirdim mühendisim asgari ücrete çalişiyorum ablacım ne yolu
Kılıçdaroğlunun planları vardı mühendisler için
Ne söz verdiyse yaptı.
sözünü verip tutmadığı 1 milyon şey yazabilirim, geçerli bir neden değil benim için.
Ben sadece gördüğümü söylerim. Sordun söyledim. Neye inandığını sorgulamam ya da bilemem
Reyizi saraylarda yaşatmak.
lan bak bu mantıklı aslında.
Belli ki biz ça+simitten öteye gidemeyecez reyiz yaşasın bari doya doya
Milli Teknoloji, dış politika.
Teknoloji? Erdoğan ailesi dışında desteklenen kimse yok ülkede ne teknolojisi
Peki KKye veriniz.
kime vereceğime ben karar veririm, erdoğan'a vermek için mantıklı 1 tane sebep arıyorum
Ben vermiyorum, ölürüm gene vermem.
İha siha yeni petrol kuyuları togg
kanka iha, siha ve petrol şirketlerinin neden hep erdoğan ailesiyle bağlantısı var peki?
Başka mühendis mi yok ülkede neden sadece erdoğan'a yakın ailelere destek veriliyor? Neden başarılı isimlerin tamamı yurtdışında? Aşı bulan türk kardeşler niye türkiye'de değiller mesela hiç düşündün mü?
ayrıca hangi petrol kuyusu la? buna inanıyorsan elimde sahibinden az kullanılmış köprü var istersen
Sana bir video atayım izle
https://youtu.be/iWNxLFhPzZE
İzle
Video izleyecek ortamda değilim elin var yazabilirsin
Uğraşamam yazmayla sana attım video izlersih
İzlemem
Mülteci akını 20 milyon yabancı
Devlet organlarının bağımsızlığını yitirmesi
Faiz baz puanıyla ülkemizi sömürge ülkesine çevirmesi
Bunlardan dolayı mı akp'ye vermeliyim
Fabrika açmak yerine özelleştirmesi ve yabancıları ülke üzerinde söz sahibi yapması
6 milyon var. Yanlış bilgi veriyorsunuz.
Ben başlıca sorunları yazdım gerisi sana kalmış
@ulubilgehan ya birey zina resmi rakamların dışında her gün binlerce kaçak göçmen giriyor sen ne 6 milyonundan bahsediyorsun sadece 2011de 3 milyon giriş oldu
19 yaşında git kumda şeyinle oyna
Olum sorunlardan dolayı mı akp'ye oy vereyim soruyu anlamamışsın sen
Akpye oy vermek için bir sebep yok vermemek için sabaha kadar yazılır
Edepsizlik etmeyiniz. İnsan gibi konuşmayacaksınız o boş çenenizi kapatmanızı tavsiye ediyorum.
Farkında mısınız herşeye şikayet ediyorsunuz sizler tam 10 yıldır peki şikayetlerinizin neticesi ne oldu. Her şikayetiniz üzerine sanki daha fazla şikayet döngüsüne giriyorsunuz. Kim mutsuz oluyor siz oluyorsunuz.
@ulubilgehan 6 milyon suriyeli sadece benim yaşadığım şehirde var bu arada kanka. Kaçakları hesaba katmıyorsunuz
canım olmak
Beyinsizlik
Hiçbir neden yok