Acaba neden okadar parti varken akp :3 Facede Herkesin Profilinde cCc (Mhp) yazısı var ama herkes akp'ye veriyo
Düşündürücü ?
Düşündürücü ?
MHP 3 hilali taşıyor lakin türkiye sınırları dışında idealleri yok adamların.
osmanlıcıyız diyorlar ama osmanluya düşmanları, Osmanlıyla hiç bir şeyleri örtüşmüyor
MHP ne istediğini tam olarak bilmiyor.
akp nin alma sebebi de halka hitap edebilmesinden geliyor. diğerlerinin vaatlerini akp yapınca millet akp ye atıyor.
bizim ülkemizde siyaset yok fanatizm var. insanlar saplantılı bir şekilde oy kullanıyor. chp ve MHP nin oyunu hiç bir şekilde başka taraflara kaydıramazsın. bu akp nin belli bir kesim oyu için de geçerli.
Ülkenin yarısı kendini kaybetmiş biz konuşsak ne olacak.
Ayn
nerden biliyorsun?, siz çok mu bilensiniz?, size bu yetkiyi kim verdi?
Dusundurucu değil oy kullanma yaşı 18, her yerde yazsa ne olacak.
BBaktığım Kişiler 19, 25 oluyo genelde ☺
Buyrun cevabı:
www.google.com.tr/search
Cevap
46Cevap
Akpye oy vermedim ve oy kullanmıyorum ve ülkücüyüm. Şimdi nedenini söyeleyeyim.
1. Hdp ve chp ortak hareket edip, pkkayı destekliyor. Hal böyle olunca, ülkenin % 65 i sağcı olduğundan dolayı ikdirdar olamıyorlar.
2. Diğer partilerin çoğu sol bu yüzden olamıyorlar. Sağ partiler ise aktif değil.
3. Devlet bahçeli partiyi batırdı ve gitmiyorda. Hal böyle olunca, sağcılar partisini dahi yötemeyen adama destek vermek istemiyor.
Tüm bu sebeplerden dolayı parti sağcı oyların % 52 sini alıyor.
tebrikler, ön yargısız olunca, gerçekler ortaya çıkıyor, olay bu... bu çerçevede ve uslupla tartışmak gerekir.
cCc Ülkücüler de AKP yi destekliyor. Bende chp ye oy verenleri anlayamıyorum. Kemal Kılıçdaroğlu mu bizi Türkiyeyi temsil edicek 😊 guldurmeyin Allah aşkına adamın 3 lafindan bir tanesi gaf konuşmayı bilmiyor siyaset yapmayı bilmiyor. Bahçeli ye gelince kuru sıkı ulkuculerin akp ye oy atması zaten mhp nin yanlış bir strsteji uyguladığını gösteriyor.
Bunu bende anlamıyorum. Genelde sorduklarım yol köpru vs diyor. Sacmalik. Bir ülkede önce huzur ve barış olmalı. İnsanlar kendilerini güvende hissetmeli. Emekli, memur, çiftçi, ögretmen bu haldeyken gözumuze sokar gibi milletvekillerine zam ustune zam olmaz. Biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar diye bir söz söylemis atalarimiz
Aslında her ikisi de birbirine yakın partiler. Asıl düşündürücü olan neden CHP ye oy verilmiyor. Bunun cevabı AKP ye neden oy verildiğinin de cevabıdır.
Evet doğru gibi :)
bizler biliyoruz da, chp liler bilmiyor, görmüyor...
Sesleri çıkan, rengini belli edenleri biliyorsun ve biliyoruz. :D O sesleri çıkmayanlar işte Ak partiye veriyor. Kime verdikleri beni ilgilendirmiyor. Muhalefete herhangi bir inancın olduğunu düşünmüyorum. Bu halk o yüzden veriyor olabilir.
çünkü onlar konuşur, ak partililer çalışır. ondan bir arpa boyu yol katedemiyorlar...
O facede cCc yapanların yarısı oy kullanamayacak yaşta çünkü ^^
Aynen?-?
program diyen fotoğrafın kadar yaşın varsa bu ülkede açık oy kapalı seçim yapan cehape yi unutma
yenilen pehlivan güreşe doymazmış, muharrem incenin dediği gibi;
çıkmışsın yenmiş, çıkmışsın yenmiş, yine çıkmışsın yine yenmiş ;)
K. K denen adam kendi rakiplerini ortadan kaldırıp tek başına seçime girdi komik şekilde başkan oldu. bu K. K tek başına maraton koşsa birinci olur :D kafa buyken çamur atarak bu milletin seçimini yok sayamayacaksınız.
vallaha chp liyim
chp içindeki pkk lı çoğunluk olan partililere mi vereyim ben oy atmadım ama atsaydım akpye atardım
Benim Babamda chppli :)
baban cumhuriyet halk partili ama artık partimizin içinde pkklıların olduğunun farkındamı ki
Secsis denilen uzaktan hertürlü müdahale edilebilen internet tabanlı seçim programı oldukça başka bir parti kazanamaz. Bu seçim sistemi programı ve güvenilir değil.
2009 yılında Almanya Federal Seçimlerinde denenmiş olup sahteciliğe açık bir sistem olduğu anlaşıldıktan sonra eski sisteme geri dönülmüştür.
Ülkücü olupta bu seçimde neden Ak Partiye oy verdiler acaba diyecegine biraz haber izleyip siyasete karışsan anlarsın.
Erbakancı olupta bu seçim de neden Ak Partiye oy verdiler die düşünürsen biraz derinden islam elden gidecek korkusu sardı hepimizi ondan.
Veya 6 haziran da hdp ye verip neden Ak Parti oyunu yükseltti dersen sehitlerimizin kanı kimler yüzünden aktıgı içindir.
İdeoloji değişkendir. Nasıl chp, mhp hatta ve hatta hdp oy alıyorsa AKP nin de oy alması gayet normal.
Şuanda ondan başka ülkeyi yönetecek bir parti başkanı da yok zaten..
çünkü tüm ideolojiler yıkılmıştır. İçinde insan odaklı, paylaşım odaklı, barış odaklı, sevgi ve saygı odaklı ve adalet odaklı bir ideoloji olmalı ki sürekli olsun...
onun için boş ideoloji peşinde koşmayın, zamanınıza ve emeğinize yazık... Arkadaşa katılıyorum, şu an Türkiye yi AKP den başka yönetebilecek başka bir partiye güvenmiyorum...
senin gibi geri kafalılar anlamaz bunu
sen diğer partileri birşey söyleme
gel halkı aşağıla
bana göre chp ye oy verenler nasıl
veriyor ona hayret ediyorum
Akpye oy veren biri ve zeki olduğunu düşünen biri varsa yorumumun altına gelsin
tabi bir tane cesur akp'li varsa?
#Türkerkeğii
Buyur dinliyorum evet.
@beratbaran hoşgeldin
başbakan seçimden önce genel sağlık sigortasını kaldıracağını söyledi şimdi ise kaldırmadı?
Hangi ülke de herşeyin bir anda sihirli değnek ile değdiği gibi kaldırıldığı görülmüş? Herşeyin bir sırası var.
@beratbaran seçimden hemen sonra kaldıracağım dedi, ne sırası?
Cezayı bir anda getirince hiç sırası gelsin diye beklediler mi?
Hocam bak şimdi. Hepimiz biliyoruz ki 12 yılda bu adamlar sağlık alanında ülkeyi çok ilerilere götürdü. Keza bunu görmemek için ya CHP'li ya da kör olmak lazım. Ekstra olarak GSS ile alakalı geçmiş dönem 5 milyon gencin geçmiş borçlarını da sileceğini söyledi. Keza bu mebla 10 milyar tl'ye kadar çıkıyor. Devlet bir anda silip atıyor. Ha ekstra olarak biz kaldıracağını biliyoruz ama hemen kaldıracam hemen olacak diye oy vermiyoruz. Çünkü KOYUN değiliz. Ülkenin bilgisayar başında yönetilmediğini de çok iyi anlıyoruz. Geçmiş icraatlarınıda bakarsan bugüne kadar AKP'nin seçimleri kazanmasının tek sebebi seçim bildirgesini bire bir uygulamayı başaran ve eksikliklerini bir sonra ki dönemler kapatan bir parti olması. Yani bu konudan girip de AKP'yi vurmaya çalışmak bana ironi geliyor. Ha hataları var. Çok büyük hataları. Ben seninle bu hataların tartışmasını yapmak isterdim doğrusu.
@beratbaran dur yavaş yavaş geleceğiz, borç neden geldi acaba hiç düşünüyor musun?
Şu stratejiyi iyi bilmek gerekiyor, önce boz, sonra düzeltme vaadiyle insanların gözünde yüksel, sonra düzeltincede kahraman ol (ki düzelmedi hala)
Pekala neden türk vatandaşlarına 400 küsür lira burs yardımı yapılıyorda, elin suriyelisine 1000 küsür yardım yapılıyor?
Öncelikli olarak ben sizin gibi insanlarla hala da tartışıyorum bu konuda. Ben ilk günden beri suriye'lilerin bu ülkeye gelmesi ile memnun olmayan ve onları topraklarımda istemeyen biriyim. Bunu ufacık çocukların bedenleri karaya vurduğunda da dile getirdim, açlık ve sefaletten ilk geldikleri gün tüm insanlar ayy yazıkk derken de dile getirdim. O yüzden senin fikirlerini bu konuda bilmiyorum ama bana bu tarz söylemleri söyleyen insanları iki yüzlü görüyorum. Lakin bizde adetlerimiz gereği kendi yemediğimizi bile misafire yediririz geleneği hala devlet arasında da yaygındır. Bunu daha önce ki savaş dönemlerinde çanakkalede de anlatılan bir çok hikayeyi örnek gösterebilirsin kendine. Ekstra olarak zaten ülke düzeni bozuktu. Ki hala bozuk katılıyorum hala düzeltilmesi inanılmaz yavaş ilerliyor. Bunun sebebi sence herşeye yok diyen iyi ya da kötü olması farketmeksizin birşey üretmeyen muhalefetin hiç mi suçu yok?
Ben hayatımda hiç oy kullanmadım, kullandığım oyunda Şu an savunduğun partiye gittiğininde farkındayım bu bir.
Ne güzel söylüyorsun, insanlık yapalım evet yapalım ama önce kendi insanımıza yardım edelim bu iki.
@beratbaran Bana bunların cevabını verin
efkan alanın peygamber kibre kapıldı ama biz kapılmayacağız sözünü duyan akpli yetkililer neden aynı gün istifasını istemedi bu üç.
Son olarak akpye inananlar müslüman inanmayanlar gayrimüslüm olarak lanse edildi herkes din, eğitim, ve fikirlerinde özgürdür, mit tırlarının yerini söyleyen can dündarı başka sebeple içeri atmalarından dolayı özgür olmadığını görüyorum bu dört.
Can dündar başka bir sebeple atılmadı hapise. Mit tırlarını ifşa için atıldı ki dünyanın neresinde giderseniz gidin bu vatan hainliğidir. MİT adı üstünde Milli İstihbarat Teşkilatıdır. Mahallede top oynamıyorlar yani! Bu bir.
Verdiğim örnekler de anlatmak istediğim bizde misafirlere daha çok ilgi gösterilir demem di ki eminim sizin de aileniz içinde bu durum böyledir. Bunu devlet yapınca abes görmeyin derim keza yapması gerekeni yapıyor bu iki.
Yapılan yanlışlara gelecek olursak Efkan Ala ile alakalı öyle bir ses kaydı ya da video araştırmadım. Lakin doğruluk payı varsa araştırılsın meclisde o kadar milletvekili fezleke çıkaramıyorsa tüm suçu AKP'ye yıkmak da biraz acaip. Ancak bulunduğu makamı kendi terketmeli dediği laf düpe düz soysuzluktur. Buna bakacağım bu üç.
Ben AKP'liyim ve değil AKP'li olmayan ateistlere bile ön yargı ile bakmıyorum bu hangi akp'li böyle düşünen? İnsan olmak ile insan olmamak farkıdır o AKP ile alakası yok bu da dört.
Son olarak başta da dediğim gibi bazı kesimin dediği gibi koyun olan bir seçmen değilim. Mantığım ile hareket ediyorum. Tayyibin g*tünün kılı da değilim. Onun gelip geçici olduğununda farkındayım. Daha iyi bir Parti çıkar da gelirse oyumu bu sefer ona veririm. Yani insanlıktan bahsediyorsunuz eleştiri yaparken özgürlükden yani. Ancak sanıyormusun efkan ala o soysuz lafı etti diye biz onu destekledik ki ben daha yeni öğrendim. İnsanlık ile AKP'li olmak aynı şey değildir. AKP sıradan basit bir sıradan partidir. İnsanlık ise bu saydıklarındır. İnsan insan değilse akpliside mhpliside chplisede aynı b*ktur.
@beratbaran bana sorularımın cevabını verebilecek erkek gelsin
Konu sizi aşıyor
:) Erkek gelsin derken? İşinize gelmeyen konular ile alakalı o zaman terbiyeli olun. Farklı fikirlere tahammül edemeyip kaçmak isteyen de sizsiniz. Bunun için de susmanız yeterli.
@beratbaran hayır sorduğum şeyi bilmiyorsunuz fakat yinede yorum yapıyorsunuz.
Net olmak lazım, akpli yetkililer efkan alayı görevinden uzaklaştırmadı,
genel sağlık sigortası neden kalkmadı diyorsunuz iyide seçimler biteli neredeyse 3 ay olacak, kanun gelirken habersizce bir anda geldi, kalkacak diye söz veriliyor ve siz sabır diyorsunuz, eve gelen kağıt hiç sabret demiyor bayım
Efkan Ala ile alakalı yaptığım bir yorum yok eğer söyledi ise arkasında duracak değilim atılmalı ama bilmiyorum diyorum. Siz bunu söylediniz diye de aaa sen doğrusun mükemmelsin Erkeğin dibisin diyip inanacak halimde yok. Müsait bir zamanım olduğunda incelerim bakarım doğru ise de efkan ala ile alakalı söylemem gerekeni söylerim. Efkan Ala böyle dedi diye tüm AKP camiası mı şerefsiz oldu bumu mantık? Genel sağlık sigortasının da eğer bir anda kalkacağını zannediyorsanız bunuda cahilliğinize veriyorum. Davutoğlu ya da Tayyip Erdoğanın her dediğine inanan birimisiniz ki? Keza ben oy versem de her dedikleri doğrudur diyip kefil olmuyorum. Lakin henüz ülkenin gidişatı bu haldeyken neyle alakalı net olmamı istersin? Ha şimdi tekrar geri dönüp seçim bildirgesine baktım GSS Prim Borçları silinecek denilmiş vaad olarak. Buda 30 Eylül'e kadar tamamlanacakmış bilgin olsun.
@beratbaran Mit tırlarını deşifre etmek vatan haşnliğiyse Kozmik odayı devletin şah damarını dünyaya deşifre etmek yunanlar bile öğrendi Türkler bize saldıracakmış dediler gazetelerde... İkinci sorum Neden Turkiyede Türk olan birini seçmezsinşzde Ermeni, Gürcü seçersiniz? Irkçılık muz cumhuriyetinde yapılmaz sen Bu kadar katı olan ortadoğuda muz cumhuriyeti olursan seni harcarlar.. Pkkyı meclise getirdi teröristlerin silahlanmasına göz yumdu... Apoya daha iyi ultra lüks hatta kadın sokuyorlar koynuna usta Skpyi destekleyenin soyundan kanında Türklük yoktur net...
Seninle soy tartışmasına girmek istemiyorum. Irkımı da seviyorum. Ama kendi ırkımı en üstün ırk görmüyorum. Allah'ta böyle görenleri affetsin ıslah etsin. Mit tırlarını ifşa etmek VATANA İHANETTİR! Devlet sırrı ne sebep olursa olsun ifşa edilemez! Bunu en iyi TÜRK olarak senin bilmen lazım. Dediğin gibi muz cumhuriyeti değil burası. Kozmik odanın deşifre edilmesinin sebebi AKP'nin o kadar kullanıp oylarını bir nevi kandırarak aldığı cemaat eli ile oldu. Keza bu olaya karışan karışmayan kim varsa o günün şartlarında toplandı. Yapılması gerekeni DEVLET yaptı. pkk kendimi bildim bileli hep farklı isimlerde meclisteydi bu akpnin eli ile olan birşey değil. Tek fark ile akp her seferinde ad değiştirmesinler istedi. Kapatmamayı tercih etti. Buda tek akpnin değil EMANET OY veren CHP'lilerin eli ile oldu. Çocuk katili daha ultra lük yaşıyorsa bununda sebebi onu ülkeye getirip imralıya asmak yerine gönderendir.
Balyoz diye Askerleri içeri attı kendi atadığı Necdet özel genelkurmay başkanı olduPkklılar dağdan silahlarıyla indiler yollara bomba gömdüler asfaltladılar ses etmedi Akp... Akp iktidara gelmeden önce Terör yoktu terör bitmişti pkk pes etmişti. Pkkyı meclise soktu, Pkkyı hiç olmadığı kadar güçlü hale getirdi çözüm sureci diye pkkyı doğudaki insanlara baskı zulüm yapmasını terörist olmaya adam topladı sayıları arttı güçlendiler... Türkmenlere destek vermedi ölüme terk ettiler... Kıbrıs elden gidiyor gündeme getirmiyorlar. adaları yunanlara verdiler Süleyman şah türbesini kaçırdılar vatan toprağından kaçtılar... Kıbrıs alınırken Bize yardım eden akaddafiye ihanet ettiler... Ama doğru Sen haklısın Adamlar yol yaptı
Amacın benim şahsım ile alakalı dinime, ırkıma laf söyleyip üste çıkmak ya da beni kendinden daha aşağıya çekmek ise bunu bilelim ona göre konuşalım. Zira hakaret ederek saygısızlık yaparak da biryere varamazsın sayın erkek.
İnş Darbe yaparlar başkan olursa bu Amerikan uşağı Tayip Vallah ülke bölünür bu milleti kaval çalarak her istediğini yaptırıyor.. Adam ne yapsa oy alıyor Atatürk'e hakaret etti Tcyi kaldırdı andımızı kaldırdı yapmadığı hakaret kalmadı Allahın Gürcüsü Türkün tarihine her şeyine demediğini bırakmadı.. Cumhuriyetin taşlarıyla oynadı resmen ama hala onu destekleyin Usta mesela yol değil Türkiyede hak sahibi olmak isteyen azınlıkları ülkenin sahibi haline getirecekler yeni anayasada Türk ibareside çıkacak...
@beratbaran Size tek bir şey soracağım, tayyip bey 2 gün önce asla kürtleri muhatap almayacağız diye beyanda bulundu ve ardından leyla zanayla görüşmeyi kabul etti, hain her zaman hain değil midir?
@TürkErkeğii leyla zana ile görüşmesi değil bana göre kürtleri muhattap almaması yanlışdı her kürde hain muamelesi yapmak orda ölen nice Kürt askerleri var iken herşeyden önce HAİNLİKTİR. Biz sıcacık yataklarımız da yatıp KS'de takılırken orada bizim için can veren nice şehitler olmadan önce görüşülmeli idi. Sonra ise kan ise kan gerektiğinde tüm hpdli vekilleri hapse attırması, belediyelere el konulması sivil halkın daha erken tasfiye edilip ordunun Ohal etmesi gerekirdi. Lakin bunu yapması içinde sağlam bir muhalefet hendek kazanlara arkadaşlarımız, pkk cenzalerine katılan chpli vekiller olmamalıydı. Orda katliam var diyip de pkkları destekleyen bir chp olmamalıydı bu konuda ki fikrimde bu.
@Aykut1990 sizin kadar biz şu yol meselesini dile getirmiyoruz. Hayır ben şimdi çalıyorlar ama çalışıyorlar mı dedim yoksa yol yaptılar ya mı dedim? Ben sadece bu adamların yaptığını görmemek için CHP'li olmak ya da kör olmak gerekir dedim. Yanlışlarına da yanlış doğrularınıda doğru dedim.
@beratbaran kardeş konuyu dallandırıp budaklandırma, doğru veya yanlış bu ayri bir konu, tayyip bey 2 gün önce asla görüşmeyeceğim dedi, sonra 2 gün sonra görüşmeyi kabul etti?
Tayyib'in Atatürk'e hakareti yanlış.
Atatürk'ün de peygamber görülmesi yanlış.
Tayyib'in g*tünün kılı olunması yanlış.
Yapılan herşeye de biz istemezük denmesi yanlış.
Anayasa madem Türk ibaresini kaldıracak bu chpliler hala neden komisyon için toplanamadı sahi? Neden hala diretiyorlar? Adamlar tek başlarına anayasa yapsın diye bu ne çalışma? Başkanlık istemeyiz diyorlar tamam kardeşim bana daha iyi sistem getir o zaman. Yabancı ülkelerin sistemlerini ben kullanmak istemiyorum. ama çalış. Benim vergilerimle maaş alıyorsun. Herşeye yok diyerek mi muhalefet olunuyor? pkk oraya bomba koydu evet peki o çok sevdiğiniz chp ne yaptı emanet oy vermekten başka. ? Ha daha önce de dediğim gibi katli vaciptir hepsinin kesinlikle akpnin bu konuda zaten çuvalladığını düşünüyorum. Bir daha ki seçimlere kadar da düzelme olmazsa zaten oy vermeyi düşünmüyorum. Yani sizin gibi kulaktan dolma ile hareket edip de ben hiç birşey istemem demiyrum.
@TürkErkeğii konuyu dallandırmak budaklandırmak yok ortada. Her yaptığına doğru diyecek kadar kör veya cahil değilim. Ben sebeplerini söylüyorum kendi fikirlerimi söylüyorum. Her yaptıkları doğru diyerek adamlara peygamber gözü ile bakmıyorum. Lakin siz bu farkı anlamıyorsunuz.
@beratbaran bu yorumu bana yapmadın ben cevap vereyim yinede.
Muhalefet partilerinin 1000 lerce hatası olsa bile, bu akpnin tek bir hatasını kapatır mı?
Kötünün iyisi diyorsunuz fakat kötünün kötüsü olduğunu fark etmiyorsunuz.
Tek Çaremiz kaldı Tayyip gidecek Türk milliyetçi biri gelecek Araplardan kurtulacağız şımaran azınlıkları defedeceğiz... Anayasayı Daha da Milliyetçi hale getireceğiz.. Turk olmayan meclise giremeyecek Rütbeli asker olamayacak.. Turkiyese yaşamak isteyene Eyw. Ama Devlette önemli yerlere gelemeyecek... Turkiyeyi Türklerin yönetiminden kopardılar azınlıklar şımardı... Andımız kalktı, Tc kalktı devlet herşdyi yabancılara sattı özelleşti vatandaş vergiyle kuşatıldı boğuluyoruz resmen darlandık kendi ülkemizde esaretteyiz sanki... Tek Yol Milliyetçi bir hükümet... Yoksa Yokolacak ülke
@TürkErkeğii muhteşem bir cevap hakkınızı vermek isterim. Hiç bir zaman farkettirmez. Muhalefetin yaptığı muhalefete, iktidarın yaptığı iktaradır. Katılıyorum. İşte sorun tam da burda kopuyor. Yani hakaretler etmek, herşeye olmaz demek, direk kestirip atmak yerine Şu an ki iktidar yaklaşık 3 sene 9 ay boyunca iktidarda kalacak. Oturalım yanlışlarını tespit edip gençler olarak üstümüze düşeni yapalım sesimizi yükseltelim şayet değişmezse tavrımızı koyup iki ağaç için değil BİR ŞEHİT için yürüyelim. Demek istediğim de bu. Yani cesur akp'li gelsin demek değil çözüm. Akpli kardeşlerim gelin hataları bulalım düzeltelim demek daha evla değilmidir? Sataşmak ya da ezer gibi konuşarak çözemeyiz bunları. Yoksa söylediğin herşeye de hakkını verdim.
Geldim hocam buyrun fakat bana önce hangi partiyi desteklediginizi söyleyin sonra her konuda tartisabiliriz
@solomonkAne hoşgeldiniz ben hiç oy kullanmadım, sadece vatanını seven bir insanım
@beratbaran leonun dediği gibi o silahlar kime gitti?
türkiye öyle bir yer oldu ki, her gün yeni gündem çıkıyor, şehit haberlerini artık 10larca kat daha fazla duyma başladık, sence iktidarın pkk'ya çözüm bulamaması ironi değil mi?
@Leon26 o haber başından sona doğru. O silahlar orda ki Türkmenlere'de gitmedi pydyede gitmedi. O silahlar henüz daha bize bulaşmamış ama pyd ile çatışan işide gitti. İşid yeterince gücü ele alınca amacından sapmış aç tavuk gibi bize de saldırmaya başladı. Keza böyle olacağı belliydi ama bence yapılması gerekende oydu. Türkiye 3. sınıf bir ülke değil. Elbette ki dünya üzerinde kirli oyunlarda eli olacak ülkenin menfaatlerini her alanda koruyacak. Mit'de üstüne düştü yaptı. Planı tuttu tutmadı bilemeyiz. Planları ne onuda bilemeyiz. Peki düşünsene şimdi sokakta ki senin bile ağzında mit tırları. Sence ifşa olması doğru mu? Madem Mit'in ifşa olması gerekiyor şeffaf olması gerekiyor o zaman neden adı MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI? Ortalık Malı Teşkilatı olsaymış ya? Kaldı ki bu gün aynı tırlar Türkmenlere gidiyor. Yoksa Türkmenler'in orda bunca aydır nasıl durduğunu zannediyorsunuz? Taşla sopa ile değil heralde?
@TürkErkeğii pkkya çözümü sadece Şu an ki iktidar değil ondan önce ki siyasi liderlerde çözüm bulamadı. Öyle ki korkularından ve aldıkları emir doğrultusunda imralı denen lağım çukurunda soyu soysuz bebek katilini gönderdi. AKP'nin yaptığı ilk icraat ise şuydu pkkya karşı tüm doğuda ekonomik dengeyi sağlama doğuya yatırım yapmak ve okuma düzeyini arttırmak insanları bilinçlendirip pkknın elinde maşa olmamasını sağlamak adına. Lakin pkk değil buna yine izin vermeyen dış güçlerdi. Buna da kanıt olarak öldürülen 300 kişinin yabancı uyruklu çıkmasını gösterebilirim. ya da iki ağacı bahane edip travesti parkını savunan Türk bayrağı ile tualet kağıdını yan yana taşıyan onlarca cahil okumuş halkımızı da örnek verebilirim. Yani pkkya çözüm sadece silahla olamaz zaten. Çünkü sen 3 tane çapulcu ile değil onlarca devlet ile çarpışıyorsun ve hala kendini uçağının üretimi için 2020'yi gösteriyorsun. Yani hala uçakların senin değil. Tüm bunlara rağmen dünya arenasında boy göstermeye çalışıyorsun.
Türk erkeği diyorsun ama, sizin gibi karşı görüşte olanları hakaret etmekle, aşağılamakla Türk de olunmz, erkek de. benden abi nasihatı, düşün...
@beratbaran bak akpnin herseyi kötü değil öyle olsaydı iktidarda kalamazdı zaten, benim en çok kızdığım şeylerden biride ülke zaten savaş halinde iç savaş var biliyorsun başka milletlerden gelen insanları içeri alıpta daha fazla kargaşaya neden sebep oluyorsun?
He insanlığımızı yapalım evet fakat şöyle yaparsın koskoca sığınma yeri, veya bir ili onlara verirsin adamlar kalsın orada, simdi ülke o kadar karıştı ki,, bomba patlatanlarımı dersin turistlere ateş açanmı dersin var oğlu var demem o ki bizim bir olmamız gerekiyor
Önce kendimizi düşünmemiz gerekiyor, işsizlik oranı baya yükseldi yazık değilmi bizim gençlerimize.
Tek tek uyuşturucu satanları yakalayacağına,, baronları alt etmesi gerekmez mi?
@beratbaran
Bizim bir olmamız için sizin öncesinde akp'yi kabullenip onlara oy veren insanları aptal yerine koymamanız gerekiyor. Keza biz sizi öyle görmüyoruz. Siz her eleştirdiğiniz de acaba mı diyebiliyoruz. Bunları araştırıp açıklarımızı elimizden geldiği kadar kapatmaya çalışıyoruz. Evet yabancı uyruklu kimseyi almamak lazım ama şehrin her tarafı tüneller dolu zaten devlet bile bile almıyor onları oraya. Her yabancıyada aynı muameleyi yapsan ülkede en önemli geçim kaynağı olan turizm sektörü keza bu sektörde ekmek yiyen milyonlarca vatandaş aç kalabilir. Kendi vatandaşımız. Ancak evet birlik olmamız lazım zalime karşı susmamamız lazım. Orda yaşayan insanların oralara bomba koyulurken susması gibi yapmamamız lazım. Birbirimizi kabul edip omuz omuza Allah nasip ederse Şehit olmak için çarpışmamız lazım. Adalet uğruna. Yani aynı dili konuşuyoruz ön yargıları yıktığımızda. Keşke ön yargı olmadan daha güzel bir sohbet olabilseydi.
Biz vatandaşlar olarak önce kapımızın önünü temizlemekten sorumluyuz. Yani bir uyuşturucu satıcısı nasıl Keçiören'de bir çok mahalleye giremiyorsa bizimde birlik olup susmamız gerekmekte bunun içinde. Aslında bu devletin suçu değil bizim suçumuz. Yani sokakta bir olay bile görsek aman yılan bana dokunmasın kafasındayız. Bu yüzden hal böyle kötü oldu.
Nereden biliyorsun öyle yaptığımızı?
@beratbaran sen hiç hepimizin aynı şeyi yaptığını gördün mü?
sen ben o yapsa bile yapmayanlar çıkacaktır ve sorun çözülmemiş olacaktır.
Sen körü körüne inanıyorsun
Tamam o zaman herkes yapmıyor diye bizde yapmayalım. Herkes kendini köprüden atıyor diye bizde atalım böyle mi daha iyi bir yer olacak Türkiye'miz? Ben körü körüne inanmıyorum. Ben vatan için herşeyi yaparım. Tekde kalsam sonunda vatan haini bile deseler hiç bilmeden yine de yaparım diyorum. Sen gel ikimiz yapalım inananlar çıkmadı diye doğrudan şaşacakmıyız?
@beratbaran ne alakası var?
sorunun kesin çözümü bu demiştin az önce? konudan konuya gidiyorsun madem al
yahudilerden ödül alan tayyip bey bunu neden kabul etti? Yahudiler düşmanımız değil mi? hadi bir hata yaptı ödülü ben vermem yea neden dedi?
Yanlış anlama ama konudan konuya sabahtan beri atlayan sensin. Hangi konuya cevap verdiysem direk kapanıyor başka konuya atlanıyor ama sorun değil sen devam et. Cevapsız hiçbirşey yoktur. Aldığı yahudilik ödülü ise Erdoğan'ın aldığı ödülün adı yahudi cesaret madalyası ya da yahudi üstün hizmet madalyası veya ödülü değildir. Bunu bizlere tanıtan ya da bu şekilde cümlelere döken bazı siyasi partilerin başında Mhp-Chp ve Saadet Partisi yer alır. Amaçları ise apaçık ortadadır. Tayyip AJC ve ADL Tarafından " Türkiye Halkı " adına "Umursamaya Cesaret Etme Ödülü" almıştır. Ama nedense 'yahudi cesaret ödülü' şeklinde değiştirdiler adını.. Üstelik ödülü alan tek müslüman olduğu söylenir durur, ama bu da koca bir yalandır! Yiyorsa iade etsin deniliyordu onuda iade etti. Şimdi sorun ne? son olarak da birlik olalım diyen sensin ama gel birlik olalım dediğimde de yapmayanlarda olacaktır diyen sensin. Yani doğrudan şaşan. Net olmayan sensin kısaca.
Ödülü ben vermem demedi yani ödülü de verdi araya kaynamasın. Ödül iade EDİLDİ!
@beratbaran edebimi bozmak istemiyorum zorluyorsun!
Yalan atma ödülü geri vermedi.
Ayrıca soruyu ben soruyorum tabikide aynı soracak halim yok manipule etme yeteneğine bakıyorumda geliştirmişsin kendini. Can dündarın Mit tırlarını işide yardım ettiğini söylediği için bu ceza oluyorda akpnin işide muhimmat yardımı yapmasımı vatan hainliğii olmuyor
İşide pyd'yi vurmak için verilen silahlar neden vatan hainliği? pydyi vurması nasıl vatan hainliği? Ordumuz suriyeye girse bu seferde savaşa çekiyor diye haykıracak yine siz değilmisiniz? 3. sınıf ülke olmadığımızı ne zaman anlayacaksınız? Ne olur terbiyeni boz ama lütfen. Çünkü tek yapabileceğiniz o kadar. Başka birşey yok elinizde. Hadi yine hakaret et bugünde bir akpliye küfür ettim diye sevin kendi kendine. Manüple eden ben değilim. Sensin. Sadece çamur at izi kalsın taktiğini kullanıyorsun. Yazık.
Tayyip erdoğan ödülü iade etti. Keza iade etmesini isteyen de aynı dönem sinegog saldırısı olduğu için eleştiren yahudilerdi. Tayyip erdoğan da bu teklifi kabul ederek ödülü iade etti.
@beratbaran senin gibi biri bile bunları biliyorsa iktidar o ateşin bir gün kendisine sıçrayacağını bilmiyor mu?
Sen daha kendi ülkendeki pyd mensuplarını öldürememişken,,, gidip ülke sınırları dışındaki pydlileri öldürmek için neden yardım edersin ki? Vatan haini kimdir biliyor musun? Körü körüne takım tutar gibi parti tutmaktır
Körü körüne takım tutar gibi parti tutsaydım daha iyisi gelsin oyumu ona veririm demezdim. Vatan hainliği tüm bunlar olurken kukuman kuşu gibi kafasını kuma gömüp ben kimseye oy vermiyorum diyendir. Elini taşın altına koymayan ama laf söylemekten geri kalmayandır. Türkiye'de hiç bir pyd unsuru bulunmamaktadır. Türkiye'de pkk ile onlarca devletin desteklediği bir terör örgütü ile çatışılmaktadır. Bunun tek sorumlusu da akp değildir. Terör akp'den önce de vardı şimdide var. En azından senin gibilerin vatan haini diyeceğini bile bile de yanlış dahi olsa çözüm sürecini başlattı. Çok yanlış bir harekketi ama olsaydı bugün zaten terör olmayacaktı. Merak ediyorum 12 sene önce de bunları söylermiydin eğer o dönemler de bu yaşda olsaydın. Zannediyorum hayır. Evet kendinde sıçrayacağını bile bile elini taşın altına koydu devlet olarak büyük bir devlet olarak yapması gerekeni yaptı.
@beratbaran terbiyesizleşme,,,,, ben oyumu vermiyorum en azından vicdanım rahat ya sen akpye oy veriyorsun çünkü kötünün iyisi? Bu kadar onları savunacağına okusaydında adam olsaydın
Sen ne kadar iyi düşünceli bir insansın. Sen bana vatan haini derken sorun yok ben sana dediğim de terbiyesizleşme öyle mi? Konya Selçuk Üniversitesi mezunuyum. Okuduğum alanda mezun oldum kendi işimi yapıyorum. Ama senin gibi okuyan cahil olmamışım iyi ki de. Evimde oturupta ben oy vermem aman vicdanım rahat demedim ne olacaksa olsun başsız devlet olmaz dedim. Senin gibi köşeye de çekilmedim. Gittim desteklediğim partinin gençlik kollarına da kayıt oldum. Bu düşüncelerimi ordada birşeyleri düzeltmek için sarf ediyorum. Elimden geldiği kadar. Peki sen napıyorsun? Bomboş otur oy vermiyorum de vicdanını rahat ettir öyle mi? Yok sen huzurun kaçsın istemiyorsun. O yüzden sen bu şekilde yaşamaya devam et. Hani demiştin ya seni aşar diye. Beni aşmaz. Ama galiba seni aşıyor bu durumlar.
@beratbaran eğer bu durumdan rahatsız olmasaydım parti kurma çalışmalarına başlamazdım.
Tek bayrak, tüm millet politikasını izlemeyi düşünüyorum.
Oy vermedim çünkü oyumu hak etmiyorlar ayrıca korksaydım burada hepinize meydan okumazdım,,,,,, soru soruyorum hep geçiştiriyorsun sonra konudan konuya gitme diyorsun iyide sorularım cevabı nereede?
Genel sağlık sigortası sadece bir örnek yok neymiş bir anda olmazmış pff
O sorunun cevabını verdim ben. Okumakta zorluk mu çekiyorsun? Öyle bir seçim vaadi yok. Seçim vaadi GSS Prim Borçlarını silmek. Onuda 30 Eylüle kadar tamamlayacaklarını söyledim. Hayır daha yazdıklarımı okumuyorsan boş konuşmuşuz desene. Evet korkaksın. Çünkü sen meydan okumuyorsun. Böyle meydan okuma da karşıt her düşünceye kafadan hakaret ederek ya da aşağılıyarak meydan okuma olmaz. Eminim parti kurma çalışmalarına da başlamışsındır. Evet anlıyorum. Eğer burda dışarıdan bir göz okuyupda diyorsa ki kaçamak cevap verdin sen buyursun oda gelsin dahil olsun. Siz çok olun farketmez :) Hiç bir sorunu geciştirmeden gayet net şekilde bildiğim her konuda cevap verdim. Konudan konuya gitme dememin sebebi de açık arar gibi saldırma mantığınla konuş demekti. Ama bunu anlamayıp geciştiridğimi sanman da ilginç :)
@beratbaran hayır geçiştirmiyorsun manipule ediyorsun beni iyi dinle ben tekim siz hepiniz fark etmez, önemli olan vatan gerisi teferruat, sen ya da ben bir gün var olmayacağız fakat biz varken vatanımıza sahip cıkmazsak vatanımız düşmanların konakladığı yer olacak!
Açık aramıyorum sadece sorular soruyorum misal yahudi cesaret ödülü verildi ve bu tayyip bey kabul etti hadi o zaman mavi marmara olayı olmamıştı ee 2010 yılında oldu pekala ödülü abd konsolosluğu geri iade istedi fakat mevlüt çavusoglu açıklama yaptı ve resmi kaynaklara göre hala ödül geri iade edilmedi, herseyden önce bir müslüman olarak israilin filistine yaptıklarına rağmen bu olay göz ardı edilmesi hoş bir durum mu?
Resmi kaynaklar tarafından açıklama yapılmasının sebebi ödülün geri iade edilmesinin utanç verici bir durum olmasından kaynaklı bir durum. Ödül ile alakalı durum da 2004 yılına ait bir durum. Mavi Marmara olayından sonra zaten tüm ipler koptu. Sonrasın da ise İsrail özür dileyeceğini tazminat vereceğini açıkladı. Tüm bu sözlerinde durdu. Şimdi Türkiye'nin direttiği tek nokta Gazze'ye olan ablukanın kalkması. Buda olduktan sonra ilişkiler normalleşecek dendi İsrail ise konu ile alakalı çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Büyük ihtimal ile Gazze ablukasını sadece Türkiye'nin geçmesine izin verecekler. Buda bir varsayımdır tabi ki. Benim kuramım. Bir müslüman olarak da hepimizin kanayan yarasıdır Doğu Türkistan, Filistin, Myanmar ve daha bir çoğu. Bunlar için de bugüne kadar sadece ses yükselten AKP hükümeti olarak düşünmüyorum Devlet TÜRKİYE'dir. AKP bugün gitse bile eminim ki sonradan geleceklerde bunu devam ettirecektir. Ancak teknoloji ve maddi imkanımız yokken herkese kafa tutmak ütopya
@beratbaran sizin varsayımınızla konuşuyorum, ödülü iade ederse kim için kötü olacak türkiye dışındakilere, ödülü geri vermezse gerçek müslümanlar için kötü oluyor misal ben akpye inanmak istiyorum fakat her şeyi geçiyorum bu ödül olayı kafama takılıyor.
Ben inanırsam ailemde inanacak,,, ailem çevresine inandıracak bu olaylar silsile olarak devam ediyor ben artık aileme akpye oy vermemesi gerektiğini söyledim, içimde tutmaya gerek yok her şey net sebebi ise dini istismar ettiklerini düşünüyorum.
Bir insanın namaz kılması ve üstüne ben namaz kılıyorum bana oy verin ben Allah diyorum bana inanın demesi istismar olur. Ama namaz kılması Allah'ı zikretmesi neden dini istismar etmek gibi görülüyor? Yani Ahmed Necdet Sezer çok dürüst ve saygı değer bir insandır. Özel hayatı beni ilgilendirmez. Keza ben de içiyorum kimseden de saklamıyorum. Lakin oda elinde şarap şişeleri ile çoklar kez pozlar verdi. Bu durum insanları rahatsız etmezken neden Dini konular da böyle olunca rahatsız olunuyor. ? Diyeceksin ki oda şov yapıyor. İyi de o cumhurbaşkanı. O başbakan. Bunlar nefes alsa kameralar var. Kendi dinini mi yaşamasın?
@beratbaran namaz kılması hoşuma gider,, bilirsin namaz sadece müslümana farzdır ondan ziyade bu ödül olayıyla alakalı şeyler yazdım her şeyi unut ve tarafsızca cevap vermeni beklerim.
Ben müslümanım demekle, müslüman olmak aynı şey değildir
O konuda kş cevabımı ilettim zaten kendisi iade etti ama devlet olarak resmi makamlarca bunu söylemesi dünya genelinde prestij kaybıdır ve o ödülün neden verildiğini de açıkladım. Lakin bir Müslüman olarak da israil vb. Bir ülkeye boyun büktük mü büktük. Tayyip baştsyken bunu yaptık ama şunu da biliyorum hala eksiğiz ve tam olmaya çalışıyoruz yani bu durum benim çok hoşuma gidiyor demiyorum
@beratbaran Anladım teşekkürler
Koyun bir halk tabiki de çobanına oy vermek zorunda.
HMM :)
öyleyse siz de koyunsunuz, siz de çobanınıza oy veriyorsunuz. öyle değil mi?
Küçükken cinlerden gülyabanilerden korkardık annelerimiz yemeğimizi yemezsek bizi öldüreceklerini söyledi diye yemek yerdik ya.
Dini bu şekilde kullandıklarından oluyor. Baya "aç bakayım ağzını zam geliyor" diye yutuyoruz
Akp'ye oy vermedim asla da vermem. Oy verenler de umrumda değil.
Allah aşkına halk kime oy vereceğini şaşırdı. Sanki diğerleri çok farklı hangisine versek ülkeyi batırır halk ne yapsın adam gibi biri ciktida biz mi oy vermedik hepsi aynı ak partisinden tut hdpsine kadar millet yokluktan neyapacagini sasirdi
Çünkü ABD nin meşhur bilgisayar programcısı seçim programını haızrlarken her tıklamada AKP ye %25 fazladan yazma programı yükledi.. CHP ve MHP de zaten siyonistlerce dizayn edildiler..
@mehcap uzun zamandır sizi takip ederim. Görüşlerinize saygım sonsuz. Lakin merakımı mazur görün. Bu söyledikleriniz de ciddi misiniz yoksa şaka mı yapıyorsunuz?
@beratbaran Ne yazık ki ABD bunların iktidarda kalması için her şeyi yapıyor.. Ben 2000-2003 yıllarında Partide çalıştım inan ki olmayan dümen yok.. YSK bunların, Anayasa mahkemesi bunların.. Neden gidilip de ABD nin yazılım şirketine verildi.. Kuzenimiz sandık kurulundaydı ''Biz daha sandığı açıp saymadan bizim olduğumuz yerin seçim sonucu tv de açıklandı itiraz etik kimse kazımadı bile.''dedi..
Kendim bizzat YSK yazılımı doğrultusunda eski çalıştığım ESCOM ile birlikte grafik tasarımları ve yazılımsal destek alanında çalıştım. İşi de ilk öğrendiğim yerdir diyebilirim. Ancak hiç bir şekilde bu anlattığınıza şahit olmadım. Dümen var evet sonuna kadar katılıyorum, meclisin içinde çok kezler bulundum kamera önünde birbirlerine atıp tutan sözde karşıt görüşlü partililerin baklava partilerini de çok kez şahit oldum, bir çok vekilin vekillik makamını kullanarak rüşvetle iş yaptıklarınıda. Aynı şekilde bu bana da teklif edildiğin de ki basit bir iş olmasına rağmen bir kaç ihale vb. bir şey uğruna da olsa hakkımı istedim almadığım içinde bir daha meclise o şahıs tarafından alınmadm. Ancak sakın yanlış anlamayın sizin bilgi ve tecrübeleriniz için daha görmem ve yaşamam gereken çok şey var. Lakin bilgisayar programlarında ki hile olayı tamamen ŞEHİR EFSANESİ o kadar. Oy çalınıyor derseniz bunu yapmayan partide görmedim. Hak veriyorum. Üstelik tüm Türkiye'nin gözü önünde yapıyorlar.
Bunu sadece tek bir partiye bağlamıyorum. AKP'li bir seçmenim. Lakin AKP'nin de yaptığı her yanlışı bilen biriyim. Kötünün iyisi diyerek ama iyiye iyi kötüye kötü diyerek. Çalıyor ama çalışıyor da demiyorum. Sanırım tüm partiler tasfiye olup siyasi partiler gerçek halkçı ve bizden birileri olmadan da bu durum düzelmeyecek. İran benim gözümde kötü bir ülke değil sapıkça inanışlarına ve kötü bir yönetim şekillerine rağmen teknolojileri bizden hala üstün. Yıllardır ambargo altında bile "gaz" ile çok güzel ayakta durdular. Sohbetiniz için teşekkür ederim. İyi akşamlar.
:) Doğrudur abi. Aksini ispat etmeye çalışan yok. Zira ortada ardından sonuna kadar gidilecek de bir siyasi parti yok. Sanırım bu ülkenin de kaderi bu demekten başka da birşey yapamıyoruz ya da yaptırmıyorlar. Ama sonuç ne olursa olsun olan bu :)
Tarikat ya da cemaatler insanlara siz aç kalın merak etmeyin Allah sizledir diyip fakirliğe alışmalarını söylüyor. Televizyon programlarında ki Nihat Hatipoğlu vb. soytarı diyorum artık insanlara sabredin derken cukkaya milyarları indirip ses etmiyorken güzelimiz dinimiz sadece Para Getirisi araç haline bu soysuzların elinde oyuncak oluyorken ne deyim abi bilemedim doğrusu.
@beratbaran Bak hiç camide veya hiç bir din adamından ''Ben size zeka verdim kullanmak için akıl, ilimin ve bilimin peşinden koşun aydınlanın.''diyen ayeti asla zikretmezler asla..'2Karşıma nasıl gelirseniz gelin merhametim ve bağışlamam sonsuzdur ancak kul ve yetim hakkı ile gelmeyin.''der ayet hiç ama hiç konuşmazlar.. Çünkü evrim soncu beyinleri bacak arasına ve ceplerine gitmiştirç
Bütün bunların üstüne "İkra" ile başlayan OKU diyen kitabımızı birazcık da olsa içini açıp okumaya tenezzül etmeyen tüm bu karanlığı yırtıp çıkması gereken biz gençlerde sanırım bu evrime uğradık. Bize bırakılan miras verilen bu topraklara biz sahip çıkamıyoruz abi. Keşke biz yaşlansak siz her gün gençleşseniz.
@beratbaran Ecevit hükümetini Bahçeli ile Yılmaz neden erken seçim diye seçime götürdü biliyormusun gerçek sebebi...20 Kişilik çok iyi arapça bilen her bilim dalından adamlar toplanmış heyet oluşturulmuş.. Hırkayı şerif camisinde ki kuranın aslını yeniden tercüme için.. Bak yorum değil tercüme.. Hemen ABD devreye girip işi bitirdi.. Çünkü gerçek İslam kimsenin işine gelmiyor..
Abi aslında İslam dini artık gerçek manada yaşanmıyor. O şekilde yaşayan insanların sayısı ise çok çok az. Bütün ortadoğu ellerini açmış İslam'ın son kalesi deyip daha teknolojik anlamda bir adım öteye gidememişken biz sadece basit söylemler ile biz "ASLANIZ" mantığını kafamıza işlemişiz. Bir Türk dünya'ya bedeldir derken unutmuşuz bir düğme ile milyonların katledildiğini. Hala kılıç zihniyeti ile yaklaşır olmuşuz. Hiç arada ki dengeyi kuramamışız. Ya Osmanlı'yı reddetmişiz. ya da Cumhuriyet'i. Hiç diyememişiz her ideolojik düşüncenin belirli bir zamanı olduğunu. Bu ikilemde gidip gelirkende elimizden kayıp gidenleri. Bazen düşünüyorum da abi gerçek şeriat Allah'ın kanunları kaçımızın işine geliyor. Kaçımız bunu kabullenebiliriz? Özgürlüğü bile iki bacak ve mini eteğe indirgemiş ve özgürlüğün bağımsız olduğunu unutmuş kukla olmuşken süper güçlerin elinde.
Tam 12 sene özel eğitimler aldım sohbetlere katıldım. Anlatılan İslam başka idi bize. Ama anlatanların yaşadığı islam çok daha başkaydı.
Doğrusunu söylemek gerekirse ben o ayeti daha önce hiç duymadım abi. Buda sanırım benim eksikliğim. Lakin bildiğim kadarı ile “Resulüm! Mümin kadınlara da söyle ki; bakışlarını kıssınlar ve edep yerlerini günahtan korusunlar, -mecburen görünen yerler hariç- zinetlerini teşhir etmesinler. Başörtülerini yakalarının üzerini kapatacak şekilde örtsünler.” Nur, 24/31 ayeti bilgisayarımda kayıtlı. Sanırım bu konu ile alakalı uzun bir araştırma yapmam gerekecek.
@beratbaran Ben sana o ayetin esas tercümesini söyledim o okudun ne yazık ki yorum.. İşte neden İslam şu anda putperstlik oldu anla.. Her sakallı kendine göre yorum yaptığı için.. On yıldan sonra mezar aramayın diyor ayet.. Ama biz görüyosun her yeri lahitler ile kaplıyoruz.. Topraktan yaratıldınız toprağa döneceksiniz diyor..
Şunu yanlış anladın AK partinin amacı şov yapmak değil ülkeyi geliştirmek. Eyer ki şov yapmak olsaydı o facebook ismini bile AKP bulursun bacım
İnan kime sorsam oy vermiyor ama hep onlar alıyor nasıl oluyorsa. Değişik kafadalar bende anlamıyorum neden oy verdiklerini.
herkes değil, yiğitlerin hakkını verenler de var. Yarısı, sosyal medyada konuşmak yerine sandıkta konuşmayı tercih ettiklerinden...
@tolgar333333 Oy çaldıkları için olmasın :) Oy veren paşa paşa der valla kusura bakma :)
kendinizi bu şekilde avutmaya devam edin, doğru yolda gidiyorsunuz...
@tolgar333333 sende o şekilde avutmaya devam et bakalım makarnanızla , kömürünüzle doğru yolda gidiyorsunuz :)
onlarin hepsi dansöz akp ye oy vermiyorum ölsemde sıkıntı yok
Öyle insanlar gordum ki caldiysa da lazima feda olsun diyorlar
Oda bir şey mi 😂
https://i.hizliresim.com/7MGXqr.png
Halkımız bilinçli çünkü.
halkın yarısı cahil cühela zaten bazılarıda çıkarlarına göre oy veriyo
bir tane daha. çok bilmiş... çıktığı kabuğu beğenmeyen... halkını hakir gören, yazıklar olsun...
Kime sorsam akpye vermiyorum diyor. Bunlar nasıl kazanıyor anlamadım bende.
Yanlış kisilere soruyorsun dur hocam bende kime sorsam akp yi destekliyor
aynen...
İşimiz Facebook'ta ki insanlara kaldıysa yandık yani :/
Akp ile mhp nin farkı yok ki :D
mhp akp nin zor gün dostu oy mu lazım mecliste, hemen mhp destek olur meclis başkanı mı seçilecek mhp varken akp nasıl kazanamaz :D
mhp ile akp aynı tabandan olsalarda fark var. aksi halde mhp nin iktidar olması lazımdı...
Yenilen naneyi dile getiremiyor millet. Ama sonuc ortada; yari secmen vermis, sen vermedin ben vermedim pekala kim verdi?
Valla bakiyomda herkes akp dsmani olmus e o zaman bu parti o kadar oyu nasil aliyo
herkes değil, yiğitlerin hakkını verenler de var. Yarısı, sosyal medyada konuşmak yerine sandıkta konuşmayı tercih ettiklerinden...
@tolgar333333 olabilir
Halkın bir kısmı rahatlamak için "vermeye" meraklı :D
Çünkü yarısı ccc nin ne anlama geldiğini bilmiyor. Aa herkes koymuş bende koyayim diyorlar.
Bizim burda mhpli arkadaşlarım son seçimde oy verdi Şu an hepsi belediyede işe girdi. Para için oy veriyolar artık satılmışlar
Bence mhp ve chp nin başında doğru düzgün insanlar olmadığı için bunlar kazanıyor
geçmişi, yakın geçmişi; ön yargısız vetarafsız olarak objektif olarak araştırırsanız çok düşünmenize gerek kalmaz...
Bu millet yıllardır döşenmesini bekliyormuş adamlarda sonuna kadar döşüyor. Bakınız vergiler bakınız zamlar 👍
milletine karşı bu sözleri sarf ettğin için ayıplıyor ve kınıyorun. Daha önceki dönemlerde enflasyon canavarı, batık bankalar, hortumlamalar. ekonomik krizler vs... yokmuydu. Bunların filmini izlemedin mi, müziklerini dinlemedin mi?
Bu soru yüz kere soruldu en basit cevap muhalefet var mı sence kime verelim akp min sucumu muhalefetin mi
çünkü seçsis sistemiyle 3 saatte oy sayıyoruz bir düğmeye basıp 5 milyon sahte oy cıkarabiliyoruz (anlayana)
bitsin bu oy meseleleri. Halk vermis
? onu demek istmdm
onu ben de çözemiyorum... sırtını eşşek yapanın bineni çok olurmuş demiş atalarımız
Profillerinde mhp yazanların cogunun oy kullanmaya yaşı tutmuyo
Alkolümuzden aldıkları vergilerle inançlarına katkıda bulundukları için oy veriyor olabilirler
Ben oy verdim yinede vericem cok istiyosan sende ver kurtul bir dertten😃
gözleri kör olmuş o insanların. yazık
Aynen ☺
:D :D birşey derdimde neyse :) koyun misali :)
Mee sjshd
hahaha :D :D
aynen, ama sizinde...
Ben parti tutmuyorum :) :)
insanların közlerinin kör olduğunu söylüyorsun, yetmez mi? sizinkiler açık mı? parti tutulmaz, hak ettiğine inandığını seçersin. spor takımı değil sonuçta...
Oyumu hiç bir partiye vermedim ;)
bu benim görüşümdür kimseyi sevmek veya görüşünü beğenmek zorunda değilim ;)
Size eleştirme hakkı vermedim ;)
size eleştirme hakkını kim verdi?
Her birey partileri eleştirme hakkına sahiptir. Nasıl bir mhpyi destekleyen insanlara ırkçı ülkücü solculara terörist kukla deniliyorsa bende eleştiri hakkına sahibim. Ben onlar kadar acımasızda değilim ayrıca.
tabiki eleştirme hakkına sahipsiniz. benim itirazım, başkasının eleştirmesine itiraz etmenizdir...
Benim bir parti tutmadığımı söylediğim halde kimse eleştiremez bir siyasi görüşüm olsaydı eleştirebilirdiniz ama yok. Ayrıca eleştirme hakkınıda vermiyorum.
izin istemedim ki...
Benim eleştirmek haddinize değil.
Ulkuculer Ak Partiye oy veriyor bilmiyonmu
eminmisin
Ccc yazanlar çoluk cocuk olduğu için hiç bir halttan haberleri yok
tabanları yakın
Sjsjsjs :D
çogu mhp li bu secmde akp ye verdimşti
Lamba aydınlattı halkı :)
İşte bunlar hep tapma...
tapmanın ne olduğunu bilmediğin belli. O tapmak değil, yiğidi öldür hakkını vermek, işi ehline vermekdir. Sadece Allah a tapılır, kulluk edilir.
insanlar gercekleri gormek istemiyor koyujlar
İstedikleri icin veriyolar
Oy'mu götünün kılı olmuşlar haberin yok :)
Deveye diken insana s*ken yaranirmis
Daha iyisi olmadigi için
aynen
Yazık.
Çünkü chp den korkuyor herkes
altarnatif yok memmunuyetten değil mecburiyetten
Adam halkı hipnoz ettide ondan 😂
Akp akar kanks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar