@kediadamm teşekkürler hatırlatma için
Sinan Oğan sorusu çok soruldu ama!!! Şimdi sormak lazım kendisine! Neden Cumhur İttifakı?
@kediadamm teşekkürler hatırlatma için
Kendi çıkarları için mi?
Ata'mın adını ağzına almasın daha. Tükürdüğünü bir güzel yaladı. İyi ki de vermemişim oyumu.
Mhp dışında istemiyordu ya oldu işte ama bu ters tepki oyuna dönüştü 😂
Mhp kapı dışarı kovmuştu yorum için teşekkürler
o kadarını inanın bilmiyorum
www.tiktok.com/@beealev/video/7236045636716530949
aradım buldum haklısınız
kesinlikle katılıyorum size
Aynı sürprizi paylaşalım :D
Hala var mı bu örgüt ben dağıldı diye biliyordum neyse iyi geceler size görüşmek üzere
Cevap
4Cevap
Kendi çıkarları için
Saray yanaşması olduğunu söyleyenlere laf ediyorlardı gerçek ortaya çıktı
Tabi ki Türk ismini, ülküsünü ve ilkelerini tüm dünyaya yaymasjdjshshaja derken aldı beni bi gülme :D
:D
Şahıs benim varsayımıma göre bir kuklaydı. Nasıl bir anda parladıysa bir anda söndü benim gözümde.
Bilmiyorum kafam çok karıştı akp'ye vereceğim galiba jşahjsaşğzx.
Kendi çikarlari için mi? 👍
Ülke için, bu kadar basit. 53 yaşında da bu kadar aptal olmazsın yani
biliyormusunuz? gizli üyelere kapalıydı sorularım özellikle açtım ki bakalım hala gizlenerek korkarak ama cesurca yazacaklar var mı diye?
Ülke için istikrar için öylemi? güzel bakınız küçük hanım!!!04/08/2014 tarihinde az onur gurur taşıyan birisi ki burada sinan oğan'dan bahsediyorum 60 akp milletvekilin den dayak yemiş birisi
https://www.youtube.com/watch?v=tuy78tiRUEQ
kovulduğu partisi tarafından at pazarlığı diye açıklanan birisi
https://www.youtube.com/watch?v=VdQDMnlRJFU
Rahmetli annesi vefat ettiğinde üyesi olduğu parti vefat başsağlığı bile dilemezken kemal kılıçdaroğlu Iğdırda ki taziye evine kadar gitmiştir
www.tiktok.com/.../7225528756562185478
siz bana hala aptal deme hakkını kendinizde bulurken bu yazdıklarımı okuduktan sonra aptal yerine düşmezsiniz umarım :D :D :D :D
Seçim öncesi Haberler. com'a konuşan Sinan Oğan'ın söyledikleri yeniden gündem oldu: Türk milliyetçileri niye Erdoğan'a oy versin
bak bu da kendi açıklaması
www.haberler.com/.../
ancak ben hala sana aptal demiyorum benden yaş olarak küçük olsan dahi demiyorum
sadece daha çok bilgili olmanızı bekliyorum zira Atatürk Cumhuriyeti siz Gençlere emanet etti ancak!!
Dersen ki sizin gençliğinizde siz ne kadar sahip çıktınız? bak bunu da tartışabiliriz
Çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar