2. Turda oyunuzu kime vereceksiniz nedenini de yazabilirsiniz
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kilicdaroglu
Oy kullanmayacagim ya da gecersiz atacağım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2. Turda oyunuzu kime vereceksiniz nedenini de yazabilirsiniz
Tayyip erdoğana. Karşısındaki asalaklar neyi yapamazsın demişse hepsini bir bir yaptı. Ayasofyayı açamaz dediler açtı s400 ü alamaz dedi açtı , başörtüsü yasağını kaldıracağım dedi kaldırdı. Karşıdaki ne kadar kirli siyaset güdüp muharreme bile psikolojik baskıyla çekilmesini sağladıkları bile onlardan uzak durmama sebep. Kaldıki seloya özgürlük isteyene bende oy çıkmaz. Hemde yapıp yapacakları şey anca heykel dikmek. Kabul etsinler artık her ne kadar eleştirselerde adam her şekilde karşıdakileri ezip geçiyor. Heleki karşıdaki tüm tuşlara basıp bölüm sonu canavarını geçmeye çalışan birisi olursa. Herkese mavi boncuk dağıttı maşallah. O azerbaycana bile ne yazıkki yardim ettik dedi gelde güven ona.
Koyun dediklerinin bile güvenini kazanmıyor ve her seçimde koyuyorlarsa bu bile yeterli gerekçe. Birde ne kadar sevmediğim, irite olduğum tayfa varsa o safda. Lafa gelince çoğunluk onlar ama bozuk para gibi kuru gürültüler. Anca ses yapıyorlar icraat yok.
Peki sence Erdoğan gelirse bu suriyelilerin durumu ne olacak mülteci sorunu ben geri gönderceklerini dusunmuyorum çoğuna vatandaşlık da verdi ülkeye giren tonlarca yabancı insan var afgani carti curtu Türkiye De Türk kalmadı Turkten başka her cins tipleme var ekonomiden bahsetmiyorum bile nasil düzelecek ekonomi de batik durum da ne olacak insanların halı açıkçası bunlar beni korkutuyor hüda par olayı var bir de işin içinde
Hüdaparın neyi var? Tutturmuşlar bir kara propaganda yaparak hizbullah diye. Adamlar halbuki basbasbağırdı hizbullah ile alakamız yok diye. Kaldiki sen bir kaç yıla kadar hüdaparın hizbullah ile bağlantısı var haberini gazetede şurada burada okudun mu? Ne olduysa hdpkk ya chp yanaşınca gıdalar ı hizbullah ile baüdaştırdılar. Kemal dedeler mavimarmara olayındaki gibi pısırık ve gere çekilen bir siyaset güderek mi ekonomiyi düzeltecekti ya da ibinelere büro açarak mı ya da yurt dışında Türkiye yi avrupaya şikayet ederek mı ekonomiyi düzeltecek? Heykel yapma faliyetlerinden bir başka şey bilmeyenler mi bunu yapacak. Hüdapar 'ın şimdiki mitinglerinde türk bayrağını görürsün var mı hdp nin ve daha bugün yine destek verdiğini açıkladıkları afrini tekrar geri alacağız dedikleri yeşil sol partide bir tane bayrak var mı? Hdp ye şirin görünmek için bolu belediye başkanını bile satan kılıçdaroğluna güvenmiyorum 😃 O adam çıkıp konuşmasaydı şimdiye cumhurbaşkanıydı. Suriyelileri ise gönderecekler tayyipte. Görüşmeler zaten başladı zaten gözünün üstünde kaşın var diyeni tutup gönderiyorlar. Bu sene olmasa bile seneye bir çoğu zaten gidecek ki gidiyorlarda. Kılıçdaroğlu gelirse artık kandilde gelir afrindende çıkar sığa ve ihayıda durdurur yine karakol baskınları başlar. Hoş onlar degilmiydi hdp ye her evden bir oy isteyen. Suriyeliler bile pkklılardan iyidir gözümde
Maalesef bir tarafta da pkk gerçeği var bilemiyorum umarım ülkemiz hakkinda hayırlısı olur bu seçim de
Tayyibin en kötü yönetiöi bile kılıçdar oğlu gibi partisindeki adamı açık açık satan birisinden daha iyi olur.
Türkiyenin çıkarlarına olsa bile bunu göz ardı edip eleştirmiş birisinden daha iyi olur.
Yani hüda par ile hizbullahcilarin alakası yok iftira diyorsun peki bilmem kaç tane cinayetten hüküm almış ya da tetikçi olan bu hizbullahcilari niye serbest bıraktı bu adam 🙄
Siyasi sebeplerden taviz veriliyor olabilir
devlet istediği zaman istediği kişiyi kullanmakta isteye bilir. Nitekim asala örgütüne karşı abdullah çatlıya operasyon emri verilmiş ve fransada etkin şekilde mücadele etmişti. Neden bıraktı ya da o gazatede suçlu ilan edilen kili gerçekten de suçlumu bilemeyiz. Masum yere abd de bile 60 yıl hüküm giymiş kişilet var. Suçlu birisini gerçekten suçlu birisini affediyorsa yanlış yapıyor ama bu yinede pkk/ypg/ypj ye yaklaşma durumu kadar tehlikeli ve yanlış değil. Başka bir konuya değinelim. Sen bir kaç yıl öncesine kadar hizbullah eylemi gördün ya da duydun mu? Kılıçdaroğlunu destekleyenler pkk ile birlesen terör örgütlerinin bDiyarbabivardı. ldirisiÇok heveslilerdi orada mutlak Türkiye nin kaybıyla ve özerkliği almaya heveslilerdi ama chp ve kılıcdaroğlu ve hdp nin ayak diremesine rağmen çok büyük hezimet aldılar. Diyabakır sur ve hendek olayları başlamadan pkk lılar bir video paylaşmış 10,15 tane örgüt ismi vermiş faşist tc devletine karşı birleştik demişlerdi. O videoyu hatırlıyormusun ve tabi kılıçdaroğlu ve avareleri devlet orada katliam yapıyor demişti. Kılıçdaroğlu niye bunu söyledi? Ve orada birleşen örgütlerin desteklediği kişiye güvenmek daha mı doğru olur? Hâlâ aktif şekilde silah doğrultan ypg bize komşu olsun diyenlerden dahada zarar vereceklerini düşünmüyorum o salıverilenlerin.
youtube.com/shorts/n4jCeLWFCvU?feature=share4
youtube.com/shorts/s1VVU2Iqo6c?feature=share4
ypg yi teror örgütü olarak görmüyorum demiş ama bu açıklama 2014 te yapılmış yani resmi olarak terör örgütü olarak kayıtlara geçmemiş o dönemde ypg öyle deniliyor 🤷
Bir de şu da aklımı kurcalıyor zamanında akp de terörle yani pkk ile çözüm süreci altında el sıkıştı böyle de bir gerçek var ortada şu an kk elestirliyor ama alasını Cumhurbaşkanı yaptı zamanında o çözüm süreci zamanı kaç tane şehit verildi döşenmiş mayınlar çıkartıldı hep hatırlıyorum ben tvden kaç tane mayın dosediler kaç tane şehit verild gerçi sen daha iyi biliyorsundur benden yani
Böyle dusununce de kafam karışıyor gerçekten Allah şaşırtmasın 🙄 umarım doğru kişiye oy veririm tek isteğim vatanın milletin bekası
Şuanda bile terör örgütü olarak görmüyor. Tayyip özerklik vereceğim hiç demedi. Bunu demiş olsa ne derdin ya da chp ne derdi. Daha düne kadar yine aynı şeyleri söylüyordu.
Ateşkes olayına gelecek olursak. Bunu kullanacaklarını herkes biliyordu. Tayyip kan dursun diye elini taşın altına koydu ama onlara özerklik vereceğim demedi. Bu çok önem li bir ayrıntı. Vurarak bitiremedin bari bununla dağa çıkışın önüne geçilsin dendi.
Biraz araştırırsan eta denen örgütte böyle bittiğini görürsün. Bitmese bile örgütün gerçek yüzü bir çok kişi ortaya koydu. O görüşmelerden hemen sonra örgüt hendek kazamaya başladı. Chp devletin operasyonunu eleştirdi.
Bak özerklik vereceğim demek ile barış olsun lanet olsun bı kan dursun demek ayrı şeyler. Kan dökmemiş olanlar evine ocağına dönsün ile kan döktünüz ama siz bana oy verin ben başa geçiyim size söz özerklik vereceğim ap ayrı şeyler.
Ki bunlar belediyeyi ele geçirip bomba döşeyip asfalt atıp şehitler verildiğinde kayyum atandığındada en çok kılıçdaroğlu ve ekini kayyum atayamazsın dediler. Yalan mı yanlış mı. Her evden hdp ye oy topladılar. İyi parti bile kalktıydı sonda zorla oturttular. Psikolojik baskıyla.
Pkk ypg ypj ile de tayyipten daha sert müdahale eden çıkmadı. Uluslararasında bile Türkiyenin çıkarları için mücadele etti. En azındansa fonlanmadı.
İstediğine ver dahada bu soruya cevap vermeyeceğim
Pekala teşekkür ederim görüşün için
Cevap
9Cevap
Kemal Kilicdaroglu
Kılıçdaroğlu Çünkü birdahaki seçime annemin ve kız kardeşlerimin oy kullanmasını istiyorum
Erdoğan kazandı seçimi çalarak hepimize geçmiş olsun Türkiye bu zalim hırsız yine iktidar oldu tek duam inşallah bu kötülük saçan rejim en çokta onu destekleyen o kitleye dokunur 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
İlk turda olduğu gibi ikinci turda d Sn. Recep Tayyip Erdoğan'dan yana kullanacağım oyumu.
Nedenini de belirtebilirsiniz
Sonunda buldum seni. Ben paltosuzcocuk/paltolu çocuk 🙃
sayın 13 cü cumhurbaskanımız Recep Tayyip Erdoğan beye
Neden
Nedeni açık muhalefetin yalanlarına karnım togg artık hani o kadar vaadler hiç birisini gerceklestiremiyir
Ali, baba ve 40 haramilere
Ne güzel nedenini de yazar mısınız
Daha iyi şartlar altında daha refah daha güzel hayat sürdürmek için şu an insanimiz suriyelilerden daha beter halde.
Rte seriat gelmeli artik ❤️
Değişim istiyorum
Yani
@Kirginimcokk0 Sonunda buldum seni. Ben paltosuzcocuk/paltolu çocuk
selahaddin demirtaş
Öyle bir aday yok
o zaman tayyip
Sen bence Sinan Ogana ver
neden
Nedenini de sen düşün aaa herşeyi ben mi söyleyim
RTE reise
Kemal dedemize