Ben ilk turda RTE'ye verdim fakat galiba Kılıçtaroğluna vereceğim bu sefer. Yeter artık şu mülteciler artık gitsin başka bir şey istemiyorum oturduğum sokakta geçmelerinden bile rahatsız oluyorum. Nerden baksan erkekleri hep sapık o kadar üzülüyorum ki şu taciz vakalarına. Erdoğan'ın göndereceği yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKK gönderecek mi sanıyorsun? Başa geldiği andan itibaren
-başörtü yasağı
-dış borçlar
-iha siha ve diğer şeylerin fabrikası kapanacak
-doğalgaz ve petrol arama çalışmaları bitecek
-elektrik su doğalgaz fahiş zam yapılacak
-eskiden olduğu gibi eczaneden ilaç almak için saatlerce bekleyeceğiz
-sgk her şeyi karşılamayacak, birçok şey paralı olacak
-doğuda özerklik ilan edilecek çünkü vaadi bu
-boğazlar tamamen dış güçlere peşkeş çekilecek
-savaş olmadan ülkenin işgaline sebep olacak
-ekmek alamaz duruma geleceğiz
-her yerde çöpler birikecek çünkü chp belediyeleri asla ama asla çalışmıyor iş yapmıyor
- Türkiye belkide 30-40 yıl geriye gidecek.
ben 27 yaşındayım, annemle birlikte Maltepe hastanesine gidip orada saatlerce sıra beklediğimizi, doktorların anestezi uygulamadan diş çektiğini, sabahın köründe hastaneye gidip işimizi zar zor hallettikten sonra sgk karşılasın diye sadece hastanedeki eczaneden ilaç almaya çalıştığımızı, her yerde çöplerin biriktiğini, ulaşımın özelde olduğunu ve onlarında pahalı olduğunu, sürekli elektrik su kesintisi olduğunu, musluktan akan suyun pis olduğunu, birçok temel ihtiyaç maddesine ancak uzun uğraşlar sonucu sahip olduğumuzu hatırlıyorum. Sırf bunlar için bile asla ama asla Kemal’e oy vermem. Chp belediyelerinin kazandığı yerlere bakarsan eğer pislikten geçilmiyor, pahalılık o biçim, hizmetsizlik o biçim. Anca pis teröristleri dolduruyor belediyelere. Biraz araştırın biraz bilgilenin. Erdoğanı sevmiyorum ancak adamın yaptıkları ortada. Görmeyen kördür, minnet duymayan nankördür o kadar söylüyorum. İstanbul Diyarbakır arası 24-25 saatten 16-17 saate indi. Virajlı yollarda uçurumdan düşen otobüs haberler yok çünkü düzgün yollar yapıldı.60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kadın olarak özgür yaşamak, kendi fikirlerini beyan edip uygulamak, toplumun her kesiminde var olabilmek için oyumu Kemal Kıldaroğluna vereceğim.
"Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!"03 Yorumla- +1 yıl
Erdoğan geldiğinden beri ne gibi yasaklar geldi de böyle söylüyorsun? 20 yıldır Kemal mi vardı ya da chp mi vardı devletin başında. Chpnin tek yaptığı dindar insanlara karşı yobazlık bağnazlık ve yasak.
- +1 yıl
@isimsizbilen hüpar'dan milletvekilleri girdi meclise farkında mısın?
- +1 yıl
Girmedi giren vekiller iyi partiden dolayı giremedi. Son haberlere bakabilirsin.
Mecliste Cumhur ittifakı çoğunlukta. KK cumhurbaşkanı olsa bile tekbaşına bunu yapacak yetkisi olmayacak.
Zaten imkanı olsada sığınmacıları göndermez. Mülteciler giderse Suriye'de Kürtler küçük bir azınlık olacaklar. Bu sebepten hdp'liler sığınmacıların gitmesini istemiyorlar. KK hdp ile gayriresmi bit ittifak yaptığı için sığınmacıları göndermez. Seçime çok zaman varken KK "sığınmacıları entegre edeceğiz" gibi açıklamalar yaptı. Sadece seçim yaklaştığında oy toplamak için sığınmacıları göndereceğini söyledi.
Sığınmacıları gönderecek tek parti Zafer Partisi'dir, ve bunu yapacak cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'dır.
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır sen ilk turda da RTE ye vermedin Yalan bari söyleme mülteci konusunda zaten son canlı yayınlarında gönderme konusunda konuştu oy verdiğin adamı izlememiş olamassın suriye yonetimiyle temaslarda bulunduğunuda biliyoruz. O yüzden boşa kasmayın erdoğan alacak
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@akpli_s2ken__ Aynen bu hakaret, küfür ve saldırgan tutumunuzu devam ettirin acaba diyen seçmenleride tekrar partisine kanalize etmiş oluyorsunuz 👍
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
15Cevap
+1 yılKadinlarin ve genclerin erdogana oy vermesi kadar sacma bir sey yok ya yok hukmundeyiz artik bunu herkes ogrensin ben tayyipciyim ben chp ciyim bunlar bi bitsin ülke gidiyo lan elden kac milyon siginmaci oy kullandi ve bilin bakalim bu kendi vatanini koruyamayan insanlar kime oy atti?
30 YorumlaKemal kılıçdaroğlu seçilirse 2 yıl içinde görderme vaati var ve cumhurbaşkanı olursa bu yetkisi var. Biraz yorumları okudum yok çoğunluk akp diye gönderemez diyenlere bakma cumhurbaşkanı yetkisiyle bu mümkün. Eğer mevcut yönetim devam ederse bunları göndermeyeceği gibi almaya da devam edecek. Bence kemal kılıçdaroğlu'nu 5 yıl denemeliyiz eğer olmazsa 5 yıl sonra tekrar değiştiririz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkp'ye veren insanların derdi ne zaten anlamış değilim. Adam mültecileri tutacağım diyor, ekonomi berbat halde, özgürlük yok en ufak bir tweet de göz altına alınıyor insan ama hâlen taraftarı çok. Taraftar diyorum çünkü takım tutar gibi destekliyorlar.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu gordugume o kadar sevindim ki bir seylerin degismesini istiyor artik insanlar eger bu secimi yine akp alirsa 4 milyon multeci 10 milyona cikacak huda par coktan meclise girdi bile bunun farkina varmana cok sevindim lutfen oy kullanmamizlik yapmayalim bir seyleri degistirmek bizim elimizde
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsagida yorumlarda uzun uzadiya yorum yapan kiz eger sen 5 kitap okumussan bilgi konusunda devletin devamliligi konusunda bos seyler siz devlet ile hukumetleri karistirmaya devam edin. Kim kazanirsa kazansin devletin politikasi denen bir yol haritasi olmali partiler gelip gecicidir. Yinede halk devlet icin hangisi hayirlisi ise o kzansin. Lakin senub uzun uzadiya iha siha dogalgaz zammi hepsi trollerin paylasimidir.
00 Yorumla
+1 yılHalen RTE ye oy verecek olanlar var. S.. ikildiginiz yetmedi galiba artı 5 yıl daha stikilin a... q...
31 Yorumla
+1 yılÜlke sizin ülkeniz kk oy basarak iyice içine edersiniz adam daha kendini yönetemiyor sizi mi yönetecek?
226 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlar ciddiye almayin bunu kendisi yurt disinda yasayan biri oyda veremiyo yasi kucuk bilgisi olmayip fikri olanlardan bu 😬
- +1 yıl
@beyazatlikeko Aynen fazla takmayın benim yorumu bay kemale verin pqkldxkşws
- +1 yıl
- +1 yıl
@beyazatlikeko Onların hepside ayrı komik benim gözümde kimse oy hak etmiyor ama kk'dan olmaz tedavi olması lazım zlşwldpz
- +1 yıl
tamam tedavi ederiz ama simdi bunun sirasi degil 28 mayistan sonra konusuruz onu 😀 Şu an her kk yi ovmemiz lazim sus simdilik tayipten kat kat iyi cunku
- +1 yıl
@beyazatlikeko Abicim neresi kat kat iyi utanmadan çekinmeden diyor teröristleri desteklediğini onca şehir verdik yazık değil mi , bana göre ondan çok daha iyisini hak ediyorsunuz halk olarak ama aday yok işte ortada
- +1 yıl
Şehit *
- +1 yıl
Cozum sureci?
Tc tabelalari
Ocalan mektubu trt
Hizbullah
Gaffar okan
Bilgin yok fikrinde olmasin sekerim - +1 yıl
@Reykart2 haddini bil saygısız ben burada sana doğrudan hakaret etmiyorum terbiyesizliğin lüzumu yok alın ülkenizide kemalinizide başınıza çalın
- +1 yıl
Sana hakaret etmedim küfür etmedim, s. alak hakaret değildir sende bana diyebilirsin. Ama şu boş yorumlarını okudukça bu kanaate vardım kusura bakma. Artı avrupa'da ki yardımlarla geçinen vatandaşlarımız bi zahmet bize kime oy vereceğiz diye ders vermeye çalışmasın ve kendileri istediklerini yapsın.
- +1 yıl
@Reykart2 Oy vermeyerek sizi yeterince rahat bıraktığımı düşünüyorum zaten ne haliniz varsa görün
- +1 yıl
Sen oy veremiyonki zaten ahahah
- +1 yıl
@beyazatlikeko istesem veririm neden veremeyim?
- +1 yıl
Sence 😀
- +1 yıl
@beyazatlikeko Ne sencesi?
- +1 yıl
Tr de 18 yasindan kucukler oy kullanamiyor
- +1 yıl
@beyazatlikeko sen misin gerezekali
- +1 yıl
@gizemmmmmli Bak gizem kardeşim eğer o s. lak lafına alındıysan özür dilerim kusura bakma, ama sende yok şu teröristlere destek veriyor gibi saçma yorumlar yapma lütfen öyle bir şey yok. A haber izleyerek burada yorum yapmayın lütfen, bu gidişle iran olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz, eğer iran tarihini bilmiyorsan sana tarihe bakmanı öneriyorum ve 60'lı yıllarda iran nasıl bir ülkeydi araştır ve gör.
- +1 yıl
@beyazatlikeko beklemezdim senden iyi olmuş gerçek yüzünü böylede gösterdiğin
+1 yılEnver için Talat için Cemal için Mustafa Kemal için bu adamların yüzü suyu hürmetine KK'ye vereceğim.
10 Yorumlaİlk turda Sinan ogana verdim ikinci turda bu canım demokrasi katili seçim modeline kullanmak istemiyorum
00 YorumlaBana göre 2. turda tek adam var aday olarak. Diğerini adamdan saymam. Oyum reise.
00 YorumlaKılıçdaroğlu gelirse başörtü yasağı gelecek diyen kesim ciddi mi yoksa şaka falan mı yapıyorlar kendizine gelin lütfen böylesine batıl inançlara kapılıp kendi kendizine teoriler üretip ülkenin geleceğini karartmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMemleketin elden mi gitsin istiyorsun. Tayyip ver
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDiğer partiler HDP ile işbirliği içinde. Sen beni dinle pişman olmazsın
Cevap sahibi+1 yılSana söyle soylıyım kiliçdaroğlunun konuşmalarini dinlersen adam zaten neyden bahsettiğini bilmiyor. Ona ülke mi emanet ediceksiniz. Kiliçdaroğlu bir konuşmasinda 3 ay içinde avrupaya vize verecem diyor 🤣 bir kere bu imkansiz. Konuşmayi youtubden aç bak. Sonra ekonomi kötü ama diğeri geçince daha iyi olmicak emin ol. Bbc diye bir kanal var onda bile Erdpğan ile ilgili bölümler halinde şeyler paylaşılıyor. Bu adam niye bu kadar başarılı diye. Yabancı ülkelerde gerçekten kiskanilan bir lider. Doğru yoldan şaşma Tayyip ver
- +1 yıl
Ya ne saçmalamışsın ya
- +1 yıl
Trol maasin yatmis sanirim
- +1 yıl
Daha nasıl elden gidebilir merak ediyorum bütün fabrikalar kapandı üretim bitti ekonomi çok kötü
Cevap sahibi+1 yıl@Kuzeykutuplu9 kiliçtaroğlu iki lafi bir araya getiremiyor. O mu ülkeyi yönetecek. Akli olan Tayyip verir
- +1 yıl
Aklin var sen ver trol. Etkileyemezsn bu dusuncen ile
Cevap sahibi+1 yıl@Kuzeykutuplu9 Vericem zaten.
- +1 yıl
Ver ver umrumda sanki :) ugrasamam kiz siyasetinizle
Madem mülteciler gitsin diyorsun niye ilk tur rteye verdin koyun versene Kemale ya da Sinana kendinle çelişiyorsun sizin gibiler yüzünden ülke bu halde
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle çok doğru bir karar vermişsiniz bence şu an verdiği vaatlere kanma bunca yıl neden yapmamış
10 YorumlaSinan Oğan'ın sunduğu şartları kim kabul ederse ona.
02 Yorumla
+1 yılAkp ye tabiki.. vatanını seven bencil olmayan akp ye verir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRecep Tayyip Erdoğan 'a ilk defa oy vericem, sırf depremzedelere hakaret eden pislik, haysiyetsizler yüzünden. Kanım dondu nasıl insanlar var ya
00 Yorumla
+1 yılOy kağıdını yiyeceğim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSinan oganla ittifak olursa birkaç yıla gitme ihtimalleri var gerekenin yapılacağını düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnlı secde görmeyen benden oy goremez
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkemalde gönderemez ben kimseye vermem
034 Yorumla- +1 yıl
Bencede gönderemez çünkü ztn adama vatandaşlık veriyorsun sen nasıl göndereceksin ama başka şeyler yapabilir en azından onlara bu kadar hak tanımaz öncelik türk halkı olur bence oyunu kullan
- +1 yıl
@narniaaaaaa mesele vatandaşlık değil baştan sorulmayacakti şimdi kolay değil o kadar.
- +1 yıl
Tek sorun da zaten suriyeliler değil
- +1 yıl
@narniaaaaaa diğer sorunlar yılalrdır olan şeyler zaten
- +1 yıl
Yani yirmi yıl öncede euro 20 ydi diyorsun yirmi yıl önce kendi kendine yetebilen bir ülkeydik şimdi üretim yok sence hala kendi kendine yetebilen bir ülkemiyiz yirmi yıl önce de ekmek 10 tl miydi yirmi yıl önce de bu kadar adaletsizlik var mıydı mantıklı düşünün lütfen son şansımız belki de
- +1 yıl
@narniaaaaaa 20 yıl önce ne işle uğraşıyordun?
- +1 yıl
Siz önce benim soruma cevap verir misiniz
- +1 yıl
@narniaaaaaa senin soruna cevap vermek için sordum 20 yıl önce ne işle uğraşıyordun diye.
- +1 yıl
Yirmi yıl önce altı yaşındaydım
- +1 yıl
Siz
- +1 yıl
Ama hatırlıyprum ki okulda öğrenmiştik türkiye kendi kendine yetebilen çok az sayıda olan ülkelerden biriydi şimdi ise öyle değil her şeyi dışardan alıyoruz nerdeyse
- +1 yıl
@narniaaaaaa dolar euro ecevitle 2 ye katlandı zaten. yani bugün 20 tl olan dolar yarın 40 tl oluyor böyle düşün bu yüzden binlercesi iflas etti eskiden lcw lüks gibiydi herkeste olmazdı. şimdi adidas nike bir sürü insan dolu. eskiden şu ucuz bu ucuz diyorlarda asgari ücrette ona göreydi.
- +1 yıl
@narniaaaaaa bende 17 yaşındaydım. öyle güllük gülistanlıuk değildi. bankaya gitcen sana kredi vercekler araba ev alcan? memur kefil olmadan alamazdın. şu anda süper dicek değilim ekonomi ama eskidende süper değildik. 1000 liraya ekran kartı alıyorum 9 ayda 4 binlira oluyor? dolar 4 katı oldumu? şunu unutma biz sadece birebirimizi düdüklüyoruz başka bir şey değil
- +1 yıl
Beyefendi bu ne kadar yanlış bir bakış açısı eskiden kötü diye şimdi daha da mı kötü olsun zaten olmuş olacağı kadar da sizce herkes tok mu şu an herkes açlık sınırının üstünde mi ücret alıyor insanlar yıllarca okuyor hala bir meslek sahibi bile olamıyor sonra da meslek beğenmiyor oluyor o insan o zmn o kadar sene neden okudu boş yere mi okudu neden onca hayallerinin peşinden koştu sizce herkes nike adidas mı giyiyor ne kadar saçma sapan cümleler bunlar bir sokağa çıkın da bakın en iyisi insanları geziyor alışveriş yapıyor olarak görebilirsiniz ama sizce bütün insanlar mı öyle
- +1 yıl
@narniaaaaaa evet bütün insanlar öyle eskiye göre en azından. sen neden sadece işine gelen cümleleri okuyup yanlış diyorsun? ben şimdi kötümü olsun diyorum? sen kendin eskiden iyiydik diyorsun eskiden iyi falan değildik? aldıgın şeyler hep kısıtlıydı. ben lisede okurken universiteye bile girmem için deerece yapmam lazımdı sırf meslek liseliyim diye. kurbanda pay vericem kime sorsam ya kesiyor ya da vercek bulamıyor.
- +1 yıl
Hiç de bütün insanlar öyle değil beyefendi kendimden biliyorum ayrıca sizde benim bütün yazdıklarıma cevap vermiyprsunuz ki
- +1 yıl
@narniaaaaaa atladığım yer varsa söyleyim ama dolardan bahsederken konu değiştirirseniz ben neye cevap verceğimi şaşırırım :) ama devlet 1 zam yapıyorsa insanımız 3 yapar. en iyi pandemide maskelerde depremde ev fiyatlarında vs gördük.
- +1 yıl
Ya zaten canım insanımız öyle ben ona bir şey demedim ama işte keşke devlet de bunları görüp onlara engel olsa
- +1 yıl
Ahahhaha valla o kadar çok şey var ki hangi birini yazsam şaşırıyorum
- +1 yıl
@narniaaaaaa devlet engel oluyor bazen ama şimdi engel olmaya kalkıncada millet yine çemkiriyor mal benim istediğimi satarım serbest piyasa bilmem ne hangi birine engel olsun. en başta zaten bu denetimlere gerek kalmamalı bile niye şerefsizlik yapıpda devletten engelleme bekliyoruz ki :)
- +1 yıl
Zaten öyle de insanları değiştiremicemize göre...
- +1 yıl
@narniaaaaaa insanlarımız değişmezse başa gelen insanda aynısı olur yani 20 tane hırsız kendi arasında secim yapsa liderleride hırsız olacak sonucta :D
- +1 yıl
En azından bu kadar göz yummaz sizce de öyle değil mi göz yumulmuyor mu her şeye yüzlerce kadın cinayeti küçük yaşta evlenen çocuklar hiçbiri de korkmuyor çünkü bir cezası yok ama hak ettiği yapılsa böyle olmaz ben bir kadın olarak oldukça kapalı da giyinirim (bunu belirtmemim nedeni giyimle ilgili olduğu için değil ) ve sokakta yürürken sürekli arkama bakarak korku halinde gidiyorum biri bana bir laf verse karşısına geçip ona bir şey de diyemem çünkü cezası olmicak beyefendi sizce herkes hak ettiği cezayı alıyor mu sizce de göz yumulmuyor mu her şeye göz yumulmasa her şeye emin olun çok daha iyi olur
- +1 yıl
@narniaaaaaa artık kadını erkeği yokki. cocukken mahallede gece 1 de heryerini gezerdim şimdi bu halimle saat 12 bile tedirginim. iyice çingene suriyeli doldu. göz yummaz ama kimse yetişemez kolay kolay. cinayetler vs daha çok medyaya servis edilir oldu sadece. yoksa bana tecavüz etti diye babası tarafından öldürülen masum erkeklerde oluyor.
- +1 yıl
Siz artık bütün bunları normal olarak görüyorsunuz sanırım
- +1 yıl
@narniaaaaaa normal değilde kimsenin değpiştiremiceği normal geliyor.
- +1 yıl
Denemeden göremeyiz daha kötü olamayacağı için denemekten zarar gelmez 😉
- +1 yıl
@narniaaaaaa denemek için yanlış kişilerle kumar oynanılmaz ama :) çünkü kemalde ötgütçüler için serbest bırakılsın diyor. sıriyeli gidip pkklı geldikten sonra anlamı yok :) sinan vardı biraz güvendiğimiz secilmedi
- +1 yıl
Sinan evet bende onu istiyprdum da çok zor hepimiz biliyoruz en azından hüdapar ile birlikte değil anayasanın ilk dört maddesi ile işi yok ya da türk kelimesinden rahatsız değil sizce bunlar normal mi yani zina nın suç olması daha birçok şey normal miiii hiç değil
- +1 yıl
@narniaaaaaa onların akp kadar ofsayt yanı çok. anayasanın maaddesini zaten selo bozmak istiyor ona özgürlük vermekle hüdapara vermek arasında fark yok. hüda dediğin zaten hdpnin dinci olanı. kimse zinayı suc yapamaz zaten türk kelimesinden rahatsız olmuyorlarda daha marşı bilmiyor kemal. herkes aynı kafayla düşündü sinan az alır kazanamaz kkye verelim diye. sen vermezsen kazanamaz tabi herkes böyle düşünürse nasıl kazansın
- +1 yıl
Keşke şu at gözlüğünü çıkarsanız
- +1 yıl
@narniaaaaaa at gözlükle sizde bakıyorsunuz herkesin kendine haklı sebepleri var. insanların derdi ülke olsa sinana verirdi ama dertleri padişah devirmek
- +1 yıl
Padişah dediniz çok doğru dediniz
- +1 yıl
@narniaaaaaa aynen öyle :)
+1 yılErdoğan'a vereceğim
07 Yorumla- +1 yıl
Özelden konuşalım
- +1 yıl
Ya neden
- +1 yıl
Ver yavrum ver... ö.. nden ar... k. adan ver gitsin. 21 yıldır veriyorsun zaten ver. Ver.
- +1 yıl
Saygısız
- +1 yıl
Aklın cinsellikten başka bir şeye çalışmıyor hoş takip ettigin kız sayısından belli işin gücün bel altı vurmak gerçi sende haklısın kafa oraya çalışınca neyle vuracaksın
- +1 yıl
Bide engelleyip kaçıyorsun korkaklar sizi
+1 yılakp’ye vericem
00 Yorumla
+1 yılTabi ki recep teyyip kılıçlaroğluna
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle dedemm🫶🫶🫶
00 Yorumla
+1 yılKutluyorum seni ❤️
00 YorumlaKK. Oğan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKılıçdaroğlu