Gündem İkinci Turda Oyunu Kime Vereceksin? Moşiyah01 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce ikinci turda sonuç ne olacak? KEMAL KILIÇDAROĞLU RECEP TAYYİP ERDOĞAN Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İkinci Turda Oyunu Kime Vereceksin? Cevapla Oyun Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kılıçdaroğlu. 1 2 Yorumla Moşiyah01 +1 yıl adamsın Yorumla CptSimonRiley +1 yıl https://youtu.be/4DPFr6TqgeY Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İlk turda kemale verdim keske elim kirilaydida vermeseydim deprem bölgesi için yapılan o yorumları gördüm Tayyip Erdoğana oyum bu sefer 1 11 Yorumla Gicikkiz35 +1 yıl Deprem bölgesine karşı o mu görüş verdi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görüş evreninde destek evreninde susaninda a... k Yorumla Gicikkiz35 +1 yıl Öfkeyle kalkan zararla oturur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl La yürü git ne zararı Allah bu ülkeyi kemeldan ve onun destekcisi pkk dan korusun Yorumla Gicikkiz35 +1 yıl Hüda Parı meclise sokarken iyiydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet cok cok iyi hudapar yıllarca doğuda pkk li larin kellesini kesti onun icinmi zorunuza gidiyor Yorumla Gicikkiz35 +1 yıl Ne saçmalıyorsun kardeş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iyi araştır sonra yaz tamammi hudapar düşmanlığı pkk lilarin kellesini kestiği için geliy8r Yorumla Gicikkiz35 +1 yıl Sen iyi araştır burada ahkam keseceğine Yorumla blackhoneysevdası +1 yıl Türklüğe, vatanın birliğine, bayrağa kim karşı çıkarsa hakkım helal değil hangi taraftan olursa olsun. Yorumla blackhoneysevdası +1 yıl Allah bu ülkeyi haram yiyenlerden, başortülü kadınlara vitrin mankeni diyenlerden korusun. Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Gündem konusunda 585 cevap paylaştı. Kemal beye 1 1 Yorumla Moşiyah01 +1 yıl eyvallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kılıçdaroğlu.
adamsın
https://youtu.be/4DPFr6TqgeY
İlk turda kemale verdim keske elim kirilaydida vermeseydim deprem bölgesi için yapılan o yorumları gördüm
Tayyip Erdoğana oyum bu sefer
Deprem bölgesine karşı o mu görüş verdi?
Görüş evreninde destek evreninde susaninda a... k
Öfkeyle kalkan zararla oturur
La yürü git ne zararı Allah bu ülkeyi kemeldan ve onun destekcisi pkk dan korusun
Hüda Parı meclise sokarken iyiydi
Evet cok cok iyi hudapar yıllarca doğuda pkk li larin kellesini kesti onun icinmi zorunuza gidiyor
Ne saçmalıyorsun kardeş
Iyi araştır sonra yaz tamammi hudapar düşmanlığı pkk lilarin kellesini kestiği için geliy8r
Sen iyi araştır burada ahkam keseceğine
Türklüğe, vatanın birliğine, bayrağa kim karşı çıkarsa hakkım helal değil hangi taraftan olursa olsun.
Allah bu ülkeyi haram yiyenlerden, başortülü kadınlara vitrin mankeni diyenlerden korusun.
Kemal beye
eyvallah
rte.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!