Kendini Atatürkçü çizgide olduğunu söyleyip Atatürk ve İnönü iki sarhoş diyen anayasanın ilk 4 maddesini değiştirmeyi parti programında belirten kendine milliyetçi diyen bir adamın ümmetçi partiye gitmesi bir pazarlık sonucu gittiği açık. Konuşmalarında parlamenter sistemini propagandalarinda belirten sözünün eri olmadığı açıktır…
ne düsüniyorsunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ye kurkum ye dünyasi koktuk sevdasi... yadimcilik isteyen sonrada mhp liderligi isteyen gecmisi ruslarla sıki fıkinolan bir karışık insan...
Sence bu secimde kayip ederöer mi? Yoksa
Ben şunu biliyorum... meclise hudapar diye terorist olanlri sokanlar ortada... millet bunlara bakmayip propaganda yapanlar tereoristler is yapanlar diye mullet ittifakina karalayanlara demedikleri kalmiyor. Ben insanlari anlamiyorum... gecmise bakmiyorlar yapilanlara bakmiyorlar hep ozur hep aglmama hep bir sonucta birsekilde ulkeye zararlara bakmiyorlar. Okumuyorlsr duymuyorlar.. hala boyle olesine biyat edip destekleyenlerle dolu... bence bunu dusunce kazanacak koyun suruleri çok gibi goruyorum
Hele
yurtdisindaki oy…
Walla bu ulkede yasamayan cilesini celmeyenin bu ulkeye oy vermemesi gerekir
Ali babacan soyleminden geri adım atmadığı için
Kendi kendini bitirdi bundan sonra ulkucusuymus osuymus busuymus kimse saygi duymaz ona
Atatürkçü falan değil gizli İslamcı.
"Allah Teala buyurdu ki; Yeryüzüne benim iyi kullarım mirasçı kalacaktir."
Ilhan aliyev araya girdi
Kemal olmasa akp kaybeder
Sakin olun ve sonucu görün