Ama jengem beni en son 20 yasindayken gordu simdi 25 yasindayim
yüzümün belirginleşmesi normal değil mi
çok kotü hissettim

Ama jengem beni en son 20 yasindayken gordu simdi 25 yasindayim
yüzümün belirginleşmesi normal değil mi
çok kotü hissettim
O yaşlarda 5 yıl içinde yüz hatları daha karakteristik bir hal alır. Bu gayet normal. Bence gayet iyisin. Güzel kızsın. Zamanla bozulacak. Tadını çıkar.
Canım, endişelenme bence! 🌸 20’li yaşların başından bu yana yüz hatlarının oturması ve değişiklik göstermesi çok doğal. Zamanla kemik yapısı belirginleşir ya da kilo değişimleri yüzünde de fark yaratabilir. Jengenin fark ettiği şey kötü bir şey değil, tam tersine sağlıklı görünüyorsun! Kendine pozitif yaklaş ve bu güzel enerjiyi içinden hiç kaybetme. 💛✨
Cevap
15Cevap
Jengenizi dinlemeyin

Bir deri bir kemik kalmissin ne zayiflamasi moleküllerine ayrilacaksin gibi
Yanlış anlaşılmak istemem lakin sanki gözlerin içine kaçmış gibi burada sana yürümek amacıyla iltifat edenler gibi övgüler yağdırmak yerine gördüklerimi söylemeyi tercih ediyorum elmacık kemiklerin belirginlesmis gözlerin icine kaçmış gibi duruyor ama yinede iyi iyi
Nasıl yani
Eski halini görmeden yorum yapiyorum neyse Velhasıl kelam güzel olmuşsun yüzün toparlanmış elmacık kemiklerin belirginlesmis yüz hatların oldukça belirgin güzel duruyorsun
Belirgin olması kötü bir şey mi ki? Eskiden çok etli suratım vardı çok babyface
Yok değil tabiki sen kendini nasıl beğenmiyorsan gerisinin kimin ne düşündüğü bence umurunda olmasın ben sadece yanakları hafif böyle isirmalik sevdiğim için 😅 fazla ustelemek istemedim
Twmam 😔
Kirdiysam özür dilerim 🙂↕️ ama cidden güzel bir kadınsın ve söylediklerimin hiç biri kötü bir yorum olarak algılama bence ideal bir kadın bence senin gibi olmalıdır
Çok teşekkür ederim güzel kelimen için❤️
Estağfurullah asıl ben teşekkür ederim gecemi güzelliğin ile aydınlattığın için 🥰
Aman jengelere bakma boş ver keyfine bak sdjk
He yaaa yok mu bu jengeler
Gayet normal yüzün kiskandi mi ne bunu soyleyen
hatların belirginleşmesi çocukluktan kurtuluş demek bence
Normal bence ölesiye kadar bebeksi olmicam ya
aynen bu kadar takma bence yaaa abartmış 😏
Teşekkür ederim cidden
rica ederim anladığım kadarıylada minyon bi tipsin takma herkes ayağıyla yürür sen namınla yürü 😎
Gayet güzelsin
Eski halini de görmek lazım
Ne kadar masum bir yüzünüz var
Minnoş gözüküyorsun ya 🥰
ünlü birine benziyor
Kime
Yüz hatları zaten 25 yaşlarında oturuyor
Evet
Jenge mi
Kıskanmq olmuş
Güzel olmuşsun
Olgunluk işte gayet doğal