Kizlar nisanlimin evine el öpmeye gittim ve bütün büyükler oradaydı (ilk bayramımız bu arada) sanki yokmuşum gibi kimse benimle sohbet etmedi bir bardak su bile veren olmadı bunu nişanlıma söylediğim zaman çok kalabalıktı özel ilgi mi bekliyorsun diyor fenalık geciricem
Güncellemeler
1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet ne bekliyorsun kalkıp gel paşam sen buraya otur biz sana döneriz mi demelerini istiyorsun otur izle ayak uydur işte ortama herkes donup sana ne ilgi bekliyorsun
Olması gereken bu mu yani çok saçma ilk defa aynı ortama giriyorum
Olması gereken nedir peki ne olması lazimdi sana göre
Yeni yeni gelin sonuçta napiyorsun nasıl gidiyor diye soran bile olmadı sonuçta evimize gelene bile hal hatir soruyoruz
Orası tabi yanlış ona bir şey diyemem
değişik bir durum
Sorma
Ben olsam en çok yeni gelini rahat ettirmeye çalışırım sonuçta evin yabancısı.
Bizde de öyledir ekstra biseyler yaparız nasıl memnun ederiz diye ben sanki istenmeyen gelinmisim gibi hissettim
Gerçekten senin kadar bende üzüldüm bu duruma ama umarım mantıklı bir açıklamalari vardır.
Hayır yok işte herkes kendi telasindaydi varlığım yokluğum birdi nisanlimda ne olsun istiyosun diyor bide
Valla belki ilerde mutlu olursunuz kurulmak üzere olan bir yuvayı yıkmak istemem ama bunlar ailecek biraz insanlık dışı.
Ben yanlış düşünüyorum diye kendimi kandırmaya çalışmaya başlayacaktım en sonunda bencede insanlık dışı
Seni yönlendirmiş olmak istemem ama bir özrü hakediyorsun
Bende öyle düşünüyorum nisanlimin saygısızlığa tahammülü yok bana göre bu bana yapılır saygısızlık ben böyle olduğunu söyleyince kavga tartışma cikiyor
Peki bu olaydan önce sana karşı nasıldılar
Sadece nişanımda gördüm ilk defa yan yana geldik
nişan fotoğraflarına bakınca yüzlerinde mutluluk var mıydı
Samimiyetsiz gülüşler işte
hadi ya. :/ nişanlınla ne zamandır berabersiniz
2 yıldır birlikteyiz
anladım. yani evlenecek olan da sensin onun sendeki değerini bilen de sensin. umarım bizim düşündüğümüz gibi değildir. umarım mutlu olursun. ama içine sinmiyorsa da zorla evlenecek değilsin. tabi ben dışardan bi bakış açısıyım hayatını etkilemek istemem
Öyle tabiki zorlamayla ne kadar olacak sonuçta estağfurullah diyorum geçiyorum hiç hoş değildi olanlar
nereli çocuk
Ne yaptınız
Sen o evin kızısın
Sen vereceksin suyu çorbayı
Ya tabiki ben vericem anneannenin evinde toplanılıyor ve kadının gelinleri torunları var çekindim
kalabalıkta utanman normal
düğün ne zaman
Seneye düşünüyoruz
kurbanda biraz daha farklı olur
Ne var ki kurbanda
tekrar toplanılacak ya
Sen kendine ilgi istemiyor musun
Yani ilgi de değil ilk defa girdim herkes sohbet ediyo saçma bir durumun içine düştüm köşede tek başıma oturdum
şuna benzet bu durumu
Bir iş yerine girdin
işyerindeki herkesi yeni tanıyorsun
gün geçtikçe samimi oluyorsun
Buda öyle işte
Tek bildiğim şey çok üzüldüğüm
Yaş kaçtı
26
normal ortamlarda nasılsın peki
yabancılık mı çekersin
girişken mi
Cok insan sevmem ama nisanlimin ailesi sonuçta herkeslee güler yuzle bayramlaştım
anladım güzel olmuş
samimiyetin olur zamanla merak etme
Ay ben istemem bu saatten sonra ne verirsen onu alırsın
öyle tabi
Senin bir işin ucundan tutman gerekiyordu
Kimse bir iş yapmadı ki hepsi bir birine buyurdu iş yap diye
Düğün ne zaman peki
Seneye nasipse
Heyecan var mı hazır mısın
Sinir var hazir değilim
Kafana takılan bir şey varsa konuşabiliriz bir erkek olarak en iyi yorumu ben yaparım
Teşekkür ederim
Yazar mısın
Direkt at nişanı
Cidden misin
Ciddenim canm