Kayinvalidemle tartistik?

şimdi konu şu ben bir tüp bebek tedavisi gördüm sonucunda da bebeğimiz olmuştu ama kimse yardım etmedi ne maddi ne manevi kaynanam kayınpederi de dahil ben tek başıma ev işi vs yapıyordum neyse birgün eşim annemgile gidelim dedi bizimkilerde uzakta 1saatlik mesafedeler neyse gittik 2gun durduk ve geri geldik 1hafta sonrada doktora gittik öldüğünü oğrendik çocuğun kürtaj vs oldum patoloji raporu çıktı araştırdım aslında 3hafta önce ölmus ama durdurulamamis herneyse bu acıdan sonra biz eşimle taşinma kararı aldık ev rahat değildi ve psikolojik olarak iyi değildik aklimizdaydi saten kiraciyiz birde fiyat iyi değildi ev sahibimizde kaynanamın komşusu aradım biz taşincaz diye kadın sanki canını alicakmisiz gibi konuşuyor benimle neymiş nie haber vermemisiz de yok komsu degilmiyizde sinir etti bir sözleşme yapmamissin 2senedir cektirmedigi kalmadı karinin halen nie diyor neyse ben evden cikacam kapima dayandı kadın tekrar aynı seyleri söyleyince bana geldi sinir dedimki madem komsuyduk gecensene zam yapmadan önce 1ay önce nie aramadın sormadın danismadin hak varya hani dedim sinirlendi evine gitti birde yalancı aramış kaynanami ben onun kapısına gitmişim onunla tartismisim kaporami illa ver demişim ona hemen ver demişim Allahim sinirden öluyom birde demesinmi sizin yüzünüzden gidiyorlar ben öyle demişim meğer öyle demiş kadına kaynanam hanımefendide inanmış buna eşim aradı annesini bağırıp duruyor duydum herşeyi bende diyorki beni istemiyor musunuz yolunuz açık olsun işte sizi görmek istemiyorum nie kaporayi ben istemisim bilmem ne çok sinirliyim sadece bununlada bitmiyor kaynanam ev sahibi aradığında demiski kapatınca evde oğluma aciyorum ona acimiyorum parası gitti annesine gitti düşurdu çocuğu işte böyle şeyler söylemiş sanki kendi çocuğu onca iğneyi vurulmuş acıyı omu çekmiş ben kaç operasyona girdim ben el kızıyimya okadar sinirliyim ki bir görsem demedim laf kalmiycak esimide yollamiyorum artık hak etmiyor çünkü bunu o kadın eşimde dedi ona bizim eve bir taş corbami yolladın telefonda diyormuş çocuğu düsurdu senin yuzunden öldu dedi eşim ona gelip baktinmi dedi sonra suratına kapattı oh iyide oldu

Kayinvalidemle tartistik?