yarim saat önce bana benden uzak dur aha cocuklarin aha kart yeterki uzak dur dedi bende iyo taksi cagir alir giderim dedim taksinide kendin cagir dedi... gerçekten gitmemimi istiyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu ne öfke ne yaptın da böyle diyor
Kart gecmisinde bugün için alışveriş yapilmis görünüyor evde bir şey yok ne aldinki dedim bagirmaya başladı kariya kizami yediriyom bagirdi çağırdı
Bence suçluluk psikolojisi bu
Var bir şeyler o yüzden böyle yaptı
Aldattigini biliyorum para veriyormu bilemiyorum
Hangi şehirdesin abla
Dogudayim kardeşim
Ah ah görücü mü
Evet görücü usülü tesviye uzerine evlendik önce 5gün görüştük daha sonra yaklasik bur ay sonra gelip istediler her şey onlar yani esim ve naik isterse öyle oldu ic anadoludan sadece bir defa evde Nisan olmustu onun icin geldik daha sonra bizden buraya gelen olmadı 7 ay nisanli kaldık bu sure içinde benimle haramdir diye konuşmadı meğer kendi huyunu biloyormusda ondan konusmazmis düğün davetiyeleri atmisti bana ardından bes dk sonra merhaba diye mesaj geldi dedim allah allah niye bana merhaba yazsın yazdim hemen yazmiski yanlışlık oldu anladım ama gidip geldim bisey demedim 2 kanepe bir yatak odası takımı bir kaç hali almışlar kendi eski evlerine mutfak dolabı filan yok cik eski idare ettik carsida ikinci el dukkanin önünden geçerken ayaklabilik dolap varya dort rafli ondan gördüm 120 lira para biriktirmistim babam arada oğluma küçük harcliklar yollardi gidip kayinpederime soyledim ne olur babacim gidip alalim pazarlik yapda geldi adam aldim sildim kurugida koydum esim eve geldi elinden tuttum bak dolap aldim dedim biden bagirmaya başladı sen kimsin nasil benden habersiz alirsin donup kaldim. Kollarim kırıldı... sustum daha sonra ananin onune koyduğu bozuk paralari almaya biriktirdim kalani babamdan istedim yine küçük dolap aldım ara ara yine para biriktirip tabak az az züccaciye aldim aliyorum para biriktiyorum kaymaz taban hali aliyim çocuklarım küçük hep temiz olalim diye param yok dediği zamanlarda kizima mama aldım bitti oda... geçen kis 160 liraya kornis bide esime oğlana çorap aldim sen kimsin diye bagirmaya basladi nasil bana soylemessin maaşa kadar 500 tl para var ben napacam dedi kizima gebeydim yine dünyamı basima yikti. Mutfağa perde aldi kardesim sinirlendi çekip yirtti... zaman zaman cok iyi davrandı ama cok iyi davrandiginin yüzde 99 u baska kadinlarla ilgisi olduğu zamandi... evliligimin özeti bu kardeşim.. parası olduğu halde bir şey almak istemez evlendigimizden beri süpürge bide firin aldı...
Takip ediyorum abla sen de eder misin dertleşmek istiyorum seninle
Haydaa aman dur gitme sende hemen
Nasil yapiyim bilemiyorum
Evde dur geve gece gidersen daha kötüye gider
Bu saatte gitme , yarın gidersin
Anlık sinir ile söylemiştir
Allah yardımxın olsun kardeşim
Ne yaptın adamı delirtecek
Delirdii gitti
Dm at bakalım
Biraz uzak durmalimiyim
Olabilir
Eşin ciddi anlamda balataları sıyırmış
Hep aldatıyor sosyal medyadan is çevresinden bunu bana düşündüren kendi
Bunu detaylıca anlatmak ister misin
Sürekli bunlari yapar onlarla iyi sohbet muhabbet ama ayni paylasimi benimle yapmaz hic otur derse oturmami kalk derse kalkmami hep emirlerini yerine getirmemi sürekli itaat etmemi ister
Bana takip atar mısın bu sorunu detaylıca konuşmak istiyorum şahit olduğum bi durum
Biktim yoruldum aglamaktan sanki ben sucluymusum gibi agltiyor sozleri çok agir
Tamam dertleşelim seninle
Seni çok üzdüğünün farkındayım bunları hak etmediğinin de
Çok sorumsuzca davranıyor
Bilmiyorum ne yapayım
Tamam bana takip atar mısın detaylıca konuşalım
Yorulmaktan yoruldum artık
Tahmin edebiliyorum
Senin için oldukça zor bu
Teşekkür ederim
Elinden bir şey gelebilir bence
Anlık öfke