Basörtü yasağı geri gelir diye
Ezanın kuranın türkce okutulur diye
Cematler kontorol altına alınmaz kapatılır diye
İmhatip liselerine sınırlama gelir diye
İyi parti chp belediyede rastladığım bir kaç olay yüzünden
Erdoğana oy veriyorum
Basörtü yasağı geri gelir diye
Ezanın kuranın türkce okutulur diye
Cematler kontorol altına alınmaz kapatılır diye
İmhatip liselerine sınırlama gelir diye
İyi parti chp belediyede rastladığım bir kaç olay yüzünden
Erdoğana oy veriyorum
Ya artık detayda ki ön yargınızdan vazgeçin
Chp gelirse baş örtü yasağı olmayacak, ayrıca Mustafa Kemal Atatürk sayesinde başörtü takanlar takıyor erdoğan serbest yapmadı.
Camiler kapatılmaz, öyle bir şey yok. Kimsenin dinine diline karışılmayacak.
Lütfen artık bunları bırakıp bir şans verin.
Tamam akp'ye oy ver saygı duyarım ama bir partiye karşı bu kadar kinci olmayın.
Gecmiste neden yapıldı simdi yapılmayacağın garantişi kim ne
Kemal kılıçdaroğlu'nun bir konuşması var baş örtülü kardeşlerim için söylüyorum onlardan özür diliyorum diye konuşuyor insan hatasını anlayabilir ayrıca atatürk'ün getirdiği kuralları kimse bozamaz, bozdurtmayız bak ben chp'liyim baş örtü yasağına izin vermem. Herkes dilediği gibi yaşayacak.
ANA yasanın ilk 4 madesinde yazılmasına rağmen geldi
Tamam yazdığım gibi baş örtüsünü bahsettiğim kişi serbest yapmadı.
Ülkede şu an ifade özgürlüğü denen bir şey yok ayrıca ondan kalmadı kimse eleştiri yapamıyor, kimse doğru düzgün şikayet edemiyor
Neden onca yıl basörtü yasaktı
Bide eğer bu yasaklar geri gelirse karsıcıkarmısınız chp gitsin diye baska partiye oy verirmişiniz
Ekomomiyi batırdı
Ulkeye 10milyondan fazla multeci soktu
En az 10milyon tane daha sokmak istiyor
Kendine oy veren hetkesi terörist ilan etti
Fetöyü o besledi
Cemaat ve tarikatları tekrar söz sahibi yaptı
Dini sömürdü
Siyasal islamı getirdi
Adaleti ortadan kaldırdı
Hudaparı meclise soktu
Tek adam rejimini getirdi
Daha sayarım ama bence bu da anlamanıza yeter
Refah partisinin mületici sorunu cözcek
SİYASİ islamın dini olma nedeni gecmiste yapılanlar cemat trikat iyi parti saadet cemat bağlantısını arastır
Ulkemde daha fazla multeci istemedigim icin
Seriat istemedigim icin (ne seriat ne basortu yasagi gelemez senin yazdigina karsilik yaziyorum)
Kadinlari esya gibi goren turkluk dusmani adamlarla ittifak oldugu icin
Ekonomiyi daha beter hale getirmemesi icin
Oyum kılıçdaroğluna
Refah partişin mületici sorunu cözecek dedi inamıyorsan hudapar isteklerine neden inanıyorsun
Kadını esya gibi gören kimerak etim
Bir zamanlar bu ülkede bu yasaklar vardı senin bilgine din basörtüden ibaret değil
Adam gelmeden rusya dalastı gelinceneler olur bilinmez
Eskisi gibi yasklar gelmeyeceğin garantısı lazım
Suleyman soylu onlar bizim kardesimiz gondermeyiz demedi mi ulkede 10 milyon multeciyi sokanlar tekrar basa gelirse hepsini gonderecek mi yani?
Kadını eşya gibi gören hüda parla ittifak halinde gidip adamin soylemlerini dinleyebilirsin ben yazmak bile istemiyorum
Bir zamanlar dedigin yillar oncesinden bahsediyorsun o yasagida erdogan kaldirtmadi ayrıca kilicdaroglu gelirse basortu yasagi gelecegine inaniyorsan o zaman erdogan gelincede seriat mi gelecek buna mi inanalim?
2008 kanun degişikline chp dsp itiraz eti
2 chp sayesinde meclisteki 402 oy oranı sahip istenilirse yapıla bilir
Refah partisin sartları arasında mülteci soruna cözüm var 6 masada Aşırı sağ parti var
Kılıçdaroglunun basortusunu yasal guvenceye alicagina dair beyanlari var ne basortu yasagi ne de seriat getiremez kimse bu millet de bunu kabul etmez refah partisinin bir sey demesiyle ilgilenmiyorum daha yeni onlar bizim kardeslerimiz allah bizi yakar gitmeyecekler dedi soyluya niye inanmiyosunda erbakana inaniyorsun
Kanun değişikliğinede hayırdedi
erbakan hoca güveniyorum itifaka girme sartları arsında vardı yanlıs anlamsanız eğer bu yasklar gelirse karsı cıkarmısınız
O zaman soyluya güvenmiyorsunuz. Dedigim gibi boyle yasaklar gelmez bu millet ne basortu yasagini ne de şeriatı kabul etmez
Gelirse naprsınız diyorum bu chp veya baska parti yönetiminde ola bilir
Ezan ne zaman Türkçe okutuldu biliyor musun? Neden ezanı Türkçe okutsunlar? Ayrıca başörtü yasağı ne alaka? Sizin kafanızdan örtünüzü çekip alacaklarını mı düşünüyorsunuz?
Bunlar chp zamanında yapılamdımı siz daha yaptığınızı kabul etmiyorsunuz nasıl size güvenelim bunlrın olmayacağına dağir bir kanıtın var mı
1978 - CHP hükûmetinin Çalışma Bakanlığı ilk defa resmî olarak kadın memurların başörtü örtmelerini yasaklamıştır
Olaylara çok dar bir pencereden bakıyorsun. Şimdi sana kısaca açıklayayım. Başörtüsü yasağı 1978 yılında Ecevit tarafından getirildi. Tekrar ediyorum, Ecevit tarafından. Bunda Kılıçdaroğlu'nun bir suçu yok. CHP'nin başında Kılıçdaroğlu mu vardı? Adamlar kaç kez söylediler "başörtüsüne saygı duyuyoruz" diye. Yani kimse yeniden böyle bir yasak getirmeyecek. Lütfen böyle saçma şeyler söylemeyin. Hizbullah tarafından katledilen Konca Kuriş domuz bağıyla bağlandı ve kaçırılışından 555 gün sonra bulundu. Gaffar Okkan'ın katilleri de Hizbullah'tı. Hizbullah'ı terör örgütü olarak kabul etmiyoruz diyen kim? Hüdapar değil mi? Hüdapar meclise nasıl girdi? Bunları da konuşalım
Laik ve demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Birini cumhurbaşkanı olarak seçersin, beğenmezsen değiştirirsin. Bunun kadar doğal bir şey yok
Çok güzel söylüyorsunz ama bunlar geçmiş te kaldı ne hak var hukuk
islam basörtüşünden ibaret değil bu yaskların geri gelmeyeceğin garantısı kim ne
Hizbullah'ı arastırırsan işin baska bir boyutunu görürsün
Dikkat ederseniz CHP cumhur adayını açıklandığında saadet partisinden yaptı bu bile geçmişten ne kadar uzak oldugunu gösteriyor. bide Hizbullah i araştırılsın derken
Ecevit bu yasakalrı getirken 1 yıl kaldı bu yasaklar kaç yıl surdu ana yasanın ilk 4 madesinde yazmasına rağmen yapıldı bunlar birdaki secime kadar bu ülkenin basına neler gelir bu olayların yasanmayacağın garantişi lazım
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Ekim 2022'de başörtüsünü gündeme getirerek, “Kadınların giyim kuşamını siyasetin tekelinden çıkartıyoruz. Bu hakkı yasal güvenceye alacağız. Bunu bir tartışma konusu olmaktan tümüyle çıkartacağız." diyerek kanun teklifinde bulundu. Yani bunun garantisini bu şekilde verebiliriz sanırım. Bence bu kadar ön yargılı olma. Hizbullah'ı bana savunma rica ediyorum. Bu konuda araştırma yapmalısın.
Kanun değişikliği yapalım dedeğinde hayır dedi ama
@Helbestt44 garantişi kim
Sakın Hizbullahi savunuyorum deme
Tekrarlıyorum islam bsörtüden ibret değil
Fetöye ne istediniz de yapmadık diyen kimdi? Cumhurbaşkanı değil miydi? Pişman olduklarını söylüyorlar şimdi. Kılıçdaroğlu pişman olamaz mı? Ben buraya satırlarca da yazsam sen inanmak istediğine inanırsın
burada şu an başörtüsünü konuşmuyoruz zaten. İslam başörtüsünden ibaret değil diyerek neyi anlatmaya çalışıyorsun?
Ezanın kuranın türkce okutulması dini eğitim kısıtlmalar
Azıcık iyi partiyi arstır cemat bağantısına rastlarsın
Hizbullah'ı sana savunan yok azıcık arstır diyorum Hizbullah'ı arastır
Senin geçmişte yaptığın hatayı bugün kimse yargiliyabilirmi
Bugün hickimse geçmiş te yapılanlar bugün yapamaz. bide feto diyorsun bugün feyoyu meşru eden tek parti var oda akp
Merek etme ben Hizbullah olduğu yerde büyümüş biriyim araştırmama hiç gerek yok
Karamanda 45 çocuğa cinsel istismar sonrası "bir kere rastlanan bir olay ensar vakfını karalamaya gerekçe olamaz" diyerek savunulan ve olayın araştırılması için sunulanın önergenin reddi sonucunda girilen kuyruğu da unutma sakın. Yani bana cemaat bağlantısı falan deme. Hizbullahı çok araştırdım ben. Domuz bağcılarına sonuna kadar nefret kusuyorum
Eğer sizinde güveniniz olsaydı burada böyle gizli yorum yapmazdin
Bunlar işlerine gelmeyen şeyi duymazlar dostum
@Helbestt44 ben feto demedim baska cemat kast etim
@Helbestt44 siz yaparken iyi
@Helbestt44 Hizbullahi savunmuyorum arastırırsan baska seyler görsün diyorum
Farketmez ha feto ha Hizbullah ikisi içinde diyorum kendinize güveniniz var gizliden cikin
Ben diyeceklerini dedim. Lütfen daha fazla yorum yapmayalım. Herkes istediğine oy vermekte özgür.
Bende senden daha iyi bildiğim için soyluruyorum
Pardon siz yaparken neyi kasdettiyirsuz
@Helbestt44 sende acık üyesin ama ismin ve fotorafın beli değil
Ozaman dm at bana dostum daha rahat konusursunz
BİR OLAY YÜZÜNDEN BÜTÜN KURUM CEZA KESMEK DOĞRU DEĞİL DEDİLER 402 YIL 3 AY CEZA VERİLDİ Hizbullahı arstırdıysan devlet bağlantısınıda bilirisin
@Helbestt44 Hizbullahı devlet bağaşantısını biliyorsun ozaman
@Helbestt44 gerek yok
Sizden ricam bana dm atarmisinz
Kimsenin kimseye dm atmasına gerek yok. Olayları araştırmak isteyen her türlü araştırır
bir sorum var bu soru beni rahtlatacak eğer bu yasaklar geri gelirse karsı cıkarmısınız
@Helbestt44 bir sorum var bu soru beni rahtlatacak eğer bu yasaklar geri gelirse karsı cıkarmısınız
Başörtüsü yasağına tabii ki karşı çıkarız. Öyle bir şey olamaz. Herkes istediği gibi giyinmekte özgür. Benim babaannem de başı kapalı bir insan
Ceseretiz yok burdan insanlarında rahatsiz etmyin böyle gizli gizllli
@Helbestt44 feto veya Hizbullah kast etmedim
@Helbestt44 rica ediyorum yazma artık lütfen
Merek etmeyin akp geçmiş oy vermiş biriyim emin olun kimse susturmaz ben bu adaletsizlik için karşıyım
Sen onları araştır diyorsun
Yorumlarıni başkasımi yazıyor Allah askina
Haklısınz oyuzden dedim bayan gizli dm atsın dedim ama kendisinin ona güveni yokmuş dizide rahatsız ettim kusura bakmayin
@Helbestt44 atamıyorum xp
Düşük
@Helbestt44 sitenin amacını öğren
Tm
Bu basörtü olayları 1950 baslıyor ozamanlar hızlanıyor
Cevap
1Cevap
ikiside sacma sapan insanlarla ortaklik yaptigi icin ikisinede oy vermiyorum.
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?