Neden Tayip Erdogan a oy vermeyecegimi acikliyorum siz neden vereceksiniz?

Ben ekonomistim dedi, ekonomiyi mahvetti. Türk lirası hic düşmediği kadar dustu, deger kaybetti. Cumhurbaskani olarak artan kira fiyatlari üzerine hicbir sey yapmadi. Suriyeli mültecileri ulkeye soktu. Issizlik tavan yapti, kira fiyatlari daha fazla uctu, suc oranlari artti. Ulkede kaos artti, suriyeliler istenmiyor fakat suriyeliler de gitmek istemiyor her sey çorba oldu. 20 yasinda universite okuyan bir gencin en buyuk hayali belki de araba olmak oldu, ev alamaz cunku artik kira odemekten baska bir opsiyonu kalmadi gibi. Ya kira odeyecek ya da omru boyunca kredi odeyecek. 20 senelik hukumeti boyunca universite sonrasi issizlik hakkinda ne gibi bir atilimi oldu? Ogretmen intiharları, issizlik hala revacta olan seyler. Varsin olsun gitsinler dedigi doktorlarin hepsi gitti. Hastanelerden randevu alamaz olduk. Endodonti, cildiye, agiz cerrahisi gibi bolumlerden randevu almak imkansizlasti cunku doktorlar yok. Ulkede olan doktorlarsa mutsuz, nobette psikolojisi bozulup aglayan doktorlar var. Daha cok sey var yazabilecegim ama simdilik dursun. Cok sebebim var sizin ne sebebiniz var?

Neden Tayip Erdogan a oy vermeyecegimi acikliyorum siz neden vereceksiniz?