Ve her gün binlercesi sınır kapimizdan akin akin geliyor. Bu zihniyet bizim zihniyetimizden çok daha geride. Çocuklara bakış açıları belli. Ülkede 10 MİLYON dan fazla kaçak var. Ve Süleyman soylu 2 gün önce "Onları gönderemeyiz Allah bizi yakar" dedi. Suriye de artık savaş bile yok. Ülkemizin istila edilmesine neden sessiz kalınıyor.
Canım çok yanıyor.
Afganlar internette en çok "Turkish child" araması yapmış. Ne düşünüyorsunuz?
İyice sacmaladilar. Halkımız hala bunu nasıl görmez hala göz göre kadınlarımızı çocuklarımızı annelerimizi kızlarımızı nasıl tehlikeye atarlar. Şiddet yanlısı bir insan değilim ama insanı gerçek anlamda şiddete zorluyorlar. Zoruma gidiyor. Ben acimiyorum ne suriyelisine ne afganina. Benim de din kardeşim falan değil onlar. Benim kardeşim Kürt Türk laz Alevi Sünni Çerkes. Onlar nerden benim din kardeşim oluyormuş. Ayrıca din ve devlet işleri birbirinden ayrılalı 100 sene oldu. Hala biz dindar kardeşlerimiz diyoruz banane milletin dindarligindan. Dindar ama sapik işte zihniyetleri bozuk hepsinin gerçi Arap milleti Türkleri hep sırtından vurmuştur ama nasıl birseyse bizim türk milleti hiç akillanmadi.
Bugün internette bir sokak röportajı izledim. Esnaf yaşlı adam diyor ki, ülkeye Afganlıları, Suriyelileri doldurdular çok şikayetçiyiz diyor. Spiker soruyor peki oyunuz kime diye. Adam Erdoğan diyor.
Özetle diyeceğim şu. S... ler bu milleti. Gö te girince anlar bunlar başka anlamaz çünkü.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
%45 KK ya oy verdi ve herkes bu millet vb diyor ama 5 milyondan fazla yabanciya oy kullandirtmislar fersah fersah vatandaslik veriyolar
Tamam da bak 5 milyon bir şey değil. 8,5 milyon insan oy kullanmaya gitmemiş. Gidenlerin yarısı da yukarıdaki gibi. Şimdi senin kendi halkın kendisi becertiyorsa yabancıya ne lüzum var.