Türk kızı ve Afganlı çocuğun aşkı

Merhaba arkadaşlar ben almanyada yaşıyorum burda bi afganistanlı çocukla tanıştım türkcesi var türk kültürünü biliyor 4 aya yakın sevgili olduk ailesi afganistanda yaşıyor çocuk ailesine aşırı düşkün beni ailesine anlattı tabi anlatmasınıda ben istemiştim eger ailesi karşı cıkarsa yolun başındayken bitirmek kolay olur diye düşündüm ama hicte düşündügüm gibi olmadı :( aramız çok iyiykn ailesi karsı cıktıktan sonra berbat oldu ailesini ikna edene kadar bana soguk davrandı ikna edene kadar böyle sürecektiki eger ikna edemezse ayrılık kolay olacaktı ben 1 ay ilgisiz davranmasına dayandım ama 1 hafta önce artık dayanamadım bitirdm aslında o ayrılıktan yana değildi hep ayrılık konusunu ben acardm o ne benden vazgecebiliyordu nede ailesini ikna edebiliyordu sonunda ayrıldk işte bide aynı okula gidiyoruz en acısıda ben bütün ilklerimi onunla yaşadım o yüzden bu benim için çok farklı belki cok az bi süre çıktk ama ilkim diye vazgecemiyorum o kadar cok seviyorumkı onu görünce elim ayagm titriyor şu an iki yabancı gıbiyiz onu tekrar elde edebilirmiym acaba yada ne yapsam yine eskısi gibi oluruz :(
Türk kızı ve Afganlı çocuğun aşkı