https://resimyukle.io/r/kjgSknZDV4
''Turkish Girl'' kelimesini en çok aratan Pakistan ve Afganistan oldu. Ne düşünüyorsunuz?
https://resimyukle.io/r/kjgSknZDV4

Gelecekleri yere önceden bakıyorlardır. İşin kötüsü Afganistana giden bir tanıdığım kadın - erkek ilişkilerinin çok kötü olduğunu söylemişti. Yani bozuk düzenlerini buraya getirebilirler. Irkçılık yapmıyorum bir Afganistanlı ile arkadaşım, kendisi Türkmen Kökenli bir Afgan vatandaşı. Oldukça modern biri. Hepsi onun gibi olsa keşke maalesef öyle değil. Aklınızın almayacağı şeyler yaşanıyor Afganistan' da. Vicdan, merhamet yok. Onun için buraya kontrolsüzce gelmelerini istemem. Bir kızmızı takip edip başını taşla ezip, taciz etmeye kalkmışlardı galiba. O kızımız öldü. Baya üzüldüm. Umarım herkes insanca yaşar da kimse memleketini değiştirmek zorunda kalmaz.
burada çıkar da arayın. Muhtemelen o Pakistanlı ya Afganistanlılar Türkiyeye yerleşmek arzusunda bu yüzden Turkish girl en kolay yol olabilir düşüncesindeler. Türkiyede aynı tür girl yok. 4 bir yanı farklı farklı sarısı da var esmeri de kısası da uzunu da... Orta Doğu insanı da birbirine benzer. Afganistanda bile onca farklı milletler var renkli gözlü kahve gözlü var... Pakistan geneli karabuğday ve kısa boylu olur. Yani illa Turkish girl ya da Turkish boy diye tanımlanamaz bence. Genel olarak Avrupai ırk sayılır dış görünüşünden oysa Türk boylarının çoğu Asya tipindedir. Yani vatandaşlık-evlilik için aradıklarını düşünüyorum.
Herkesin zaafı kendine
Ne yapalım yani yuhlayalım ya
Göç ediyorlar bu ülkeyi seçiyorlar
Belki artık sonsuza kadar burada olacaklar
Kızları da aratırlar yemekleri de
Biz de koreli erkekleri vb aratıyoruz
Ya da türk erkekleri de rus kızları vb kızları aratıyor asya ülkelerinin bize sempati duyması hiç yabancı değil
Bu bizim egomuzu mu okşuyor hayır
Bizi türk erkeklerinden mi soğutuyor hayır
Ama kimseyi bunun için kalkıp renci de edemeyiz
Herkes ne kadar saçma sapan yorum yapmış. Gelmeden hazırlık filan diyenler olmuş. Yine Türk kızlarına giydiren bir tayfa var şaşırmadık (onları ciddiye almıyorum artık). En büyük sebebi Türk dizilerinin Arap ülkelerinde çok izleniyor olmasından ve Türklerin çoğunluğunun Müslüman ama aynı zamanda modern olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Klasik yobaz erkek zihniyeti kendi anasını bacısını bastırır evden dışarı çıkarmaz kendi zevkine gelince modern kız arar.
Cevap
34Cevap
ahahahh şaşırdık mı türk kızlarını ancak böyleleri ister zaten iğrenç
iğrenç olduklarını düşünüyorum ve bunlar hala ülkemize bir şekilde geliyor.
İtalya Almanya olsaydı hoşuna giderdi ama değil mi
@sanaswvfimimsak kimin hoşuma gidip gitmeyeceğinden sana ne? ben kendi fikrimi söylüyorum sen neden tartışma ortamı yaratmak istiyorsun? işine baksana.
Bana pasaport kontrolü sıradında epey zorluk çıkartmışlardı, herkes geçti beni bırakmadılar.. çok korkmuştum
Onlar beyaz tenli kadınlara ayrı ilgi duyuyorlar
Ortadoğu zihniyetinde kadın kadar istenilen bir şey görmedim. İstedikleri kadar değerini de bilseler keşke.
şaşırmadım afganların pakistanlıların arapların falan ozel bir ilgisi var turk azerbaycan kadınlarına asıl şaşırdığım Yunanistan nasıl ilk 5 e girmez 😀
Yunanistan ne alaka?
Önlem almazsak kardeşlerimiz, arkadaş ve ablalarımız hatta annelerimiz bile tehlikede. Barbar bir güruh çünkü bunlar. Ve birileri hala gitmeyecekler diyorlar. Sınırlar desen zaten folloş olmuş.
Peki "Italian Man" ve "Russian Girl" kelimelerini en çok aratan ulkeler arasında Türkiye'nin olmaması 😂
İlginç, demekki onlara göre ulaşılabilecek nitelikte olsa gerek Turkish girl😂
Ne için aratmislar ki acaba
Türkiye'ye geleceklerdir belki ve onlar için ülkenin sosyal, ekonomik, siyasi ve kültürel durumlarından ziyade kadınlar daha öncelik arz ediyor demek ki.
bir açıdan gayet doğal karşılanabilir çünkü kültürel ve zihniyet anlamında benzer kulvarlarda görüyorlar. üstelik beyaz da olunca kaçınılmaz son, haliyle.
ismen pakistan, sureten danimarka olsa bizim de yüzümüz gülerdi, o ayrı.
Karım kızım feda olsun diyen dayı için saygı duruşu
Ohh be bizim kizlar elden gidiyaaah kurtulduk, kendilerine layık olanları buldular.
Ben Bulgarim bana bakmazlar :)
Evet anan ve bacın da
@hayatverenperi sen bana mesaj atıp bir konuda yardım isteyen kız değil misin? yazık. Ben slak kızlardan bahsediyorum üstüne kim alınmak istiyorsa alsın ırk fark etmez.
Tek sana değil hem ne konuda yardım istemişim sadece bi soru sordum o kadar
Yazıkk
Senin layığın ne acaba benim teyzem italyanla evli
Tamam
Ülkemizde yeteri kadar abazamız varken bi de bunlar cıktılar başımıza. Gelmeden ön hazırlık yapıyorlar herhalde
Kötü. Zaten ülkede fazlalar, bir de harbiden ilgi duyuyorlarsa sıkıntı.
Kalite meselesi herhalde bize de Rus ABD Li kızlar iyi geliyor ben mesela Pakistanlı Afgan kızlar aklıma dahi gelmez.
övünmek gibi olsun hem güzel, hem yakışıklı milletiz. son yıllar da milli ilişkilerle onların da güzellik algısına etki etmiş olabiliriz.
Allah aşkına sokakta yürürken görüyoruz turkiyede güzel kız yakışıklı erkek çok az var
+bir Usa’da en çok aratılan ise Türk kızları neden bu kadar güzel? Maşallah bize hem güzel hem zeki hemde akıllıyız bin şükür rabbime 💁🏼♀️🌹🙏
Türk kızlarını sadece türk kızları güzel buluyor 😂😂
sizi anca araplar ve afganlar pakistanlilar begenir
Farkinda olmanız dilegiyle
Umarım bir gün farkedersiniz güzel olmadiginizi
Konuyu değiştirdin neyse
cadı oldugunuzu bi bilseler
Ayrıca 1. Pakistan Usa değil. Cahil olduğunu da belli etmissin
@Kumralvekıvırcık03 incitmişler sizi :) ya ne çok takıldınız bu neyin çabası kardeşim işin mi yok. Sana göre toksik düşüncen bu ise bizi bağlamaz ki. Kervan yürüyor sen hala konuşuyorsun. Mübarek gün çirkinleşmeyelim herkes kendi kalbinin güzelliğiyle ilgilensin. Kolaylık dilerim işin zor.
1. Usa deme o zaman
Soru detayına bak pakistan 1. Haritayı bilmiyorsun daha hangi ülke nerede diye. Aşırı cahilsin muhattap olma benle
Google'da ''Turkish girl'' kelimesini en çok aratanlar arasında Pakistanlılar birinci sırada iken Afganlar ikinci sıraya yerleşti.
Kendi cahilliğine gül. Birseyden anlamiyorsan soru detayını okusaydın
Bizim kızlar da İtalyan erkekleri onlara bayılıyor zannediyorlar.
Layıklarını bulmuşlar 😂
@simgee_yuuna seviyeni belli ettiğin için teşekkür ederim.
Çok komik size göre de rus kızları size hasta. Bu arada teyzem İtalyanla evli
@Hayatverenperi Sen de perisin zaten:)
Belli bir gruba ayırarak şunlar güzel bunlar güzel diyen kimseyi sevmiyorum ve hoş karşılamam, güzellik gören gönderir sen birini sevince o sana güzel ve yakışıklı gözükür
Tek bir şey için hazırlık yapıyorlar. Savaş, tecavüz, yağmalama, işgal ve şeriat.
Türk erkeği iyiymiş dersiniz beyaz tenli bir kadın görünce takılıyorlar peşine birkaç kişi
Igrenc cidden ne amacla arattiklarida belli
Bu veri ise ''Turkish mom'' kelimesini en çok aratan ülkeler. Pakistan açık ara önde.
https://www.hizliresim.com/pssvbvd
türk ifşa en cok kim aramış baksana bi
1_ Türkiye
2_ Saint Helena
3_ Kıbrıs
4_ Azerbaycan
5_ Suriye
Hindistanda olmalı bir defa gittim arkamda kuyruk olmuş güzellikle filan ilgisi yok beyaz tenli kız görsünler yandınız tacizin kralı oluyor
sırf bunun için dünya savaşı çıkarabılırım , bundan böyle onlara bakış açım tamamen değişmiştir
ben kız olsam bunu hakaret olarak kabul ederdim😅
Mide bulandırıcı. Keşke sınırlarımız bu kardeşim karşı daha iyi korunsa. Birde İzledikleri türk dizileriyle beraber akın etmeye başladılar
Afganlar zaten ülkeye geldi aratmaya gerek yok 😒
din kardeşlerimiz bee
mazlum müslüman kardesler
Bizim kızlarda bir hayal kırıklığı sezdim. d
Bizim ülkedeki bazi erkek kismi da Rus kizi diye aratiyordur. Acaba onlar ne dusunuyorlardir?
Pek şaşırmadım açıkçası
Ateistler bunu da açıklasın hadi
Oralarda baya bir meşhurlarmış 😅
Arkadaşlar Zafer Partisi, Ümit Özdağ’ı tanıyın!
canlarım ya gelmeden önce bir bakayım demişler fıstıklarr
Demek ki güzelden anlıyorlar.
ay g. ötüm
Senin olsa olsa anca başka yerlerin güzeldir. Yüzün güzel olsa bi taraflarini sergilemezdin
Sana fikrini soran oldu mu peki? @kumralvekivircik03
Yaptığın yoruma cevap verdim boşa ego kasma sana anca abaza sapık erkekler bakar
S*ktir git asabımı bozma popiş beyinli.
vişnelibrodway haklı bence ego tatmin için burada görünüyorsun
Diyelim ki öyle, bundan size ne sizi mi gerdi size anca b*k yemek düşer tipsizler
Düzgün kız olsan popo gostermezsin
üst perdeden olman hoşuma gitmedi 250g olan vasıfsız birisin
Siz ikiniz de bir kadınla nasıl konuşulacağını bilmeyen, ulaşamadığı ciğere mundar diyip aşağılayan zavalların en önde gidenisiniz, yazık acıdım.
ya afganları amaçları belli olmuş
Neden kendi kizlari yetmiyor mu imis😒
Hahaha Türk kızının kalitesi 🤣🤣
Ahahhah hayırdır acaba
O değilde turkish Man ile İsveç ne alaka ya 😄
Dhjskskwkskwkw ulan sesli güldüm djjdjekwkw
Ben ne düşünecem, Türk erkekleri düşünsün fkfnfb
İtalyan erkekleri hayal mi oldu
Ne alaka
Haha şaşırtıcı
ölmek istiyore
Normal neyse suç olur birşeyler yazsam şimdi