Sokak röportajı esnasında bir hanımefendi, Erdoğan'ı desteklediğini söylüyor. Resimdeki teyze ise kadına görüşünden dolayı küfürler ediyor ve bu teyzeyi herkes ünlü ediyor, kraliçe Queen vs. Deniyor. Türkiye zorbalığın memleketi değil mi? Bu kadına hakaret davası açılmalıyken neden herkes övüyor?
Annenize görüşünden dolayı sokak ortasında birisi küfür etse ve ona "Queen, sultan, kraliçe" vs. Deseler ne yaparsınız? Bu faşizanlık değil mi?
Bu kadına bir genç olarak saygı göstermem çünkü haketmiyor, terbiyesizlik yaptığı...
Sizce de Türkiyede yanlış kişileri ünlü etmiyormuyuz? Ve başkalarının görüşüne neden saygı ile yaklaşamıyoruz? Ne ara bu kadar zorba bir millet olduk?
Başra Erdoğan olmak üzere iktidar mensupları ve yandaşları küfür ve hakaret ederken de aynı tepkiyi gösterir misin?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben siyasi görüş belirtmedim konuyu saptırma. kim olursa olsun herkes birbine saygı gösterecek. Sana sokak ortasında bu küfürleri etseler hoşuna gider mi. Gitmez o zaman Lamı cimi yok. Fotodaki teyzenin yaptığıda terbiyesizlik.
Türkiye zorbalığın memleketi değil mi diye soran sen değil misin? Zorbalık nu iktidar ile tavan yaptı, bu şahısa kadar hiç bir siyasetçi hakla hakaret etmemişti
Göstermiyorum kardeşim? Göstermiyorum. Saygımı hak eden alır sizler hak etmiyorsunuz. Cahil ve alt sınıf, en ufak hayallerimin bile önüne geçen insanlara ben saygı falan göstermiyorum bu kadar basit.
Sokak ortasında alt seviye insanlarla muhattap olmadığım için küfür yemiyorum. Ha ola ki böyle alt seviye bir insan bana küfür etti o küfürü ona yedirecek gücüm var çok şükür. Bütün gençlerin hayatını kararttıktan sonra kalıplaşmış bir söz ile çıkıp sovmoyorsonoz soygo doyocoksonoz gibi bir argümana sığınmanız zaten aşırı bir acizlik göstergesi. Evet ben akpli birisine saygı duymuyorum duymayacağım da.
Dediğim gibi saygı duymadığım bir insan bana göre değersizdir onun benim hakkımdaki düşünceleri de değersiz olur ben kaliteli hayatımda yükselmeye devam ederim o kişiye soğan ekmek yemek yolunda başarılar.
Ben de akp destekçisi değilim. Ama desteklemesem de saygı duymak zorundayım kimseye küfür etme hakkım-ız yok. Fakat çoğu insana bunu anlatamıyorsun, anlatınca yok akplisin, yok şu sun bu sun gibi tepkiler alıyorsun. Türkiye'de siyaset çok zor yaftalamak ise çok kolay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Başra Erdoğan olmak üzere iktidar mensupları ve yandaşları küfür ve hakaret ederken de aynı tepkiyi gösterir misin?
Ben siyasi görüş belirtmedim konuyu saptırma. kim olursa olsun herkes birbine saygı gösterecek. Sana sokak ortasında bu küfürleri etseler hoşuna gider mi. Gitmez o zaman Lamı cimi yok. Fotodaki teyzenin yaptığıda terbiyesizlik.
Türkiye zorbalığın memleketi değil mi diye soran sen değil misin?
Zorbalık nu iktidar ile tavan yaptı, bu şahısa kadar hiç bir siyasetçi hakla hakaret etmemişti
akpli birisine ne kadar saygı gösterebiliriz ki şahsen benim saygım yok hiç birine. Hakkımda ne düşündüklerini çok da değerli bulmuyorum.
Al işte... saygı göstermek zorundasın yapacak bi şey yok. Kimse kimseyi fikrinden ötürü öteleyemez. Burası faşist ülke değil.
Göstermiyorum kardeşim? Göstermiyorum. Saygımı hak eden alır sizler hak etmiyorsunuz. Cahil ve alt sınıf, en ufak hayallerimin bile önüne geçen insanlara ben saygı falan göstermiyorum bu kadar basit.
Umarım sen de sokak ortasında küfür yemezsin...
Sokak ortasında alt seviye insanlarla muhattap olmadığım için küfür yemiyorum. Ha ola ki böyle alt seviye bir insan bana küfür etti o küfürü ona yedirecek gücüm var çok şükür. Bütün gençlerin hayatını kararttıktan sonra kalıplaşmış bir söz ile çıkıp sovmoyorsonoz soygo doyocoksonoz gibi bir argümana sığınmanız zaten aşırı bir acizlik göstergesi. Evet ben akpli birisine saygı duymuyorum duymayacağım da.
teşekkür o zaman kimsede sana saygı duymaz olur biter. Her şey karşılıklı
Dediğim gibi saygı duymadığım bir insan bana göre değersizdir onun benim hakkımdaki düşünceleri de değersiz olur ben kaliteli hayatımda yükselmeye devam ederim o kişiye soğan ekmek yemek yolunda başarılar.
hak edene hak ettiği gibi davrandığı için kraliçe diyorlardır. Haklı mı kesinlikle :d
Sende aynı şeyi hakedersin umarım
Öyle bir zaman gelicezki insanlar birbirini oldurucek, bunlar iyi zamanlar
Bu terbiyesiz kadina kesinlikle dava acilmali.
Evet açılmalı fakat bu zihniyetten çok var. Aşağidaki yorumları okursanız anlarsınız. Aç aç bitmez.
Gordum merak etmeyin tek soyledikleri "Siz AKP destekcisiniz."
Kusura bakma ama benim babami darbecilikten 2016'da iceriye atan adaminmi destekcisi olacagim. Hassi@ lan ordan.
Sirf bana ulkemde darbeci deniliyor diye ben Birlesik Devletlere goc ettim.
Ben de akp destekçisi değilim. Ama desteklemesem de saygı duymak zorundayım kimseye küfür etme hakkım-ız yok. Fakat çoğu insana bunu anlatamıyorsun, anlatınca yok akplisin, yok şu sun bu sun gibi tepkiler alıyorsun. Türkiye'de siyaset çok zor yaftalamak ise çok kolay
Öz teyzem yaaa ❤️🫶🏻🫶🏻
Umarım sen de sokakta küfür yemezsin...
Aynen cınım ya
Küfür etmem ama saygı duymuyorum
Küfür nedir abi ya. Valla abartıyorlar artık ama
Videoyu nereden bulurum