Magazin Bu kadına hayran olmayan var mııı? hasandldl Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ester exposito ben bu kadını elite dizisinden tanıdım aşık olmuştum 😍Bence çok çekici sizceee? Bu kadına hayran olmayan var mııı? Cevapla Dizi Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aycaakayahan1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bu kadının adı ne?Biseksüelim ve fotoğraflara o gözle bakınca cidden etkileyici haklısın😂 3 9 Yorumla hasandldl +1 yıl Ester exposito 😈 Yorumla hasandldl +1 yıl Ooo aşık oldun dimi 😅 Yorumla aycaakayahan1 +1 yıl Evett😂❤ Yorumla hasandldl +1 yıl Bütün kızlar aşık oluyor😀 Yorumla servettansinn +1 yıl @aycaakayahan1 evet?(!)İyiymiş.. Yorumla aycaakayahan1 +1 yıl Yaa aşkım lafın gelişi. Beğeniden aşk olur mu zaten? Çok güzelmiş anlamın da dedim Yorumla servettansinn +1 yıl Yani sonuç olarak bi begeni söz konusu. Tıpkı bana beslenen beğeni gibi.. Yorumla aycaakayahan1 +1 yıl Yuhh! Ben sana gerçekten aşığım. Aynı şey olabilir mi? Yorumla servettansinn +1 yıl Ben aşktan değil fiziksel beğeniden bahsettimm Yorumla
Birgaripzenginpala Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Kim bu ya ve ben sarı sevmem bunuda sevmedim 6 4 Yorumla hasandldl +1 yıl Sen bide elite de görrrr 🎉 Yorumla Birgaripzenginpala +1 yıl Görsem ne olacak ki beğenmedim hiç. Sen zevksizsin anladım ben 😄 Yorumla hasandldl +1 yıl Ahahahaha Yorumla hasandldl +1 yıl you're crazy Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ya sizi anlamıyorum eşinizi kapalı giyinen istersiniz sonra böyle soyunan lara düşersiniz kusura bakmıcaksınız o zaman karınızda bakınca😉 3 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Kapalı olabilir kriterim yok illa ama millete değil bana açılacak 😉 Yorumla
kenyam Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl iyiymiş nerde yaşıyo gidelim yanına fiyatı neymiş knka 1 3 Yorumla hasandldl +1 yıl İspanyaaaa Yorumla kenyam +1 yıl kızlar nAsıl kıskanmış hhffdghdhhgd Yorumla hasandldl +1 yıl Valla sksksls Yorumla
servettansinn Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 78% +1 yıl Adını bile bilmiyorum mk ne hayranlığı ve o kadar abartılacak bişeyi yok ya sadece düzgün fiziği var 2 0 Yorumla
LadyHeard Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Magazin konusunda 978 cevap paylaştı. 21 yaşında ama benden 10 yaş büyük duruyor. 2 3 Yorumla hasandldl +1 yıl Olsun ben büyük seviyorum 😝 Yorumla clalxxx +1 yıl @hasandldl yanlış anlayacaklar 😂 Yorumla hasandldl +1 yıl Anlasınlar kötü bişey değil kanka deneyimliyim ben ksksls Yorumla
wolverinediye Takip Et Guru Yaş: 85 , eic 99% +1 yıl bütün erkeklerde bu kıza kafayı taktı 2 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Efsane çünkü Yorumla
___Eylüll___ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Dizide olmasa normal gelirdi hepinize. 1 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Aşık değilim dizide cinsel anlamda çekiyordu halada öyle Yorumla
Karşıt-cins Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bence çirkin ve yaşlı 2 13 Yorumla hasandldl +1 yıl What is it for me?😱 Yorumla hasandldl +1 yıl 21 years old Yorumla Karşıt-cins +1 yıl Evladım büyü herkesin zevki farklı Yorumla hasandldl +1 yıl Büyüdüm ben Yorumla hasandldl +1 yıl Benden 1 yaş büyük 😋 Yorumla Karşıt-cins +1 yıl Senden bir yaş büyük ve bu kadar yaşlı mı görünüyor Yorumla hasandldl +1 yıl Neresi yaşlı be bi kere büyük olsa bile hoşuma gider 😝 Yorumla Karşıt-cins +1 yıl 35 gibi duruyor bu benle mi yaşıt Yorumla hasandldl +1 yıl Sen 35 misin 21 yaşında Yorumla Karşıt-cins +1 yıl Ben 22 yim bu kadın 35 gibi anlamanda problem var sanırım Yorumla hasandldl +1 yıl Bence yok sizin gözler kör Yorumla Karşıt-cins +1 yıl Yav he Yorumla hasandldl +1 yıl Bence güzel 😝 Yorumla
Bnçbn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Bumu çekici djjsjsj 4 8 Yorumla hasandldl +1 yıl Efsane bişeyyyyy Yorumla Bnçbn +1 yıl Ya allah aşkın knk kadınmı görmedin dndn Yorumla hasandldl +1 yıl Gördüm ama karaktersiz Yorumla Bnçbn +1 yıl A o ayrı fizik diyom dndn Yorumla hasandldl +1 yıl Bence güzel elite de bitirdi beni 😍 Yorumla Bnçbn +1 yıl Jdjs ben beğenmedi valla djjdj Yorumla hasandldl +1 yıl Olabilir kanka bana çekici geliyor cinsel amlamda Yorumla hasandldl +1 yıl Anlamda Yorumla
aybura Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Nasıl aşık oldun, evlenir misin? 1 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Yokk Yorumla
A_S_İ_L Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kim abi bu 1 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Elite dizisindeki carlaa Yorumla
Eskibirarızaa Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Benim gibi ufak tefek dahada büyümüyor 😂 1 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Ufak tefek bir kadın değil Yorumla
Maltepeli1 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Aşıkmıyım bilmiyorum ama çok sexy beee 1 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Bencede Yorumla
6lackinyourarea Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ben hayranı değilim :d 1 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Tamam Yorumla
fiT_suFle Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Harbiden efso hatun maşallah 0 1 Yorumla hasandldl +1 yıl 🤌👌👌 Yorumla
clalxxx Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Oyuncak gibi 1 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Ne güzel ösöss Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bu kadının adı ne?
Biseksüelim ve fotoğraflara o gözle bakınca cidden etkileyici haklısın😂
Ester exposito 😈
Ooo aşık oldun dimi 😅
Evett😂❤
Bütün kızlar aşık oluyor😀
@aycaakayahan1 evet?(!)
İyiymiş..
Yaa aşkım lafın gelişi. Beğeniden aşk olur mu zaten? Çok güzelmiş anlamın da dedim
Yani sonuç olarak bi begeni söz konusu. Tıpkı bana beslenen beğeni gibi..
Yuhh! Ben sana gerçekten aşığım. Aynı şey olabilir mi?
Ben aşktan değil fiziksel beğeniden bahsettimm
Kim bu ya ve ben sarı sevmem bunuda sevmedim
Sen bide elite de görrrr 🎉
Görsem ne olacak ki beğenmedim hiç. Sen zevksizsin anladım ben 😄
Ahahahaha
you're crazy
Ya sizi anlamıyorum eşinizi kapalı giyinen istersiniz sonra böyle soyunan lara düşersiniz kusura bakmıcaksınız o zaman karınızda bakınca😉
Kapalı olabilir kriterim yok illa ama millete değil bana açılacak 😉
iyiymiş nerde yaşıyo gidelim yanına fiyatı neymiş knka
İspanyaaaa
kızlar nAsıl kıskanmış hhffdghdhhgd
Valla sksksls
Adını bile bilmiyorum mk ne hayranlığı ve o kadar abartılacak bişeyi yok ya sadece düzgün fiziği var
21 yaşında ama benden 10 yaş büyük duruyor.
Olsun ben büyük seviyorum 😝
@hasandldl yanlış anlayacaklar 😂
Anlasınlar kötü bişey değil kanka deneyimliyim ben ksksls
bütün erkeklerde bu kıza kafayı taktı
Efsane çünkü
Dizide olmasa normal gelirdi hepinize.
Aşık değilim dizide cinsel anlamda çekiyordu halada öyle
Bence çirkin ve yaşlı
What is it for me?😱
21 years old
Evladım büyü herkesin zevki farklı
Büyüdüm ben