Bence büyüktür Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın sayesinde Dolardan küresel kaçış planda, Yerel para birimleri ile ticaret artıyor Türkiye'nin başlattığı ülkeler arası ticarette yerel para birimleri ile alışveriş Dolar'a yani Siyonizm'e karşı büyük bir hamleydi. Cesareti Türkiye verdi şimdi dalga dalga büyüyor. Rusya'dan Çin'e, Hindistan’dan Arjantin’e, Brezilya’dan Güney Afrika’ya, Orta Doğu’dan Güneydoğu Asya’ya kadar pek çok ülke de dolara olan bağımlılığını azaltmaya yönelik politikalar geliştiriyor. Dolar tarih olacak çok zeki lider Recep Tayyip Erdoğan
YIL 2023 Barajlar YAP Tüneller YAP Köprüler YAP Metrolar YAP Limanlar YAP Marmaray YAP Stadyumlar YAP Tersaneler YAP Hızlı Trenler YAP Havaalanları YAP Milli silahlar YAP Üniversiteler YAP Nükleer santral YAP Milli Helikopter YAP Adliye sarayları YAP Bölünmüş yollar YAP Taksim'e cami YAP Tiyatro Sahneleri YAP Şehir hastaneleri YAP Dar gelirliye konut YAP İnsansız hava aracı YAP Başörtüsünü serbest YAP Geri dönüşüm tesisleri YAP Boğazın altına tüp geçit YAP Sismik Araştırma Gemisi YAP Kanser Tarama Merkezleri YAP Hastane sayısını ARTIR Ambulans sayısını ARTIR MR Cihazı sayısını ARTIR Tomografi sayısını ARTIR Diyaliz Cihazı sayısını ARTIR Orman alanlarını ARTIR Milli park sayısını ARTIR Yeşil Alan miktarını ARTIR Temiz Plaj sayısını ARTIR Açılan İşyeri Sayısını ARTIR Turist sayısını ARTIR Öğrenci sayısını ARTIR Öğrenci Burslarını ARTIR Doğalgazlı il sayısını ARTIR Suya ulaşan haneleri ARTIR Tarımsal üretimi ARTIR Okullaşma Oranını ARTIR Çiftçiye Destekleri ARTIR Halka Sosyal Destekleri ARTIR Şehit Ve Gazilere Desteği ARTIR Eğitim ve Sağlık desteğini ARTIR Türkiyenin ilk Tohum GEN Bankasını AÇ Türkiyenin ilk Milli Botanik Bahçesini AÇ AYASOFYA yı AÇ Faizleri DÜŞÜR Kamu Borcunu DÜŞÜR İMF ye Borcu YOK ET Hava Kirliliğini YOK ET Çöp Sorununu YOK ET Trafik Canavarını YOK ET Katsayı Zulmünü YOK ET Kitaplari ücretsiz DAĞIT Öğrenciye Süt DAĞIT Öğrenciye Tablet DAĞIT Okullara Bilgisayar DAĞIT Okullara Akıllı Tahta DAĞIT Üniversite Harçlarını KALDIR Binlerce Tarihi Eserimizi Yurda GETİR Binlerce Tarihi Yapıyı RESTORE ET Paradan 6 sıfır AT Terörle Mücadeleyi YAP Sınır dışı operasyon YAP DAHA NELER YAP AMA, NE YAPTILAR Kİ DESİNLER.. KİM OLSA YAPILACAKTI BUNLAR DERLER, PEKİ BU GÜNE KADAR DAHA ÖNCEKİLER YAPMAMIŞLAR DERSİN, YİNE DE İTİRAZ EDERLER, KÖR DEĞILLER AMA NANKÖRLER…
Ah be abicim daha iyi çalış dersine bu kadar bağnaz zihniyette olma Dolar: 19.60 TL Euro: 21.27 TL Zurna+Ayran: 76 TL Ülker Çikolatalı Gofret: 4.5 TL (Çüş) Liyakatsizlik. İmar affı. Niteliksiz müteahhit yetiştirme (18 yaşında olmanız yeterli.) Hüdapar. Hukuk ve siyasetin iç içe girmesinden kaynaklı boş yere içeri atılanlar. 40 milyar dış borç ( buna şu an beleşe kullandığınızı düşündüğünüz doğal gaz da dâhil), 128 milyar dolar kayıp para. 8500 TL asgari ücret, açlık sınırı 9500 TL. Her şartta kapatılan ve uzaktan devam edilmeye zorlanan eğitim. Niteliksiz eğitim, zaten nasıl nitelikli olabilir ki? "Azla kanaat etmeye yetinin." diyen tıp semineri veren değerli büyüğümüz. 2018-2023 yılları ekonomik kriz. Sülale devri. Eğitimsiz ve bilgisiz kadro. Din ve din işlerinin (!) birbirine karıştırılması. Milyonlarca işsiz, onlarca boş üniversite, yüzlerce desteklenmeyen bölüm. 10 milyon göçmen. 8+2 milyon göçmen. 7+3 milyon göçmen. 12-2 milyon göçmen. Mafya ile iş birliği, ki mafya dönen olayları da anlatıyor. Gaffar Okkan (Hizbullah yollu), Sinan Ateş (?) ve daha birçok suçsuz yere katledilen değerli Türkiye vatandaşı. Görevde akraba dağılımı. Sadece besmele ile başlayıp inşallah ile biten ve sorunların üzerinde konuşulmayan, nitelikli bir öneriyi oy birliğiyle reddeden meclis.
Doğru haber almamızı engelleyen ve yaşlıları kandıran yandaş medya, niteliksiz haber kanalları. Asrın felaketi deprem. Susturulan medya. Satılan çadır. İlahiyat mezunu konuyla alakasız müdürler. Toplanan ve nereye gittiği belli olmayan AFAD parası. 50.000 üstü ölü. Binlerce psikolojik travma. Evsiz insanlar. Sel felaketi. Haksızca istenen helallik. Ölen insanlara kader güzellenmesi yapılması. O ara jelibon tayfanın söylendiği kadar kötü bir felaket yok denmesi. Enkazın altındayım, ölmek üzereyim diyenlere yetişememe. Twitter ve İnstagram yasağı. Yardıma giden Oğuzhan Uğur ve Haluk Levent'i karşına alma ve sorgulama. 3 ay geçmesine rağmen çadırda kalmak zorunda kalan insanlar. Nereye gittiğinizi bilmediğimiz ya da bildiğimiz paralar saysam bitmez farklı bir pencereden bakmanı tavsiye ederim
Erdoğan'a vermeyen her kişi lgbt dostu mu oluyor? İşte bu bakış açısında olduğunuz için kaybedeceksiniz. Siz hariç herkes terörist ya da dinsiz oluyor. Sende git biraz zeki kişiler ile dans et.
Sen niye beni bir partiye indiriyorsun ki? Benim bir partiye mensup olduğumu nereden çıkardın? Ben akp sevmiyorum diye illa CHP gibi bir partide olmak zorunda değilim.
Dünyayı soyan kişilerde zekidir. İnsanları aptallaştırarak zekalarını kullanmışlardır. Yani zekilik de kendi içinde parçalar içindedir. Sen bu hayat şartlardan sürekli dış minnakları suçlar yönetimi kusursuz görür isen bir yerde hata var derim. Madem yönetim kusursuz, neden kusursuz olan bir yönetime dış minnakları müdahale edebiliyor diye sorarım. Ama sormayacam çünkü muhabbet saçma sapan şekilde uzuyor ve bende vaktimi boşa yere harcamak istemiyorum.