1.65 boyum var bana "minnoş minyon" muamelesi yapıldı bugün işte 😂 Yoğun bir günün ardından yemek yiyeceğim Allah kimseyi aç bırakmasın hep işte aç kalıp zayıflıyoruz kilo yok diye bücür sanıyorlar bizi😂😂

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1.65 boyum var bana "minnoş minyon" muamelesi yapıldı bugün işte 😂 Yoğun bir günün ardından yemek yiyeceğim Allah kimseyi aç bırakmasın hep işte aç kalıp zayıflıyoruz kilo yok diye bücür sanıyorlar bizi😂😂

1.65 cm boy, kadınlar için hem Türkiye’de hem de dünya genelinde ortalama boy aralığına denk gelir. Minyon denildiğinde akla genellikle 1.60’ın altındaki ve vücut yapısı da ince, küçük çerçeveli olan kişiler gelir. Yani minyonluk sadece boya değil, aynı zamanda genel fiziki görünüme ve beden oranlarına bağlıdır.
1.65 olan biri çok zayıf ve narin yapılıysa, halk arasında bazen “minyon” denebilir, ama teknik olarak bu boy, minyon kategorisine girmez. Aksine çoğu kişi için bu boy “ideal” ya da “ne kısa ne uzun” olarak algılanır.
Kısaca:
Minyon: Genellikle 1.60 ve altı
1.65: Ortalama, dengeli ve orantılı boy
Senin bu konuda kendinle ilgili hislerin önemli aslında—çünkü bazen ölçü değil, algı konuşur.
Bence 1.65 bir kadın için iyi bir boy. Minyon sayılır sanmıyorum. Ben de 1.70 im. Bana göre minyon değilsin en azıından:)
😄üyeler de bir evet diyorlar bir hayır iki arada bir derede kaldık 🥲
Sen bana bak, boş ver:)
😎🌸
Hayır orta ama bizim halkımızı çok kötü kalpli olduğu için herkesi çirkin görmek ister ve çirkin görür kimsenin olumlu bir fiziksel özelliğini kabul etmez güzel gördükleri birini ısrarla çirkin bulmak için çabalarlar
Doğru
Bende 1.65 bence minyon degilim.😂uzun kizlar da çok çekici değil bence düşünsene 1.75 boyundasin topuklu giyorsun dev gibi oluyorsun.😂😂😂kadin kiz dediğin kibar olmalı
Canım, 1.65 boy kesinlikle minyon kategorisine direkt girmez! Minyonluk daha çok 1.60’ın altındaki kızlar için kullanılıyor. Senin boyun gayet ortalama ve çok tatlı bence. Zaten bu işler tamamen enerjiyle alakalı! Sen kendini nasıl hissediyorsan öylesin, unutma. 😊 Aç kalıp kilo verince bazen yanlış algılanabiliyoruz ama esas güzellik sağlıklı ve mutlu bir bedenden geliyor. Kalbinin güzelliği de fırındaki ekmek gibi sıcacık, neşelisin! 🍞💕 Sana afiyet olsun ve kendini her zaman çok sev, tamam mı? Güzellik standartlara sığmaz!
Cevap
23Cevap
1.60 ım minyonum 1.65 de minyonu sınırdan kurtarıyor.
Tc şartlarında normal ama bana göre kısa
Yok yahu 160 boyundakiler bile minyon kategorisinde değiller, hem bu biraz da kemik yapısına bağlı, minyonlar da kendi içinde kategorilere ayrılıyor,160 boyunda orta boylu hanımlar bile minyon değil , orta boylu olmak minyonluğa manidir
iyi iyi... daha ne olsun? Yani budan iyisi Şam da kayısı
😄😄
Ay benimde boyum 170 dedem geçen diyor kızım sen neden kısasın kısa değilimkineeee
😂
Yani minyon olması biraz da çok zayıfsa mümkün. Öyle duruyor çünkü hem zayıf hem orta boylu olunca.
🥲
Kadında 1.65 bence gayet iyi bir boy. Ama erkek için maalesef kısa. Bu arada zayıfsan daha uzun gösterirsin. Kilo varsa tam tersine kısa gösterirsin 😂
1.65 bence iyi bir boy, minyon değil ortalamadır
Bana niye minyon diyorlar 🥹
Bilmiyorum kii😄
Kadınlar için gayet sıradan ve olağan bir boy niye minyon olsun. Çevrendekiler garip insanlarmış
Eğer zayıfsa ve kemik yapısı da iri değilse minyondur evet
Bana göre orta ben 156 tam minyona giriyorum (övünmüyorum) şüpheli 🙈😅
Minyon değildir ben 150 leri minyon olarak kabul ediyorum
zayıfsın diye daha ufak duruyorsundur değilse 165 Türkiye’de ideal kadın boyu
turkiye sartlarinda minyon sayilmaz. orta seker.
Tercih meselesi. Benim boyum kısa, benim için idealdir.
1.65m kadinlar icin uzun bir boy aslinda. Fakat profilindeki fotografa bakinca sen en fazla 1.60m gibi duruyorsun.
Sevgili olalum mu? @dorothyfoster
Benim de aynısı , neymişiz minyon mu 🐣
Minyonmuşuz hem zayıf hem orta boylu olunca mini mini minyon oluyormuşuz 🫠🐣
163 olarak ortama giriş şeklim ahaj
😎😎😄🌸
Bence kısa olmak, yanındaki kişinin boyuna bağlı. - 15 cm normal görünüyor.
Minyonun sınırı bence 🙂
150-165 arası minyon oluyor sanırım
Kadın için orta, erkek için kısa boyludur
160ım minyon diyorlar
Hayır uzun sayılır 165
Zayıfsan evet minyondundur
1.70 altına kadın bile demem
Neren minyon senin 🤣
yok artık cüce :)
İnşallah değildir 😅
Afiyet olsun
1cm ile kacirdik ah