İktidar partisinin muhalefete pkk terör örgütü ile iş birliğindesiniz diye yüklenmesini doğru buluyormusunuz? buluyorsanız aşağıdaki linke bakacakmısınız?
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem/sandiga-gitmeden-hafizalari-tazeleyelim-7688151/
İktidar partisinin muhalefete pkk terör örgütü ile iş birliğindesiniz diye yüklenmesini doğru buluyormusunuz? buluyorsanız aşağıdaki linke bakacakmısınız?
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem/sandiga-gitmeden-hafizalari-tazeleyelim-7688151/
Hem millet ittifaki hemde cumhur ittifakida teroristler ile is birligi icinde. Birisi YPG ile calisiyor digeri PKK ile. Bana kalirsa yapilacak en iyi sey bos basmaktir. Koskoca Anadolu Ajansi bile cumhur ittifakinin kolesi olmus durumda. Ordu desen AKP'nin elinde. Darbeden soz bile etmeyin, ergenekonda ve 2016'da tum darbe yapabilecek kamalist komutanlar tutuklandi. Haydi bakalim Turkiyenin sonu ne olacak...
Tamam anlıyorum bunların yüzünden neden oy kullanmıyorsunuz anlamadım ama saygı duymaktan başka çarem yok
Valla dayim, iktirdakiler benim babami iceriye attilar sirf 15 temmuzda askari hastaneden UH-1 ile kalkip gazileri ve sehitleri hastaneye goturdu diye. Benim babama darbeci diyip 19 yil ile cezaevine attilar hala iceride kim cikaracak diye bekliyorum. Ben CHP'nin geldiginde bu insanlari umursayacagini bile sanmiyorum. Benim babamin kac yillik Hava Kuvvetleri kariyerini yok ettiler. Benim zaten icimde bir gul solmus ben daha ne yapayim istedigim olmayinca?
oturup etraflıca düşünmek gerek
Maalesef var. Bu arada linke baktım, hepsi doğru ve aslında daha fazlası da var
maaş alan sahte emekliler, maaş alan sahte özürlüler (bir tanesi de benim öz amca oğlum) Maaş alan sahte troller, sınav hileleri ile işe giren memurlar, yağlı maaşlı diyanet çalışanları, yalancı medya mensupları, suç işlemiş memur ve görevliler, paramiliterler, rantçı yandaşlar, belediyedeki bankamatik memurları, Vergilerimizden nemalanan cemaatçiler, denetlenemeyen müteahitler şirketler vs vs vs, liyakatsız politikacılar yöneticiler beş maaş alan ahlaksızlar
bop başkanı :D :D :D başka bir şey derdim de hadi neyse iyi hatırlattınız :D
daha yeni seçime girdik evet var maalesef aklım almıyor ama var
sadece soruya cevap mı verdiniz linklere bir göz attınızmı?
baktım. bakıp bakıp içi kararan biziz akpye basanların dünya umrunda değil zaten. görmesi gereken onlar
peki teşekkür ederim
Cevap
1Cevap
Hayır ben desteklemiyorum ama maalesef destekleyenler var abi hala.
Var, muhakkak var ki % 49 oy aldılar. Ama nedenini anlayamıyorum. Linklere bakmadım henüz..
Var deli gibi destekliyorlar🤮
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?