İyi ama bu işler böyle olmaz bro resmi al iki yazı yaz hop bitti ne güzel Erbakan iyi adamdı fakat davasına ihanet etti saçma sapan nedenlerden partisi kapandı gık demedi rte ise herkese rest çekiyor ve bu yüzden kazanıyor Erbakan'da omurgalı bir duruş sergileseydi heykelini altından yaparlardı emin ol Bak solcular en ufak şeyde yakıp yıkıyor ortalığı ama o hiç rest çekmedi iyi adamdı zekiydi ama liderlik çok başka birşey
Koyda omurgalı duruşunu bir görmek Nasıl olur? Ben her seferinde söylüyorum Erbakan iyi adamdı fakat siyaseti beceremiyordu Eğer tayyibin durduğunun %25 gibi dik dursaydı her tarafa heykeli dikilirdi
Ben sana ne diyorum sen bana ne anlatıyorsun? Hey yavrum hey😏 Ben bakanın kafasına kim vurdu ise sustu kaldı rte ise kafasına kim vurdu ise onun kafasına daha beter vurdu aradaki fark bu Erbakan istediği kadar konuşsun kimse tınlamaz senin partin kapatılırken artistlik yapacaktın rte başa gelince değil bu kadar basit😏
Ne bileyim mk senin gibi bir yorumamı cevap yazıyor sanıyorsun beni😂 Karıştırdık mk ne olmuş😂 Ama dediğimin arkasındayım Erbakan istediği kadar konuşsun o iş boş Erdoğandaki cesaretin onda biri bile onda yoktu o yüzden boş konuşan çok
Erbakanın daha nice sözleri var akp ve erdoğanla ilgili hele bir sözü varki bu millet milli görüşü bırakıp niye bunları seçti hiç anlamam :D Allah rahmet eylesin.
Boş yere paylaşma anlamazlar. Onları derdi menfaat çıkar kömür makarna koltuk, şimdi oy veren kitle asgari ücretli ama bakanların menfatini saryların menfaatini düşünüp , sırf ideoloji için kandırılmışlar.
sen ben ezber bozan tiplerden değilim desene bize. :) klasik kendini üstün görme lafları. içine azçıkta din alimlerinin kullandığı eski osmalıcık sözcükleri atsaydın bari.
En İyi Cevaplar