Türklere bişey anlatmak çok zor be abi
Muhalefet oylarinda 13 milyon artış?
Türklere bişey anlatmak çok zor be abi
Tayland, 14 mayısta Türkiye gibi seçimlere girdi ve 20 sene hüküm süren iktidarın oylarindan 13 milyon daha fazla oy aldı. Kazanan Move Forward Party başkanı Pita Limjaroenrat, idealist, iyi ekonomik ajandası ve açık dünya görüşü ile tanınan bir kişilik. Özellikle gençlerde sevilen parti başkanı kazandığı halde iktidara gelemeyebilir. Tayland hükumeti yönetiminde Upper House dedikleri ve 200 koltuk sayısı ile Tayland in juntasinin yer aldığı seçim sonuçları da açıklanması gerekiyor. Taylandin juntasi genelde muhafazakar ve yenilikçi düşüncelere karşı bir oluşum.
Sizce Türkiye siyasetinde junta dan oluşan bir Upper House parlamentosu Türkiye için nasıl bir şey olurdu?

Ümit her zaman vardır.
Umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır.
-Kemal Atatürk
Taylanda gittim ben inanılmaz muazzam bir ülke 1 dolar 33 baht gençleri işsizlikten fuhuş ve uyuşturucuya düştü her şey serbest o ülkede yasak yok dünyanın en rahat ülkesi belki de
Cevap
4Cevap
Umarım kk kazanır
Çünkü dünyada ki dengeler cidden değişiyor.. Yaşlı ve sinirli ihtiyarları sırtından atıyor asdf
şu an kk tum tuslara basiyor hem milliyetci hem hdp oyunu almak için kitlesi hala bu kaybetmeye doymamis adami destekliyor ben olsam bende birakmam o koltugu kitle musait nasilsa
O upper house ları downer house yapacaz 😂
Muhteşem bilimsel bir cevap 😌
thanks 🦁
Recep Tayyip Erdoğan kazanır yene
Kuzum sorunun tamamını okusaydın keşke 😁
Okudum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?