2. Turda resmen erdoğana oy vereceğim ama akpli falan değilim sebebi şu: siz ne yapacaksınız?

Kazanabileceğimize artık zerre inanmıyorum

dinlemediler bizi zorla kk'yı aday yaptıkları yetmiyor gibi bize karşı son turda kullanılmasın bakın yapmayın etmeyin dememize rağmen seloyu serbest bırakıcaz diye oy için açıklama yaptı

olan noldu.

Her şeye rağmen bir umut gittim sandığa oyumu kk'ya masadan da ses çıkacak şekilde ( :D )

bastım aga, ulan dedim kurtuluyorum bu skuk akp zihniyetinden de arap zihniyetinden de dediğim anda

karşılaştığım sonuca bak chp doğru dürüst veri veremedi bile mal gibi kaldık ortada

2. tura da çok kolay ikna oldular

yok abi benim muhalefetten zerre umudum yok, bitti.

Düşene bide ben vuracağım mk öyle sağlam darbe yesin ki baştan aşağı tüm kadrolarını silip süpürsünler kk'dan başlasınlar tek tek mk

başlarım mk böyle muhalefete bunların yüzünden bi 5 yıl daha akpye mecbur kalıcam yeter ulan yeter

Güncellemeler
+1 yıl
hay cokta skmde ya beni akpli ilan etmeniz
banane mk bu iş bitti ne halt yerseniz yiyin arap trsinde erdoğan hepinizi araplaştırsın bu muhalef sayesinde
götür be erdo bu kitlelere az bile yapıyorsun büyük bi keyifle oy vericem sana bu sefer
2. Turda resmen erdoğana oy vereceğim ama akpli falan değilim sebebi şu: siz ne yapacaksınız?