Gündem İkinci turda kime oy vermeyi düşünüyorsunuz? Asmaen Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Muharrem inceye yaptıklarından sonra meselaaa Erdoğan Kılıçdaroğlu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İkinci turda kime oy vermeyi düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Kılıçdaroğlu. 1 0 Yorumla
heygeorgegrg Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl tayyip beye vermeyi düşünüyorum bu sefer de ben vericem hadi bakalım ülke biraz daha şahlansın 1 1 Yorumla Asmaen +1 yıl 😅 Aynen bu sefer olsun artık beklemek daha sinir bozucu Yorumla
JigolataMasörSedat Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kemal Kılıçdaroğlu bir süpriz yapıp adaylıktan çekilse sinan oğanı desteklese iyi olmaz mı? 0 1 Yorumla Asmaen +1 yıl Erdoğan o zaman %100 aldı bile Yorumla
Mhtakc Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sinan oğanın kime ayar verip istediği adaya 0 5 Yorumla Asmaen +1 yıl Neden o kadar peşindesin ki adamın o kendi menfeati olan tarafı seçer inan bana Yorumla Mhtakc +1 yıl Chp akp terör ittifakçısı bu adam bunlara ayar verecek Yorumla Asmaen +1 yıl Ne yapabilir sence 😅😅 Yorumla Mhtakc +1 yıl Görünen o ki seçim ikinci tura kaldı.Ve burada belirleyici unsur Sinan Oğan. Şartlarından 4 tanesini açıkladı.— Anayasa'nın ilk 4 maddesinin değişmezliği — Sığınmacıların gönderilmesi — Ekonomi politikası — Terörle mücadeleKesinlikle doğru ve önemli hususlar. Yorumla Mhtakc +1 yıl Sinan oğan fetih erbakan değil yan cizmez satmaz Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Reyler sana Nerimancım 0 1 Yorumla Asmaen +1 yıl 😅 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl sııçtık mk keşke ilk turdan biteydi şu seçim 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 799 cevap paylaştı. Kk burada bile kazanamiyor 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kılıçdaroğlu.
tayyip beye vermeyi düşünüyorum bu sefer de ben vericem hadi bakalım ülke biraz daha şahlansın
😅 Aynen bu sefer olsun artık beklemek daha sinir bozucu
Kemal Kılıçdaroğlu bir süpriz yapıp adaylıktan çekilse sinan oğanı desteklese iyi olmaz mı?
Erdoğan o zaman %100 aldı bile
Sinan oğanın kime ayar verip istediği adaya
Neden o kadar peşindesin ki adamın o kendi menfeati olan tarafı seçer inan bana
Chp akp terör ittifakçısı bu adam bunlara ayar verecek
Ne yapabilir sence 😅😅
Görünen o ki seçim ikinci tura kaldı.
Ve burada belirleyici unsur Sinan Oğan.
Şartlarından 4 tanesini açıkladı.
— Anayasa'nın ilk 4 maddesinin değişmezliği
— Sığınmacıların gönderilmesi
— Ekonomi politikası
— Terörle mücadele