Lutfen durust olun.
Kılıcdaroglu
RTE
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
1. turda da, eğer kalırsa 2. turda da Kemal Kılıçdaroğluna vereceğim oyumu, çünkü Kılıçdaroğlu dışında ki adayların amacı tayyibin yerine geçmek ve şahsın devletinin sahibi olmak. Oysaki Kılıçdaroğlunun amacı bu ucube sistemi kaldırıp parlamenter demokratik sisteme geçmek. Kemal Kılıçdaroğlu zaten bu yüzden Millet İttifakını kurdu ve başvuru yaparken parlamenter sisteme geçmekle ilgili yaptıkları protokolü YSK ye sundu.
Ülkemizin yeni tayyiplere değil, parlamenter demokrasiye ihtiyacı var. Bu ucube sistem değişmezse hiç bir şey düzelmez.
Bu ucube tek adam rejiminden kurtulalım, parlamenter demokrasiye geçelim, ülkemiz fabrika ayarlarına dönsün, ondan sonraki seçimde kim hangi partiye oy vermek istiyorsa ona oy versin ama şu an öyle bir lüksümüz yok
Allah'ın izniyle bu kez oyum Kemal Kılıçdaroğluna olacak inşAllah. Çevremde görüyorum, daha önce akp ye oy vermiş olan pek çok kişi bu kez Kılıçdaroğluna oy verecek. Onların çoğu, artık bu kadar kul hakkına girilmesine, bu kadar israfa ve haramlara dur deme zamanı geldi de geçti bile diyor.
Ben çok dikkatli takip ediyorum olan biteni, çok büyük bir oyun oynanıyor. Şunu söyleyim, bu seçimde gerçekte iki taraf var, biri Kılıçdaroğlu diğeri ise malum kişi.
Kılıçdaroğlundan başka oy verilecek hiç kimse yok. Diğer her seçenek malum kişiye hizmet etmektir
Cevap
3Cevap
Kime oy vermeyeceğim kesin de, kime oy vereceğim konusu henüz netleşemiyor
Kime oy vermeyeceksin
Rakip kim olursa olsun Kılıçdaroğluna oy vermem
Kime oy vereceksinz ilk tur
şu an için bir şey söyleyemem boşa gitmesi için sinana verebilirim
Her zaman Kılıçdaroğlu ✌️
kemal kılıçdaroğlu her zaman.
Daha fazla sığınmacı istemediğim için Kılıçdaroğlu
Kk gönderecegine inaniyor musun
Vaat ediyor gelince görürüz ginderemezse inu gindeririz ne yapalım yollamayacagim diyen RTE ye mi verelim
Sığınmaci konusunda en ner konuşan sadece iki aday var. Onlardan biri kk degil
İkinci tür diyorsun ikinci tur da kk gidecekler diyor RTE kalacak kalacak olana verecek halim yok ülkemi seviyorum
Ilk turds kim
Ogan
Oy kullanmam
Ilk turda kime oy vereceksnz
Sinan oğana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?