Gündem Seçim ikinci tura kalırsa kime oy verirsiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru çok net. R. Tayip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Gncl Seçim ikinci tura kalırsa kime oy verirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erdoğan'a vermek gerek gadası 0 7 Yorumla NasyonalistTürk +1 yıl Muharrem İnce veya Sinan Ogan 2. tura kalsaydı yine Erdoğan'a mı oy verirdin Yorumla nordun_gadasi +1 yıl @NasyonalistTürk o zamam işler değişirdi Yorumla NasyonalistTürk +1 yıl Kılıçdaroğlu'nun aday olması çok kötü oldu ya. Yorumla nordun_gadasi +1 yıl @NasyonalistTürk maalesef Yorumla Soran +1 yıl Böyle düşünce herkesi felakete götürür. Biraz mantığınızı çalıştırın Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Kandille iş tutan bir chp var ortada Yorumla Soran +1 yıl Barzani ile el ele tutuşan chp değil akp dir Yorumla
NasyonalistTürk Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben büyük ihtimalle Sandığa gitmeyeceğim çünkü bir tarafta Hüda Par diğer tarafta HDP var 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hdp yok. Ama hüdapar var. Yorumla NasyonalistTürk +1 yıl HDP Kılıçdaroğlu'nu destekliyor Yorumla NasyonalistTürk +1 yıl Kılıçdaroğlu Demirtaş'ı çıkartacağım diyor Yorumla NasyonalistTürk +1 yıl Ben milliyetçi sağcı bir genç olarak nasıl Kılıçdaroğlu'na oy verebilirim söyler misin Yorumla Soran +1 yıl Nerde diyor. Barzani ile el ele tutuşan omuydu Yorumla Yamahamotocross +1 yıl Dedi soran azcık siyaset takip et Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erdoğan'a vermek gerek gadası
Muharrem İnce veya Sinan Ogan 2. tura kalsaydı yine Erdoğan'a mı oy verirdin
@NasyonalistTürk o zamam işler değişirdi
Kılıçdaroğlu'nun aday olması çok kötü oldu ya.
@NasyonalistTürk maalesef
Böyle düşünce herkesi felakete götürür. Biraz mantığınızı çalıştırın
Kandille iş tutan bir chp var ortada
Barzani ile el ele tutuşan chp değil akp dir
Ben büyük ihtimalle Sandığa gitmeyeceğim çünkü bir tarafta Hüda Par diğer tarafta HDP var
Hdp yok. Ama hüdapar var.
HDP Kılıçdaroğlu'nu destekliyor
Kılıçdaroğlu Demirtaş'ı çıkartacağım diyor
Ben milliyetçi sağcı bir genç olarak nasıl Kılıçdaroğlu'na oy verebilirim söyler misin
Nerde diyor. Barzani ile el ele tutuşan omuydu
Dedi soran azcık siyaset takip et
Kilicdarogluna
RTE tabiki
Yenildiniz