Bir şeylerin değişmesi gerekiyor evet ama bu kişi kk olmamalıydı, seçime katılasım bile yok.. siz gerçekten içinizden gelerek mi kılıçdaroğluna vereceksiniz
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Merhaba, bu bencem tam size göre, lütfen okuyun
Neden Mi Erdoğan'a Oy Vermiyorum? İşte Bazı Az ve Öz Nedenler! ↗
Bu sana yardımcı olur.
kılıçdaroğlu tabiki aşağıda bir yorum okudum onun direk erdoğana verdiğini düşünüyorum sinan oğanı veren kişileri erdoğana oy vermeye ikna etmeye çalışıyor
Akp'liyim aç kalmak istiyorum deyin direkt o zaman saçma sapan bahaneler sunmayın. Yorumlarda da öyle hepiniz başınıza geleni hak ediyorsunuz
Bu arada ben akp'li değilim
Bende sinan ogan'a vermiştim ama 2. turda Erdoga'a verecegim. Kılıçtaroglu beklentilerimin çok altında...
Erdoğan dan beklentin nedir sığınmacılar gitisin diyen ogan verip kaldın diyen getiren Erdoğan a vermek cidden türk halkı acayip
@cicimxs Söyleyince kızıyorlar ama Türk halkı maalesef bu ekonomik zorlukları hakediyor sonuna kadar. İşi resmen fanatik futbol takımı haline getirdiler. Tuttukları takım şampiyon olduğunda sevinir gibi tuttukları parti kazandığında seviniyorlar. Ama ne politikadan anlarlar ne başka bir şeyden. Bazen inadına erdoğana veresim geliyor dolar 100 liraları görsün diye ama kendim büyük yeminim var. Cennetten köşk sahibi olacağımı bilsem bile atmam ona oy.
@cicimxs Benim için ekonomi ve sıgınmacılar ikinci planda... Asla chp oy vermem, o dönemleri bizzat yaşadım, şimdiki gençlere masal gibi geliyor. Benim kız arkadaşım makine mühendisligini kazandı sırf başörtülü diye okuyamadı. Diyelim okudu, kamuda çalışma hakkı bile yoktu. Siz hangi adaletten bahsediyorsunuz. Benim için önemli olan insan haklarıdır. Eskiden bu ülkede okuma hakkınız bile yokken, yemişim patates soganınızı...
O dönem CHP iktidar değil di daha bundan haberin yok ittifaka aldığınız MHP DSPanap yönetiyordu
@cicimxs CHP=DSP hiç farkları yok aynı ideoloji partileri, DSP chp den ayrılma bir parti, aynı kafa...
Sol partiler+Askeriye oynanan oyunlar, kurulan kumpaslar, tiyatrolar.(Gerci aynı zihniyeti devam ettiriyorlar, Kemal başa kasetle, kumpasla gelmedi mi, aynı oyun muharrem inceye oynanmadı mı.) Şimdi bilgilere ulaşmak kolay acın izleyin, Fadime şahin-Ali Kalkancı-Müslüm Gündüz tiyatrosundan başlaya bilirsiniz. Slogan aynı LAİKLİK elden gidiyor.
Aynı ise DSP lidrri neden akp den vekil oldu ANAP MHP akp ye destek veriyor
@cicimxs Neden aynı;Size Atatürk'ün p. çleri diyen bir parti ile neden ittifak yapıyorsanız...
Şu kabul edelim Erdogan büyük lider olmaz denen şeyler oldu, ya yanında ya karşısında birleştiler...
HDP nin ittifakta olmadığını bilmeyen bir kişiye laf anlatmaya gerek yok sen ittifak kurduklarını söyle şikayetlerini
@cicimx Tabi tabi... Selahattin Demirtaşın çıkmasını istiyorsanız bize oy vereceksiniz, hdp oyumuz kılıçtarogluda 15 mayısta arkadaşlarımızı özgürlügüne kavuşturacagız.
Hadi chp secmeni kendi yandaşlarını kandırıyorda, biz onlardan degiliz. Erdogan oy verdi diye, depremzedelere edilenleri saymıyorum bile...
İnsanlar böyle zihniyetlerden bıktıkları için 21 yıldır Erdogana oy veriyorlar...
Sevgili kardeşim ben Allah'ın aciz bir kulu, Türkiye cumhuriyetinin bir askeri olarak, birbirimizi kırmadan seninle sabaha kadar tartışırım.
Kurban olduğum CHP kendisi diyor eski yılların yönetimi başörtüsü konusunda hata yaptı bunu artık aşmamız lazım diye. Sene 2023 olmuş hala kılık kıyafet konusuna takilmissiniz ülke araplaştigi halde hemde. Vallahi bir arpa boyu yol katetmez bu ülke sürünün valla mustehak.
Adam seçilirsem ekonomi politikam değişmeyecek faizi düşürmeye devam edecem diyor. Faizi en son düşürdüğü da dolar bir gecede 6-7 lira artmışti hatırlatırım. Ha sen olsun artsın ben kuru soğanla ekmek yerim diyorsan o senin bilecegin iş ben yemek istemiyorum.
@Kâl-Ell boş ver anlatamazsin
İsmet İnönü zamanında mı yaşadın?
Bir şeylerin değişmesi gerektiği için KK ya tabi ki
Karar veremedin mi pes sifinmacilar gitsin diyen ogan a verip sığınmacılar kalsin diyen Erdoğan a mi vereceksin
Evet içimden gelerek veriyorum. KK olduğu için değil erdoğan gitsin istediğim için
kime verecegin belli degil mi mevcut durumun devamini daha da kotulesmesini istiyorsan akp'ye aksini istiyorsan chp cok basit
bende senin gibiyim sinana verdim ama şimdi ikisinede vermek istemiyorum farkları yok.
Değişim şart ama kk olmamalıydı diyen herkes akplidir bu seçimde.
Mecburen bu seferlik KK ya sonra sinan başkana
neden KK olmasın? Sebebin nedir?
Evet 10 defa daha olsa 10 defa daha veririm
Kk mantikli degil bide pkkli
Kemal kilocdaroglu neden aday olmamaliydi?
Kilicdaroglu
Açıklanana kadar herkesin dilinde tüy bitti aday olmasın diye
Tamam ama neden iste? Calmadigi icin mi, irkci bi lider olmadigi icin mi, montaj videolar izlettirmedigi icin mi, cakal olmadigi icin mi?
Bu zamana kadar muhalefetliği bile doğru düzgün yapamadığı için olabilir
Ne gibi işte... Medyadan etkileniyoruz hepimiz. 2021 de Twitter'da tag olusuruldu. Milyonlarca genc de bu tag in arkasindan gitti. Rte yerine Ebu cehile bile oy veririm, Rte yerine sandalyeye oy bile veririm dendi. Sonraki sene baska tag olusturuldu kilicdaroglu aday olmasin diye. Ondan sonra herkes bu tage yonelmeye basladi. Tamamen medyayla alakali. Kilicdaroglu daha ne yapabilir bilmiyorum. Ne gibi bir muhalefet yapabilir? Daha katı olmalıydı, daha sert olmaliydi. Biraz fazla saf kaliyor bu siyaset ortamında haklisin. Gercek bu. Ben oyumu kilicdarogluna verecegim. Bu sistemin degismesi icin. Ülke iyice b. ka dogru gidiyor.