Kemal Kılıçdaroğlu son yaptığı açıklamada ''Terör örgütleriyle asla masaya oturmadık. Dürüst olacağım, ahlaklı çalışacağım.'' dedi.
Sizce Kemal Kılıçdaroğlu bu açıklamalar ile 2. turda kazanabilecek mi, ne dersiniz?

Kemal Kılıçdaroğlu son yaptığı açıklamada ''Terör örgütleriyle asla masaya oturmadık. Dürüst olacağım, ahlaklı çalışacağım.'' dedi.
Sizce Kemal Kılıçdaroğlu bu açıklamalar ile 2. turda kazanabilecek mi, ne dersiniz?
Oturdu diyenlere selam olsun, bakın tarih tarih veriyorum utanmanız varsa burada ki insanlardan özür dilersiniz!!!
2009’da Kandil ve Mahmur'dan gelen PKK'lıları Habur'da kurulan ve ”Çadır mahkemesi”
Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde çözüm süreciyle birlikte terör olaylarının azalmasıyla beş ilde 36 işlevsiz kalan karakollar kapatıldı (ve o şehirlerde hendek kazılmasına göz yumuldu) Sene 2013
1990'lı yıllarda Albay ;Erdal Sarızeybek 74 askerim Öcalan’ın emriyle şehit edildi Devlet televizyonuna çıkarılan Osman Öcalan, şehitlerimizin katilidir”
Geldik 2012 yılına ve Oslo görüşmeleri kamuoyunca bilinir hale geldi, ardından Fidan'ın KCK soruşturmasında ifadeye çağrılmasıyla MİT krizi çıktı, Başbakan Erdoğan görüşmelerin kendi talimatıyla yapıldığını kabul etti.
2019 Tekrarlanan İstanbul seçimleri öncesinde PKK lideri Abdullah Öcalan'ın mektubunu okuyarak gündeme gelen Ali Kemal Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bilgisi dahilinde İmralı'ya gittiğini söyledi.
devam etmeme gerek var mı bilmiyorum?
ya en önemlisin unuttuk tüh değil mi ya
megri megri diye salya sümük ağlayanlar şivan perwer denilen aşşağılık ile beraber sizler söylemediniz mi o şarkıyı (şarkınınsözlerini de araştırın)
Tabiki oturmadi. Yok bir de gidip otursaydi.
Onun masaya oturdugu PKK teror orgutunun siyasi ayagi olan HDPYESILSOL zaten.
Peki bu masada konusulanlar ile PKK nin istekleri örtüsüyormu örtüsüyor.
Örnek: Yerel yonetimlere ozerklik.
Teror sorusturmalarindan tutuklu bulunanlarin serbest birakilmasi.
Suriye'den Türk askerlerinin cekilmesi. Irakta askeri operasyonlarin durdurulmasi.
PKK teror orgutune yardim ve yataklik yapan belediyelere atanan kayyumlarin kaldirilip tekrar HDP ye verilmesi.
Mitin operasyonlarinin durdurulmasi.
CHP li Özgür Özel Mit baskanini görevden alacagiz demesi.
CHP de HDPPKK sempatizani il baskani ve Milletvekillerinin K. Kilicdaroglu geldikten sonra sayisinin artmasi.
CHP li belediyeler de PKK ile ittisakli kisilerin ise alinmasi. Saydikca sayiyorum.
Ama sorsan biz masaya oturmadik derler.
Kemal Kilicdaroglu'nun CHP si ile PKK' nın siyasi ayağı olan HDPYESILSOL iliskisi imam nikahi gibidir.
Ayni evde yasayip, yer icerler, ayni seyleri konusup, ayni seyleri desteklerler. Hatta cocuk bile yaparlar. Ama birtek resmi nikahlari yoktur.
Bu resmi nikah yapmamalarinin nedeni de bakin aramizda resmi birsey yok ki demek icindir.
Fetö' ye gelince Meral Aksener ile beraber KHK liları göreve iade edecegim derken de masaya oturmadi mesala. Bunlari soylemek icin masaya oturmasa da olur zaten.
PKK FETÖ' nün isine yarayacak adimlar atiyormu atmiyormu.
Fazlasiyla atiyor iste. Daha ne olsun yani.
Soyledikleri insanlari keriz yerine koymaktan baska birsey degil.
Cevap
8Cevap
Oturmadı zaten.
Tabii ki oturmadı. Bu vatan haini trollerin uydurması.
www.google.com/search
Tabiki oturmadılar. Meclislerinde birbirlerine kur yaoıyprlafdır. Nasıl bilmeyiz görmeyiz. O nasıl bir yürümeydi nasıl bir cilvelelmeydi. Suriyeden ıraktan çekilerek özerklik getirme vad ederek. Masaya otursalar belki daha az şey vadedilmiş olurdu
Oturmadı zaten ama karşı taraf yalancı ve iftiracı olunca çamur at izi kalsın
Doğru diyor. Tabi ki oturmadı. Pkk ile Oturan malum partinin karalaması. Kendi pisliğini örtmek için çamur atıyor. Maalesef ki inanan ak koyun çok
Eline kağıt verip okumayı bıraksın artık. Tutuşturuyorlar al bunları oku diye o da okuyor. İnandırıcı olmuyor.
Cok sinirli bir konusma yaptı
Tabi etekleri tutuştu
Pkk ittifakına oy moy yok
Terör örgütleriyle masaya oturmamış parti mi var.
Doğru demiyor bence ama CHP'nin yaptıkları AKP'nin yanında masum kalıyor.
Artık insan yerine koymadığım biri, insani değer taşımayan bir zihniyeti temsil ediyor... Depremzedelere karşı davranışlarından sonra içimdeki nefret bu yaratıklara çok masum kalır.
Hakkari de yüzde 72 oy alacaksın Diyarbakır'a 72 oy alacaksın Kemalizmi kalesi İzmir'e bile yüzde 60 oy alacaksın sonra benim bunlarla alakam yok diyeceksin herkes de buna inanacak bilmiyorum.
Birde dürüstlük ve ahlaklı olmayı vaad ediyor yani bu vaad konusu olmamalı insan doğası gereği zaten öyle olmalı yani dürüstlük ekstra bir yetenek değil ki. Biz sana bakınca o dürüstlüğü zaten görebiliyor olmalıyız
Öyleydi zaten akpnin uydurmasıydı sadece
Şaşırmıyorum Kılıçdaroğlu bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?