Cumhurbaşkanı Adayı Dr Sinan oğan sizce ikinci turda kimi desteklemeli?
Cumhur İttifakı Recep Tayyip Erdoğan
MİLLET İTTİFAKI Kemal kılıçdaroğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cumhurbaşkanı Adayı Dr Sinan oğan sizce ikinci turda kimi desteklemeli?
Sayın Oğan kimi desteklerse desteklesin şu bir gerçek: Oy verenlerin büyük bir kısmı hem Erdoğan'dan hem KK'dan uzak durmaya çalıştıkları için veriyor. O 2.8M'un hepsinin Oğan'ın desteklediği adaya vermeyeceği kesin. Her ne olursa olsun önemli olan o oy kullanmayan insanların bu sefer kullanıp çoğunluğunun nereye vereceği olacak.
Cevap
3Cevap
Ya tarafsız takılcak kitlesini korumak için ya da taraf seçicek seçmenin bir kısmı elinden gidecek ama ben Chp ye yakın görüyorum. Ancak nerdeyse tüm kitleyi çekmesi lazım. Erdoğanın kapatması gereken fark çok düşük K K nın epey fazla o yüzden nerdeyse tümünü çekmesi gerek dedim buda pek mümkün değil O yüzden desteği çokda bir fark yapmayacak
KK nın tarafını seçen siyasetten siliniyor; Ekmeleddin, İnce, İmamoogl, mansur eğer sinan da eklenmek istiyorsa kaybedenler klübüne buyursun
Mantıken Kk'yı desteklemesi lazım çünkü zafer partisinin temel yapıtaşı mültecilerin gönderilmesi ve KK bu konuda aynı fikirde. RTE'nin mültecileri göndermeye niyeti yok ilaveten Hudapar denilen cumhuriyet, bayrak, laiklik düşmanı partiyi meclise soktu yani tüm bunlar rağmen çıkıp Erdoğan'ı desteklerse kendileriyle çok çelişmiş olacaklar
Tabanı için Cumhur, kendi menfaati için Millet
erdoğanla anlaşabildiğini sanmıyorum. illa birine desteğini açıklayacaksa bu kılıçdaroğlu olur gibi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?