Bu günlerde en çok merak edilen konulardan biride Sinan Ogan'a verilen oyların ikinci turda hangi ittifaka gideceği birinci turun ardından Cumhur ve Millet ittifaklarından gelen açıklamalar ne anlama geliyor? Sizce bu oylar hangi ittifaka gidecek?

Millet İttifakı
Cumhur İttifakı
Sandığa gitmezler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gitmezler bence
İsabetli anketcilerden optimar %3,1 Millet ittifakı %2,6 Cumhur ittifakı Sinan oğanın yönlendirmesine göre bile en az %1,8 kadarı Cumhur Erdoğana gereken %0,51 civarı
Millet ittifakı gibi.
Kemal kılıçdaroğlu : Yerel yönetim özerklik şartını kabul edeceğiz Eğer özerklik istiyorsanız bize destek vereceksiniz Anayasanın ilk 4 maddesi Madde 3 Vatanın ve Devletin bölünmez bütünlüğü
Sonuç İhlal
hdp li Sırrı sakık : 100 yıllık cumhuriyeti değiştireceğiz
süreyya önderse Atatürk 100 senelik avans almıştır demiştir
Şimdi soruyorum Millet ittifakı gibi demişsin EMİNMİSİN !
Atatürk'e ayyaş diyen ve şeriatı getirmeye çalışan cumhura vermeyeceği kesin aktroll.
Atatürke değil o kararı imzalayan dayatanlara dediği laftır. Ve hatırlatırım ortağınız Siz mustafa kemalin itlerisiniz dedi hdp liler Evet biz şeriatciyiz ama bu şahsi bir şeriatcilik sizi bağlamaz. Bizimle alakalı kendimizle Atatürkcü değiliz. Sevenede lafımız yok doğru bulduğumuz şeyleri var yanlış bulduğumuz şeyleri var Ne destekcisi nede düşmanıyız
@Milabeni senin bu fikirde olman güzel ancak şeriatın kişisel kalacağını sanmıyorum. Ayrıca hdpnin de hakkından geliriz. RTE fatih Altaylı ile ayyaş muhabbetinde biraz cuvallamisti
Çoğu öyle düşünür emin ol ama nefret eden bi kitlede var. Fakat çoğunluğunun duruşu benim gibidir. Atatürk için, Şeriat dinde zorlama yoktur hüküm gereği kendine tabi olanı ilgilendirmez adam sistemin dışında zaten bu danimarkanın kanunu göre hindistanlı bir adamı yargılamak gibidir bu epey saçma bir şey :D
@Milabeni Hmm olabilir
Ama şunu belirtmek isterim doğru bir Atatürkcü olduğunu düşünüyorum saldırgan veya hakaret veri bir tutumunu görmedim ahlaki ve etik sınırlar dahilinde davanı savunuyorsun fakat sizin tarafın geneli pekde öyle değil deprem zedelerin Sülalesine kadar gittiler örneğin sonuçta bir gerçek var bizim taraf hemen hemen oyunu koruması yetiyor. Asıl alacaklı taraf sizin taraf Ve bu saldırgan tutum acaba diye düşünen tarafı tekrardan kendi tarafına Konsolitede ediyor. Yanlış bir tutum ve anlayış var. Ancak bunu canını sıkmak için söylemiyorum yanlış anlama Erdoğanın eli kuvvetli kazanma ihtimali yüksek olurda kazanırsa bardağın dolu tarafından bak KK ve onun çarpık anlayışından bu sefer kurtulursunuz. Parti daha ilkesel ve dürüst bir temele oturur Senin gibi
Aklı varsa cumhur ittifakına girer