Kemal HDP desteğini reddetmez, onu gözden çıkarmaz. Fakat Sinan Tayyip' gidip Hüdapar'ı gönder ben destek olurum derse, Tayyip Hüdapar'ı yollar. Haliyle Sinan'ın oyları doğrudan Tayyip'e akar delikanlı
@TengrininEseri Ama ülkeyi Arapçılara teslim ederler öyle mi? Bu milletin kimlik mücadelesinde en çok savaş verdiği insanlar Arapçılardır, unutmayın. Cumhur, Hüdapar’ı meclise soktu. Bunun tehlikesini nasıl anlayamıyorsunuz? Türk milletine en büyük darbe şeriatçı, Hizbullahçı zihinlerin meclise girip hayatlarımızda artık söz sahibi olmasıdır. YSP mecliste zaten, bu yeni bir şey değil. Ama yeni bir tehlikenin doğmasına yol açıldı. Eğer kendini milliyetçi biri olarak tanımlıyorsan ve Cumhur İttifakını destekliyorsan ikinci defa düşün.
Niye ozaman Türkiye düşmanları bu iktidarın inmesini istiyorlar? Sen küstürmeyelim diyorsun ama Sinan Oğana oy vermiş olanlar asla pkk ile aynı safta durmaz. Hizbullahçılarla da durmaz. Hiç birinr oy yok..
@TengrininEseri Dediğim şu: Hdp hep meclisteydi, hiçbir şey değişmedi. Çünkü bu ülkede Kürtler var, oy veriyorlar. Bu değişmeyecek. Akp ise yepyeni bir tehlike getirdi başımıza. O mu bu mu kötü değil, hepsi kötü. Ancak YSP ittifakta dahil değilken diğer tarafta açık açık ittifak kurulup bir de meclise sokuluyorsa iki defa düşün. Sen oy vermeyeceksen diğerleri ne düşünüyorsa onunla yönetileceksin. En iyi seçenek iyi yönde değişim vaat edendir. Milli duygularınızın sömürülmesine izin vermeyin.
Ne diyeyim hayırlısı ne ise o olsun. Hem demokratik, hemde teröre taviz vermeyen bir hükümet diliyorum. Bizler Türküz, ne araplara nede avrupalılara benzemeyiz. Kültürünü satmamış olan Türk zaten hepsinden daha medenidir. Fransada ve Almanyada kadının seçme ve seçilme hakkı yok iken, Başbuğ Kemal Atatürk kadına seçme ve seçilme hakkını ülkemize getirmiştir
@TengrininEseri Umarım, bakalım. Son olarak şu linki de göndereyim. Meclise giren Hüda-par’ın isteklerinin olduğu bir fotoğraf. https://www.hizliresim.com/fi64u11
Çok belirsiz bu bence. Oğan oylarının çoğunun Erdoğana oy atmak istemeyen küskün milliyetçi seçmenden oluştuğunu düşünüyorum. 2. turda bu oyların Erdoğana gitme olasılığı daha yüksek duruyor.