ulan kalkar kalkmaz gevrek eşliğinde 2-3 tiktok videosu izleyeyim dedim boğazımda bıraktılar

ulan kalkar kalkmaz gevrek eşliğinde 2-3 tiktok videosu izleyeyim dedim boğazımda bıraktılar
Yıllarca yazıldı, çizildi, söylendi ama akp seçmeni "din kardeşlerini" ülkeye dolduran Erdoğan'a hiç ses etmedi.
İstatistikler bile özellikle Suriyeliler başta olmak üzere diğer mültecilerin doğum oranlarının normalin üstünde olduğunu, Türkiye'de yaşayan bizlerin ise doğum oranlarının azaldığını gösteriyor. Birkaç yıl sonra "yok o kadar da olmaz" denilen şey olacak. Hatta bazı şehirlerde artan mülteci nüfusu ile birlikte oradakiler özerklik dahi ilan edebilir.
Durum bu kadar vahim ve elzem iken akp hala olay karşısında umursamaz davranışlar sergiliyor.
Yahudi gibi fitne fesat çıkarmayın böyle bir durum varsa emniyet gereğini yapar internette gördüğünüz saçma sapan videoları gerçek zannetmeyin belki kurgu Belki birisi toplumun huzurunu kaçırmanın derdinde buğday tanesi kadar beyniniz var Her gördüğünüzü gerçek zannediyorsunuz bırakın emniyet görevini yapsın kıçınızın üstüne oturup klavyenin başına geçip ahkam kesiyorsunuz yavrum yaptığınız iş kadar çapınız var Bırak ülkeyi yönetenler düşünsün bana bırak emniyet düşünsün içinde bulunduğun toplumda hangi pozisyonda isen çapında o kadar daha fazlası değil
İrdoğan İrdoğan İrdoğan sağolsun şdöcşckfşf her yabancıyı Türkiye'de yaşattığı için daha bu tarz olayları çok fazla görürüz. Şimdi bazı Suriyeliler yapıyor, Türklerin hepsi tüm Suriyelilere tepki gösteriyor ama diğer mülteci olan Ruslar ve diğerleri de yarın bir gün tepemize çıkacak kimse onlara ses çıkarmıyor. Ama gerçi bu millete ne yapılsa az çoğu zaman üzülmüyorum
Neresi sığınmacı bunların şimdi? Eşkıya oldular başımıza. Defolup gitsinler istiyoruz artık lanet ettik. Kendi ülkemde benden öncelikli davranılmasını geçtim bir de bunların taşkınlıklarıyla uğraşıyoruz.
Cevap
50Cevap
Maalesef aynen öyle olduk daha bunlar iyi günlerimiz deli gibi ürüyorlar her birinde en az 5 çocuk var sistemli bir şekilde çoğalıyorlar...
Maalesef bu halk akıllanmaz
Eğer gercekse o Suriyelileri bulup emniyet kuvvetlerimiz gerekeni yapacaktir.
Bir tek Tiktok videosu dısında birsey yok.
Gercekten Suriyelimi yapmiş.
Suriyeli PKKYPG liler mi yapmis.
Malum onlar da Suriyeliler üzerinden ülkemizde infial yaratmaya calisiyorlar.
Emniyete bildirmisler mi.
Emniyet kuvvetlerimiz yakinda aydinlatacaktir olayi.
Iktidar Suriyelileri gönderecek elbette, göndermeli de. Bende bunu destekliyorum. Suriyelileri göndermek icin önce orayı hem Esat rejimi ile hemde uluslararası anlasma ile emniyete almamiz lazim.
Birileri Suriyedeki Türk askerleri cekilsin diyor (CHPHDPTİP)
Şu an biz oradan askerlerimizi cekersek. Bir yandan Esat rejimi bir yandan ABD destekl PKKYPG li terorisler güvenli bölgedeki Suriyelileri ülkemize doğru kovalayacaktir. Elimizdekileri gönderelim derken daha fazlasina maruz kalabiliriz.
Gerçek olsa foxtan kıyameti koparırlardı tabii yalsn
CHP ye oyumu verdim. AKP ye oy atanlar yorum yapsın. Benim vicdanım rahat. Ben zenginim de. Yatın peynir 500tl olsa yine alırım. Siz böyle yönetilmek istediniz siz düşünün artık bından sonrasını. Ben acıma duygumu bir süre kapadım. Bu olanlar artarak devam edecek. Saygılar.
Aynen öyle.
Böyle şeyler bangır bangır bağıra bağıra geldi. Ülkenin yarısı kulaklarını tıkadı. Ne yapıyorsa doğrudur deyip ilah gibi yaptılar. Hala da tapıyorlar zaten. Hadi bakalım. Nasıl düzelecek bu düzen
senı arstırsam kım bılır sende göcmen cıkarsın 100 yıldır her lıder bırılerını getıryor ataurk gocmenlerı getırdı selanıklerı ozal bulgarları tayıp suruyılerı yanı herkes bırılerını getırdı bız gercek ulkenın sahıblerı azınlıkta kaldık
Bulgarlarlarla afganlar bir miiii ammmmcikk
Bulgaristan göçmeni olarak net şekilde söyleyebilirim ki, balkanlardan Türkiyeye gelenler Osmanlı döneminde Balkanlara iskan edilen Türklerdi. Yani Türkler geldi balkanlardan. Rumlar değil. Suriyeden, Afganistandan gelenler Türk değil. Ve Türk kültürü için uygun insanlar değiller.
Abicim kafan mı basmıyor. Balkanlardan Türkiyeye gelenler zaten Türkler. Ama suriyeden, afkanistandan gelenler Türk değil.
Aman senin gibi biriyle ne uğraşıyorsam zaten. Bas engeli
olması gereken devletin zayıf olanı koruması. arkasında durması. ama yalandan bir polis gelir ifade al git e sonra adam kendi basına kaldı tekrar. sedat peker gibi bir tanıdıgı olsa misal direk anında işi çözer
~Mustafa Kemal Atatürk keşke şuanki durumumuzu atamızın görme şansı olsaydı.
Düşmana merhamet o...
@Lütfetmedinizefenim Türk bayrağı bile yakmışlardı dimi yanlış hatırlamıyorsam böyle yılanlar bunlar (bazıları)
Ülkede herkese sahip çıkılıyor ama Türk'e sahip çıkılmıyor. Oysa 50 milyon Türk var... Bu 50 milyon insan yozlaşmış bağlarından kopmuş bu halde olmamızın başka açıklaması yok..
Pazara gittim iki Suriyeli dalga geçip guluyorlarsi baktım tersçe daha çok güldüler bide çok gevsekler. Ben de istemiyorum ülkemde benim verdiğim parayla vergiyle 2 çocuktan sonra başka çocuk da yapıp verdigim vergilerin onlara gitmesini istemiyorum. Ülkem de sosyal devlet anlayışı var Osmanlı böyle mi yapiyordu önce kendi milletini doyurdu zaten doyurduklari Gayrimüslimler yüzünden sonu gelmedi mi?
İSTEMİYORUM Ülkemde.
Hayır bı kadın bı erkek Arapça konuşuyorlardı bağıra bağıra guluyorlardi döndüm baktım daha çok güldü
Daha çok anırdi yani
Ya o gün defalarca geldi başıma toplu taşimada bisuru yer var oturuyorum ve kolunu uzatmis kolu bana temas ediyor gitsene az öteye şerefsizler ya
Asansöre binecek kadınlara da öncelik vermiyorlar maaalll gibi bekliyorlar. Sapıklık onlarda, görgüsüzlük onlarda seviyeyi iyice aşağı çekiyorlar. Tiksindik artık.
Bunun boyle olacagi belliydi olduda peki biz ne yapiyoruz? Basimizin taci ediyoruz malum partiye halen oy veriyoruz en iyi universitelere tc gencinin 4 sene kopek gibi calistigi halde cok zor giriyor. iq testi ve sadece matematik yaptirarak yabanci uyruklularin girmesini sagliyoruz. Kizlarimiza cocuklarimiza tecavuz ediliyor olduruluyor susuyoruz ulkede kari var kiz var eglence var diye video ceken kisiliksizlere odul gibi binlerce imkan sunuyoruz. NE UGRUNA? Lutfen artik acik gozunuzu..
Kime verelim sence?
Onlar kadar ülkemizi yol geçen hanına çevirenler sınır kapılarını açanlar açılmasına izin veren yetkililerde suçlu, yılanın sana dokunmasını beklemek ahmakliktir
Gençler bu ülkenin geleceği tehlikede herkes sandığa gitsin adam gibi oy kullanın ülke bugün olanlarla kalmaz daha kötü şeyleri görür görmesini istemiyorsanız oyunuzu kullanın hatta sandığa gitmeyenlere de söyleyin bunu değişim şart artık.
Saçma sapan haberler bunlar tamamen algı operasyonu
Bazı kendini süperzeka sananlar da inanıyor bunlara
Suriyeliler tarafından gözü oyulan 9 yaşındaki Yusuf, Suriyeliler tarafından bıçaklanarak öldürülen Emirhan yalçın bunlarda mi algi mk saman beyinlisi
Bu yaşananlar evet üzücü son derece ama bunu yapanlar yüzünden hepsini suçlayamayız
Ateş düştüğü yeri yakar, bir Suriyeli çıkıp anana bacina tecavüz ettiğinde ya da bir gün seni tek başına yakalayıp senden haraç kesip seni bicakladiklarinda da aynı şeyi savunabilecek misin
Sisizn bakış açınız yanlış ve saçma o insanlar keyfinden gelmedi ve keyfinden burada değiller
O insanların yerinde olsan kim bilir ne yapardın acaba
Sen ülkesini bırakıp savaştan kaçıp senin ülkende keyif yapan heriflere vatandaşlık veriyosun
daha dilini bile konuşamayan vatandaşlık almış insanlar senin halkının mekanına saldiriyo karına kızını taciz ediyo üstelik çoğunun eğitimi bile yok
O insanların yerinde olsam kendi ülkemi vatanimı bırakıp kaçmam gerekirse o bayrak toprak vatan için canimdan vazgeçerim tıpkı geçmişte atalarımızın şu an bizim rahat güvende olmamiz için canlarından vazgeçtiği gibi
Kendi ulkesine vatanına Hayri olmayanın senin ülkene Hayri faydası olur mu oluyo mu al görüyoruz haberlerde
O insanların durumu işte oyle
değil savaşı çıkaran kendi liderleri zaten o kaos ortamını hazırlayan ve kendi milletini yurdundan eden
Olup bitenlerden haberiniz yok doğru oluyum doğru düşünmek gerek ve kucuk resen bakmayın basit düşünmeyin
Bu zihniyet ile bir yere varamazsınız boyle bir millet değilsiniz
Bu ülkenin sonunu sizin gibiler getirecek Savaş biteli kaç yıl oluyo bunların artık sığınmacılık, multecilik durumu kalmadı. Bu insanlar bayramda bilmem neyde ülkelerine gidip gelebiliyolarsa bunlar artık MAGDUR değildir
Savaş bitmedi eh er merak ediyorsanız gidin bakın
Bi siz akıllı değilsiniz
Saçma zihniyetiniz yuzunde ne yaptıgınızı ne dediğinizi bilmiyorsunuz bu ulkenin sonu gelmez
Ben bizzat belgeselleri izledim insanlar orada çekim yapıyor bence siz bir bakın
üstelik çekim yapan kişiler sivil kişiler yani bence at gözlüğünüzü çıkarın gerçek milliyetçilik böyle olmaz.
Savaş olsaydi o kişiler rahatça orada dolasamazdi bence.
Bu insanlar bayramlarda bilmem nelerde ülkesine rahatça girip çıkabilen kişiler.
Hangi belgesel o bakalım
orada kaç tane ulke var farkında mısınız
Ve milyonlarca insan bunu düşünmedi mi sanıyorsunuz
Ne istiyorsunuz dersiniz ne
Ruhi Çenet izleyebilirsin
10 m takipçisi var
Bunlar daha iyi günler. Daha da fazlası olacak. Ne yazık ki gitmeyecekler ve sosyolojik bozulmalar başlayacak
Hala reis diyenler var reisiniz niye geri göndermiyor ülkelerine
Sadece sizin aklınıza geliyor sanırım bu
Halk Rte'ye bastığına göre durumdan memnun oyna devam.
Seçim dönemlerinde provakatif olayların olması gayet doğal bunlara dikkat etmek gerek
Suriyeliler sürekli 3-5 çocuk yapıyor, yakında bizi geçerler
Pkk da askerlerimizi şehit etti geçen gün pkk ile iş birliği yapan herkesin Allah belasını versin
Ne yapmışlar da kizdirmislar Suriyelileri acaba, ben artık kızmıyorum çünkü bu milletinde suriyelilerden farkı yok,20 yıl sonra bir arada kardeş kardeş yaşarlar.
Zafer partisine oy verenler çok olsaydı, ufaktan değişimler başlardı.
ceza almıyorlar bu sebeple tabiki adam kapayıp kaçacak
Bu siyasi politika ile devam edelim ülke 10 seneye karışsın
Elbet bir gün bunlarıda göndericez ya devlet gücü ya milis gücü
Ülkemiz zaten kalabalık bir ülke mültecilerin hepsini sınır dışı etmeleri lazım keşke kendi ülkelerine gitseler bizlerde rahatlasak ne kadar çok insan o kadar çok dert demek
bunun yasandigi yerde akp cok oy almissa hak ediyor.
AKP'ye Oy verenler düşünsün. Bunların sorumlusu onlar.
Bu ne saçmalık ya çıldırırsın yani ne hadddine bunlar iyice sınırlarını aştılar
Güvenlik arttırılmalı ve kuralların daha sert olması şart oldu.
Teyip şisko ninelerimizi azdırıyor diye böyle yaşamaya mahkumuz işte
Suriyeliler bizim kardesimizdir diyen Süleyman soylu görsün bu haberleri 😤😤😤🤬
Bunlar daha bir şey değil o AKP'ye oy verenler var ya kafalarını çok duvara vurcakalar çünkü HDP'yi takıntı haline getirmekten ülkenin adım adım içine çekildiği asıl tehlikeyi göremiyorlar, mültecilerin belli başlı illerde korkunç derecede nüfusu artıyor eğer böyle gidersen gelecekte isyan ve ayaklanmalar çıkarıp ülkeyi kaosa sürükleyecekler ve Türkiye'nin toprak bütünlüğü çok büyük tehlike altına girecek o saatten sonra bir taraflarına kına yakarlar
Bizim Türklerin eli armut mu topluyor? Onlarda karşılık verselermiş.
Yapacak bir şey yok bu halka kimse kusura bakmasın iyi yapmışlar
Bu gidişle öyle olacak çünkü onlar bir vuruşta 10 çocuk yapıyorlar. Hesapla yani😂
Biktim artik iliklerime kadar nefret ettim bunlardan akp'ye oy atanlar sakın gelip burada bir yorum yapmasın bunlar sizin eseriniz
Akp ye oy verenler sakın ağlamayın sakın kalkıp bir şey söylemeyin konuşun CHP’liler
Reis Oylar reise reis çok yaşa tayyip reis poponun kılıyım
Ne iğrenç bir kadınsın sen ya karaktersiz.
5 - 10 sene sonra görün. Esat tek kurşun atmadan Türkiye'yi ele geçiriyor resmen.
Fazlalık gibiyiz resmen. Kendi vatanımızda mülteci gibi görünüyoruz. Pes artık.
Allah bunların da bunlara fırsat verenlerin de belasını versin tez zamanda inşallah
Halkın eli armut topluyor. birleşip ağzını burnunu dağıtacak bak bi daha saldırabiliyorlarmı
Seçim yaklaştıkça iktidarı nasıl yıpratırım salvoları başladı.
Aynısını da iktidar yapıyor. Suriyelileri iktidar yollayacağım dese en büyük destekcileri olurum ama nerede
Haberleri izlesen bunun için adım atıldığını görürdün. Dışişleri bakanı Rusya İran Suriye ile Rusya'da toplantı yaptılar ve geri dönüş için hazırlıklar yapılsın kararı çıktı, ancak Suriye hükümetinden oraya dönecek insanların hayatını garanti altına almaya çalışıyor. Yoksa CHP gibi yakasından tutup sınırdışı etmek ne kadar insani?
Süleyman Soylu: “Türkiye’yi göçmen deposu yapmayız ama Suriyeliler bizim kardeşlerimiz, biz onları ölüme gönderemeyiz.” diyen sayın bakanımız var. Üstüne kaç milyon vatandaşlık verildi. Bu arada kilicdar da farklı değil. Şimdi 2. turda yakasi sıkışınca sınır namustur demeye başladı. 1 kere bunlara değinmeyen osman kavala demirtas diyen vasıfsız o da. Akp vaktinde çözüm sürecine bulasip hdp den oy almak gibi hata yaptı ve hatasından döndü. Yine yaptığı hatadan dönebilir. Yoksa Sinan abiyi cb yapınca tek giden suriyeli olmayacak
Ya bu Suriyeliler gitsin istiyorum bende, yazdıkların konusunda bende seninle aynı fikirdeyim, ancak Tayyip Erdoğan oy için değil, partisinin oylarının düşeceğini bildiği halde terörü hdp ye siyasal alan verip pkk ile aralarına mesafe koysunlar diye destekledi, ama göle maya tutmadı. Ve it itliğinden vazgeçmedi. Ben Rusya'da yaşadım ve orada bir sürü ermeni ile irtibatım oldu, bu pkk ermeni tohumu açık söyleyim, o kadar çok benziyorlar ki anlatamam, bunların kürtlükle felan kesinlikle alakası yok.
Orasını bilmiyorum. Belki gerçekten öyledir. Ama o yaptıklarından sonra birçok kürt pkk yi halk hareketi olarak görmeye başladı. Hdp oyu artti. Çoğu hdpli de onu destekler hale geldi. O yüzden kanayan yaralarımįzdan
Kürtlerin çoğu naif bir millet ancak içindeki azılı insanlar bunu dış güçler vasıtasıyla bölgesel özerklik hareketine döndermeye çalışıyor, kemal kılıçdaroğlu buna hizmet ettiği için oy vermiyorum. AB bölgesel özerklik kanunu sırf bu yüzden çıkarıldı. Yoksa bu seçimde KK farkla alırdı, bu ekonomik sıkıntıda.
Yav siz manyak mısınız nesiniz doğuda Kürt devleti kurulsa 10 sene bile dayanmaz Amerika üstüne çöker. Çoğu Kürt yeşil Sol partiye oy verenler dahil bölünmeyi istemiyorlar. Medya ağzıyla konuşmayın lütfen Irak'ta zaten var özerklik.
Azınlık değiliz sadece sorgulama hakkımızı ve eylem hakkımızı verdiğimiz için sesimizi cıkartamıyoruz
O tarafa gidiyor.. onlar birbirini tutuyor ama bizler bize dokunmayan yılan bin yaşasın mantıgı ile gidiyoruz
"Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya!"🇹🇷re-state://background_color_rgb (0, 0, 0), font_color_rgb (231, 233, 234), justifyLeft
Şu paylaşımına soruşturma açılır dikkat et bence halkı kin ve düşmanlığa tesvik
birleşip bir anda çöksünler bakim noluyor yazık ya ezdirmeyelim kendimizi.
Ampule oy vermeye devam etsinler.
5 yılda ülkelerinden boş ver edilmezlerse iyi.
Daha olmadık ama bi on yıl sonrasını düşünemiyorum bile.
Dağdan gelip bağdakinin kovulmasına müsaade etmek bu olsa gerek
Suriyelilerden afganlardan hepimiz şikayetçi oluyoruz ama insanlarımız bunlara evini veriyor iş veriyor kız veriyor kız alıyor buna ne demeli
Eğer bu doğruysa gereken derhal yapılmalı
Akapeye oy verenlerin suçu..
Bunu burada Israel'de yapmadı iyi ki.
Ne kadar cins insanlar ya
Evet buna müsaade edenlerde rahattır umarım
Sinan ogan a söyleyin o halleder
adam size boşuna en az 3 çocuk yapın demiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?