chp nin gecmisten gelen İslama saldiri ve muslumanlara baski politikasi var. en basta bu kutuplastiriyor insanlari. her turlu islami değere gericilik diyen bu zihniyetin duzelmesi lazim.
Dindar kesimin tek korkusu dini istediği gibi yasamak kimseye karsı saygısızlığı yok dini istediği gibi yasamalarına izin verdikten sonra kimseye karsı değiller
Ya Allah aşkına ülkenin yarısından fazlası müslüman zaten kim kalkışır böyle işe? Bizler izin mi veririz sanki? Onlar oy kaybetmek için böyle bir şey mi yapar? Yapmazlar. erdoğan insnaları böyle kandıra kandıra oy topluyor.
Karşıtlık iki tarafta da oluyor. Siz hüdaparı araştırın o zaman asıl sıkıntının nerede olduğunu görürsünüz. Bu ülkede tek sıkıntıyı din olarak görmeyin
Yanlısa yanlıs doğruya doğru hudapar bulmuyorum hudapar gibiler yüzünden bu durumdayız haklısınız ama önceden İslam karşıtlı vardı simdi dini değerler karsıtlığı var kurnanı okumam sorun değil sünnet ve hadislere göre yasmak sıkıntı artık bu ülkede dah düne kadar Allah inkar edenler simdi inkar etikleri dindeki kitap bu var bu yok demeye başladılar
Kardeşim daha kendin araştırma ihtiyacı duymuyorsun ben mi kalkıp sana anlatıcsm bunu? Tutturmuşsunuz başörtü sorunu diye, kusura bakmayın ama amerika’da bile başörtü yasağı yokken tutturmuşsunuz yasak gelecek diye. Şu an dünyaya bakıldığında kadınlar zorla kapatılırken kimse kimseyi zorla açmıyor.
Benim akrabam her partide insan bir hepşini de dinliyorum merak etme ama ben chp oy verisem iyi parti chp bana yaptığı haksızlıklara Sesiz kalmıs olurum Anlatmak istersen 25bugraerden
Örnek vermek gerekirse Türkiye eskiden islam karsıtlığı vardı simdi dini değerler karsıtlığı var bu ülkede dini değerleri engel olarak ibadet özgürlüğünü engel olmaya calısıyorlar bunları yapmaları doğrumu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
chp nin gecmisten gelen İslama saldiri ve muslumanlara baski politikasi var. en basta bu kutuplastiriyor insanlari. her turlu islami değere gericilik diyen bu zihniyetin duzelmesi lazim.
Evet öyle
İşte bunu çıkaran belli bir kesim var da ondan.
İslam karşıtlı nenden var Ülkede
Onlar azınlık kardeşim. Her türlü dine herkes saygı duyacak o kadar.
Dindar kesimin tek korkusu dini istediği gibi yasamak kimseye karsı saygısızlığı yok dini istediği gibi yasamalarına izin verdikten sonra kimseye karsı değiller
Çok farklı etnik kökenden be görüşten insanların toplanması nedeniyle böyle.
maalesef
Türkiye’nin daha kendine hâyrı yok.
Bıktım ve korkuyorum
Umudumuzu kesmeyelim belki beklediğimiz gibi olmaz. 12 günde düzgün strateji yaparlarsa kazanabilirler.
Kim kazanacak
Chp
Ben Erdoğana oy vereceğim
Neden
Chp güvenmiyorum eski yasaklar geri gelirse diye korkuyorum
Ya Allah aşkına ülkenin yarısından fazlası müslüman zaten kim kalkışır böyle işe? Bizler izin mi veririz sanki? Onlar oy kaybetmek için böyle bir şey mi yapar? Yapmazlar. erdoğan insnaları böyle kandıra kandıra oy topluyor.
Dini yasayacak kisi yoksa dini yasklmaya gerek yok eskiden islam karsıtlığı vardı simdi dini değerler karsıtlığı var
Karşıtlık iki tarafta da oluyor. Siz hüdaparı araştırın o zaman asıl sıkıntının nerede olduğunu görürsünüz. Bu ülkede tek sıkıntıyı din olarak görmeyin
Yanlısa yanlıs doğruya doğru hudapar bulmuyorum hudapar gibiler yüzünden bu durumdayız haklısınız ama önceden İslam karşıtlı vardı simdi dini değerler karsıtlığı var kurnanı okumam sorun değil sünnet ve hadislere göre yasmak sıkıntı artık bu ülkede dah düne kadar Allah inkar edenler simdi inkar etikleri dindeki kitap bu var bu yok demeye başladılar
Tamam
Kalbinizi kırdıysam özür dilerim
Kalp mi kaldı ölüm fermanımızı imzaladınız
Ne gelmesini bekliyorsun ölüm fermanın imzalamış oluyoruz
Kardeşim daha kendin araştırma ihtiyacı duymuyorsun ben mi kalkıp sana anlatıcsm bunu? Tutturmuşsunuz başörtü sorunu diye, kusura bakmayın ama amerika’da bile başörtü yasağı yokken tutturmuşsunuz yasak gelecek diye. Şu an dünyaya bakıldığında kadınlar zorla kapatılırken kimse kimseyi zorla açmıyor.
Ben onda karsıyım zorlama sadece insanları dinden uzaklaştır dine zarar verir
Bana zarı dokunmayan kişiden bana ne istediğini giysin istediğini yapsın
Bak kardeşim varsa instagram nick ver sana oradan neden akp ye oy vermemen gerektiğini anlatayım istiyorsan. Kanıtlı görsellerler
Fikrini değiştirir mi değiltirmez mi bilmem ama her türlü sonunda saygı duyarım inandığın şeye
Benim akrabam her partide insan bir hepşini de dinliyorum merak etme ama ben chp oy verisem iyi parti chp bana yaptığı haksızlıklara Sesiz kalmıs olurum
Anlatmak istersen 25bugraerden
Yazdım
Tamam
maalesef zararı var lakin elden bir şey gelmiyor
maalesef
Kutuplaştırıcı dil kullanmamak lazım.
Örnek vermek gerekirse Türkiye eskiden islam karsıtlığı vardı simdi dini değerler karsıtlığı var bu ülkede dini değerleri engel olarak ibadet özgürlüğünü engel olmaya calısıyorlar bunları yapmaları doğrumu
Türkiye'de 20 ırk var
20 ırak nela asüre kazanı gibi
Türk kimliği arkasına saklanan o kadar çok kişi var ki bunlardan birileri Karadeniz pontus Rumları sayıları hiçte anımsanmayacak boyuttadirlar.
Hım