Ne nasıl oluyor. Bu m.. k evlatlarını meydana toplanır hadi bizi imha edin mi diyecekler. O kadar mağara köy saklı kaldıkları yerler tuzaklı yerler ve açık gizli bir çok sempatizanlar öyle 1 günde biter mi aklın alıyor mu.
O konuda haklısın da devir teknoloji devri sivri sineği bile görürsün dağda kuyuda heryer izleniyo kafasını elbet ordan dışarı çıkaracaklar çıkarmazlarsa kafalarını almaya oraya gidilecek
Öyle oturduğun yerden yazması kolay. Sende teknoloji var da terörü destekleyen ülkelerin bunlara verdiği teknoloji yok mu sanıyorsun. İnsan yerden mi bitiyor ki kafasını almaya gidilecek diyorsun. 1 asker kanı 1000 terörist kanından değerli ve kutsaldır. Gözü kapalı olmuyor o işler.
Ne savaşı dostum terörisler kallesce saldırıyor diyom onlar kim savaşmayı bilsin Türk Silahlı kuvvetleri nin başında ben olsam ah 1 günde siler süpürürdüm ne 40 yılın dan soz ediyon sen birader
Kardesim git savas benim skmde deg bu ulke askerligimi senden once yaptim ama skmde degl bitti benim icin bura ne bok olursa olsun yikilsin mk vatandasliktan yakinda cikarim zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Terör, terörü oluşturan koşulların ortadan kaldırılmasıyla biter. Askeri mücadele şart ama yapısal reformlar da.
Bir günde başlamayan şey bir günde bitmez. Mantıklı olmak gerek.
Nasıl oluyor o
Ne nasıl oluyor. Bu m.. k evlatlarını meydana toplanır hadi bizi imha edin mi diyecekler. O kadar mağara köy saklı kaldıkları yerler tuzaklı yerler ve açık gizli bir çok sempatizanlar öyle 1 günde biter mi aklın alıyor mu.
O konuda haklısın da devir teknoloji devri sivri sineği bile görürsün dağda kuyuda heryer izleniyo kafasını elbet ordan dışarı çıkaracaklar çıkarmazlarsa kafalarını almaya oraya gidilecek
Öyle oturduğun yerden yazması kolay. Sende teknoloji var da terörü destekleyen ülkelerin bunlara verdiği teknoloji yok mu sanıyorsun. İnsan yerden mi bitiyor ki kafasını almaya gidilecek diyorsun. 1 asker kanı 1000 terörist kanından değerli ve kutsaldır. Gözü kapalı olmuyor o işler.
Teroru silahla bitirenezsin bitseydi 40 yila biterdi egitim egitim bu hukumetinde egiyltimi destekledigu falb yok
Neyle bitirirsin taşla mı hangi devir de yasiyon sen kalleşce saklanarak saldırı yapan silahla bombayla saldıran kalleşlere taş mı atarak bitirecen
Bomba atiyorsun ne degisiyor peki her gun bir yenisi geliyor 40 yildir ayni boku yiyorsun ne degisti 80 yil daha savasirsin.
Ne savaşı dostum terörisler kallesce saldırıyor diyom onlar kim savaşmayı bilsin Türk Silahlı kuvvetleri nin başında ben olsam ah 1 günde siler süpürürdüm ne 40 yılın dan soz ediyon sen birader
1 gunde supurursun 2. gun gene gorursun dağda birilerini aman neyse bu kafada git
Oğlum sen ne ayaksın ln terörü mu destekliyon
Kardesim git savas benim skmde deg bu ulke askerligimi senden once yaptim ama skmde degl bitti benim icin bura ne bok olursa olsun yikilsin mk vatandasliktan yakinda cikarim zaten
Pkkyı kuran mit bilmiyor musun? Onun için pkk hiç bitmeyecek
O nasıl oluyo kim diyo onu
bataklığı kurutmadan sivrisineklerin kökünü kazıyamazsınız.
Hani bitti yurtiçin de deniyor du nerden girdiler ülkeye?
Yeşil sol partinin oy sayisina bak nerden girdiklerini anlarsin
Yani içimizdeki kalan hainler mi diyorsun
Hdp mitinginlerini izle Apo posterleri var bayraklarin renklerine bak Doğu illerinde aldıkları oy oranlarına bak anlarsin
Terör bitse kim şehirler üzerinden pirim yapacak
Tamda seçim zamanı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!