+1 yılBir zamanlar bir ülkede halk hükümdara karşı ayaklanır. Haklılardir da. Ülkede ne adalet ne düzen kalmıştır. Hükümet ayaklanan halkı meydandaki devasa bir havuzun etrafında toplar ve bir konuşma yapar.
_Eğer isterseniz benden çok kolay bir şekilde kurtulabilirsiniz. Böyle isyan etmenize hiç gerek yok. Şimdi ben bu havuzu boşaltacagim üzerinde kapatacagim. Sizden tek istediğim bu havuzu süt ile doldurmanız. Herkes gece yarısından sonra bu havuza bir kova süt dökecek. Herkes tek başına dökecek sütü ve kimse kimseyi görmeyecek. Güneş doğarken hepiniz burada olun. Havuz süt ile dolduğunda ben tahtı bırakıp gideceğim.
Ertesi gün sabah olur, herkes sevicle toplanir havuzun başına. Öyle ya artık bu düzenbaz hükümetten kurtulacaklardir. Hükümdar da gelir ve üzeri kapalı havuz açılır. Bir de ne görsünler! Havuz bemberrak suyla doludur. Çünkü herkes aynı şeyi düşünmüştür: "Onca sütün için de benim döktüğüm bir kova suyu kim farkedecek"
Hükümdar konuşur;
-Gördünüz mü? Siz ne iseniz ben de oyum. Siz düzenbaz olduğunuz için içinizden kimi seçerseniz seçin sonuç hiç bir zaman değişmeyecek.
O yüzden ben tahtımda kalıyorum siz de layık olduğunuz sistemin içinde.!!
11 Yorumla- +1 yıl
Benim bir şikayetim yok çok şükür başkanımız içime siniyor ona güveniyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılbir yerde araplaşma ve din varsa ben yokum kusura bakma.. ha beni ateist algılama müslümanım fakat din falan varsa artık olay yolundan sapmıştır artık her lafı dindir ve güven vermez. Dinin olduğu yerde özgürlük aramayalım. O yüzden Atatürk bize bu güzel ülkeyi armağan etti.. Sonuna kadar Atatürkle devam :)
10 Yorumla
Erdoğan adam hangi sözünü çiğnerse çiğnesin ne açıklama yaparsa yapsın milyonlarca inanan çıkıyor fakat son yıllarda kendi baya baya ele vermeye başladı bence
12 Yorumla- +1 yıl
Yaşlandı artık son dönemi olacak, kolay değil koskoca ülkeyi yönetiyor, tarihe imza attı Türkiye Cumhuriyeti'nde en uzun süre kalan siyasetçi oldu
+1 yılTartışmasız dünyanın en akıllı, en zeki, en stratejik, halkı ve ülkesi için kurşunlara hedef etmiş, bugün” Türkiye Cumhuriyeti” ismini ve kültürünü bizlere, özellikle gençlere armağan olarak bırakan Mustafa Kemal Paşa Atatürk’tür. ♥️ Bu gerçeği hiçbir tarih değiştiremez, ne kadar asır geçerse geçsin
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Gündem konusunda 27b cevap paylaştı.
u +1 yılKılıçdaroğlu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu şaka mı? Bu adamın yaptıkları yüzünden 2 gün önce 20 yasındaki bir genc kız canına kıydı. Fetöyle yan yana fotograflar cektiren kimdi bu adamdı hocaefendimiz diyen bu degil miydi? Hüdaparı meselesini acmıyorum bile o öyle degile baglıyo koyunlar jkdsmkdfmdfkm herneyse devam edelim ayakkabı kutularında paraları cukkalayan kimdi? Oğluyla telefon konusması sızan ve bariz bir sekilde yolsuzluga karısan kimdi? Arabada uyusturucu pardon pudra sekeri cekenler kimin yanındaydı milletin aklıyla dalga gecer gibi pudra sekeri dediler Süleyman soyluyu hala utanmadan yanında tutabiliyor pkk ile boy boy fotografları var 10 yasındaki Arap prensinin elini öpen önünde egilen kimdi? İki ayyas dedigi adamın ölüsü bile dünya liderlerine diz çöktürüyo o da 10 yasındaki cocuklara egilsin.
29 Yorumla- +1 yıl
Hep aynı hikayeler bıktım sizden
Söyle kime vereyim?
Cevap sahibi+1 yılKeske bunlar sadece hikayeden ibaret olsaydı ama maalesef gercek yasanmıs olaylar daha yazmadıgım tonla sey var evet kk da iyi değil ama 20 yıldır aynı seyler yeter değişiklik sart artık ülkemiz Araplara satılıyor yakında kiralık ev vermezler Türklere birazcık geleceğe dönük bak 5 yıl daha dayanmaz bu ülke en azından onlar göcmenleri ülkelerine döndürme garantisi veriyo bu adamlar cok hızlı ürüyolar mk her yerdeler sksmektenx baska bisi bildikleri yok nufusumuzu gecicekler yarın bir gün kızın olursa evleniceği Türk kalmicak bi suriyle evlendirirsin artık
- +1 yıl
Benimde yazacak çok şeylerim varda yazamıyorum çünkü çalışıyorum şekerim, kafana takma hallederiz bende çok istiyorum göçmenlerin gitmesini
- +1 yıl
Kılıçdaroğlu Sinan oğlan bunlar fasa fiso bişey yapamazlar, bunlar teröristlere ülkeyi teslim ederler, Sinan oğlan iyi birisi olsaydı MHP'den kovulmazdı kötünün iyisi yine Erdoğan tatlım yat uyu şimdi
Cevap sahibi+1 yılEski bir Mhpli olarak Akpnin bi taraflarını yalamaya basladıktan sonra gözümde bi değeri kalmadı Türkçülük kelimesinden rahatsız olan biriyle yan yana yürüyen bi Mhp lideri yüz karasından baska bisi değildir. Sinan Oğan bu ülkeye fazla sizin kafa o derece bilgili donanımlı birine yetmez maalesef
Cevap sahibi+1 yılwww.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA== insana biraz omurga sart. d Sinan Oğan böyle omurgasızların yanında durmasın zaten
- +1 yıl
Biliyorum bunlar 15 temmuzdan önceki olaylar, 15 temmuzdan sonra değişti her şey ak kara ortaya çıktı şekerim
Cevap sahibi+1 yılBana şekerim tatlım falan diye hitap edemezsin öncelikle haddini bil. Allah bir beyin vermis kullanmak istememek de ayrı bi beceri neyse daha fazla ellerimi yoramam Mevlananın da dediği gibi ;Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.
- +1 yıl
Git intihar et sende! kaybol bre gafil
Sana tatlı dille ifade ediyorum anlamıyorsun!
Biz diyoruz vatanım!
Sen diyorsun benim boğazım!
Seni ciddiye aldığım kabahat
Git pkk'ya oy ver!
+1 yılGelmiş geçmiş en zekileri Atatürk, Fidel Castro, Hitler, Fatih Sultan Mehmet Han üçüncü Napolyon
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel sıraladın,
Sen zeki birine benziyorsun tebrikler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBütün dünya sevdi adamı bi biz sevemedik kıymet bilemedik anca gidince anlayacaz.. fazla söze gerek yok adamı sevmeyenlere sevenleri gör ne kadar doğru adam olduğunu anlarsiniz
221 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum seni son kullanma tarihi geçene kadar sonuna kadar devam
Adam kalbimize girmiş bir kere yok böyle lider
Cevap sahibi+1 yılYok tabi bir lafıyla hangi lider insanları sokağa dökebilir hangi lider bir lafıyla tanklara uçaklara karşı durabilir.. o öyle bi sevdirmişki kendini millet gözünu kirpmyor
- +1 yıl
İşte bu ruhtur, o gece ölüm hiç kimsenin gözüne gelmedi
Allah korkuyu aldı milletten yeniden Çanakkale ruhu sardı bedeni..
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle hadi başka lider yaptırsın onu
- +1 yıl
Türkiye'de en yakın rakip
Kılıçdaroğlu var 11 seçim kaybetmiş belki daha fazladır,
Malın peşinden gidiyorlar hâlâ 😅
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 yürüyen merdivene ters binen adam kendi seciminde kendine oy kullanamayan adam oy için PKK yla birlik olan adam
- +1 yıl
Bunu bile bile göre göre mal gibi peşinden gidiyorlar, bizde komedi gibi izliyoruz 😅
- +1 yıl
Yapacak bişey adamlar elinden geleni yaptı bize oy vermeyin diye, mallar anlamadı ben yatıyorum kendine iyi bak.. gece işe gidiyorum
Cevap sahibi+1 yılEywalah kardes sende kendine iyi bak bırak o at gözlüğü takanlari onlar fetonun PKK nin pesinden gittiği adamlara oy versin
Cevap sahibi+1 yıl@MissFilozof nasıl oy için PKK yle anlasma yaptı yarında yine başka bişey için ülkeyi satar ondaki sadece koltuk sevdası adamın duruşunda bi kere lider ruhu yok anca mutfaktan konuşsun o
Cevap sahibi+1 yıl@Sedoss_z malasef hem hain hem de at gözlüğü takmış körler
- +1 yıl
Pek sevmem ama zamanında ismet inönü bile demiş dünyada hiçbir ülke yoktur ki içinde bizim kadar hain yetiştirebilsin diye…
Zaten büyüyen türkiyeye karşı batı bize yeterince düşman bir de içerdekiler batının savunuculuğunu yapıyor ve bu adama hala diktatör diyebiliyorlar hangi diktatör yönetiminde liderlerine bu hakaretler bu saygısızlıklar var. Sözde özgürlük adı altında inançsızlık var
Cevap sahibi+1 yıl@Sedoss_z Kafalari az çalışsa Erdoğan'a kim düşman kimler sevmiyor die baksalar o zaman görecekler Erdoğan ne kadar doğru yolda die ama yok bizimkilerde var Avrupa Amerika sevdası ozentiligi.. taaa Osmanlı'dan beri içimizde hainler vardı Amerikan kul koleleri vardi şimdi de işte aynı kuklalar var
- +1 yıl
Ekonomist diye dergi erdoğan diktatörü gidecek diye kapak yaptı dergisine de bu hainler bunu alkışladı ya hu bu ülkenin başında sevmediğim bir lider bile olsa benim ülkemin cumhurbaşkanına elin gavuru hakaret ediyor salyalarını saçarak diye karşı dururuz biz.
Bunların erdoğan düşmanlığından gözü döndüğü için ülkeyi bile satarlar. Geçen yıllarda örneğin Yunanistanda bir prof. Büyüyen türkiye ve erdoğan üzerine bir yazı yazdı diye adamı linç ettiler resmen…
Adam açık açık biz ülke yönetimini beceremiyoruz balkanlarda osmanlıdan ayrılan ilk devletiz diye gururlanmanın manası yok keşke osmanlıya dönebilsek dedi Profesörleri ve üstüne bitmiş bir ülkeden tekrar toparlayıp dik duruş sergilediği için erdoğanı açıkça övebilen nadir avrupalılarda var ama linç edilip işlerinden ediliyorlar. Bizde de tam aksi erdoğana kim hakaret etse karşı dursa kahraman ilan edilcek nerdeyse
Cevap sahibi+1 yıl@Sedoss_z ya görmüyor musun Erdoğan gitsin die PKK yla iş birliği yapıp Muharrem İnceye kaset şantajı yapan hep aynı CHP degilmi CHP ye oy verenler de ke-Mal a güveniyorlar diemi veriyorlar adamlar açık açık ülke satılsın ama yeterki Erdoğan gitsin diyorlar
- +1 yıl
Kemal olmasın diye dua edip kemal aday olunca melek yaptılar birden muharrem chp tabanına zamanında boş yere şizofrenler demedi 😅
Selahattinin çıkması için çalışıyorlar resmen yazık.
Ne diyelim Allah erdoğanı korusun şu an için ondan ala yönetecek bir lider görmüyorum bende
Bunlar gelse eski zulümler başlar diye korkuyor insanlar başörtüsüne bez parçası, teröriste direnişçi diyen tayfa bunlar evet ekonomi kötü ama düzelir fakat bu hainlik zor
Cevap sahibi+1 yıl@Sedoss_z insanlarin gözünü yine Tayyip açtı nasıl bı lafıyla milleti sokağa döktü millet ölüme koşarak gitti ya artık insanlarımız liderine sahip çıkmasını biliyor yedirmezler kimseye onlar anca tencere tava calsinlar
Cevap sahibi+1 yılBu saatten sonra kimse basortunsede karisamaz camilerde adam gitmeden ayasofyayi cami yaptı en çok onlara koyan bu ama daha bu millet dinine sahip çıkar sesiz kalmaz hiç bisye
Cevap sahibi+1 yıl@Sedoss_z daha geçmeden görmüyor musun adamlar Tekirdağ'da ki depremzedeleri cikardilar otelden bunlarin kendinden olmayanlara tahamulu yok birde ozgurluk diyorlar ama ozgurluk sadece onlara onlardan olanlara onlar gibi giyinip düşünmeyenlere yok özgürlük..
+1 yılÇözüm sürecini marifetmiş gibi anlatmışlar ya la 🤣. Kaç asker öldü kaç asker taşlandı. Çözüm süreci denen illet yüzünden Kobani olayları denen şey başımıza geldi. Z kuşağı dışında sağlıklı düşünebilen kuşak yok.
422 Yorumla- +1 yıl
Bay bilmiş dün 3 asker şehit oldu haberin var mı, ben kendimi bildim bileli bu ülke şehit veriyor biraz kafanı çalıştır Kızılelma var yermisin?
- +1 yıl
Kobani olayları sırasında kaç kişinin öldüğünü hatırlamıyorsan aç da oku aslan parçası. Şehitlere kellen diyen bir cumhurbaşkanı eved.
- +1 yıl
Neyin ne olduğunu biliyorum zaten
Sınırlarında sorun var genişleteceğiz
Sen sadece izle boşuna yaptırmadım İHA siha kızılelma gemi vs.. - +1 yıl
Ekonomin olmadıktan sonra avucunu yalarsın. 21. yüzyıl gerçekleri. Atatürk Türk milleti zekidir hangi motivasyonla dedi merak ettim
- +1 yıl
Türk milleti çalışkandır
şu an çalışıyorum
Türk milleti zekidir
Gerekeni yaparız rahat ol sen - +1 yıl
Evet Atatürk'e düşmanlık eden adamın peşinden giden zeki türk milleti
- +1 yıl
Atatürk'e niye düşman olayım ben
Getir Atatürk'ü CHP'nin başına oy vermezsem adam değilim - +1 yıl
RTE'nin amacı Atatürk'ün devrimlerini ortadan kaldırmak bunu anlamak zor değil. Milli görüşten geliyor. Tarikatların içinde yetişmiş bir adam. Amacını anlamak zor değil
- +1 yıl
Atatürk'ün düşünceleri fikirleri kalbimizde yaşıyor, o artık yok, devir değişti artık sistem değişmesi gerekiyor, senin telefona nasıl güncelleme geliyorsa ülkeyede güncelleme gelmesi gerekiyor bay
Z kuşağı - +1 yıl
Ülkeyi nasıl güncelleyeceksin şeriat getirerek mi?
- +1 yıl
Gelirse iyi olur aslında ama gelmez merak etme
- +1 yıl
Getirmeye çalışacaklar ama sıkar. Ayrıca Atatürk'ü seviyorum diye çamura yatmayın. Şeriatı savunanın Atatürk'e düşman olacağını anlamak zor değil
- +1 yıl
Ben Atatürk'e düşman biri değilim
Hiç bir dergaya falan gitmiyorum
İşim var benim çalışıyorum
- +1 yıl
Tamam abi öyledir aynen
- +1 yıl
Sen Atatürk'ü çooook yanlış anlamışsın kardeşim. Her soruda da şeriat şeriat diyorsun. Bu kadar korkmana gerek yok ki şeriat sadece kötüleri cezalandırır🙂
- +1 yıl
@MissFilozof Senden dinleyelim Atatürk'ü. Atatürk şeriatı kaldıran adam shsjsjsjs
- +1 yıl
Yani Atatürk'ü bilmediğini açıkça itiraf ediyorsun 🙂 Sana uzun uzun anlatamayacağım. Objektif kaynaklardan araştır biraz.
- +1 yıl
Atatürk dinsiz be abla ne anlatıyorsun dünyadan haberin yok 🤣
- +1 yıl
🤣🤣🤣 okuma yazma bildiğine emin misin? Atatürk'ün dinsiz olmadığını nerede söyledim? 🤣 Çok güldürdün ne yalan söyleyeyim 😂
- +1 yıl
@MissFilozof Eee anlat o vakit neymiş Atatürk dinleyelim. Atatürk'ün ne olduğunu savunuyorsun da benim yanlış söylediğimi düşünüyorsun.
Benim dediğim basit Atatürk dini yönetime ve dini kurumlara karşı olan bir liderdir. Aksini iddia mı ediyorsun? - +1 yıl
Selçuklu ve Osmanlı devleti
Sahte şeyh ve hocaların sayesinde
İçerden parçalandı, bunu gören Atatürk Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarken devlet işi ile din işlerini ayırdı, yani laiklik geldi, bunun bir örneği fetö bu biliniyordu ama müdahale edemiyorlardı, devletin yüksek mecralarana yerleşim yapılmış, ve bir yiğit geliyor acele etmeden köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyor ve gerekini yapıyor!
O yiğit Recep Tayyip Erdoğan - +1 yıl
Ama kafamız nasıl güzel
+1 yılAtatürk.. sonra yaşayanlardan diyorsan tabii ki Erdoğan
12 Yorumla- +1 yıl
Adamsın
- +1 yıl
:))
Bence bu yüzyılın liderleri putinle erdoğandır tarihe geçecek isimler!
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılBu akp lilerin yedigi ekmek bugdaydan yapilmiyo ku abi bunlar nasil hu kafayi yakaliyo
31 Yorumla- +1 yıl
Mesele ak parti meselesi değil
Gerekirse Zafer partisinede veririz
Meslele Türkiye Cumhuriyeti
+1 yılBence dünyanın en akıllı lideri tartışılmasız Mustafa Kemal Atatürk'dür. ❤️❤️
213 Yorumla- +1 yıl
Hayatta olanlar için geçerlidir ❣️
- +1 yıl
Siz öldürmüşsünüz ben veya benim düşüncem de olanlar da hep yaşıyor ❤️
- +1 yıl
Vah garibim 6 ok varya
Hepsi teröristlerle doldu
Biz sahip çıkıyoruz siz öldürdünüz💘 - +1 yıl
Hay senin beynine ben emi konuyu nereye bağladı kafa olsaydı zaten bu konuyu tartışacak durumda olmazdık 😅😅
- +1 yıl
Sende beyin olsaydı anlardın
Neyse anlayan anladı zaten
Atatürk yok artık bunu önce beynine sok - +1 yıl
Ne kadar anlatabilirsen anlat anlat bildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır der muhterem zatın birisi sende kafana bunu Monte et
- +1 yıl
Sanki oda ölümsüz 😅😅🤦
- +1 yıl
Sen Selçuklu üniversitesine fazla takılma, beynini yıkamışlar
- +1 yıl
Bana bak kezban ben yatıyorum
Gece işe gideceğim arkamdan atıp tutma dedikodu yapma.. - +1 yıl
Geri z*ekali bi kere Selçuklu üniversitesi değil Selçuk üniversitesi harbi beynin de özür var defol git nereye gidiyorsan 😒😒
- +1 yıl
Mal klavye Selçuklu olarak yazmış
Neyse Selçuklu'da bizim kaybol şimdi gözüm görmesin seni kovuyorum seni - +1 yıl
Mal madem klavye yazıyor yazma özürlü bizim diye bir şey de yok bak yine beyin özürlü olduğunu bu kadar da belli etme
- +1 yıl
Tamam kezban sen akıllısın
+1 yılTürk bayrağındaki Türk kelimesinden rahatsızlık duyuyorum beyfendi. Ayrıca Kürdistan yalnız değildir.
07 Yorumla- +1 yıl
Sen rahatsızsan senin için genişletiriz sınırları, bütün zincileri kırarak geldik bitti artık Kürdistan hayalî
- +1 yıl
Bu sözleri söyleyen kişi AKP’nin ittifak olduğu Hüdapardır. Açın izleyin bakalım Youtube’dan.
- +1 yıl
Ben izledim gerçeğini biliyorum
Fetö'lerin parmağı var HÜDA-PAR'a attılar suçu - +1 yıl
Adam kendi ağzıyla söylüyor bu sözleri?
- +1 yıl
Hadi diyelim HÜDA-PAR' terörist
Bizdeki pireyi deve yapıyorsunuz
Sizdeki deveyi pire yapıyorsunuz
Gereken neyse yaparız biz - +1 yıl
Aynen, iyi geceler.
- +1 yıl
Medeni bir şekilde davrandığın için teşekkür ederim, türk milleti zekidir iyi geceler
+1 yılHalkı akılsız olunca baştaki adam onların gözünde ister istemez akıllı oluyor işte.
02 Yorumla- +1 yıl
%52 akılsız sen akıllısın öylemi
- +1 yıl
Yoo. Mesela bu %52 içinde AKP tarafından zengin yapılmış, torpil geçilmiş kişileri es geçiyorum. Ama geriye kalan için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
- Gündem konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılSinan oğan, ümit Özdağ, Muharrem İnce
ya da kemal Kılınçlaroglu
Dini kullanmayan her siyasetçi00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirde dunyanin en akıllı lideri diyor ya shdhdhh
24 Yorumla- +1 yıl
Evet 7 düvele karşı savaşıyor adam
Hiç bir siyasetçi dayanamadı
Adam zeki adam - +1 yıl
O 7 deveye karsi olmasin
- +1 yıl
Sen ne diyorsun değişik
Cevap sahibi+1 yılBen farklı bir ulkede yasiyorum herhalde
- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSayın Erdoğan en akıllıdır diyemem ama siyasi bir dehadır.
00 Yorumla - Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl- + Heriflerdeki kafa bu 🤣
00 Yorumla
+1 yılBunun olamadığı kesin oy almak için çözüm süreci yapacağı grup yok
00 Yorumla
+1 yılZaten cevabını vermişsin kardeşim
13 Yorumla- +1 yıl
Daha yazacaktım işim var çalışıyorum dostum
- +1 yıl
uyu uyu boş ver
- +1 yıl
Çalıyorum dedimya dostum sabah 8'de bitecek mesai
Gizli Üye(18-24)+1 yıl
"Helal olsun bu adama sonuna kadar devam"
125 Yorumla- +1 yıl
Sanki açlıktan öleceksin
Gören bakanda deri kemik kaldın
Akbabalar peşinde dolanıyor
Cevap sahibi+1 yılAçlıktan ölenler de var merak etme. Kendilerini saraylara seni kuru ekmeğe layık görenleri desteklemeye devam et. İşin kötüsü senin de kendini buna layık görmen.
- +1 yıl
Ben çalışıyorum gece gündüz şu an isyerindeyim çalışana iş çok
Cevap sahibi+1 yılGece gündüz eşek gibi çalışmanın karşılığında insan gibi yaşayamıyorsun ama. Mazoşist misiniz anlamıyorum ki
- +1 yıl
Ben hayatımdan memnunum
Evimi aldım arabamıda aldım
Şimdi fındık kırıyorum
Cevap sahibi+1 yılçok üzülüyorum gerçekten allah akıl fikir versin ne diyim
- +1 yıl
Üzül banane
Cevap sahibi+1 yılMuhatap olarak hata yapmışım 3 IQ
- +1 yıl
Ne analar geldi geçti bu ülkeden
Elde yok avuçta yok
İki evladını Çanakkale Savaşı'nda
Şehit vermiş 14 yaşındaki evladını askere gönderiyor bre gafil - +1 yıl
Kaybol sen bu ülkenin kadını değilsin
Cevap sahibi+1 yılKadını yok sayan, 15 yaşındaki kız çocuğu evlenebilir diyen hüdaparla el ele kol kola devam edin aferin
- +1 yıl
11 yaşındaki dağa kaçırılan kızları hdp'ye söyle
Cevap sahibi+1 yılBen hdpli değilim hdpnin de millet ittifakıyla bir bağı yok. Ayrıca yanlışa yanlışla karşılık vermek diğer yanlışı ortadan süpürmüyor. Sözde çok değer veriyorsun kadınlara, ama desteklediğin ittifak kadınları değil insan yerine koymak çöp yerine bile koymuyor
- +1 yıl
Sen aklını peynir ekmekle mi yedin
Kandilden açıklama gelmedi mi?
Kılıçdaroğlunu destekliyoruz diye?
Silivri'de yatan selo'da aynı şekilde
Bu ülkenin baş örtüsü sorununu çözen kim? - +1 yıl
Kadın askere oğlunun yemin törenine gidiyor? Başı açık olanlar içeri alınıyor kapalı olanlar tel örgünün arkasından seyrediyordu bre gafil seni
- +1 yıl
Çözüm süreci ile ilgili yazdım açıklamada, HÜDA-PAR dediğin pkk ile savaşmış
- +1 yıl
Ben düne bakmam bugüne bakarım
İHA siha kızılelma bunlara bakarım - +1 yıl
Tutturmuşsunuz hüda par Ak Parti'den önce siz gittiniz sizi red etti bre gafil
Cevap sahibi+1 yılAnladım aktrollsün. Sana laf anlatmakla uğraşamam daha fazla
- +1 yıl
Ben hiç bir partiye üye değilim
Bizim derdimiz vatan sana güle güle
Saçın uzun aklı kısa iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılTam desteklediğin adamların dilinden konuştun. Kahraman Türk kadını edebiyatı yapıyordun sonrasında da bu lafı söylüyorsun bana terbiyesiz. Vatan senin gibilere kaldıysa yandık
- +1 yıl
Saçma sapan yorumlar yapıyorsunuzki bende size saçma sapan cevaplar vermek zorunda kalıyorum, soruyorum sana cumhur ittifakı gitmeden önce neden
hüda par partisine millet ittifakı gitti?
+1 yılSinan Oğan i tercih ediyorum.
Ben bir Türk milliyetçisiyim.01 Yorumla- +1 yıl
Bakacağız ne kadar milliyetçi
- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKK diyenlere gülmeye geldim.
10 Yorumla
+1 yılYaşayanlar arasında Putin kesinlikle.
01 Yorumla- +1 yıl
Zeki lider oda haklısın
- Gündem konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılOnu bilmem ama Erdoğan olmadığı kesin.
10 Yorumla
+1 yılLider olup, lider gibi gözükmeyen..
00 Yorumla
+1 yılaktif mi tarih dahil mi?
00 Yorumla
+1 yılErdoğan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünyayı fethedecek marsdan doğalgaz getirecek
04 Yorumla- +1 yıl
Gerekirse onu da yaparız
Cevap sahibi+1 yılYaparsınız zaten 5 yıl sonra ilahlığını da ilan eder taparsınız da
- +1 yıl
Off hep aynı laflar🥱
Cevap sahibi+1 yılAdamın dediği doğru çok güzel çobanlık yapıyor
Mustafa Kemal Atatürk başka lider yok
00 Yorumla
+1 yılİşte bunlara ne denir iki yüzlü şeytan
00 Yorumla
+1 yılbenim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?