Güncellemeler
+1 yıl
Tanju bile kılıçdaroğluna bugün ulaşamadı gitti Twitterdan yazdı.
2. tur da akp yi mi tutsam sizce akp hüda par dan vazgeçerse. Hiçbir zaman akpyi tutmadım çocukluktan beri ama chp de verdiği sözü tutamadı. Akp seçmen kazanmak için yapmadığı kalmıyor. Birkaç gündür chpliler depremzedelere demedikleri kalmadı. Bilmiyorum sevgi ile yaklaşacağız diyipte kullandıları dil beni korkuttu. Kendimi bildim bileli chpyi tutarım ama bu seçim fanatik olduğum halde bana geri adım attırdı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kime oy verecekseniz ona verin ama inatla iş yapmayın.
aynen trol kesin chpye vermişsindir sen
Elimde kanıtlar var? Chpliler ile iç içeyim. Ayrıca düşüncelerimi söyledim diye trol damgası yapıştırmanız çok çirkin oluyor. Böyle yaparsanız hepten insanları soğutursunuz.
istediğin kadar soğu git oyunu da akpye ver b0ka batacak sadece ben değilim kafanızı duvarlara vuracaksınız
Yurt dışına gideceğim ben. Bunca zamandır akpyi başa getiren ben değilim. Ülke düzelsin diye hep oyumu kullandım. Asla vazgeçmedim. Ama şimdi Ekrem de Mansur da kaybedecek kılıçdaroğlu yüzünden şehirleri. Ben çok mu istiyordum bunu sanki! Ama terörist damgası bile yedik. Pkk damgası yedik.
Ysk önüne gideceğine babala ya gidiyor.
aynen kesin gidersin onlarda seni bekliyor fahrettin altun hepinize sapladı maalesef yediğiniz algıların haddi hesabı yok evirdi çevirdi sizi paramparça etti resmen neyse artık umurumda değil depremzedesinden tut ılık g0tlü muhaliflere kadar herkes olanları hak ediyoe bundan sonra i
Allah'ım keşke beni utandırsan da kılıçdaroğlu kazansa. Seçim günü herkesin önünde kollarımı sıvadım başkanım gibi. Tüm sevincimi kaybettim. 1 buçuk senedir çalışıyoruz diyordu kılıçdaroğlu. Ama dün kızın biri intihar etti sırf kazanamadık diye.
kazanamaması kılıçdarın suçu mu sizin gibi mızmız seçmenlerin suçu ortada bir dikdatör var bunu göndermeye odaklanmak yerine biriniz diyor mansur aday olsun ben kkya oy vermem öbürünüz diyor kk aday olsun mansur ülkücü ben kürdüm ona oy vermem bu adamı devirmek için hem kürdün hem de tayyip düşmanı milliyetçilerinin birleşerek tek adaya oy vermesi gerektiğini anlayamadı bu s4lak muhalif kitle
jahrein ile kk yayın yaptığında herkes kemal dedm demokrat dedem diye geziyordu sonra fahrettin altunun trolleri kk aday olmasın koyun bile güdemez algısını aşıladı size kendi kendinize adamı itibarsızlaştırdınız bir sürü kararsız seçmenin sandığa gitmemesine vesile oldunuz
sizin ideoloji mastürbasyonunuz yüzünden kaybedildi bu seçim akp tayfa gibi birleşmek yerine zırlayıp birbirinizi yediniz anca
Aferin len iyi savunuyorsun dedemizi helal. 👏👏
savunmuyorum mantıklı olanları söylüyorum bende en başından beri kemalci değilim hep ekremciydim ama akpnin tuzağına düşüp kılıçdaroğulunu tayyipyen daha beceriksizmiş gibi göstermedim çünkü biliyorum kk tayyipten çok daha birikimli kültürlü bir siyasetçi sadece bizim türkoların taptığı gibi vurdumlu kırdımlı hakaretvari hitabeti yok bundan zaten adamı gömdü herkes
ama artık çok geç daha bu seçim dönmez 5 yıl daha akp hayırlı olsun b0ku yedik
Dedemin yaptığı en büyük hata dini kullanmamak, çalmamak oldu. O yüzden kaybediyoruz
Ne 5 yılı ya. Sen sanıyor musun bir daha seçim olacak. Nah olur. Kimse bir daha oy kullanamayacak. Tc kalkacak bayrak kalkacak. Bu seçim kazandık kazandık yoksa bitti bitti
Ben hiçbir adayın akp kitlesinden oy çalabileceğini sanmıyorum bu yüzden din kullansa da işe yaramazdı dediğim gibi tayyip düşmanı milliyetçi seçmen ve kürt seçmen mızmızlanmayı bırakıp tek adaya oy vermesi lazımdı çünkü
Bu deprem işi yüzünden artık yaş. Kimse daha eskisi gibi oy kullanmayabilir. Bu olmamalıydı.
Seçim olur ya ama rusyada ki gibi olur gösteriş olsun diye muhalif parti çıkar ortaya ama aslen hükümet piyodunur her seçimde hükümet partisi %90 alır geçer putinin yaptığı gibi
Bu arada son bir cümle daha yazayım bence kknın babalaya çıkması ysk önüne gitmesinden çok daha önemli ve doğru bir karar sinan oğanı kim adam akıllı tanıyordu da bu kadar oy aldı adam bi babalaya çıktı götürdü %5 i, eğer kk iyi performans sergilerse çok başarılı olur neyse iyi geceler gece gece çok siyaset kanser ediyor
Aynen. Emin miyiz ama babala sonrasında ya daha kötü olursa her şey? İnce çıktıktan sonra oyları mahvoldu
ince tayyip gibi sinirli hakaretvari konuşan bir tip kk çok daha sakin ılımlı biri o konuda sıçmaz muhtemelen, en büyük tehlike salona girecek olan akp trolleri bunlar fena zorlayacak verdiği cevaplara göre her şey değişebilir ayrıca zaten sorulacak sorular belli 50 kişi neden aday oldun diyecek 50 kişi seloyu serbest mi bırakacaksın diyecek bu sorulara iyi çalıştığı sürece problem olmaz ben bile bunlara iyi bir cevap veririm o da versin bir zahmet. Ama o gece fahrettinin trolleri fena algı yapıp muhalif avlar orası kesin.
Çok fena zorlayacaklar
Keşke rte babalaya çıksa kk de onun karşısına çıksa o zaman var ya yüzyılın rekoru kırılır.
Umarım