Ailesini araya katarak kendi duygularını sana yamamaya çalışıyor, ee ben de babamın gönlü olsun diye gideyim onun beğendiği biriyle evleneyim benim duygularım yok çünkü. İnanma buna. İstemeyen tavrını illa ki koyabilir akıl irade sahibiyiz. Defet gitsin bunun için gözyaşı dökmeye değmez kalk ayağa gücünün farkında ol bir daha asla iletişime geçme bu kadar diyorum.
Mutlu olur mu bu göz yaşlarımın üzerine
Sanmıyorum ama senin onu bosvererek mutlu olacağına eminim
@Tojixo Umut vermiş yarı yolda bırakmış kısacası, fix maalesef
Ya şimdi bir şey diyecem ne aşireti ne şeyi ya o çocuk istemeseydi yapmazdı böyle bir şey madem o kadar adamdır sana aşk diye mesaj atmasaymis defolsun gitsin ne halt yerse yesin sende duygunu bastırma çok acı bir durum ama biraz zaman yani kendine ağla ve için soğusun artik
Aşk dedi daha bu aşk kelimesi hiç birsey görüşmüştük tam 1 hafta öncesinden piknik yapmıştık birlikte vakit geçirdik sarıldık yemek yedik film izledik
@Tojixo yazma sen ya yazma uzak dur bilip bilmeden okumadan etmeden yorum yapma engelledim seni daha ne diye yazarsın ya
Cevap
4Cevap
Anne ve babasi mi evlenecegini kisiye karar veriyor. boş ver kiz bi ezikten kurtulmussun😂 ben erkek diye vermezdim bile ona
Dönecek gibi ama bi an önce kurtulman iyi olmuş senin için
Ne zaman döner ki dönmez evlendi artık
Arası ne zaman bozulursa karısıyla
Bulamaz beni herseyimi yok ettim numaramı instayi herseyi
Aranızdaki ilişkinin, ne kadar ileriye gittiğine bağlıdır bunun yanıtı.
İleri gidiyordu niyetimiz evlilikti ben Türk olduğum için ailesi kabul etmedi boşanmış biri olduğum için kabul etmediler beni oysa ailesinin seçtiği kızla evlendirdiler
Türk derken? Oğlan da Türkçe konuşuyordu yani Türk değil mi?
Oğlan Türkçe konuşuyor ama kürt olmadığım için ve boşanmış biri olduğum için beni istemedi ailesi
Hayır bizde Türk olduğu için evlenmemek gibi bir şey olmaz o bahane bulmuştur asıl sebep muhtemelen evlenip boşanmış olman ailesi için
Rezillik. Yahu bir insan, nasıl olur da sevdiği kişinin etnik kökenine bakabilir? Ahlakı, namusu, insanlığı dururken etnik kökene nasıl önem verebilir? Ben de bir Kürt'üm ama Türk, Arap, Afgan vb hiç fark etmez evlenebilirim.
Ben de hiç duymadım Kürt birisinin bu sebeple reddettiğini. Genelde Kürtlerin daha ''geri'' bir toplum olduğu düşünüldüğünden reddedilen taraf Kürt olur. Aşiret dizileri/filmleri de bunda etkendir.
Yerle bir oldum iyi değilim hiç iyi değilim
Boşanmış birisi olduğun içindir o. Kendisi daha önce hiç evlilik yapmadıysa bunu kabul ettiremez ailesine. Ama yine de sizinle hiç başlamamalıydı evlilikle sonuçlanmayacak bu ilişkiye. Duygularınızla oynamış, hakka girmiş.
Mutlu olur mu bilmiyorum canım çok yanıyor ikinci kez kanadımı kırdı maç etti attı bıraktı
Bende kürdüm ve hayatım boyunca bende görmedim bizimkilerin karşı taraf Türk diye evlendirmediğini çok saçma bahane olmuş
böyle karaktersiz birinden kurtulduğuna sevinmelisin.
gülmemem mi gerekiyor
Zor bir durum. Allah ikinize de yardım etsin
O evlendi beni bıraktı
Senin adına çok üzüldüm gercekten
Mafoldum
İlk zamanlar unutmak zor olacak bak evlencek sana yine yazacak ama sakın inanma ona istemiye istemiye evlenmiyor degl istemese karşı çıkardı o yüzden unut numarini değiş tam unuttgnda karşına birdaha çıkmasın
İçim yanıyor
Haklısın çünkü yasadgn zor umit vermiş ve ailesini bahane edip gitmesi en kotu olan
Gerçekten çok güven verdi geldi defalarca bana ama sonuç... Bu neden ya neden mutlu olur mu sanıyor o bu mutsuzluğumun üzerine
Bak adımı koyarim her şey üzerine yemn edebilirim ki mutlu olmayacak ve evlendikten snra sana geri yazacak o yüzden birdaha sana ulaşmasını englle ve acı ama unutcaksn
Ne zaman ulaşmak ister ki numaram herseyimi değiştirdim herseyimi Instagram herseyi
Evlendikten bı kaç ay sonra o yüzden değiş sana ulaşmasin birdaha ve sende artk yoluna bak
Bir gün gerçekten karşıma çıkar mı acaba ne söyler ne der gerçekten
İşte unutmadım unutamadjm hiç aklımdan çıkmadın ailem zorladi falan filan evliyken bile senle takılmak isteycek
Bencede geç artık olur çünkü yoluma bakarım artık ve onu hayatıma almam yalan attı çokça naif biri olduğum için inandım kanserim dedi tümörüm var dedi meğerse hersey yalanmış kuzeni yalan attı seni kandırmak için atmış dedi her zerresine inandım
Hiç yüzün gulmemis be yazik hep kötülerle karşılaştım.. ama artk rabbim seni iyi insanlarla karşılaştırsın bu kadar sahipsiz olma be yazik etme kendine
Yaşlar kaç
Yaşlar 22 ben ve 28 o
bu durum aşirettir bu durumlar
😔
KURTULMUŞSUN.
😔
yakınlşma oldmu
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?