40 Bin Şehidimizin Katili olan Öcalanın Heykelini Dikmek isteyen Selahattin Demirtaşı Hapisten çıkartmak istiyor Kanınıza dokunmuyor mu?
Buradan Kılıçdaroğluna Oy Verenlere Sesleniyorum?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Burdan akp ye oy verenlere sesleniyorum, 40 bin şehidimizin katili öcalanın postacılığını yapan, mektuplarını okutan, öcalanın terörist kardeşini trt ye çıkaran, pkk ile Osloda ve Dolmabahçede masaya oturan, Hdp ye kendine destek vermediğinde "siz imralıya, kandile hesap vereceksiniz" diye onları pkk ile tehdit eden, 34 pkk lı teröristi Haburda kahramanlar gibi davul zurnayla karşılatıp, çadır mahkemeleri kurarak affeden ve tüm bunları yapıp birde kendi yaptıklarını CHP ye iftira olarak atanlara nasıl oy verdiniz?
Evet Türklük ayaklarımın altındadır diyenin Tabelalardan TC leri kaldıranın Okullardan andımızı kaldıranın DGM leri kapatıp parti kapatmayı yasaklayarak HDP yi kalıcı olarak meclise sokanın Öcalan'dan mektup alıp okutanın Osman öcalanın devletin resmi televizyonu TRT ye çıkaranın Kürt açılımı denen rezaleti yapıp tüm güneydoğuyu PKK ya teslim edip her yerin PKK bayraklarıyla donatılmasına seyirci kalanın Kürt açılımı rezaleti nedeniyle yüzlerce askerinin ve polisinin şehit edilmesine sevap olanın Barzani'yle kol kola megri megri diyenin Civan hacoya d. Bakır meydanlarında konser verdi RE'nin Kobani'ye geçen binlerce pkklıya sınırlarımızı açıp davul zurnayla karşılayanın Özel kuvvatlerimiİn başına çuval geçirilince Amerika'ya nota vermeyeceksiniz sorusuna Ne notası müzik notası mı cevabı Verenin hala başta olması ve ona zamanında demediğini bırakmayanın şimdi ona yalaka olması evet çok ama çok kanıma dokunuyor bir milliyetçi vatansever Türk olarak.
Bana ne kandilden o***pu çocuklarından bana ne. Daha düne kadar Kandil'le FETÖ'yle kol kola olanın bu ülkenin ordusunu iğdiş etmek için kurulan düzenlenen askeri liseleri harp okullarını kapatanın başta olması kanıma dokunuyor. Türklük düşmanının başta olması kanıma dokunuyor.
Birazcık yabancı dilin olsa yabancı sitelerde takılsan yüce Türk milletinin tarihi boyunca son 21 yılda aşağılanmadığı kadar aşağılandığını bilirsin. Her yerde karşına çıkan 500 bin lira civarına Türk vatandaşlığı satılması mı dersin Ariel Şaron denen İsrail itine öne munite diye efelenen şahsın Malta üzerinden kurduğu şirketlerle gemi filolarıyla İsrail'le en çok ticareti yapan şahıs olmasının dalga konusu olması mı dersin Geçen kış kullanılan doğal gazın Daha henüz parası ödenmediği için Putin'e yapılan seçimden sonraya ve yaza kadar borcumuzu ertele diye yapılan yalakalıklarınız Rus sosyal medyasında alay konusu olması mı dersin Kralı gelse rahip Bronson ü kimse alamaz diyen şahsın ABD başkanı Trump'un bir tweet iyle ertesi gün ABD ye gönderilmesi mi dersin Libya'da Fransa'ya artistlenen şahsın sessiz sedasız askerleri geri çekmesi mi dersin Dolu Akdeniz diye artistlenen şahsın Avrupa Birliği resti çekince çaktırmadan sondaj gemilerini Karadeniz'e göndermesi m dersin 3 kuruş için bir zamanlar tebamız olan Arapların k*çını ualamamız mı dersin Sudi Arabistan kralının Pakistan Yemen ve türkiye gibi aciz durumdaki güçsüz ülkelere maddi yardımlarımızı sürdürecek açıklaması mı dersin... Sayıyor saygı bitmez be rezilliğinizi Türklük hiç bu kadar ayaklar altına alınmamıştı 2500 senedir.
Arkadaşım bunların linklerini nereden bulayım şimdi zamanında yabancı sosyal medyalarda ve sitelerde takılırken gördüğüm şeyler. Hatta bir ara buranın İngilizce versiyonu gag da takılırken oradaki İngilizler benimle hep dalga geçmeye çalışırdı. " Efendiniz İngilizlere itaat edeceksiniz sonunda Çanakkale'nin intikamını aldık. başınıza kendi adamımızı getirdik siz pis Türklerin efendileri olan biz İngilizlerden kaçabileceğinizi mi sanıyordunuz pis Türkler " Diye ddm eksiklerini bırakmıyorlardı sürekli küfürleşiyorduk bunlarla. Şimdi de Türkiye'nin gizli anlaşmayla kuzey Suriye'den çekilmesini ve orada kurulan Kürt devletinin gizli anlaşmalarla kabulü üzerinden saldırıyorlar. Herifler bizim mal milletten daha iyi biliyorlar bizim ülkede gerçekte olan biteni.
Arkadaşım ben makina mühendisiyim. İha siha geç bunları. Kıçı kırık Kürtler için falan iş görebilir ama ordular arası savaş düzeyinde rezil haldeyiz ordu olarak. Bunlar falan teknoloji değil günümüzde Ordunun ana tankı 1948 üretimi M48 T1 YA DA 1960 üretimi M60 savaş uçaklarımız desen 3 nesil f16 ve daha eski modeller. Ama asıl bize bu malum şahsın attığı en büyük kazık tiyatro darbe sayesinde Türk milletinin omurgası sayılan ordumuzun askeri liselerinin ve harp okullarının kapatılması. Balyoz ve Ergenekon'la milliyetçi subayların suçsuz yere ordudan atılmaaı ya da Hapislere tıkılması ve de Türk ordusunun en hızlı sırlarının yer aldığı kozmik odalardaki sırların Mossad mı6 cıa gibi istihbarat servislerinin eline geçmesine izin verilmesi. Ne büyük bir oyun içerisinde olduğumuzu umarım çok geç olmadan anlarsınız.
Çıldırıcam yaa, kanımıza dokunuyor evet, suriyeliler ülkede fink atarken Suriyede şehit olan askerlerimiz de kanımıza dokunuyor. Çıkarın at gözlüklerinizi, koyunun biri uçurumdan atlamış gerisi takip ediyor.
Huda par'i yani hizbullahci teror orgutuyle ittifakta olmasi meclise sokması turk anayasasinin ilk 4 maddesini degistirmek isteyen adamla el sıkısması senin kanina dokunmuyor mu?
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tabi ki dokunuyor ben demiyorum ki Erdoğanın hatası yok var ama Kılıçdaroğlu kadar yok
Fetöcülerin öldürdüğü, hapse tıktığı askerler kanınaza dokunmuyorsa yıllardır bize hiçbir şey olmaz. Daha Hizbullahı , işidi hesaba katamdim bile
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Buradan AKP'ye oy verenlere sesleniyorum Mehmetçik Suriye'de ölürken Suriyeli ve Afgan mültecilerin burada nargile kafelerde alem yapması, sahilde sokakta karınızı, kızınızı, bacınızı taciz etmesi kanınıza dokunmuyor mu? Fetöyü besleyip orduya sokması ve 15 Temmuz'a sebep olunması, sonra birilerinin sorumluluk almamak için "aldatıldık" diyerek işin içinden sıyrılması kanınıza dokunmuyor mu? Apo'nun mektubunu TRT'de okutulması kanınıza dokunmuyor mu?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ne kadar dolayli olmus bu.. aponun heykelin dı dı sının dıdısını hapisten cıkaracaklarmışta bilmem neymiş.. diger tarafta her seçimde aponun bizzat ayagina gidenler var ona ne diyon?
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Hdp ye bakanlik verenler hdp yi kualisyona bile almayanlara ders veriyor. Bizim orada bu işe "poklu çişliye ders veriyor" derler
bu seçim sol görüşün artık islevini kaybettigini gostertti, chp zaten 2018 den beri ataturk soylemini birakti hdp ile icli disli. yakinda milliyetcilik yukselecek
dostum osman öcalan abisine karşıt birisi. trt de pkk karsıtı konuşma yaptı. zamanında pkk tarafindan tutuklanmis infazdan abisinin torpiliyle kurtulmuş ve orgutten ayrilmis bir isim. kilicdaroglunun kardesi de kilicdarogluna karsi mesela. herkes abisinin yolunda gitmiyor. misal covidden oldugunde aponun heykelini dikecek olanlar taziye bile vermedi pkk ile arasi soguk diye.
Ben ülkemde neler olduğunu çok iyi biliyorum merak etme sen. Senin adam Sedat Peker'in Muhammed Yakut'un Cevheri güvenin Ali yeşildağın ifşa videolarını ele geçirdiği yargının satılmış hakimleriyle yayın yasağı koydursa da çok iyi biliyoruz merak etme. Halk cahil olsa da celladına aşık olsa da bir şekilde bu ihanet dişlilerini kıracaz.