Gündem konusunda 384 cevap paylaştı. Türkiye'de bunu konuşmak çok zor, hatta siyasetle ilgilenmek bile artık saçmalık boyutunu aldı. Bir dip dalga gelmeden de Türkiye bu keşmekeşten çıkamayacak gibi, bir taraf ülkeyi gerici kaçaklarla dolduruyor ve halen daha ciddi bir destek alıyor. Digeri cumhuriyet düşmanı ve 40 yıldır savaşılan bir terör örgütünden gelecek yüzde 8-10 oya oynuyor.
Sanırım en dibi görmeden bu halk akillanmayacak, bu arada Türkiye'yi bu keşmekeşten çıkaracak olan muhalefet falan değil yanlış anlaşılmasın, bir bok beceremezler bunu söyleyeyim, ne tavizler verildi fethullah gulene ve PKK ya bilmiyoruz. Artik beynim yandı benim ve kimseyle siyaset falan konuşmak istemiyorum şahsen, seçimde tercihimi hem siyasal İslam'a mesafeli, hemde PKK ya mesafeli olan Sinan Oğan dan yana kullandım. Yok zaten secilemezmiş falan gibi boş laflarla bana gelmesin kimse, Kılıçdaroğlu veya Tayyip Erdoğan hangisi başkan olursa olsun bir fark olacağını sanmıyorum. Tek fark tarikat yapılanmalarının yerini PKK yapılanmaları alır. Zaten meclis çoğunluğu cumhur ittifakında ve Kemal Kılıçdaroğlu başkan olsa bile çalışamayacak ve ülke kısa sürede erken seçime gider bunu biliyorum. Tayyip Erdoğan başkan olursada bir 5 yıl daha kokuşmuş MHP desteği ile ülkeyi yönetir ve zaten Tayyip Erdoğan ölünce geriye enkaz bir ülke kalmış olur. Sonucta yaşlanıyor bu adamlar ve bir noktada ya ölecek ya da ayakta duramayacak hale gelecek, mültecilerin geri gideceğini falan düşünmüyorum artık buna herkes alistirsin kendini, hatta tamamına vatandaşlıkta verilir bu 5 yıllık süreçte.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ülkemiz gereksiz bir kutuplaşma içinde. Her iki taraf seçmeni birbirini suçluyor birbirine ağır cümleler kuruyor.
Biraz sakin olun. Hangi tarafta oy verirseniz verin bizler kardeşiz, arkadaşız, bizler hep birlikte Türkiye'yiz.
Bu kadar gerginliğe gerek yok. Çoğunluk kimi seçerse seçsin kazanan Türkiye olacaktır.
03 Yorumla- +1 yıl
Çok kritik bu sefer Bi taraf bizi kardeş falan görmüyor o yüzden ülke gerildi
- +1 yıl
Peki sana bir soru;; insanlar arasindaki bu ayrimi, bu kutuplasmayi kim baslatti dersin? Gerci senin yasin kurtarmaz bilmezsin, dogdugundan beridir akp var 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ama ben 43 yasindayim ve eski donemleri bilirim. İnsanlar hangi partiden olursa olsun, bjrbirine saygilari vardi, dusman gibi yaklasmazlardi farkli goruste olanlara. Ama simdi oyle mi? Onlarin zihniyetine uymayan bir laf et hemen baslio senaryoo " sen ppk'lisin, sen fetocu'sun, bunlar dış guclerin oyunu" ya harbiden komik oluyorlar yaaaa 🤣🤣🤣 herkes sanki onlar gibi dusunmek, onlar gibi at gozlugu takip herseye sagir, dilsiz olmak zorunda 😡😡😡😡😡😡😡
Ahh ahh ne desem de degismez bu duzen cok ii biliyorum - +1 yıl
@wkertenkele Kutuplaşmayı siyasiler başlattı ayrıca kimin başlattığının bir çok bir önemi yok. Bu tür kavgaları ilk okulda yapıyorduk. Ama öğretmenim önce o başlattı. Önemli olan halkın bu oyuna gelmemesi gerekiyor. Ama maalesef geliyor.
Baktığımızda ülke neredeyse yarı yarıya bölünmüş durumda. Sonuçta biri kazanacak. Kaybeden ne yapacak saygı gösterecek mi? Yoksa nefret söylemlerine devam edecek mi? Yapılması gereken herkes birbirine saygı gösterip birbirini kardeşçe kucaklaması gerekiyor. Eğer bunu yapamaz isek zaten biz kaybederiz.
70'li yıllarda kardeş kardeşi öldürdüğünde kim kazandı? Ülkece yıllarımızı kaybettik. Benzer şeylerin olmasına izin vermemiz gerekiyor.
Erdoğan giderse bu ülke elden gidenlere söylüyorum; hadi 5 yıl daha yönetti. Sonrasında Erdoğan gitmeyecek mi? O zaman ne olacak? İşin özü; Erdoğan giderse ülke elden gitmez merak etmeyin.
Kılıçlaroğlu bu ülkeyi kurtaracak diyenlere söylüyorum. Ülkemiz işgal altında değil ki, kurtarılmayı beklesin. Ekonomik olarak sıkıntı içinde olabiliriz. Bu durumunda 2 günde düzeleceğini sanmayın sakın.
İki adaydan biri gelecek. Bunu millet seçecek. Milletin seçtiğine saygı göstermekten başka bir çaremiz yok. Kavga gürültü sadece bizi birbirimize düşürmekten öteye gitmez.
+1 yılGerilsemde herkesin görüşü kendine sonuçta saygısızlık olmadığı sürece tatlı tatlı atışır elestirimi dile getiririm tabi karşındakinin saygı nedir bilmesi gerekiyor ne siyaset nede görüş ayrılığı din ırk yüzünden kalp kırmanın alemi yok 3 günlük dünyada
00 Yorumla
+1 yılBen eğlence amaçlı konuşmuyom ama konuşmaktan da sıkılmam
01 Yorumla- +1 yıl
RTErdoğan❤🇹🇷✊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Gündem konusunda 889 cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef geriliyorum çünkü bazı insanlara laf anlatmak o kadar zor ki hele karşı bir partideyse hiç girmiyorum bile...
00 Yorumla - Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır çünkü saçma buluyorum ve konuşmuyorum.
00 Yorumla
+1 yılSakin olmak önemli karşı tarafın istediği ortamı germek sonra kaybedince de ber seçim olduğu gibi oylarımız çalındı yahut bidon kafalı derler. Kaybettik diyemezler neden çünkü kitlesini kutuplastirip konsolide etmek için elinde tutmak için. Bu oyun her seçim böyle oldu
20 Yorumla
+1 yılBen eğlenirim genelde. Çünkü gerçekten yenilmeye doymayanlar ve arkasından ona oy veren bir sürü sürücük var :D
14 Yorumla- +1 yıl
Topu gelsin yine yenilmeye mahkumlar!
- +1 yıl
Ölümüne VATAN, HDP'yi asla yönetime dahil etmeyeceğiz. Yaşasın Türk Milliyetçiliği yaşasın RTE:)
- +1 yıl
Hayır biz o adamın kaşına gözüne hasret değiliz ki adam çalışıyor ki veriyoruz bunu anlamıyorlar 15 paralık soğana ülkeyi satıyorlar hain diyince de işlerine gelmiyor hadi be ordan , bir mermi bir askeri personel kıyafetinin maliyeti ne kadar haberleri var mı! Bunu karşılayan devlet soğanı patatesi fiyatını indirmez miydi akıllarını kullanamiyorlar geçmişe bakmıyorlar yazık çok yazık, gerçi önce Allahın sonra milletin dediği olur yine kazanacağız inşallah. 🇹🇷
- +1 yıl
Patates, soğan güle güle vay vay KEMAL :D
İnsanlar ideolojilerini anlatırken tabii ki heyecanlanacak ve gerilim yaşayacaklar :D
Ama anlattığı kişiye karşı ısrar etmesi ve zorla kabul ettirmeye çabalaması yanlış.
2 tarafta aynı davranışı sergileyince tartışma çıkıyor ortaya, dışardan izleyen için cidden komik bi durum, ama içerdekiler çıldırıyor. kdjhgfdfg00 Yorumla- Gündem konusunda 341 cevap paylaştı.
s +1 yılKonuşmayı tercih etmiyorum. O yüzden sinirlenir miyim fikrim yok. Siyaset konuşacak kadar bilgim olduğunu düşünmüyorum o sebeple elini kafasına vurup havayı tekmeleyen dayı gibi olmamak için susuyorum🙃
10 Yorumla
+1 yılHayır zaten bizim tuzumuz kuru, çoğunluk kimi seçeceğini biliyor. Gerilenler devamlı kaybedenler😂
12 Yorumla- +1 yıl
Ağlıyorlar :D kaybetmenin verdiği zırlama işte naparsın, oyoy yazık
- +1 yıl
🤣
Valla ciddi söyleyim mi kimle konuşuyorsam o partili oluyorumm hahaha
11 Yorumla- +1 yıl
😄😄😄😄😄
+1 yılVar ya nişanlım ile ben bu konuda anlaşamıyoruz ya sinirim bozuluyor 😃
115 Yorumla- +1 yıl
Ben sevgilimden bu yüzden ayrıldım
- +1 yıl
Hiç sorma cıldırıyorum ölsemde atmam diyor ona oy ya diyorum sen gerçekleri görmüyor musun o öyle değil diyor cıldırıyorum böyle gerçekten bazen ayrılınıyor sinir oluyor insan
- +1 yıl
Acaba nişanlınla aynı x partisini mi destekliyoruz ahah
- +1 yıl
Birimiz chp bizimiz akp yiz sence o hangisidri hahaha
- +1 yıl
Sen chp değilsen bende bir şey bilmiyorum mshsjsj
- +1 yıl
Bende eşimle öyleyim kafayı yemelik durum ama işte ne yaparsın seviyorum
- +1 yıl
Bende seviyordum da bir yerden sonra ilerlemiyor
- +1 yıl
Yok ben diğeriyim maalesef bilemedin sen hangisisin
- +1 yıl
Maalesef deme o zaman gururla evet buyum de🇹🇷
- +1 yıl
Senin bilememene malasef demiştim ama neyse ☺️ben akp liyim ve baze gerçekler var bu zamanında yapılanlar kapılara çaput parcası benmesi artı hapisten cıkıcaklara gös yummak istemiyorum
- +1 yıl
İnşallah kazancaz ikinci turda hayırlısıyla
- +1 yıl
Helal olsun sana
- +1 yıl
Nişanlım o partiyi tutuyormben tesettürlüyüm bu adam zamanında bizleri aşağılamıs bez parçası diyerek ve hapisten cıksalar dünya ne hale gelcek pahlılık diyorlar evet pahalı ama en azından ezilmiyoruz kapalıyız diye içerde olması gerekenler içerde dünya ne kadar kötü hal alcak göremiyorlar
- +1 yıl
Laf anlatamazsın bacım sürekli bir şeyleri öne sürüyorlar en iyisi pek tartışmaya girmemek
- +1 yıl
Kardeş o adamla olmaz o zaman sen chp olsan adam akparti olsan neyse derdim ama adam yanlış yoldaysa vebali var onun
+1 yılAtatürk düşmanı olanlarla, at gözlüğü takmış olanlarla konuşurken geriliyorum. Adam beslenmek nedir bilmiyor, 3 öğün makarna yemeye şükrediyor, en son yaptığı tatil hafta sonu evde oturmak, hayata dair hiçbir ufku genişlememiş, planı ve projesi yok, tek gayesi üremek olan insanla ben neyi tartışayım?
00 Yorumlagerilmek değil sinirlenmek hiç birşeyden haberi olmayan kişiler geçmişini bilmeden fanatik bir şekilde üstelemesi sinir bozucu araştır bakalım internet var kimmiş o bilmiyorsan senden yaşlılara vs sor
12 Yorumla- +1 yıl
Bilinçsiz davasız insanlar onu yapanlar onun bunun doldurusuna gelip araştırmadiklari için çabuk kandırılan insanlar hep ve çoğu da z kuşağı Bi halt bildikleri yok
+1 yılben koyun kitle ile ugrasmayi sevmiyorum yapici insanlarla konusmak keyifli. misal ben sağciyim neden bu hayat pahaliligina rağmen kk ya oy vermedik onu anlatiyorum bana diyorki geberin acliktan. yani ne konusayim ki bunla.
113 Yorumla- +1 yıl
Hiç kimsenin aç olduğu yok mağdur oyunu yapıyorlar
- +1 yıl
Sence erdogan sağcı bir lider mi huda par nasıl bir parti haberin var mı 3 vekil soktu AKP sayesinde
- +1 yıl
@Lostmileys nasıl bir similasyonda yaşıyorsunuz anlamış değilim. Açlık ekmek bulmamak değil emeğin karşılığını alamamak ne ile beslendiğin etin kgsinden haberin var mi
- +1 yıl
Seloyu hapisten çıkaracaklara oy vermeye gönlün razı mı yani senin gerçekten bu bebek katillerine?
- +1 yıl
bak goruyor musun? kendisi bir seyler anlatiyor şu an sanki ben bilmiyor musum gibi. neden diye sormuyor hiç. neden sorusu yok. hep bisiler anlatma egilimindeler. birakin millet anlatsin ama yok.
- +1 yıl
Ben sinan Ogan destekcisiyim milliyetçiyim diyen insan ülkesini araplastirmaya çalışanlara meclise k*rdistan hayali kuran insanları sokan adama oy vermez
- +1 yıl
Bilmiş olsan milliyetçiyim diyerekten oy vermezsin herhalde
- +1 yıl
milliyetcilik ney? bir irkin yuceltilmesi mi? tam tersine tüm irklarin tek bir millet adi altinda birleşip eşit haklara sahip olmasi. siz milliyetcilik ile faşizm arasinda sikisip kalmissiniz.
- +1 yıl
Milliyetçi bir insan anayasanın ilk üç maddesini tartışmaya açmaz. Ben irkimi yuceltmiyorum ama denetimsiz göç yüzünden neler olduğunun farkında mısınız merak ediyorum
- +1 yıl
Senin sınırların delik deşik İstanbul'da suriye uyruklu kadın patlama yaptı araştırılıp alınsa bunlar olur muydu
- +1 yıl
peki dostum buyur anlat siz soyleyin sunu bunu yapin suna karsi olun biz tamam diyelim buyur sabaha kadar konus.
- +1 yıl
Tamam de demiyorum sana hakaret etmiyorum duzgunce fikirlerimi söylüyorum bunda ne var ki milliyetçi biriyim deyince nasıl bu fikirde olur diyerek yazdım ccc bozkurt profilli birinin nasıl hükumeti destekler ne düşünerek destekler merak ettim
- +1 yıl
Evet hep aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorlar o yüzden onlarla ciddi bir şekilde tartışmıyorum sadece dalga geçiyorum bazen.
- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKaybedenin neden kaybettiği, kazananın da neden kazandığı o kadar belli ki kimse kabul etmek istemiyor.
Rahat olun ya.
10 Yorumla Özellikle pkk ile feto ile kucak kucağa olanların şimdi diğer partileri suclamasina sinir oluyorum. Hemen hatırlatıp susturuyorum
10 YorumlaSiyaset konuşmanın çok garip bir etkisi var. Anında tansiyon yükseliyor ve insanlar birbirlerinin görüşlerine tahammül edemeyecek hale geliyor. Herkes kendi düşüncesinde inat ediyor. Çok tehlikeli bir konu
00 Yorumla
+1 yılSiyaset sevmiyorum umrumda degil oy da vermiyorum fanatikli de degilim ve bu konu açilirsa açikcasi yorum da yapmiyorum
Akpli arkadaslarimda var Chpli arkadaslarim da var ben zaten yabanciyim yari Türküm00 Yorumla
+1 yılGenelde siyaset konuşmam ama olur da konuşursam gerilmem şu siyaset konusu açılınca seslerini başlarına savıp bağırarak konuşan ucubelerin kime neyi kanıtlamaya çalıştıklarını anlayamadıkça hallerine gülüyorum.
00 Yorumla- Gündem konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılAy hele ki karsimda "akp geldi yol yapti, hastane yapti, yok reiz soyle, yok reiz boyle" diye bi baslarsa delleniyorum 😡😡😡 at gozlugu ile sadece dunyaya bakip, olanlari goremedigi icin bogazina yapisasim geliyor. 🤦🏻♀️
10 Yorumla - Gündem konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılGerilmenin âlemi yok. Fakat siyaset konuşmayan biriyim. Konu açılırsa da daima arabulucu ve sinirleri yatıştırıcı taraf olurum. Ben alttan alan taraf olurum.
10 Yorumla CHP'liler ile arkadaş bile olmam... o yüzden sıkıntı yok
10 Yorumla
+1 yılValla siyaseti sadece babam ve agalarımla konuşuyorum çünkü fikir ayrılığımız yok. Fikir ayrılığı olanlara bir şey anlatmam.
02 Yorumla- +1 yıl
En iyisi aslında ama bazen insanın canı kaos istiyor tabi ilerisi kendini yıpratmaktır, bunun dozu önemli
- +1 yıl
Yok kaos çıkarsa kalpler kırılır gerek ypk
+1 yılEvet, sinirleniyorum direkt. Hiç eğlenceli de gelmiyor artık. Siyaset konuşmak zorunda olmak sıkıyor sadece..
00 Yorumla
+1 yılKarşı tarafın ne söylediğine bağlı üste çıkamayınca ya da haklı olmadığını anladığı anda terörist diye zırvaladığı için gerilmekten ziyade direkt sinirleniyorum
00 YorumlaBen artık AKP'li lerin Hepsi değilde
Bazı partizan olanları yüzünden onlarla konuşmuyorum
Hizbullaha terör örgütü değil diyen oldu kendini savunmak için00 Yorumla- Gündem konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılGerilmek değil de karşıdaki insan gibi anlamayınca sığ görüşlü olunca sinirleniyorum ve siyaset yapmamayı tercih ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılMünazara yapmayı severim. Fakat sakinlikten uzaklaşılır ise konuyu kapatır bakarım yoluma. Kimsenin siniriyle stresiyle atarıyla gideriyle uğraşamam.
00 Yorumla
+1 yılAkp li biriyle konuşursam geriliyorum çünkü kavga çıkıyor
04 Yorumla- +1 yıl
Ben de Chp'li😇
- +1 yıl
Hmmm sende Akp lisin yani jzjdjdjdk
- +1 yıl
Sende chp lisin yani 18lik yetme olmandan anladım
- Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılO olgunluğa ulaşan olmadığı için konuşmuyorum kimseyle. Kafası çelikten kalın olanlar var.
00 Yorumla
+1 yılSiyaset konuşmuyorum berbat bir siyasetimiz var zaten.
00 Yorumla
+1 yılgerilmiyorum konusabilen insanla sohbet akıp gidiyor tabii koru korune baglı olmadıgı surece
00 YorumlaÇok hoşlanmıyorum bu konuları konuşmaktan. Sevdiklerimle konuşmayı hele hic sevmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılGerilmem kimin neyi tuttuğu önemli değil. Kısaca banane
00 YorumlaYo ben çok gerilmiyorum. Bu ülke insanın IQ seviyesi ortada zaten. Kafaya takmaya gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılBir noktadan sonra öfkemi tutamıyorum, karşıdakinin argümanlarına tavırlarına da bağlı.
00 Yorumla
u +1 yılSiyaset konuşmamaya çalışıyorum, gerileceğim kesin.
00 YorumlaGerilmek az kalır, midem bulanıyor, nefret ediyorum, sıkılıyorumm 🙄🙄
00 YorumlaKimseyle siyaset konuşmuyorum. Fikirlere saygı duyulduğu falan da yok.
00 Yorumla
+1 yılSpor siyaset konusuna fazla girmem Çünkü ben de geriliyorum
00 Yorumla
+1 yılGerekmedikçe siyaset konuşmam, sevmiyorum. Konuşursam da gerilmiyorum
00 Yorumla- Gündem konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılHiç gerilmiyorum o topa da girmiyorum yesinler birbirlerini 😄
00 Yorumla Ülkede yedisinden yetmisine herkes siyasetçi olmuş artık baydı konuşmuyorum kimseyle bunu sjsjjs
00 Yorumla
+1 yılBen çok keyif alıyorum özellikle farklı görüşler olduğunda
00 Yorumla- Gündem konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılMiting yapan imamson gibi evde siyaset yaptığım doğrudur sjdks
00 Yorumla
+1 yılBiriyle tartışırken değilse kavga edersem gerilirim
00 Yorumla
+1 yılyakın arkadaşlarımla ve kardeşimle konmuşurum sadece kardeşimle kavgaya kadar gidiyoruz bazen
00 YorumlaSakin konuşmak mümkün değil abii en iyisi konuşmamak
00 Yorumla
+1 yılKarşı tarafa göre şekil alıırım gerginse sohbete devam etmem
00 Yorumla
+1 yılTayyipçi adamla siyaset mi konuşulur dalga mı geçiyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılHayır aynı düşüncede olduğum biri ile konuşurken çok keyif alıyorum ama bu karşıt görüşlü biri olurda orada işte gerildiğim noktalar oluyor
00 YorumlaSiyaset konuşmayı hiç sevmem herkesin 1 tane oyu var herkes istediği Parti'ye oy verebilir siyaset yüzünden kavga edenleride hiç anlamam
00 Yorumlakarsımdaki kisi baskalarının goruslerine saygı duymayan cahilin tekiyse asırı geriliyorum karsımdakini parcalayasım geliyor
00 YorumlaSürekli karşıma cahil körkütük savunan insanlar oldu hep kavga çabası içerisinde oldular bu yüzden artık zevk alamaz oldum ki çokta severim konuşmayı
00 Yorumla
+1 yılHep sakın kalmanın yolu varsa anlat büyük sevap alırsın. Bir saçma laf çileden çıkarmaya yetiyor :(
00 YorumlaAile arasında çok gergin oluyor um iki taftan da olmuyorum çünkü hep zıt gidiyorum diye
00 Yorumla
+1 yılZekadan yoksun birileriyle konuşurken bazen evet. Yoksa her fikre saygım var.
00 YorumlaBen dalga geçiyorum umurumda olmadığı için gerilmiyorum eğlenip geçiyorum
00 YorumlaSiyaset sevmiyorum konuşmuyorum
10 YorumlaYeri göyü inletirim
10 Yorumla
+1 yılpantolonu neden boğazına kadar çektin 🤪
00 Yorumla
+1 yılBen sakinim. Boyle konulardan da hoslanmam
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği