• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gündem

Seçimin 2. turu için oy pusulası belli oldu. Oyunuz kime gidecek? (Sayfa 4)

Deisa
Deisa Takip Et
Xper 6 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1013
Yapay Zekaya Sor
Seçimin 2. turu için oy pusulası belli oldu. Oyunuz kime gidecek?
Sevgi Soruları Oyun Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
23 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

141

Cevap

162

Cevap

Popüler Cevapları Göster(180)
  • eternity-a
    eternity-a Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 85%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 585 cevap paylaştı.

Kemalcigime

2
    48 Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Kaybedeceksiniz her zamanki gibi

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Sanane bilader kaybederiz kazanırız biz kaybedersek bidaha savasiriz ama siz kaybedersiniz sonunuz olur.

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Merak etme bizim sonumuz olmaz olsa da son olamaz biz bitmeyiz sürekli artarız

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Herşeyin bir sonu vardır emin ol. Herşeyin elbet biter hepsi. O zaman görürüz. Yargılanmak neymiş bu kadar zulüm neymiş.

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Kardeşim bak tamam bende atarım iyi güzel Atatürk e saygısı olan seven biriyim ama bu yıl yok atmıyorum

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Kivix biz güzel güzel siyaset konuşuyorduk hakaret ettik mi hayır. Kötü söz söyledik mi hayır. 2013 de hdpyi karşılayan kimdi sizsiniz. Hendekler kazilirken savcıları susturan kimdi sizsiniz. Şivan Perwerle megri megri diyen sizdiniz. Hüdapari meclise sokan sizsiniz. Kalkmış beynime laf ediyorsun. Ben sana hakaret ettim mi etmedim. Çünkü sen ve senin gibi üç beş çapulcu kaostan beslenir. Dil surcmesiyle dalga gececeksek iki tane ayyaş dediğiniz zamanları hatırlatırım

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Aynen kardeşim aynen hdp şu an kimin sizin yanınızda kafanı çevir de bak

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Şimdi şöyle anlatayım. Biz hdpye bizi destekleyin demedik 21 sene sonra d. bakirda milletvekili çıkarttı chp demekki yıllardır bu oylar akp ve HDP arasında dağılıyordu haksız mıyım yani Kürtler CHP'ye oy verirken pkklida akpye verirken niye değil

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Kardeşim Kürtler asla pkk lı değil demiyorum da onlarda bizim kardeşimiz ama bazı kişiler askere silah doğrultan tipler var orada şunu demek istiyorum hdp li bir milletvekili pkklı bir teröristin cenazesine katılmıştı bunu anlatmaya çalışıyorum

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

O bana göre de yanlış. Ama şu var bu parti zamanında hep AKP'yi destekledi şimdi CHP'yi desteklediği zaman neden direk biz terörist damgası yiyoruz ya geçenlerde konuşurken allahsız dedi bizim dinimiz yok mu biz Müslüman değil miyiz ya

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Sadece pkk değil sorun bak onların arkasında dış ülkeler ülkeyi çökertmek isteyen var fetö var ne ararsan var zaten Amerika dan çıkan oy oranı belli ediyor

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

İyi de fetoyu bu ülke de kim parlatti meydanlarda gel bitsin bu Hasret kim dedi

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Bak şimdi örnek şöyle vereceğim kesinlikle hayatta arkadaşlarından bazılarının gerçek yüzünü sonradan öğreniyorsun kötü olduğunu anlıyorsun uzak durmaya çalışıyorsun ya öyle demek istediğim adam bilmeden önceydi şimdi anladı ne kim olduğunu tutuklama kararı çıkardı ona karşı ülkeyi dik tuttu

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Ama bu ülke çok şey kaybetti abi çok. Sırf o adam yüzünden çok geri kaldı

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Zararın neresinden dönersen kardır anladılar çalışıyorlar adamlar şimdi kardeşim biz geri bu ülkeyi fetönün eline teslim edersek ne olur baskı olur geriye gideriz gelişme olmaz Amerika mandası oluruz kurtulduk geri mi olsun bunlar ya

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Ben 2018 öncesinde zaten oy vermesem bile yaptığı guzek şeyleri hep söylüyordum hala da söylüyorum evet ekonomi süperdi suriler gelmemişti ne olursa olsun alım gücü vardı. şu an öyle mi peki?

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Bazı konularda haklısın mesela Suriyeliler ve ekonomi herkesin hataları olduğu gibi bu hatalar da var ama diğer taraf olacağına daha mantıklı gelmiyor mu sence en azından dış ülkeler içimize karışamaz 2 seçenek var ne yapalım Sinan oğan olsaydı direkt atardık adama

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Abi hiç denemedik ki iyide. Benim oy verisim de zaten sadece chp olduğum için değil. Gerçekten naif bir insan bundan dolayı ben Ekrem İmamoğlunun konuşma şeklini de sevmiyorum. Recep Tayyip Erdoğan'ın da. Böyle kaba kaba sanki naisl anlatayım kabadayı gibi kaba kaba demeyim de. Ekrem de öyle ben onu da sevmiyorum mesela

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Ben de açıkçası 6 lı masa yerine tek olsaydı oy vermeyi tercih ederdim ama elimizde bulunan iki aday var ve akp daha mantıklı geliyor başka ülkekerin himayesinde yaşamaktansa en azından fetö ülkeyi yönetmez

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

5 yıl sonra ne olacağını bilemeyiz de ama şu an iki alternatif var ve birini seçmeliyiz ben fetö pkk yandaşı olmak istemiyorum nedeni açık ya zaten

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Eren bülbül 'ün , Mehmetçiklerin , hdp binası önünde dağa kaçırılan çocuğu için ağlayan ailelerin hesabını nasıl vereceğiz chp ye atarsak nasıl vereceğiz yarın öbür gün karşımıza çıksa bir tane nasıl yüzüne bakacağız kardeşim

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Kanlarının yerde kalmasına izin mi vereceğiz bize yakışır mı şahsen bana yakışmaz

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Peki abi bir sefer kalkipta Sinan ates için baş sağlığı dilemeyen bir liderin olduğu ittifaka nasıl oy veriyorsun

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Oy vermek zorunda kalıyoruz kardeşim çünkü diğer türlü çok kötü sonuçlar olabilir

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Zaten adam kaç yıldır yönetiyor hiç yoksa dış güçlerin karışıp parçalamasından iyi

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Abi kadın cinayetleri çocuğa tecavüz kendi asan anne babalar devlet kurumlarındaki liyakatsizlik. Bunları hiç mi düşünmuyosunuz.

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Onlar aslında her türlü olacak şeyler çünkü insanların zihninde olanlar mesela Suriyeliler falan değil de gece bir kadın türk erkeklerin olduğu mahalle de geç saatlerde yürümüyor neden kıza bacım kardeşim diyenler kendi vatanımızdan insanlar ilk olarak yan gözle bakıyor

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Herkes faizi artırırken dünya faizi artırırken biz düşürdük abi o hareketi niye yaptı da ekonomi bu hale yapma bırak kalsın olduğu gibi. ABD ülkeden dolayı çekerken ve bunda uyarirken bizi biz niye faiz indiriyoruz ki

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Abi bu ulkeden Suriyeliler gidecek. Ben bu adamları gördükçe rahatsız oluyorum ya. Sevmiyorum insan olarak sevmiyorum gelip arabama çarpıyor polis napiyim diyo adamların yasal bişeyinyok ki diyo ne dicen

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Faiz konusunu bilmiyorum ama herkesin kafasında belirli bir plan ve projesi olduğu gibi onun da vardır zamanı geldiğinde düzeltmeyi de bilir

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Suriyeliler kadar nefret ettiğim canlı yok benim de aynı şekilde

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Başka çaremiz yok ama maalesef

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Diğer taraf daha kötü

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Suriyeliler gibi ülkesiz bırakır fetö bizleri

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Bak diğer tarafı bilmiyoruz hiç denemedik. Hiçbir zaman seloyu cikarticam demedi ayrıca ayağına da gitmedi. Faiz konusu şöyle abi abd 3 er ay arayla bak yatırımı çekiyorum dedi tamam dedik doları cekiyorim dedi tamam dedik şimdi şöyle riskli ülkeye yatırıma kimse gelmez enflasyon yüksek olan ülkeye. Bu söyle ABD faizi yüzde 30 yapıp biz 15 e dusurursek bize kimse getirip para yatırmaz bu parayı çalıştir ülkende demez. Sana 1 milyon dolar bana aylık atıyorum rakamları 30 bin dolar vericen gibi dusun bunu vermez ve gider daha risk olmayan ülkeye yatırır. Daha az kazanır. Ama risksiz kazanır. Biz bütün süper güç ülkeler faizi arttırırken biz aşağı çektik. orada işte ekonomideki en büyük hatayı yaptık ve sonuçlar bu şimdi evinde et alamayan insanlar

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Ha feto konusuna gelince CHP'de ya da kemalin fetoyls bağlantısı bile oldugunu düşünmüyorum

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Kardeşim seloyu çıkarması gerekiyor kazanırsa çünkü hdp nin başı o masada hdp de var

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Fetö şöyle bak Amerika da chp yüksek oranla aldı Amerika da olanlar fetö yandaşı olan bir zamanlar fetö diye bağıran adamlardı peki fetö Amerika'ya sığındı ve Türkiye ye vermedi Amerika bu Türkiye düşmanı yandaşların çoğu da fetöcüler orada hepsi chp ye çıktı

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Çıkartması gerekiyorsa zaten şimdi verildi abi 4 tane beraat kararı var adamın. Bunu chp vermedi ki. Bunu zaten şimdiki hakimler verdi. Anlatmsk istediğim o sadece söylediği suçsuz adamı ne içerde tutuyosun bu yani. Bu seloyu cikarticam demek değil iki tane cizgim var dedi adam. Madem bu adam suçlu 4 tane beraat kararı neden aldı o zaman. Ayrıca şu konu da var sen dolar 8ken 18-19 oldu geri cektin 12 ye baskiladin doları ve o ara dolar alan halkı ezdin sen. 1 senedir dolar 18-19 şu an almaya kalksak 22.50 den aliyosun. Şimdi düşünelim normal şekilde mazot 30 olduğunda ben şoförlük yapiyodum ve güzel kazanırken kazancım direk yarım asgari ücretr düştü. Şimdi sen doları baskiladikca her konuştuğunda dolar artti.. peki 8den 18 çıkıp 12 ye düştüğünde kimleri zengin ettin?

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Amerika yaşayan akrabam var ve fetocu değil. Bu oyları da verenler onlar bu şekilde düşünmek bence çok yanlış çünkü zamanında fetoyla bağı olan zaten onlardı

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Zenginler daha çok zengin oldu evet ama hdp gibi o tür konularda her türlü haberlere inanmamak lazım özellikle çoğu haber kanalları para karşılığı çalışıyor

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Akrabalarını demek istemiyorum koruma kavgası olmuştu orada fetö yandaşları vardı

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Bizim konuşmalarımız maalesef değiştirmeyecek Türkiye ve gündemi ama sağlam bir uyku almalıyım

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Abicim sene 2005 de de onlar destek alırken neden kimsenin sesi çıkmadı da herkes oy vermeye devam etti. Sana şöyle bir örnek vereyim 2021 de hatasız boyasız Clio verdim 68e bir sene sonra doğan SLX aldım 60a yani bir sene de ben 12 sene fakirlestim demektir bu. şu an herkes kredi borcu ödüyor neden gecinemedigi icin bankalar zengin oldu neden oldu merkez bankasında para kalmadı millet özel bankalara hücum etti ve onlarda 3 den verdi krediyi

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Tamamdır abi ama ne olursa olsun saygı çerçevesinde konuştuğumuz için teşekkür ederim ülkemiz için hayırlısı ne ise o olsun hayırlı geceler

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Dediğin gibi iyi yanları ve eksik yanları da oldu ekonomi gibi umarım düzeleceğiz ve düzeliriz ne diyebilirim başka

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

Dediğin gibi kardeşim hayırlısı ne ise o olsun artık ben teşekkür ederim çok güzel ve saygılı konuştuğumuz için

Yorumla
    • canerren
      canerren
      +1 yıl

İyi geceler Allah'a emanet ol kardeşim 🙏🤲

Yorumla
  • NickSevmeyenlerden
    NickSevmeyenlerden Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Kemal Kılıçdaroğlu

2
    0 Yorumla
  • Cynthiía
    Cynthiía Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Oyum ak Parti'ye gidecek.

2
    0 Yorumla
  • Ebruliiii33
    Ebruliiii33 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Oyum Kemal dedeme.

2
    0 Yorumla
  • VişneliBrowni_
    VişneliBrowni_ Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 370 cevap paylaştı.

Kılıçdaroğlu'na.

2
    1 Yorumla
    • umuuuttt0
      umuuuttt0
      +1 yıl

6 oku görür görmez masayı kırıcam 😂

Yorumla
  • MadamBovarry
    MadamBovarry Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Kemal

2
    0 Yorumla
  • esmerimbiciiim
    esmerimbiciiim Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Erdogan

2
    0 Yorumla
  • Weltschmerzzz
    Weltschmerzzz Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

tayyip

2
    0 Yorumla
  • sılacevaplıyor
    sılacevaplıyor Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Kılıçdaroğlu.

2
    1 Yorumla
    • sılacevaplıyor
      sılacevaplıyor
      +1 yıl

@kummervoll İkinci tura kaldığımızın farkına var önce. Demokrasi sağ olsun, çoğunluktaki cahillerin arzuları gerçekleşiyor yine ve sağa sola tuttuğunuz takım şampiyon olmuş gibi davranıyorsunuz sizler de.

Yorumla
  • Dertli1818
    Dertli1818 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 69%
    +1 yıl

Kılıçdaroğlu

2
    1 Yorumla
    • berkan08x45
      berkan08x45
      +1 yıl

Rte alcak

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kemal Kılıçdaroğlu değişim şart

2
    0 Yorumla
  • 35ksk96
    35ksk96 Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Kılıçdaroğlu

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

RTE tabiki

3
    0 Yorumla
  • faydali_bilgin_16_08
    faydali_bilgin_16_08 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Reise devam

1
    0 Yorumla
  • hARDER_
    hARDER_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 97%
    +1 yıl

Kılıçdaroğlu

1
    0 Yorumla
  • tubis000
    tubis000 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

Kılıçdaroğlu'na tabiki

1
    0 Yorumla
  • TheCursedCake_
    TheCursedCake_ Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Kılıçdaroğlu

1
    0 Yorumla
  • LOFTS
    LOFTS Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Mültecilerin gitmesi için

1
    0 Yorumla
  • Papayya0
    Papayya0 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Kemal dedem 💜

1
    0 Yorumla
  • MarcusAntonyus
    MarcusAntonyus Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 98%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 391 cevap paylaştı.

Kullanmaycağım

1
    0 Yorumla
  • DefneÖzkaya
    DefneÖzkaya Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl

Rteye

1
    0 Yorumla
  • ulubilgehan
    ulubilgehan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Erdoğan

1
    0 Yorumla
  • Psychosoulツdans
    Psychosoulツdans Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

Oy veremedim çünkü almanım kimlikte:/

1
    0 Yorumla
  • BubiiBubii
    BubiiBubii Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

Ya hiç ya da KK

1
    0 Yorumla
  • graywolf849
    graywolf849 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Tabikide reis

1
    7 Yorumla
    • GoogleAmcanız
      GoogleAmcanız
      +1 yıl

Kardeşim üç beş sarı torba daha doldur bari 😂

Yorumla
    • graywolf849
      graywolf849
      +1 yıl

O iş Bİzde reis merak etme 😀

Yorumla
    • GoogleAmcanız
      GoogleAmcanız
      +1 yıl

Kardeşim yeminle ayağının altını öpeyim şu kardeşini onurlandırdın içim yağları eridi Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah ayağınıza taş değmesin

Yorumla
    • graywolf849
      graywolf849
      +1 yıl

Allah razı olsun cok saol Allah’a emanet ol

Yorumla
    • GoogleAmcanız
      GoogleAmcanız
      +1 yıl

Eyvallah kardeşim benim senin için rahat olsun bizde ölmedik çok şükür meydanı ite çakala bırakacak değiliz Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam diyoruz

Yorumla
    • graywolf849
      graywolf849
      +1 yıl

@GoogleAmcanız en doğrusu o 5 sene daha mantıklı olan bu sonrası Allah Kerim Sinan oğan mı olur erbakan mı Mansur yavaş mı bakacaz

Yorumla
    • GoogleAmcanız
      GoogleAmcanız
      +1 yıl

Sinan oğan kendini belli edecek AKP ve Cumhur ittifakına eğer yerini iyi seçerse belki o geçer ilerde erbakan toy gibi

Yorumla
  • Seyyah_Derviş
    Seyyah_Derviş Takip Et
    Yoda Yaş: 109 , eic 99%
    +1 yıl

Sümer Ezgü

1
    0 Yorumla
  • LunaYoon
    LunaYoon Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 71%
    +1 yıl

Kemal Kılıçdaroğlu

1
    0 Yorumla
  • Gecekusu98
    Gecekusu98 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Boş oy atacağım

1
    0 Yorumla
  • MK18811938
    MK18811938 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl

Kemal Kilictaroglu

1
    0 Yorumla
  • Atakk81
    Atakk81 Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 86%
    +1 yıl

Kılıçdaroğlu

1
    0 Yorumla
  • Uluocakerem
    Uluocakerem Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Tek oyumuz var reise

1
    0 Yorumla
  • SimgeTheMagnificent
    SimgeTheMagnificent Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Kemale

1
    0 Yorumla
  • Ellanie_
    Ellanie_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl

kılıçdar

1
    0 Yorumla
  • _Justimagineit_
    _Justimagineit_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

Kemal k tabiki yine

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kemal Kılıçdaroğlu

1
    4 Yorumla
    • Wensday
      Wensday
      +1 yıl

Adam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ülkeyi batirana oy verecek halim yok.

Yorumla
    • Summerwind u
      Summerwind
      +1 yıl

👏👏👏👏👏👏

Yorumla
    • Wensday
      Wensday
      +1 yıl

Helal

Yorumla
  • Beyoğlu
    Beyoğlu Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Kılıçdaroğlu can can

0
    0 Yorumla
  • KaplanBeyyy10
    KaplanBeyyy10 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Erdoğan

0
    0 Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Kemmal

0
    0 Yorumla
  • DavidLuizx
    DavidLuizx Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 73%
    +1 yıl

Reise

0
    0 Yorumla
  • UzaydakiTırtıl
    UzaydakiTırtıl Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Erdoğan.

0
    0 Yorumla
  • Nawdeniz
    Nawdeniz Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 79%
    +1 yıl

Kılıçdaro :)))

0
    0 Yorumla
  • BaklavalıKahveee
    BaklavalıKahveee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Kilicdaroglu

0
    0 Yorumla
  • psicoach
    psicoach Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 47%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 479 cevap paylaştı.

Erdoğan

0
    0 Yorumla
  • kaancan_7
    kaancan_7 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Ta bi ki 🫶🫶🫶🫶

0
    0 Yorumla
  • Senaderlerbana
    Senaderlerbana Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 93%
    +1 yıl

Kemal dedeme

0
    0 Yorumla
  • Okan_Akarsu1992
    Okan_Akarsu1992 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

RTE E E E

0
    0 Yorumla
  • aichaa
    aichaa Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Kemalcime

0
    0 Yorumla
  • Suvenir
    Suvenir Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Kılıçdaroğlu.

0
    0 Yorumla
  • DaenerysTargaryen99_
    DaenerysTargaryen99_ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

rte'ye vercem euro yükselse iyi olur benim açımdan

0
    0 Yorumla
  • FatihSayınn
    FatihSayınn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 59%
    +1 yıl

Adam olana vericem

0
    0 Yorumla
  • MarsRafinha
    MarsRafinha Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 495 cevap paylaştı.

RTE.

0
    0 Yorumla
  • benbendeğilimartık
    benbendeğilimartık Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 72%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 306 cevap paylaştı.

CHP.

0
    0 Yorumla
  • JackRocker
    JackRocker Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Turlanmışsın

0
    0 Yorumla
  • lllDeatmylovelll
    lllDeatmylovelll Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl

Ben sana verecegim

0
    0 Yorumla
  • GopÇocuğu
    GopÇocuğu Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Kullanmıcam

0
    5 Yorumla
    • berkan08x45
      berkan08x45
      +1 yıl

300 tl popona girsinde gör mk

Yorumla
    • GopÇocuğu
      GopÇocuğu
      +1 yıl

300 de fazladan veriyim sıkıntı yok

Yorumla
    • ferayyeliz
      ferayyeliz
      +1 yıl

Lütfen kullanın. Bakın bende chpnin fanatiği değilim hdp ile ittifak olmasını desteklemiyorum ama önce iktidarı değiştirmek için kazanma potansiyeli en yüksek olan kılıçdaroğluna vereceğim. Önce değişim sonra dönüşüm. Artık bu akp zihniyetine padişahlarının recep tayyip olmadıgını kanıtlamak lazım. Artı olarak bu sefer akp hüdaparla beraber ve kazanırlarsa ülkenin durumunu düşünmek bile istemiyorum. Bir oy bir oydur 5 sene daha akpye katlanmak istemiyorsanız oy kullanın 🙏🏻

Yorumla
    • GopÇocuğu
      GopÇocuğu
      +1 yıl

Sinan OĞAN'ın şartlarını kabul ederse neden olmasın ama bunun için bu hdp oyları için onlara ne vaatlerde bulundular onları açıklamaları lazım

Yorumla
    • berkan08x45
      berkan08x45
      +1 yıl

Ya paşam benim kullan oyunu paşq

Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 692 cevap paylaştı.

Daha karar vermedim

0
    0 Yorumla
  • adriii
    adriii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Kemal ya

0
    1 Yorumla
    • adriii
      adriii
      +1 yıl

1. ataturke bile ayayas diyen o sadece ibadetleri gösteriş için yapan yıllardır ızdırap çektiren tayyüpp şeyine ölsemde vermem.

Yorumla
  • Bagdex
    Bagdex Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

K. K❤️

0
    0 Yorumla
  • Highline
    Highline Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

Kk..

1
    0 Yorumla
  • Vrucutokmakkk
    Vrucutokmakkk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Sandığa gitmeyi gerektirecek aday kalmadı.

0
    12 Yorumla
    • Vrucutokmakkk
      Vrucutokmakkk
      +1 yıl

@Wensday haklısınız bu konuda hemfikiriz ancak al birini vur ötekine bu da bir gerçek.

Yorumla
    • Wensday
      Wensday
      +1 yıl

Birini seçmemiz gerekiyo, enazindan kötünün iyisi kk ye verelim biraz rahat edelim

Yorumla
    • Vrucutokmakkk
      Vrucutokmakkk
      +1 yıl

@Wensday iyinin iyisi Mansur ve Ekrem vardı seçimini Kemal bey kendi egosundan yana kullandı. kendi egosunu memleketinin üstünde tutan adamın Erdoğan’dan farkı ne bana hiç güven vermiyor o yüzden de oğlana verenlerdenim.

Yorumla
    • Vrucutokmakkk
      Vrucutokmakkk
      +1 yıl

Oğan

Yorumla
    • Wensday
      Wensday
      +1 yıl

Bak tamam haklisin, a, asuan ulkenin gelecegi soz konusu, kk yi yine gondeririz isini yapamazsa, ama erdogani bi 30 sene daha gonderemeyiz, o yuzden oyunuzu duzgun yere kullanin nolur

Yorumla
    • Vrucutokmakkk
      Vrucutokmakkk
      +1 yıl

@Wensday son anda fikir değiştirmez isem şu an için 2. Kez sandığa gitmeyi düşünmeyenlerdenim.

Yorumla
    • Wensday
      Wensday
      +1 yıl

Sacmalama nolr git yoksa bi 10 sene daha ulkwnin anasini aglatacaklar

Yorumla
    • Vrucutokmakkk
      Vrucutokmakkk
      +1 yıl

@Wensday muhalefetiniz sizin kadar ülkeyi düşünmüyor çok üzücü

Yorumla
    • Wensday
      Wensday
      +1 yıl

Aga 2 aday var 2 aday baska secenek varsa su adama gondermek icin soyle onu yapaljm

Yorumla
    • Vrucutokmakkk
      Vrucutokmakkk
      +1 yıl

@Wensday demokraside çare tükenmez benim önümde 3 seçenek var biri de sandığa gitmemek. Açık söyleyim 2 egois’ten birini göndermek için ötekine oy vermem.

Yorumla
    • Wensday
      Wensday
      +1 yıl

5 sene daha topluca anamız ağlasın, o zamana kadar şeriat da gelir belki iyice rahatlariz

Yorumla
    • Vrucutokmakkk
      Vrucutokmakkk
      +1 yıl

@Wensday evet bunu kk düşünmüyorsa ben hiç düşünmem

Yorumla
  • Devamını Gör (63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Seçimin 2. turu için oy pusulası belli oldu. Oyunuz kime gidecek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Seçim 2. turda kaldı. Sizce bu seçimin kazananı kim olacak? 12 cevap verildi
İkinci turda oylar kime? 17 cevap verildi
2. turda oylar kime? 3 cevap verildi
Sızce seçimlerde 2. turu kim alır? 12 cevap verildi
2. turda kime oy vereceksiniz? 3 cevap verildi
2. turda kime oy atacaksınız? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • KS de sizi de viral videodaki birine benzeten oldu mu 🤪siz kime benzetiyorsunuz?
  • Abdülmuttalib İle size hangi tatlıyı ısmarlardık söyleyelim mi?
  • En sevdiğiniz Kadir İnanır filmi nedir?
  • Birden fazla kişiyle konuşabilir misin?
  • Renault nasıl marka sizce araba da?
  • Her zaman pozitif misin?
  • Aşk mı, karmaşa mı?
  • Nasıl sağlıklı kalırsın?
  • Megane 4 mu focus 4 mu Hangi araba daha iyi?
  • Parkta közlenmiş mısır sevenler burada mı, siz nasıl yersiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨