Arkadaşlar merhaba ikinci tur olacak. Oylar Akp mi Chp mi benim oyum CHPye. Siz ne düşünüyorsunuz. Deprem bölgesindeki insanlar özellikle nasıl Akpye oy verdi çadır satışı yapıldı o kadar şey yaşandı nasıl oy verdiniz gerçekten
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ak Parti'ye vermeyi düşünüyorum gadası
Deprem bile Allah'ın bildiği varmış az bile olmuş diyenler var şu ülkede. Yazık oradaki halkın demokratik düşüncesine bile saygı duymuyorsunuz. Demek ki hükümet orada kendini kanıtlamış.
Ben yine Recep Tayyip Erdoğan'a vericem
tele1.com.tr/.../
www.birgun.net/.../atamasi-yapilmayan-ogretmen-intihar-etti-cebinden-6-lira-cikti-161949
www.hurriyet.com.tr/.../bakanin-cevabi-kanser-hastasi-kizi-aglatti-23042886
Siz bunları ne çabuk unuttunuz ya ne çabuk
Etmeseydi. Bende iflas ettim ama pes etmedim. Bende çocuğuma mama bez alamadım ama pes etmedim. ne inancını nede umudumu yitirmedim. Ben bunu bilir bunu söylerim çalışacam diyen karnını öyle ya da böyle doyurur. Ve ayrica gelelim bu kişilere. Sorumlusu devlet mi hükümet mi? Bu insanların komşuları , akrabaları arkadaşları yok mu? Devlet biziz devlet hepimiziz. Bu kişiler bu haldeyken komşusu akrabası görmüyor ya da görmezden geliyorsa devlet herşeyi göremez.
yani eline dilenci gibi para sıkıştırması normal? Bu fiyatların bukadar artması ve kendileri manda yoğurdu yerken aç insanlar ses çıkınca ihtiyaçtan kısın demeleri ve kaç milyonluk çanta alabilip devlete yardım etmek zaten tek işleri olmasına rağmen yardım edilmemesi normal şeyler diyorsunuz... anlıyorum inşAllah zor durumda kalıp sizde o gariban insanlara empati yapmak zorunda kalmazsınız... hiç içiniz acımıyor o insanlara
ha kaldı ki iş bulmak zaten ço zor hadi buldu diyelim bu insanların hepsi okumuş mu? okumamış okusaydı derseniz zaten her ailenin okutacak durumu yok. hadi diyelim vasıfsız girdi verilen maaşlar çok mu yüksek sanıyorsunuz? kimsesiz olan kadar çok insan varken.. şu an asgeri ücret 8500 peki ev kiraları ne kadar? yemek, doğalgaz su faturaları... bunlar lüks mü? en basitini söylüyorum birde bunun ev sahip olması araba vs bile girmiyorum...
ben kaybetse bile akp vermem içim rahat hiçbirinin ahına girmiyorum. vicdanım rahat. Sizler herseyi görüp görmezden geliyorsunuz...
kaldıki yarın öbürgün o duruma düşmeyeceğimiz muamma Allah korusun kimin başına ne gelir bilinmez. İnsan bazı şeyleri yaşamadan düşenin halini anlamıyor maalesef...
Siz bilirsiniz.
oğana verdim, ikinci turda büyük ihtimalle kk ama çok saçmalarsa gitmem sandığa deprem bölgesi erdoğana %70 verirken benim gitmememi dert etmezler heralde
Bence git kanka. Biz girmedikçe zaten böyle sonuçlar oluyor
oğanla iş birliği yapmazsa gitmeyeceğim yaparsa giderim. oğanın ne dediği önemli değil ama kknin tavrı iyi olmalı egoist davranırsa yapacak bir şey yok
Lütfen oyunuzu verin bunları unutmayın daha bunlar görünen kısmı görünmeyenlerde var lütfen oğan alması çok zor suanda ama chpnin kazanma şansı çok yüksek..
www.hurriyet.com.tr/.../bakanin-cevabi-kanser-hastasi-kizi-aglatti-23042886
rte alacak da kk alsa ne yazar sanki meclis çoğunluğu cumhur ittifakı ve hüdapar falan meclise girdi. kk da sağ olsun ittifakıyla oyu olmayan partileri meclise soktu. harika.
Neden böyle bir şey yapıyorsunuz? Biraz çevrenizi de düşünün. Bu bencillik nereye kadar
Valla elim varsa gider Erdoğana veririm ki iyice anasınısi kadın. Ağaç kabuğu yiyelim, ülkeyi savaşa soksun, cezaevleri dolsun taşsín, eyalet hayalini gerçekleştirsin. Bu ülkede bu sistem için oy kullanmam. Zaten yüzde 90+ katılım var. Ne yapıyorsanız yapın. Kim gelirse gelsin. Kim ezerse ezsin, bölerse bölsün. Beter olalım. Milletçe çok fena dibe vurmamiz lazım. Ne olursa olsun. Ben oy kullanmam.
Erdoğana oyum. Bu kılıçdaroğluna verenleri de anlamıyorum adam Pkk yandaşı demirtaşla kol kola geziyor. Şehitlerimiz sizin yüzünüze tükürsün inşallah
ayyy heee pkk aynen tayyibin resimlerini görmedin herhalde kılıçlaroğlunun bitene yok akpilerin çoğu fakir ağzı kokuyor aç sefil geziyor hala akp veriyorsunuz şehitler asıl sizin ağzınıza sçsın biz sizi asıl anlamıyoruz batalım açlıktan ölelim kçnıza kına yakarsınız. Tecavze sustular kanser kıza dilenci muamelesi. yapıp üç kuruş eline sıkıştırdılar çocuğuna yemek alamıyorum diye kaç aile intihar etti size haklarını haram etsinler
www.hurriyet.com.tr/.../bakanin-cevabi-kanser-hastasi-kizi-aglatti-23042886 sen bunugördünmü sen bunu
öldü bu kız öldü öldü kaç nicesi böyle açlıktan parasızlıktan ölüyor en basitinden bi ekmek kaç tl şu an anca parası olan karnı doyan açın halini anlamıyor yazıklar olsun hiç vicdanınız yok şu gariplere
www.birgun.net/.../atamasi-yapilmayan-ogretmen-intihar-etti-cebinden-6-lira-cikti-161949
tele1.com.tr/.../ size bunları ne çabuk unuttunuz yazıklar olsun inşallah hepimiz batarız görürsünüz
@melomia aynen kılıçdaroğlu ülkeyi şahlandıracak zaten sdfkjqezw biz soğan ekmek yeriz de ülkeyi teröristlere pkk ya teslim etmeyiz. Ülkeye bi faydanız yok kuduz köpek gibi saldırıyorsunuz.
ulan ne fetosu fotonun kralı başta ne teröristi Allahını seversen hiçim gözün. dolmuyor elini kalbine koy şu insanları görüne vicdanın hiçim sızlamıyor ya
@melomia aynen ne teröristi git bak konuşmalarına selahattin demirtaşı hapisten çıkaracam diyo ypg yi terör örgütü olarak görmüyor ha bi de konyayı ve çorumu ülke sanıyor 😂icraat yok boş boş laflar
Ben ilk turda Erdoğan'a verdim ikinci tura gidicegi veya gitmeyecegi bu akşam yurt dışı oylarıda açıldığında kesinleşicektir muhtemelen eğer ikinci tur kalırsa oy vermeyin düşünmüyorum
kılıçdaroğluna verecem akpye oy veren bütün akrabalarımı arkadaşlarımı silmiş bulunmaktayım işim olmaz bundan sonra onlarla
Demek ki hakikaten hizmet gitmiş ki insanlar farkında yoksa niye versinler
Sandiga gitmicem galiba
Gidin sandıklara. Gitmemezlik yapmayın
Bu m al kk gelince ulkenin duzelecegini mi saniyorsun ne bu heves? Kkye guvenmiyordum basindan beri ama belki bu sefer olur dedik olmadi ikinci turda ne olursa olsun kaybedecek gitmeye gerek yok
Bu düşünce yüzünden gerek yok diyorsun işte. Gitsen neler değişecek belki
Gittim verdim dun bir sey degismedi simdi akpye daha cok veren olcak sinan oganin oylari da gider buyuk ihtimal daha iki hafta var du bakalim eger bir seyler degisirse fikrim ilerde degisebilir
gene kılıçdaroğlu
Kilicdarogluna. Dün ki secimde olduğu gibi
Piroma ❤️
Sinan’a bağlı
Kılıçdaroğlu
Akp kazandı
Kesin mi
Barajı gecemedi galiba Muharrem ince oyun yaptı geri cekilip kılıcdaroglunun önünü actı oylar kılıcdar gitti cünkü cumhurbaşkanlığını tek başına alamayacağını bildiği için taktik yaptılar Kazanırız sandılar kazanamadılar Şimdi tekrar ince adaylıga girse ona güvenirmi halk
akp'ye degil