meclis çoğunluğu cumhur ittifakında olduğu için çoğu karar onların onayından geçmek zorunda. o yüzden endişelenmiyorum ben. ülkemizde gelişmesi gereken çok şey var.
@blackhoneysevdası Kılıçdaroğlu seçimi kazanırsa tek adam rejiminin yıkılmasını en çok cumhur ittifakı ister, tek adam rejimi olması sadece kendilerinin kazanması durumunda onlar için iyi.
@blackhoneysevdası ülkemiz bi çok konuda 20 yıl öncesinden çok çok gelişmiç durumda, ama bazıları gelişimi sadece döt göstermek sandığı için, gelişim yok diyorlar😂ki onu da rahat yapıyonuz ztn daha ne istiyonuzki
@queenLarina Ampüle bas sorgulama, Amerika'dan gelince dolarları ezeceğim biraz sefa sürmem lazım. Sizde burada suriyeli kardeşlerinizle sefalet içinde yaşamaya devam edersiniz, ha yarın öbür gün bu suriyeli ve afganlar yüzünden sokağa tek başına çıkamayacak hale geldiğinde ağlama ama.
@queenLarina ermeniler yunanlar bulgarlar yahudiler bu ülkenin vatandaşları, yıllardır beraber yaşadığımız insanlar. Kendi ülkesinde askere gitmemek için kaçan insanları savunma arkandan sana ve türk milletine arapça şekilde ana avrat küfür ediyorlar, tabi sizde ettikleri arapça küfürleri dua sanıp amin diyen insanlarsınız. Esad gelin ülkeye diye çağrı yapıyor, Kızılay'dan kart alıp sahillerde nargile içmek varken niye dönsünler değil mi. Dönseler Esad hemen askere alıcak diye ödleri kopuyor.
Sende bana esadı savunma burada bu 1) 2) o ermeni yunan yahudinin bizimle yıllardır yaşıyor olması yaptıkları unutuldu ve ya yanlarında kalacak demek değildir, elbet soracaz bi gün hesabını Ayrıca onlar nasıl bize karıştıysa yıllar sonra suriyelilerde öyle karışır ve kimse ayıramaz onları türklerden, aynı ermeni yunan gibi Tabi burada vatandaşlık almış ve alacak olan suriyelilerden bahsediyoruz, onlar bizim her vatandaşımız gibi askere de gidecek her şeyde de bizimle bir olacak iyi günde kötü günde Almak istemeyenlerin suriyeye dönmesino herkesten çok biz ve erdoğan reis istiyor, ama mesele şu ki suriye yaşanacak halde değil , esad rejimi bitmeli ki millet ülkesine dönebilsin, çünkü hala orada kurşunlar konuşuyor insanları nasıl ateşe atalım, müslüman kardeşlik böyle günler içindir, birde insanlık var tabi
@queenLarina bizim insanlarımızı ateşe atmakta hiçbir sorun görmüyor musunuz? kontrolsüz göçmenler en içimize kadar gelip minicik yavrularımızı resmen taciz ediyor haber de mi izlemiyorsunuz. sınırlarımız her geçen gün daha da delik deşik ediliyor bir milliyetçi olarak ben buna kati suretle karşı çıkarım tabii ki. onları gönderirsek Allah bizi yakar demek ne demek ya hu devlet böyle mi yönetilir? Allah haram yiyeni de yakar, yalan söyleyeni de iftira atanı da yakar. Ancak kimse bunları yapmakta hiçbir beis görmüyor ne yazık ki..
@blackhoneysevdası ayrıca bu izlediğimiz şeylerin neredeyse yarısının provakasyon olduğunu öğrendiğim andan beri artk içi astarı belli olmayan tröl haberlere inanmamaya başladm
@blackhoneysevdası mesela geçen sevgilisi ile tartıştıktan sonra intihar eden kızı medya gündemine "açlıktan" intihar etti sunmuşlar, işte haberlerin bi kısmı bunun gibi
@queenLarina 23 yaşından sonra Türk vatandaşı olanlar askere gitmez. Ülkende yıllardır yaşayan Yahudi, Yunan, Ermeni ve Bulgarların toplam sayısı Suriyeliler ve Afganların toplamının onda biri bile etmiyor. Valla Instagram Reels'de gördüğüm kadarıyla bak Suriye Cumhurbaşkanı Esad Suriye sokaklarında tek başına korumasız geziyor reelslerde videosunu gördüm sokakta rastgele milleti selamlıyor, gayetde restorantlarda yemek yiyip eğleniyor millet hiçte savaş varmış gibi gözükmüyor.
@queenLarina medya konusunu açmayın isterseniz inanılmaz asparagas haberler dönüyor zaten. ana akım medya dahil buna. hiç sağlıklı bir seçim ortamı yok bu yüzden.
@blackhoneysevdası bi cesareti nereden alıyorlar söyleyim sana 1. vatandaşlık kimlik yok çoğunda, bu durumda başına buyruk olurlar, çünkü polisin onları yakalamak için bi ipucu yok elinde 2. bizimkilerden onlara gelen saldırı ve tacizler, ilk geldikleri günler hala aklımda sürekli şey haberleri duyardık, suriyeli kampına saldırı, banuo yapan kızlar taciz edildi vs, sonra onlarda ontikam için bize saldırmaya başladı, ve bu olaylar sürekli medyada anlatılınca sıradan bi olay haline geldi, halbuki ne kdr itici bi durum, en çokta şey zoruma gidiyor, neden kadınlar burada intikam objesi olarak kullanılıyor? olan yine kadına oluyor ya
@queenLarina ben 'bizimkilerin' yaptığını da savunmuyorum cezasını çekmediyse her biri cezasını çekmedi. vatandaşlık zaten verilmemeli sen ben avrupa ülkesine gittiğimizde vatandaşlığı bedavadan mı veriyorlar sanki ama bir suç işlesek anında yakalanırız ülkeye girşimiz yasaklanır bu kadar basit. sınırlarımız delik deşik görmüyor musnuz rahatça tiktokta paylaşıyorlar hiçbir şeyden çekinmeden. bunların IP adresi de mi yok devletin bunlara da erişimi yok ama ben burada birine hakaret etsem sabahına kapıma polis gelir.
@blackhoneysevdası bak kardeşim katil tacizci diyorsan valla bizim aramızda da ondan beter, ama burada esas derdiniz suriyelilere karşı olan kininiz, bence bu konu tartışılmaya kapalıdır
@queenLarina kinimiz mi? hiçbir karşılık vermeden benim ülkemde benim milletimden daha iyi şartlarda yaşayan insana tabi kin beslerim. tacizciler katiller gırla var zaten bu ülkede ve gayet de halkın içinde yaşıyorlar gayet rahatça.
Öncelikle Engel atmaya geldim soruna... İşe yaradı. Cevap olarak gelirsekte hani avrupa bizi kıskanıyor ya Avrupa'da 1 litre dizel yakıtı 2 birime aliyorlar burada 19 birime alıyorsun. Hani burada 350 birime 1 kilo et alıyorsun ya 5 birime ekmek su elektrik doğalgaz faturaları ortada hani 1999 da deprem de çıkarılan kısa surelil vergi ÖTV donusturulup 1 araba ke dine alıp 2 araba devlete alıyorsun ya eskiden 4 SSK li 1 emekli öderken bunların düzenlemesi ile 4 SSK li 2 emekli öder oldu ya emekli magasini dusurenler var ya yap islet devretler ile devlet kasasını boşaltıp devleti borclandiranlar var ya hani 100 bin araba geçecek yere 400 bin garanti verenler hasta garantisi verenler ihaleleri yandaşa verenler fabrikaları sata sata bitirenler var ya gelir gelemz neden aramayı yabancılara açan ekonomiden anlarım deyip ekonominin durumunu hepimize iliklerine kadar hissettiren acilim. sureci deyip teröristlere af çıkarana Öcalan'ın kardeşini tetye cikartana hüda par i meclise sokana TV ile algı ile din ile halkı kandirana oy verecek insan değilim... Demokrosiyi getirmek isteyene tek adam devrini bitirmek isteyene Kılıçdaroğlu na vereceğim oyumu.
Kaybedecek ben değilim. Senin çocuğunun geleceği gençlerin geleceği bu dünyada bu ülkede insanca yaşamayi çok görüp sukrettirmeye çalışan bir yönetim var. Senin çocuğun burada karıştırılmış bir egitimle okurken onların çocukları yltorunlari yurt dışında okuyor. Sen burada ay sonunu nasıl getiririm. diye düşünürken onlar zenginliklerine zenginlik katıyor. Tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan devlet kasasını kendi kasalariymis. gibi kullanıyorlar sonuç sen vergini ver sana hizmet için gelenler sana hizmet etmesin...
Sizle aynı görüşte olmayanlar terörist vatanhaini zillet dinsiz kâfir her şey oluyor ne hikmetse sizler sütten çıkan ak kaşık lekesiz sorunsuz müslüman milliyetçi vatanseverler siniz acınacak haline gülüyorum açıkçası sen kendi ayakları üzerinde. durmayi bile beceremeyip a101 de 8 gün çalışıp zor gelen biri evlenir evinde koca lafıyla durursun.
Rte ye vericem adam hükümete geldiğinden beri başta savunma sanayi olmak üzere her alana çok fazla hizmeti var artık bulunduğumuz bölgede ve dünyada sözü geçen bir ülke konumuna geldik sadece savunma sanayi alanında bizi getirdiği nokta bile oy vermemiz için yeterli bir sebep neyse aslında yaptığı en büyük hata biz önceden fakir bir ülkeydik ve o geldikten sonra bizi zenginleştirdi bu oldu son bir kaç yıldır bu durum biraz bozulmaya başlayınca nankör millet olduğumuz için yaptığı bütün hizmetleri unutup sadece ekonomi alanında eleştirmeye başladık, kk lider olursa savunma sanayi alanı başta olmak üzere ülkenin yararına olacak ne varsa herşeyin önünü keseceğini düşünüyorum dış ülkelerle aramızın iyi olması için ülkemizin gelişmesinin önünü kesmek ne kadar mantıklı ki bu adamın aklı kendine yetmiyor ülke nasıl yöneticek..
Tek millet, tek devlet, tek bayrak, deyip ülkeyi milleti devleti bayrağı belli olmayan ve birde onlarla bizi kardeş gibi gösteren. Andımızı, TC yi kaldıran. Sınırları yol geçen hanına döndüren onlardan olmayanı terörist vatan haini fetocu ilan eden ataturkten nefret eden. Şehide kelle Türk kadınına * diyen. yerli milli tohumu yasaklayıp ekene ceza veren Atatürkün yaptığı herseyi yıkan satan biz gelmeden önce evlerde televizyon yoktu yağ yoktu deyip 2020 de milleti soğan patates kuyruğuna sokan etin kilosu 350 TL olupta bunu sorgulamayıp halen kıçında donu olmayıp togg u alkışlayan insanlarin inandığı dini malzeme olarak kullanan kişiye benim oyum olmaz
Bak aslanım yasi daha 19 olup hele hele 1exper olup bana gözün kapalı yaşıyorsun demen için senin çok şey yaşayıp görmen lazım hani şu ağzınıza sakız olmuş askerine silah dogrultan pkk ile aynı safta olmak olayı varya koçum söyle biraz geri git senin Tayyip dedenin bir lafı vardır kimler kimlerle birlikte diye bak bakalım pkk ile kim kol kola girip sarkilar söylemiş kim sınırlardan davul zurnayla geçirmiş sakın bana çözüm süreci deme o çözüm süreci dediğin olayda senin şanlı Türk askerine izin çıkmadı vurmak için o itleri o pkk itler senin askerine küfür edip saldırırken senin Tayyip deden sessiz kaldı arşiv unutmaz biraz ufkunu genişlet imraliya kimler kimler gitmiş ne için gitmiş apoya kim sayın demiş ya da Ahmet türkü dinle oku bak devletin başındakiler apoya ne vadetmis bunları öğren gel sonra tartışalım senle kulaktan dolma bilgilerle burada bana ahkam kesme
İyi edersin… sen gibilerle benim safım da bir olamaz… sen soğanın fiyatını takip et en kötü dağdaki dostlarınız getirir size soğanı patatesi. Nolcak yoldan iki tır çevirirler
Diyelim ki okuduk biz sonra Mehmetçiğin ailesine şehitlerin ailesinin yüzüne, eren bülbül ün ailesinin yüzüne, nasıl bakıp hesap vereceğiz nasıl dağa çocukları kaçırılan ailelerin yüzüne bakacağız
Mehmetçiğin ailesinin yüzüne zaten bakamazsın çünkü sen ve senin gibi düşünen bir güruh var şehit astegmenin cenazesinde asker abisine devleti eleştirdi diye şerefsiz, diye bağıran burada mehmetcikten bahsetme bana şehitlerin kemiklerini sizlatirsin sonra
Atatürk heykelinden bahsettiğimi kim dedi sana 😂 icraatlarınızda heykel yapmaktan heykel saydırmaktan başka bişey var mı? Çok zor olmasa gerek bunu tahmin etmen… ha siz Atatürk ün gölgesinde onun hayatta olsa suratına tüküreceği insanların peşinde kör olmuşsunuz çok görmemek gerek.. neyse uğraşamıcam keMAL iniz başımıza kaset çıkarır falan neme lazım
Bu arada senin tarafından Mehmetçik olan mı var ki biliyorsun onlar bu kutsal mesleği beğenmezler senin tarafın bütün Mehmetçik bizden çıkıyor bizden abimiz yakınımız Mehmetçik bizim sen ne diyorsun
Sana bir soru şu ana kadar benim ağzımdan çıkan bir chp lafı var mı orada dikkatli oku ya da ben oyumu chp vericem gibi bir kelime etmismiyim dikkatli oku nereden benim chp olduğum kanaatine vardın ki ben iki tarafıda sevmem hele hele Atatürkü alet eden bir kesimi partiyi hiç tutmadım tutmamda ben Türkiye gerçeklerini yazınca niye hemen sen chp lisin yakıştırması yapılıyor bu ülkede biraz öz eleştiri yapmasını öğren
Bu arada senin tarafından Mehmetçik olan mı var ki biliyorsun onlar bu kutsal mesleği beğenmezler senin tarafın bütün Mehmetçik bizden çıkıyor bizden abimiz yakınımız Mehmetçik bizim sen ne diyorsun bak o kadar saçma sapan bir yorum yapmışsın ki bak aslanım sen daha kısa donla gezerken ben 18 ay bu dağlarda it köpek kovaladım vatan millet bayrak ne demek senden çok çok daha iyi bilir senden çok daha iyi vatanseverimdir sadece başından sonuna kadar yazdıklarımı iyi okumuş olsaydın patatese takilmazdin birine sempati duyabilirsin ama yeri geldiğinde hatalarını elestireceksin körü körüne şak şak çılik yapmayacaksın ben bunu diyorum sen patates soğan diyorsun halen
Yani konuşmaların o yönde olduğu için be kardeşim bak yine algı yapıyorsun ben diyorumki bu pkk şerefsizlerinle kim gorusmusse iş birliği yapmışsa herkes suçlu diyorum bunu anlamıyorsun
Şu ülkede chp oy verecek son adam benimdir ben Atatürkçü bir adamım bu ülke için gerekirse canımı bile veririm ama elin suriyelisi afgani bu ülkede elini kolunu sallayarak geziyor benim askerim sınırda ölüyor o zaman diyorumki sınır namussa bu kadar it bu ülkeye nasıl doldu ben bunu elestiriyorum
ABD uşağı HDP nin 3 kuruşluk oyunu alacaklar diye, milyonlarca Türk Milliyetçi, Atatürkçü insanı üzüyorlar. Bu chp liler. Çadır Mahkemelerini kuran, Apo mektubu okutan, Osla da kirli pazarlıklar yapan,13 milyon sığınmacıyı göndermeyiz diyen en tepedeki kesimde ayrı suçlu çıkıp şunu diyemiyorlar ya ben buna deliriyorum kardeşim.. net ve açık olalım PKK terör örgütüdür, Apo cezaevinden tabutla çıkacak, sığınmacılar derhal gönderilecek demekten çekinmeyelim!!
Tek Adam Sistemi'nin ortadan kalkması gerekiyor. Erdoğan, ülkenin babasının malı olmadığını anlamak zorunda. Mesele sadece ekonomi değil, AKP yıllardır halkın aklıyla dalga geçiyor. Kendileriyle dalga geçilenler memnun olabilirler ama ben aklımla dalga geçilmesine müsaade etmeyeceğim için oyumu Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim.
@Taklamakan Eğer cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu olursa AKP'liler bayıla bayıla kaldırırlar Tek Adam Sistemi'ni. Bu sistem kendi adamları olduğu sürece iyidir. CHP içinde Tek Adam'a razı olmazlar. Hem Başbakanlık seçimlerinde de AKP'nin aday çıkarması için bir fırsat doğmuş olur
İhtimalerle iş yürümez. Şu an kesin olandan bahsettim yorumunu görünce bilgilendirme yapmak istedim sadece bilgin olması açısından veya hatırlatmak için
Tek adam sisteminin kalkması için önce chp, nin başındaki tek adamdan başlayalım yıllardır 13 seçim kaybetti ve hâlâ utanmadan koltukta oturuyor kendisine muhalefet olanları partiden kovuyor en güzel cevabı Muharrem ince veriyor
sonuna kadar Recep Tayip Erdoğan kemal hiç bir şey yapamaz ülkenin içine eder adam daha konuşmayı beceremiyor ülke yöneticekmiş şu an korkmadan evimizde oturabiliyorsak ERDOĞAN sayesinde bizim mahallemiz önceden hiç tekin değildi bıçaklanmalar adam öldürmeler oluyordu oyüzden taşınmıştık ama şimdi temizlendiler ve rahat bir şekilde tekrar evimize döndük ben doğduğum büyüdüğüm eve adım atamazken onun sayesinde ben burada korkmadan oturuyorum şükrediceksin kardeşim şükrediceksin... adam bir sürü şey yaptı hala soğan derdindesiniz BU ÜLKE ÇOK ÇEKTİ !! RECEP TAYİP ERDOĞAN sayesinde huzur içinde yaşıyoruz KEMALE VERENLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.
O kadar nefret duyuyorlar ki Erdoğan'a.. sanıyorlar ki kk gelecek Her sey ucuzlayacak Yurt dısına cok rahat cıkılacak. Adamın vaatlerine bir bakın önce. Sonra da o vaatlerin (vizesiz yurt dısı) gerçekleştirmesi icin yaptıgı anlasmalara.. yazık gercekten. Değişim gelsin diyorsunuz tamam daha iyi yönetebilecek adam gelse ona veririz eyvallah ama kılıcdaroglu ya adam basa gelse mahvecek güzelim ülkemi. Ergenlere de asılanmıs bu Erdoğan nefreti. Kılıçdaroğluna gözümün önünde o kadar oy gelmesine cok üzüntü duydum. birisi nefret etti diğerleri sürü psikolojisi nefreti benimsedi. Neyse ki eminim adam 2milyon insan önde ve oğanınkilerinde büyük bölümünün Erdoğana vericeğine eminim🙂 Reis bu seçimde basımızda ol yoksa diğer ülkeler yiyecek bizi 🙂🙂🙂💡
Çok saçma, bir adam değişsin diye gidip hdp ile işbirliği yapan adama vereceksin, kazanma şansı zaten yok ama eğer kazanırsa o zaman buraya yine yaz okuyacam pişmanlığını,
@ManyakBaron31 Benim fikrim, Saygı duymayı öğren. Ben size karışmıyorsam kimse de benim düşüncelerime karışamaz. İsteyen istediğine versin, beni ilgilendirmez.. Benim görüşümde sizi ilgilendirmez.
Tam bağımsız Türkiye için ağır sanayi, savunma ve enerji yatırımları yapan, terörle büyük mücadele edip göz açtırmayan, Akdeniz , ege ve Karadeniz'de ki enerji kaynaklarımızın hakkını koruyup tüm dünyaya dimdik duran adaya vericem oyumu 🇹🇷
nası bi milletiz anlamadım. chpliler akplilere aptal koyun gerici diyo, akpli chpliye dinsiz vatan haini pkklı diyo. iki tarafta vatan için oy veriyo ama herkes karşı tarafa oy verenin vatan haini olduğuna inanıyo. biraz sakin olsakta sadece 1 oy kullanıcaz herkes birbirine saygı mı duysa. kim gelirse bu artık bizim cumhurbaşkanımız deyip sahip çıksak daha iyi olmaz mı. kime oy vereceğimi söylemeyeceğim bu arada çünkü kimsenin kimseye saygısı yok...
1. turda dedeyi nasıl nene yaptıysak 2. Turda burada babalık yapanları anne yapacağız siz boş konuşun aynen her zaman Kılıçdaroğlu kazanıyor zaten 17 partide olsanız bir Erdoğan etmiyor maalesef bu acı size yeter
Qq kk ye verenler neyin kafasını yaşıyor adam daha konuşmayı bilmiyor. Çoruma konyaya ülke diyor. Bi konuşmasında ben dindar bir insanım diyor başka bi konuşmasında kapalı kadınlara laf ediyor bi dediği bi dediğini tutmayan birine oy verecek kadar aptal olamazsınız
Yorumunuza kısmen katılıyorum. Bu seçimde kılıcdaroglunu desteklemeMEme rağmen oyumu kılıçdaroğluna verdim. Çünkü tayyipten kurtulmak için bu 5 sene içindeki son fırsatımız. Evet bende laflarının çelişkili oldugunu düşünüyorum ve çok bi lider vasfı oldugunu düşünmüyorum. Ama kendi halkını 2. sınıf vatandaşı gören, aşağılayan, ekonomiyi çökerten, orta doğu liderliği uğruna kendi halkını yok sayan tayyipten kesinlikle iyidir kılıçdaroğlu.
Sen hüdaparı meclise sokana ver oyunu. Yarın şeriat gelip sana değer verilmeyince, okuma hakkın elinden alınıp 60 yaşındaki adamın 4. karısı olunca kafanı duvarlara vurursun.
Okuma hakkının elinden alınması fiye birsey yok kadınların kıyafet yasasını bile tayip kaldırdı Markette ucuz fiyat görmek için veriyorsunuz oyunuzu da ztn iyi k k olsun başkan da görün dünyanın kaç bucak olduğunu
@xhxbgshsgavaga Tayip zaten turk dil edebiyati yuksek lisans fakultesinden mevzun prompterden konuşuyor Kürdistandan selam olsun diyor dagdan pkklıları elini kolunu sallaya sallaya ulkeye sokuyor afganı suriyelisi elini kolunu sallaya sallaya ülkene geliyor kadinlarina kizlarina taciz tecavuz ediyor Döviz altin bi gecede firliyor yandaşlar servetine servet katiyor hergün fahiş zam haberleri kiraci ev sahibi kavgaları izliyorsun 5senede bir söz hakkın gelmiş degistirmek isteyene aptal diyosun Aptal kim acaba bu duzene devam diyen mi degistirmek isteyenmi?
Bu kesin bir şey değil Kılıçdaroğlu bir kere Selahattin Demirtaş’ı kafasına göre çıkartamaz yani mahkemeye çıkmadan savcının hakimin karar vermeden çıkamaz ve kılıçdaroğlu’nun böyle bir iddiasıda yok zaten ama erdoğan canlı yayında hizbullahi hüda parı savundu daha ne yapsın
İddiası yok diyor, - Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılmasını istiyorsanız, Osman Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bana oy vereceksiniz, diyen kim?
@sitenindelisii bir onun bunun çocuğu var bütün yorumlarımı siliyor. Cevap verdiğim her şey kalktı. Madem bu şekilde susturabileceğini sanıyor ben de sizi susturuyorum
:D :D lan arkadaş elinizini vicdanınıza koyun allah için alım gücümüz yerlerde geziyor lan insanlarla alay ediyorlar görmüyor musunuz dolar seçilirse 30 liranın üzerine çıkıcak kendini düşünüyorsan bu ihaneti yapıp akp ye oy vermezsin bir iş yerin olduğunu düşün bir yanlışı 50 defa yapmasına müsade eder misin 51 yanlışında kapının önüne koyarsın işçiyi neden abi akıl sağlığınız yerinde mi sizin bu ihaneti bu vatana yapmayın akp gelmiş geçmiş en büyük ihaneti yaptı bu vatana
@ruletci03 boş yapma ya, kandille anlaşma yapalım dolar düşsün diye? Özerklik şartlarını mı uygulayalım? Libya'dan mı çekilelim? PYD'ye izin mi verelim? Mavi Vatan'dan vaz mı geçelim?
Sırf sizin istediğiniz olsun diye ben bunlardan vazgeçmem.
Adamın 2sene sonra cezası bitiyor kardeşim Bu fakir görevdeyken rahip brannson teröristini amerikaya vermeyiz diyen kimdi? Brannson selehattin demirtaştan 100kat tehlikeli amerikan ajanı türkiye için görevlendirilen Sonra nooldu peki? Tayibi kendi sözüyle vurdu trump. Bu dedi fakirim diyor bi bakalım servetine Bi baktılar tayip DÜNYANİN EN ZENGIN insanları listesinde :))) Eee Trump bu türk halkı gibi koyun degilki her seye inansın naaptı peki hemen mektup yazdı Aptal olma ne fakiri TERÖRISTIMI GERI GÖNDERMEZSEN BUTUN MAL VARLIGINI ACIKLARİM ne kadar net bi mektup dimi Sora noldu biliyomusun tayip amerikan turkiye gorevlisi ajanı hemen serbest birakti Sende selahaddin demirtas icerde diye sevin dur
tayyip en zenginler listesinde yok abartmayalım ama serveti türkiyenin en zenginleri listesinde ilk 50 80 arasında diyebiliriz bu kadar abartmaya gerek yok serveti hafife alınmayacak kadar fazla
bu kadar da cahillik olmaz be kardeşim :D cühela cühela konuşma tazminat paraları ile servet mi yapılır tayyip yarın bir gün gidicek o zaman tekrar konuşalım sizinle bunları ama bu seçimde ama diğer seçimde
@OlamazMıKardeşim oglum sana mala anlatır gibi anlattım tayibin servetini neden aciklamiyor? Trump servetini aciklarim diye mektup atinca neden terorist serbest birakildi?
Kemal Kılıçtaroğluna vereceğim ama sonuç Tayyip Erdoğan çıkarsa da üzülmeyeceğim çünkü herkes hak edildiği şekilde yönetilir. Ülkede bu kadar vatan millet sakarya gezinen insanlar oy atan arapları gördüğü zaman ne hissediyor acaba sadece bunu merak ediyorum.
Milleti dinlesen aç hepsi cebinde para yok, araç bayilerinde sıralar 1500-2000 kişi hepsi de sıfır araç, hafta sonu pikniğe gidenler trafik lambaları olmada millete yol vermeyecek karşıya geçmek için, kasaplar, marketler hepsi dolu ne et kalıyor ne tavuk ama millet hala aç, yüzünüze gözünüze dursun verdiği paralar, ke-MAL’a oy verenlerde teröristlerin ekmeğine yağ sürüyor, sizin gözünüzü toprak doyurur ancak
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
-Yapılan yolsuzluklara dava açılması -Mültecilerin geri dönmesi -Ekonominin düzelmesi -İnsan haklarının ön plana alınması -Demokrasinin uygulanması -Tarafsız bir yayıncılık -İfade özgürlüğü -Okumuş insanların gitmemesi -Pasaportumun değer kazanması
için kemal kılıçdaroğlu diyeceğim bu seçimde lütfen bunları istiyorsanız kemal kılıçdaroğluna desteklerinizi gösterin :)
Yorumlarda o kadar sacma seyler okudum ki kk vermeyin zaten kaybediceksiniz diyolar abi siz ma. lsin sizden bu gs fb maci degil ulkenin kaderini beliriyo 21 yildir bu sistemden bikmadiniz mi ya adam dini kullana kullana buraya kadar geldi ve inanamiyorum bu yasantiyi hayati kendinize nasil refah goruyosunuz
Oy kime ne için verilir sorusunun cevabını biliyorsan RTE demen çok doğaldır, kime niye verimez sorusunun cevabı KK, bu soruyu gerçekten sorup samimi cevaplar almak gerçekten çok önemli, ideolojik olarak benimsemediğini dile getiremeyenler başarıları da yok sayıyor, hak mı bu
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
CHP'ye oy atanları vatan Haini ilan ediyorlar 😂kim vatan Haini kim değil herkes biliyor
İnsanlar konuşmaya fikirlerini söylemeye korkar oldu neden sizce?
Silivri soğuktur diyorlar neden ülkede demokrasi özgürlük yok mu hani vardı haketret etmediği sürece herkesin düşüncelerini söylemeye hakkı var biz susuyoruz ben artık susmak istemiyorum bay Kemal gelsin artık çok geç bile kaldı...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sanırım sandığa gitmeyeceğim. İki adayıda beğenmiyorum çünkü, birisi dinci tarikatları tepemize çıkardı, ülkeyi göçmen çöplüğüne çevirdi, diğeri oy için pkk nın siyasi uzantısı ile ittifak halinde, eski siyasal islamcilarla ittifak halinde, zaten böyle bir millete ancak böyle adaylar yakışır. Kimi isterlerse seçsinler.
Git kullan abi değişim şart 20senemiz cocuklugumuz geçti eskiden ev almak hayaldi simdi araba almak hayal bi 5sene daha cöpe gitmesin. He olmadımı 5sene sonra değiştir yine karar senin ama imkan vermeden sonuc alamayiz ki 5senede bir sana fikrini soruyor söz hakki veriyolar git kullan
@Reus_R Değişim falan hak etmiyor bu millet ben bıraktım artık ne halleri varsa görsünler, yaşadığım yerde yüzde 70 alıyor mevcut iktidar, seçim bitince suriyelilerden ağlayan, pahaliliktan ağlayan ama seçime 3 gün kala herşeyi unutan balık beyinlilerle dolu, benim tuzum kuru, gelirimde iyi ne halleri varsa görsünler, onların kol giderse benim parmak gider. Bence hiç kimse gitmesin sandığa Recep Tayyip Erdoğan yüzde 80 le falan seçilsin.
Ya insanlarin biraz akillanmasini istiyorum, gelecegimiz var lutfen ya bir insan cellatina neden asik olur kadinlarimiz neden bir yerlerini yirtiyor 21 yillik devri sonlandirmiyor neden nedennn! Saka gibisiniz, Atamin biraktigi bu ulkenin kadinlari bunlara mi layik cidden? Yaziklar olsun. Hayatimizin dönüm noktasindayiz arkadaslar aklinizi basiniza alin. Degisiklik istiyoruz, kemal kilicdaroglu diyorum
@asiprens2905 şu an herhangi bir yargilamadan yatmıyor selo. Çıkarma sözü de verilmedi. Aihm tekrar yargilanip suçluysa içerde kalmaya devam edecek. Her şey hak hukuk ve adalete göre işleyecek. Bilmem anlatabildim mi? Ayrıca "kime göre çocuk istiyorsa evlenebilir" diyen hüdaparı meclise sokan malum parti hakkinda neden bu kadar yargilayici konuşmuyorsunuz? Bakın onlar meclise soktu. Millet ittifakı tarafından hdp yi bırakın meclise sokmayı vaat bile vermedi. Geleceğiniz için kızınız karınız için de mi gözden çıkardınız bu kadar
@mrvsstrgn Selo teröristini başkan aponun heykelini dikeceğiz diyeni sende mi korur oldun? Kobani olaylarında 51 kişinin katilini. Gelmiş Aihmdem bahsediyorsun bana o AİHM gitsin önce Afrika'da Irak'ta Suriye'de kan döken Avrupalıları yargılansın hak hukuk taharet almaya bilmeyen sömürgeci Avrupa'ya mi kalmış sende sömürge zihinlisin
@asiprens2905 kimseyi koruduğum yok hele onları hiç korumam. Ayrıca o kadar laf söyledim ama lafı başka yerinizden anlıyorsunuz belli. Size her sey müstahak da arada biz yanıyoruz. İyi günler.
Türkiye cumhuriyeti devletinin Bağımsızlığı için Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam diyoruz hemde bu sefer il değişikliği yüzünden oy kullanamayan 4 aile üyesi ile Tabii eş dost arkadaşlarımı da ikna ederek
Frenlemek lazım bunları bu seçimde başa gelirlerse ne yaparsak yapalım milleti nasıl S …. S…. Yinede bizden vaz geçmiyor deyip ilah ilan edecekler kendilerini sırf bunları frenlemek adına CHP diyorum..
İlk turda OĞAN'a oy verdim. Birden fazla sebebi vardı bu seçimimin. Yukarıdaki ikisi ile ilgili kararımı süreç içerisinde verecem ama şuanki durumda sandığa gitmem. Terörle aynı sandığa girmem.
@Hayatgercek akil insan sayısı yüzde 5 miş demeyelimde milliyetçi kitle bir şekilde bu hassas detaylardan mahrum kalıyor diyelim. 3 yıl içinde erken seçim ve inşallah Sinan OĞAN'la iktidar 💐
@Hayatgercek nasıl hak ediyorsak öyle yönetiliyoruz. Ben oy kullanan herkesin oyuna saygılıyım. Ama bir yerde tek başına milliyetçi iktidar aşkıyla da yanmıyor değilim. Er veya geç geliyoruz. Ülke batmaz gitmez inşallah Türk Devleti baki olacak ☺️
Anayasanın ilk dört maddesi değiştirilebilir diyen akılla mı bu olacak? Aynen devam derse millet işte o zaman eyvah. Neyi hak ediyorsak dediğin grupta değilim benim ve yüzde 5in vebalini sadece oy verenler değil şu an olduğu gibi bizler de çekeceğiz sadece onlara uğrasa keşke her şey o zaman haklısın ama kurunun yanında yaşı da sürüklüyor ap. tl çoğunluk
@Hayatgercek ben elimden geldiğince çevremin gözünü yumuşak dille açıyorum. %5 e düşen sonraki seçime kadar göz açmaya devam etmek. Gerisine gücümüz yetmez, güç yetiremediğimizin derdine yanmak ta Müslüman Türk'e yakışmaz ☺️
Oy kullanmayı düşünmüyorum ama şu kesin gibi görünüyor yine Tayyip Erdoğan kazanır nedeni baktım çoğu il Tayyip e çoğunluk vermiş ama 2 turda ne olacak göreceğiz
akp'ye degil tabii ki aslinda birinci turda akp'nin gitmesi gerekirdi ya memleketi mahvetti adam ya alim gucu sifir ekonomi bitik pahalilik tavan yapmis is yok yolsuzluklar milyonlarca multeci yabanci doldurmusken para pul olmusken insanlarin hala akp'ye oy vermeleri dusundurucu insanlar bu kadar akilsiz ve cahil mi ya yazik ulkemize daha cok seyler soylenir ama neyse
5yilda bir sana söz hakkı veriliyor git kullan kardesim. Kiraci ev sahibi kavgasindan Hergün gelen zamnlardan Enflasyondan Döviz altının yerinde duramamasindan Bazilarinin bi gecede milyoner olmasindan Sende sikayetciysen bi değiştir Olmadi 5sene sonra sana yine soz hakki verilecek git kullan
Tam dart oynamalık😅 vermicem oy moy, hdp ile hüdapar arasında seçim yapmak zorunda bırakılan bi milliyetçi olarak alıcam 7 şişe bira, cips, tuzlu fıstık, izlicem bunların birbirini yemesini
Birbirimizi kirmaya gerek yok ben oy vermedim diye bana terörist hain diyene vermem şahsen ülkemi mülteci doldurana vermem Atamiza hakaretler edene vermem ekonomist olup doları 19 yapana oy vermem teşekürler
Kötü bir şekilde sormuyorum bu yüzden cevap verecekseniz kötü bir şekilde cevap vermeyin sadece merak ediyorum. Yaşanılan bu kadar olaydan sonra nasıl hâlâ oy verme sebebi bulabiliyorsunuz?
Bak güzel insan Ekrem İmamoğlu İstanbul'da her şeyi %100 zamlandı her şey ucuzacak diyordu her şeyi zamlandı Yani bunların zihniyeti değişik Bunlar ülkeyi satmanın peşinde 7 başlı Aslan olmaz Aslan dediğin bir başka olur
Benden bunlara oy çıkmaz. Bu millete kokuşmuş adaylar müstehak.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
KK nin bir halt yapabilecegine inanmıyorum açıkçası, sırf Erdo gitsin diye de İstanbulu ve Ankarayi bile yonetemeyen pek faydası olmamış adamlara ülke teslim etmek çok büyük risk geliyor.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bu keMala oy verenler hadi keMalda akıl yok da sizinde mi aklınız yok yaaa. Adam ülkeyi bölmek ve Amerika'nın, İngilterenin kucağına oturtmayı vadediyo ve siz hala buna oy veriyorsunuz.
Kardeşim Amerika da bize çok meraklı zaten sorma ya Allah’ın aşkına bizim gelişememiş cahil ülkemizi kim ne yapsın adamlar zaten çağ atlamış çok mu meraklılar şeriatçı bir ülkeye ya
@Eslemseda komik olmaya mı çalışıyorsun. Amerika senin ülkeni napsın bu doğru ama şamar oğlanı olmak istiyorsan o zaman cahil misiniz bakmıyor. Ayrıca çok meraklı olup olmadığını öğrenmek istiyorumdersen Bidem itinin keMala kazandırmamız lazım diye yırtındığı videoya bak anlarsın.
Sinan Oğan'ın kendisine de bir şeyler koparabilmek adına kazanma ihtimali daha yüksek olan, yani ilk turda daha fazla oy alan taraf olan cumhur ittifakına destek vereceğini düşünüyorum maalesef. BBC'ye açıklamalarını izledim, AKP'nin HüdaPar ile açık görüşme ve seçime aynı listede girmesini HDP'nin aday çıkarmayıp KK'nu desteklemesi ile bir tutuyor. Velhasıl, biz yine siyasi irademizi kullanacağız lakin ben pek ümitli değilim.
Pusulada Erdoğan'ın yanında kedi, köpek kuş, sincap, ağaç, şeytan, deccal, kör ve sağır bir insan veya herhangi bir nesnede olsa ona basarım mührü
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Arkadaşlar bunca cahile laf anlatılmaz bu insanlar bundan sonra bu cahillikle devam ederse her şeyi hakedicek sonuna kadar Kemal Dedem benim umudum var yine baharlar gelicek🫶🏻