AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Hayır etmiyor çünkü garanti ak parti alıcak
Patates soğangüle güleerdoğan heyecanliyim tabiki
ayy o kalp işareti:D
Kılıçdaroğluna geçmiş olsun
İnsanı seçeneksiz bırakıyorlar
Taaammm olarak
Pp ye bittim 😸
Ben yinede umutluyum her şey için
Sinan oğan destekçileri bilin ki sinan oğan ve Kılıçdaroğlu aynı kanı taşıyan iki alevidir.
Önemli olan kan değil zihniyettir
Akp zihniyeti çok mu iyi Hizbullah'çılar
Geldi boş teneke.. lan hizbullah dedeiğinin 3 vekil.. yeşil sol 61 vekil aldı.. canım gibi 4 parti ittifak aldı.. o 4 parti yüzde 3 oyu var.. aldığı vekil sayısı 37 38 .. yani anlayacağın ittifak ile oyuna gelen chp oldu.. bunlar istifa edecek 😂😂 sandalye 130 civarında olacak.. gel anlat bu koyun muhalefete
Piro dede 🌹🌹🌹🌹
Şimdi daha da heycanlı şlöfksjgsdg
Oy çalan kazanacak heyecana gerek yok
Çalan kişi hangi taraf olur az çok belli oluyor gibi...
Her secimden önce neden kazanacağınızdan emin gibi konusuyorsunuz
@Benli23 kim
@ILoveReis Erdoğan rakip partiler
Haha oy çalmak diyince neden aklınıza malum parti geliyor 😆😆demekki sizde bazı şeyleri biliyorsunuz. Belki ben baska partiden bahsettim neden bu kadar eminsiniz? H
Hahahahha
Alışkanlık olmuş 20 yıldır aynı bahaneler olunca
Evet valla benim heyecanım bâkî evelAllah 😎
Recep Tayyip Erdoğan
İnşallah
Selo ya özgürlük olmaması için RTE yle devam
Gaffar okanı da aybüke öğretmeni de Sinan ateşi de düşün olur mu hüdapar Hizbullah terör örgütüdür
Aybüke ogtetmeni kim öldürdü PKK. Hüda par konuşmalarına bak. CHP, iyi parti hüda parla gorusunce bişey yok dimi. PKK bile Huda pari eleştirdi. Depremzedelere küfür eden zihniyete oy moy yok
TRT de Abdullah öcalanın mektubunu kim okuttu haburdan davul zurna ile PKK yı kim getirdi şivan perver ile megri megriyi kim söyledi fetöye ülkene dön seni bu gözler çok arıyor diyen kimdi 10 binlerce Afganı Suriyeli ülkemize sokan kimdi ve hala göndermiecez diyen kim apdullah öcalan düşüncelerinin değil aldığı kellelerin hesabını veriyor diyen kimdi kelle burada şehitlerimize deniliyor 2 Mayıs da Mehmet Akif alpsoyu ceza evinden çıkaran kimdi hizbullah mühebbet almış adam şu an dışarda not: akp chp oy vermedim bu arada bide bilmiyorsundur diye söylüyorum anayasa mahkemesi salahattin demirtaşı serbest bıraktı şu an keyfi tutuluyor içeride araştırabilirsin bana kalsa çıkmasın içerde ölsün ama bu demektir ki ben hukuku adaleti tanımam kimi istiyorsam çıkartırım kimi istiyorsam içere tutarım demek oluyor araştır bak anayasa Mahkemesi serbest demiş iyi düşün bunları da sadece chp yi değil kendi partinizi de eleştirin
Son bir şey daha bende depremzedeyim halk bizim için eleştiriler de bulundu evet Allah kimseye yaşatmasın bu durumu ama bunu chp ye akp ye mal edemeyiz onlarmı diyor çıkın eleştirin 3 5 kendini bilmez çıkıp konuşuyor işte kılıçtaroğlunun depremzedeler için ne konuştuğunu duydun mu peki bir bak ne demiş adam ha bide 3 dün enkazlar altında bağırdık kimse yokmu diye hani yukardan aşağı bağırılıyor normalde kimse var mı diye ama 3 gün aşagıdan yukarıya bağrıldı ama kimse yoktu çoğu açlıktan susuzluktan öldü bilmeden yorum yapmak kolay biz ne yaşadığımızı biliyoruz kaç tane akrabam kaçtane arkadaşım öldü sayısını bilmiyorum yine söylüyorum ne chp nede akp ye oy vermedim iyi günler size
Selo ha içerde ha dışarıda ne fark eder. Erdoğan kaç sene evvel fetö ile iç içeydi
Ben deprem günü memleketim marastaydım o kötü anı bende yaşadım
Reis 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Bi yüce millet Pkk'yı başa getirmez
Ettiniz. Hüdaparla artık istiklal marşını ve bayrağınıda değiştirirsiniz. Eserinizle gurur duyun. Allah daha beter etsin
Özerklik Apoya özgürlük vadeden KK yapar bunları
Apo özgürlük vaad etmişse yalancın Allah en sevdiklerini öldürsün mü?
youtube.com/shorts/64T4XEGIa7U?feature=share
https://youtu.be/1jD9fZ5YbtY
Kılıçdaroğlu burada nerde Apoya özgürlük verecem diyor onu göster bana. Ayrıca bu video 2 yerden kesilmiş
Demirtaş ve yanındakiler aponun serbest kalmasını istemiyor mu
Demirtaş ve kavalaya bizde bayılmıyoruz. Ama Türkiyenin en yüksek yargı organı olan Anayasa Mahkemesi serbest kalacak diyor. orada bunu demek istiyor. Konu Demirtaş değil. Apoyu nerde diyor serbest bırakacam? Onu bana ispatla hemen. Konuyu saptırma. Kılıçdaroğlu Apoyu serbest bırakacam diye ispat et bana?
Demirtaş ve yanındakiler aponun serbest kalmasını istiyor yetmiyor mu
Neyse sen bu akıl devam et
Sıkıntılı mısın? Kılıçdaroğlu Apoyu serbest bırakacam diye nerde söylüyor? Kim yalan ve iftira atıyorsa Allah ona aynısını 100 katı iftira atsın en sevdiklerine ve yakınlarına. Bir ömür boyu o iftira ve yalan üstünden çıkmasın. O zaman iftira ve yalan neymiş anlar o iftira atanlar..
He canım he köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağar teröristlerle iş birliği yaptınız inkar etmeyin bari
Köpek kadar şerefiniz yok. Hala iftira atıyorsun yüzsüzce. Dilerim ki 1000 katı başına gelir.
Akp alcak
Ikinci turdada alir Reis Belli zaten
Rte kazanır net
Keşke Kemal kazansa tek umut o
Umarım CHP kazanır.
İnsallah
Erdoğan kazandı artık
Bence kılıçlaroğlu kazanacak bu sefer
Başkan belli oldu sayılır. heyrcan yok.
kk kazanmazsa bu ülke bir genç kaybedecek. bıktım.
Vuoooğğğ erduğan erduğan erduğaaaaannnnnn
Hayır
Neden abla? Sinan Oğan da destek vereceğini açıkladı Kemale yani umut var
@Derindüşlerr sandığa gidecem yine kk verecemde erdogana inanan cahil takim beni deli ediyor
@Derindüşlerr bide deprem bölgesindeki kıyafet gödermiştim o kıyafetler o kişilere zehir zıkkım olsun meclis çoğunluğunu kaybededince heyecen kalmadı
ben hala heycanlıyım
Evet devam ediyor
Ülkenin en uzun 2 haftası olcak
Kazanacağız.
Tmmj
Umrumda bile değil
Erdoğan ❤️🇹🇷
🫶🏼
heyecan yok
Demokrasi 🩷
Demokrasi kazanmalı
Hayır devam etmiyor.